Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Životný zápas Slafkovského. Prihrávky, gól a obrovský potlesk v stoji!Juraj Slafkovský pokračuje vo výbornej forme. V utorok bodoval v šiestom zápase po sebe a skóroval v štvrtom z posledných piatich duelov. K výhre Montrealu 5:0 nad Anaheimom pomohol dvoma prihrávkami a gólom, aby bol po prvýkrát v kariére v jednom zápase trojbodový. Ocenili ho za to postom druhej hviezdy a vyslúžil si od fanúšikov potlesk v stoji:


Tu sú prihrávky:



...a tu jeho 11. gól v sezóne:


29. 10.

PanthersPravý krídelník Michael Frolík, ktorý v tejto sezóne zaznamenal dve asistencie v siedmich zápasoch, nenastúpil do štvrtkového zápasu po tom, čo sa ho tréner rozhodol nechať sedieť na tribúne.
Blue JacketsZápas Columbusu proti Edmontonu sledovalo v Nationwide Aréne len 9128 divákov, čo je najnižší počet ľudí, ktorí sledovali domáci zápas Blue Jackets. Predchádzajúce minimum bolo vytvorené 20. októbra s počtom 9802 fanúšikov.
StarsDuel Dallasu proti Los Angeles oficiálne navštívilo 11306 fanúšikov, čo je najnižšie číslo od kedy sa klub presťahoval do Dallasu v roku 1993. V skutočnosti však v hľadisku sedelo asi len 5000 divákov. Veľa fanúšikov uprednostnilo sledovať doma druhý zápas Svetovej série v baseballe.

28. 10.

RangersCenter Artem Anisimov si zranil pravý členok pri blokovaní strely v druhej tretine stredajšieho zápas a vo štvrtok absolvuje vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Duel nedohral ani Michal Rozsíval (koleno), no tréner Tortorella neverí, že pôjde o vážne zranenie.
BlackhawksObranca Brian Campbell (koleno), ktorý je od začiatku prípravného obdobia zranený, by sa mohol do akcie vrátiť najskôr už v sobotnom zápase proti Minnesote.
CapitalsPravý krídelník Matt Bradley sa vrátil do zostavy Capitals a hral vo štvrtom útoku po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Caroline odohral 16 a pol minúty a zaznamenal jeden plusový bod.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham, ktorý pauzoval pre zranenie ľavého ramena, absolvoval v stredu svoj premiérový zápas v sezóne. Proti Tampe bay odohral 11 minút a zaznamenal jeden strelecký pokus.
LightningObranca Mattias Ohlund odohral v stredu proti Pittsburghu svoj prvý duel v aktuálnej sezóne. Dôvodom jeho absencie bolo zranenie pravého kolena. Pri svojom návrate odohral 12 minút a 14 sekúnd.
IslandersĽavý krídelník Matt Martin, ktorý bol v pondelok povolaný do prvého tímu Islanders z Bridgeportu (AHL), odohral v stredu svoj premiérový zápas v tejto sezóne. V minulom ročníku zaznamenal dve asistencie v piatich dueloch.

27. 10.

PanthersPravý krídelník Radek Dvořák odohral svoj 567. zápas v drese Panthers, čím vyrovnal zápis Olliho Jokinena, ktorému patrí druhé miesto v klubovej histórii. Lídrom je Róbert Švehla, ktorý má o sedem zápasov na svojom konte viac.
Maple LeafsÚtočník Toronta Colby Armstrong opustil predčasne utorkový zápas proti Floride, v ktorom stihol odohrať jedno striedanie. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie v hornej časti tela.
FlamesObranca Steve Staios sa vrátil do zostavy Flames po vynechaní dvoch zápasoch pre rozhodnutie trénera. Jeho spoluhráč Olli Jokinen odohral v utorok svoj 900. zápas v NHL.
OilersObranca Kurtis Foster opustil počas druhej tretiny zápas proti Calgary a nevrátil sa už doň. O jeho zdravotnom stave neboli zatiaľ zverejnené žiadne informácie.

26. 10.

BruinsČeský útočník David Krejčí vynechal pondelkový tréning Bruins, no nešlo o zranenie, ale voľno po stomatologickom zákroku, pri ktorom mu vytrhli zub múdrosti.
ThrashersBrankár Ondřej Pavelec bol stiahnutý z listiny zranených hráčov a Peter Mannino bol poslaný späť do Chicaga (AHL), čo značí návrat českého brankára do základnej zostavy Thrashers, ktorej nebol súčasťou od odpadnutia v otváracom zápase.
KingsObranca Drew Doughty (otras mozgu) bol v pondelok umiestnený na listinu zranených hráčov. Bol už však na ľade a je schopný sa vrátiť do akcie už vo štvrtok, no očakáva sa jeho sobotný návrat, kedy sa Kings vrátia domov z turné.
CanadiensObranca Andrej Markov (koleno) by sa mohol vrátiť do zostavy Canadiens najskôr počas tohto víkendu. V pondelok absolvoval kontaktné drily a počas týždňa by mali doktori rozhodnúť, či bude schopný hrať alebo bude potrebných ešte pár dní absencie.
Blue JacketsPravý krídelník Jared Boll bol aktivovaný z listiny zranených a po tom, čo vynechal posledných šesť zápasov pre problémy s chrbtom, absolvoval v pondelok svoj návrat do akcie. Proti Flyers odohral viac ako sedem minút.
WildCenter Pierre-Marc Bouchard urobil ďalší krok vpred pri jeho návrate do akcie po otrase mozgu, keď sa zúčastnil kontaktných drilov počas tréningu. Bouchard dostal úder do hlavy v marci 2009 a nehral od otváracieho zápasu minulej sezóny.
PenguinsPittsburgh poslal na farmu do Wilkes-Barre/Scranton (AHL) útočníka Erica Tangradiho a obrancu Andrewa Hutchinsona. Do zostavy by sa mal v stredu vráti útočník Aaron Asham, ktorý si v príprave poranil rameno.
FlyersObranca Sean O’Donnell odohral v pondelok proti Columbusu svoj 1100. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Los Angeles, New Jersey Minnesoty, Bostonu, Phoenixu, Anaheimu a Philadelphie.

25. 10.

PredatorsPravý krídelník J.P. Dumont, ktorý predčasne opustil sobotný zápas pre zranenie dolnej časti tela, sa v nedeľu vrátil do zostavy Nashvillu a zaznamenal asistenciu. Jeho spoluhráč Jerred Smithson odohral 400. duel v NHL.
DevilsIľja Kovaľčuk, ktorý bol v sobotu poslaný trénerom na tribúnu, sa vrátil do zostavy Devils a v zápase proti Rangers strelil jediný gól New Jersey. V akcii odohral takmer 23 minút a zaknihoval päť striel.
FlamesObranca Calgary Steve Staios bol v druhom zápase v rade vynechaný zo základnej zostavy, v ktorej ho v nedeľnom zápase opäť nahradil Brendan Mikkelson.

24. 10.

CapitalsObranca Mike Green sa po zranení ramena vrátil do zostavy Washingtonu, ktorý v sobotu nastúpil proti Atlante. Ofenzívny bek však odohral len vyše päť a pol minúty. Viac ako päť minút odohral v presilových hrách.
SenatorsJason Spezza z Ottawy vynechal pre problémy so slabinami druhé stretnutie v rade. Skúsený center nastúpil v tejto sezóne v piatich dueloch, v ktorých strelil jeden gól a na štyri nahral.
CanadiensCarey Price, brankár Montrealu, vychytal v noci proti Ottawe svoj prvý shutout v tejto sezóne. V NHL udržal celkovo päť čistých kont a trikrát práve proti „senátorom“.
KingsBrankára Erika Esberga si z listiny voľných hráčov, na ktorú ho zaradil tím Los Angeles Kings, nevybral žiadny z ostatných 29 klubov a mal by byť preradený do AHL. Švédsky gólman však údajne rokuje s jedným nemenovaným tímom KHL.

23. 10.

AvalancheSkúsený obranca Adam Foote má otras mozgu a v sobotu nenastúpi v drese Colorada, ktoré hrá proti Los Angeles. Foote sa zranil v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose.
LightningSimon Gagne vynechal piatkové stretnutie medzi Tampou Bay a Atlantou pre stuhnutý krk. V tejto sezóne zatiaľ odohral v drese Lightning šesť duelov, v ktorých nebodoval a získal až osem mínusových bodov.

|< <   366 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies