Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


14. 08. 2020

Vegas sa dohodlo na novej zmluve s KometsTímy Vegas Golden Knights z NHL a Fort Wayne Komets z ECHL oznámili, že sa dohodli na predlžení spolupráce. Spolupráca medzi nimi a novým tímom AHL Henderson Silver Knights bude trvať minimálne do konca sezóny 2022/23. Komets a Golden Knights spolu spolupracujú posledné dve sezóny.

13. 08. 2020

Bishop by mohol štartovať v druhom zápase sérieBen Bishop by sa mohol postaviť do brány Dallasu v druhom zápase série proti Calgary, ktorý sa odohrá vo štvrtok. „Dnes mal dobrý tréning. Zajtra absolvuje dopoludňajšie rozkorčuľovanie a mal by byť pripravený chytať,“ poznamenal tréner Rick Bowness. V otváracom zápase série chytal Anton Chudobin. Bishop aj v skupine o nasadenie odchytal len jeden duel – pri prehre s Vegas inkasoval štyri góly z 32 striel. V stredu netrénoval obranca Stephen Johns.
Lehner sa zbavuje starých korčúľBrankár Vegas Robin Lehner sa v druhej tretine otváracieho zápasu série proti Chicagu musel vyrovnať s problémom – z korčule sa mu vysunul nôž. Chytal bez neho asi minútu a musel urobiť tri zákroky. Nakoniec všetko dopadlo dobre. Štyri roky starý pár korčúľ mu to neurobil prvýkrát, a preto sa rozhodol, že ich pre istotu vyradí z používania. Od ďalšieho duelu bude chytať v nových:

12. 08. 2020

Video: Černákov prst potreboval voduSlovenský obranca Tampy Erik Černák je tvrdý chlap a ako obranca sa musí vyrovnávať aj s modrinami. V utorkovom zápase proti Columbusu dostal hokejkou po prste, ktorý si musel schladiť vo vode. Stalo sa tak v úvode tretej tretiny, kedy ešte nevedel, že bude musieť hrať aj päť predĺžení.

Voráček je pripravený hrať, Lindblom sa pripája k mužstvuÚtočník Philadelphie Jakub Voráček v utorok trénoval so spoluhráčmi a následne povedal, že je zdravý a pripravený hrať v stredajšom zápase číslo 1 zo série proti Montrealu. Tridsaťročný Čech sa vráti do akcie po dvojzápasovej absencii. Medzičasom do Toronta pricestoval útočník Oskar Lindblom, ktorý pred niekoľkými týždňami vyhral boj s rakovinou. Momentálne mu zostáva ešte pár dní do skončenia sedemdňovej karantény a následne sa pripojí k spoluhráčom na tréningu.
Scheifele bude pripravený na novú sezónuCenter Winnipegu Mark Scheifele nehral od prvého zápasu neúspešnej kvalifikačnej série proti Calgary pre zranenie, ktoré utrpel pri narazení Matta Tkachuka. V utorok povedal, že neverí v úmysel útočníka Flames a hoci odmietol presne špecifikovať povahu zranenia, povedal, že sa netýka achillovky a že bude 100% pripravený na štart sezóny 2020/21. „Už skoro budem v poriadku. Som veľmi vďačný, že to nebolo také zlé, ako to mohlo byť,“ poznamenal.
Bruins vytvorili ocenenie na počesť zosnulého CaveaTím AHL Providence Bruins oznámil, že v spolupráci s nadáciou tímu Boston Bruins a rodinou Colbyho Cavea vytvorili ocenenie Colby Cave Memorial Award. Každú sezónu bude udeľované hráčovi Providence, ktorý najlepšie ukázal svoje odhodlanie ku komunite a charitatívnej činnosti. Cave zomrel 11. apríla na krvácanie do mozgu vo veku 25 rokov. V NHL odohral 67 zápasov za Boston a Edmonton.
Video: Ako sa Hedman pokúsil prekabátiť rozhodcovObranca Tampy Bay Victor Hedman si v utorkovom zápase všimol, že jeho tím mal na ľade viac hráčov, ako povoľujú pravidlá. Preto sa snažil šikovne dostať na striedačku Columbusu. Hráči súpera mu to však nedovolili a jeho tím nakoniec trest za príliš veľa hráčov na ľade dostal.

11. 08. 2020

Vráti sa Voráček v stredu do zostavy Flyers?Skúsený útočník Jakub Voráček, ktorý vynechal posledné dva zápasy z nešpecifikovaných dôvodov, v pondelok trénoval a o jeho štarte v stredajšom prvom zápase série proti Montrealu sa rozhodne pravdepodobne v deň zápasu. Tridsaťročný Čech zaznamenal 12 gólov a 44 asistencií v 69 zápasoch základnej časti. V dohrávke si zatiaľ pripísal asistenciu.
Zahrajú si Bishop a Seguin v prvom zápase prvého kola?Brankár Ben Bishop a útočník Tyler Seguin vynechali posledný zápas Dallasu v skupine o nasadenie, ale vyzerajú byť zdraví a v pondelok absolvovali tímový tréning. Ryan Rishaug z TSN informuje, že pravdepodobne budú Stars k dispozícii už v prvom zápase série proti Calgary, ktorý je na programe dnes.
Streda sa blíži, zotavovanie Carlsona ide správnym smeromHviezdny obranca Washingtonu John Carlson sa v pondelok zúčastnil dobrovoľného tréningu a tréner Todd Reirden vyjadril nádej, že by sa mohol vrátiť do hry už v prvom zápase série prvého kola play-off proti Islanders. Carlson nehral od tretej tretiny prípravného zápasu proti Caroline. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze. „Vyzerá to tak, že robí kroky správnym smerom,“ poznamenal Reirden.
Devils podpísali nováčikovský kontrakt s obrancomObranca Reilly Walsh podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom New Jersey Devils, ktorý ho draftoval v roku 2017 z celkového 81. miesta. Dvadsaťjedenročný Američan strávil posledné tri sezóny na Harvardovej univerzite. V uplynulom ročníku zaznamenal osem gólov a 19 asistencií v 30 stretnutiach.

10. 08. 2020

Lightning si nie sú istí, či Hedman stihne prvé kolo play-offHviezdny obranca Victor Hedman utrpel v sobotnom zápase proti Philadelphii na pohľad zranenie členka. Jeho tím Tampa Bay Lightning si momentálne nie je istý, ako dlho by mohol absentovať. Prvý zápas prvého kola play-off pritom „Blesky“ odohrajú už v utorok. „Nevieme, ako dlho to potrvá, ale keď vám chýba pravidelný finalista Norrisovej trofeje, tak je to veľká strata. Vyrovnávali sme sa však so zraneniami aj predtým. Náš kapitán je mimo a bol aj dlhší čas. Je to trochu frustrujúce, pretože sme cítili, že ideme správnym smerom,“ poznamenal tréner Jon Cooper.
Flames sa pred prvým kolom sťahujúTím Calgary Flames sa pripravuje na prvé kolo play-off, v ktorom bude jeho súperom Dallas. Súčasťou príprav na „ostré play-off“ je aj sťahovanie mužstva do nového hotelu JW Marriott. Dôvody tohto kroku nie sú známe. Počas predkola tím býval v Sutton Place Hotel spolu s Vancouverom, Winnipegom, Minnesotou, Arizonou a Chicagom.
Svečnikov podpísal novú zmluvu s DetroitomPravý krídelník Jevgenij Svečnikov podpísal ako potenciálny obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s tímom Detroit Red Wings. Ide o dvojcestnú zmluvu, ktorej finančné podmienky neboli zverejnené. Dvadsaťtriročný Rus odohral v tejto sezóne za Red Wings len štyri bezbodové zápasy. Zvyšok ročníka strávil v Grand Rapids z AHL. V 51 zápasoch si pripísal 11 gólov a 14 asistencií. Detroit ho draftoval v roku 2015 z 19. miesta. Odvtedy odohral v NHL 20 stretnutí so ziskom dvoch gólov a dvoch asistencií.

09. 08. 2020

Landeskog v deň prehry Avalanche vyhral. Kôň + videoGabriel Landeskog sa v sobotu nemohol tešiť z výhry nad Vegas, ale rovnomenný kôň sa v rovnaký deň stal veľkým víťazom. Štvorročný kôň pomenovaný po kapitánovi Colorada vyhral v Hendersone z Kentucky svoj prvý pretek v roku 2020. Majiteľom koňa je obranca Avalanche Erik Johnson. Ten ho v minulosti nazval po spoluhráčovi preto, lebo „je to dobre vyzerajúci kôň“.

V mladom veku zomrel hráč draftovaný PanthersSmutnú správu v sobotu oznámil rakúsky tím Klagenfirt AC. Vo veku 30 rokov zomrel obranca Adam Comrie. Podľahol zraneniam, ktoré utrpel v piatok pri nehode na motocykli v americkom štáte Virginia. Rodák z Ottawy si nikdy nezahral v NHL, no bol draftovaný v roku 2008 z 80. miesta tímom Florida Panthers. V nižšej AHL odohral 302 zápasov so ziskom 111 bodov.

08. 08. 2020

Seattle má komentátora svojich duelov. Prepíše históriu NHLTím Seattle Kraken menoval Everetta Fitzhugha za komentátora svojich zápasov. Počnúc sezónou 2021/22 sa stane prvým čiernym komentátorom na plný úväzok v histórii NHL. „Pre niekoho, kto pracoval v hokeji viac ako dekádu, je splnením sna stať sa súčasťou vysielania a obsahu novučičkej organizácie NHL, hlavne takej silnej, akou sú Kraken,“ povedal Fitzhugh, ktorý päť rokov komentoval zápasy Cincinnati Cyclone z ECHL pre mieste rádio a neskôr v tíme pracoval ako riaditeľ mediálnych vzťahov a vysielania, ako aj ako oficiálny hovorca.

07. 08. 2020

Už vieme, čo stálo za absenciou ŠesťorkinaOčakávalo sa, že v sérii proti Hurricanes bude stáť v bráne Rangers Igor Šesťorkin. Mladý Rus však nakoniec chytal len v treťom zápase, pretože v prvých dvoch bol neschopný chytania. Špekulovalo sa, že to mohlo byť následkom nehody na štvorkolke doma v Rusku. Podľa denníka New York Post však Šesťorkin utrpel v prvej polovici prípravného zápasu poranenie slabín, ktoré sa mu následným tréningom zhoršilo. Newyorský tím sa stal prvým vypadajúcim z tohtoročného play-off, keď na Hurricanes nenašiel recept ani v jednom zápase. V prvých dvoch chytal Henrik Lundqvist.
Štart Evansa v dnešnom zápase je otáznyHlavný tréner Montrealu Claude Julien vo štvrtok povedal, že štart útočníka Jakea Evansa v štvrtom zápase série proti Pittsburghu, ktorý je na pláne v piatok, je otázny. Evans nedohral predošlý duel, keď ho v druhej tretine narazil na mantinel útočník Penguins Brandon Tanev. Julien sa ešte nerozhodol, kto by Evansa nahradil v prípade jeho absencie.
Nastúpi dnes za Panthers aj Huberdeau?Šikovný útočník Floridy Jonathan Huberdeau nedohral posledný zápas série proti Islanders pre zranenie, ktoré sa zrejme týkalo dolnej časti tela. Napriek tomu sa však očakáva, že v piatkovom zápase bude hrať. „Dnes urobil dobrý pokrok a momentálne sa na neho pozeráme tak, že je pripravený hrať,“ povedal tréner Joen Quenneville. Kormidelník pripustil, že by sa do zostavy mohli vrátiť niektorí z hráčov, ktorí v treťom zápase nehrali, ako obranca Mike Matheson či útočníci Frank Vatrano a Colton Sceviour.
OHL a WHL poznajú možný termín štartu sezóny 2020/21Juniorské ligy OHL a WHL oznámili, kedy plánujú odštartovať ročník 2020/21. V prípade OHL to bude 1. december, pričom základná časť by mala skončiť 29. apríla. WHL chce odštartovať 4. decembra, pričom ešte potrebuje súhlas vlád zainteresovaných provincií a štátov. QMJHL svoje plány ešte neoznámila, ale možno očakávať, že budú podobné. Budúcoročný Memorial Cup je totiž naplánovaný na 17. až 27. júna.

06. 08. 2020

Nastúpia Scheifele a Laine do zápasu o prežitie?Mark Scheifele a Patrik Laine neboli v stredu vylúčený z účasti v štvrtkovom zápase Winnipegu proti Calgary, v ktorom Jets budú čeliť vyradeniu za stavu série 1:2 na zápasy. Obaja utrpeli v prvom zápase série zranenia, pre ktoré vynechali nasledujúce dva zápasy. „Zajtra ráno pôjdu na ľad a potom budeme mať lepšiu predstavu,“ povedal tréner Paul Maurice. Ten nevylúčil ani možný návrat Masona Appletona, ktorý sa tiež zranil v prvom zápase. Ani jeden z trojice však zatiaľ nekorčuľoval.
Eller opustil Toronto. Čakalo sa toÚtočník Lars Eller v stredu opustil tím Washington Capitals, aby bol pri narodení svojho druhého dieťaťa. Bolo to očakávané, keďže už 14. júla avizoval, že opustí Toronto, aby bol pri svojej manželke Julie. Eller odohral v zápase proti Tampe viac ako 17 minút a pripísal si asistenciu. Pri návrate do bubliny bude potrebovať absolvovať štyri negatívne testy na koronavírus po sebe. Už teraz je tak isté, že vynechá aj zápasy proti Philadelphii a Bostonu.
Florida si upísala nedraftovaného centraNedraftovaný center Henry Bowlby podpísal s tímom Florida Panthers dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný rodák z Minnesoty strávi uplynulé tri roky na Harvardovej univerzite. V poslednom ročníku si vyrovnal osobné maximá s ôsmimi gólmi a 16 bodmi v 31 stretnutiach.

05. 08. 2020

Video: Tortorella sa rozohnil na hviezdneho zverencaColumbus v utorok prehral s Torontom 0:3 a John Tortorella nebol spokojný s hrou, ktorú jeho zverenci predviedli. Jeho nespokojnosť bolo možné bádať aj počas zápasu. V jednom momente dokonca vybuchol a vykričal sa na svojho elitného útočníka Pierre-Luca Duboisa, ktorý v interakcii nezostal ticho:

Roztomilé video: Pageau sa nebojí ani o dve hlavy vyššieho súperaJean-Gabriel Pageau nepôsobí v tíme New York Islanders dlho, ale rýchlo si získava srdcia fanúšikov klubu. Podporil to aj v utorkovom zápase proti Floride, keď sa nezľakol podstatne vyššieho Briana Boylea. Vznikla z toho roztomilá situácia:

Prvý hráč opustil dobrovoľne bublinu v EdmontoneÚtočník tímu St. Louis Blues, Ivan Barbašov, sa vrátil do St. Louis, aby bol so svojou manželkou pri narodení ich prvého dieťaťa. V zvyšných dueloch o nasadenie hrať nebude. Očakáva sa, že sa do Edmontonu vráti v priebehu prvého kola play-off. Pred pripojením sa k tímu bude musieť mať štyri negatívne testy na koronavírus po sebe. Blues namiesto neho zaradia do základnej zostavy Mackenzieho MacEacherna.
Video: Obetavý Poolman zanechal za sebou krvavú stopuNepríjemný moment zažil počas utorkového programu aj Tucker Poolman. Obranca Winnipegu opustil v druhej tretine zápas proti Calgary po tom, čo ho pri blokovaní trafil do tváre puk. Do akcie sa neskôr vrátil s mriežkou na prilbe:

Video: Takto si vzdali rešpekt Hurricanes s Rangers v čase pandémiePandémia koronavírusu obrala hokejových fanúšikov o veľa vecí, ale o tradíciu, ktorá patrí k play-off nie. Po spečatení postupu Caroliny v utorkovom zápase proti Rangers si hráči síce z bezpečnostných dôvodov nepodali ruky, ale rešpekt si vyjadriť nezabudli:

|< <   100 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies