Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


04. 08. 2020

Hviezdny Hamilton robí pokrokyObranca Dougie Hamilton nehral ani v druhom zápase kvalifikačnej série medzi Carolinou a Rangers (4:1), ale urobil pokroky v ceste za návratom zo zranenia. „Dnes korčuľoval o trochu lepšie, takže sa približujeme k návratu,“ uviedol tréner Rod BrindAmour, ktorého tím bude môcť už v utorok vyradil New York z hry o prvé kolo play-off. Hamilton netrénoval od 22. júla. V 47 zápasoch tejto sezóny, ktorú mu skrátila zlomenina nohy, zaznamenal 40 bodov (14+26).
Tréner Toronta avizuje pred druhým zápasom zmenuToronto prvý zápas kvalifikačnej série proti Columbusu prehralo. Preto sa tréner Sheldon Keefe pozrel na zostavu a rozhodol sa v nej urobiť pred utorkovou odvetou zmenu. Na pondelkovom tréningu vypadol zo základnej zostavy Frederic Gauthier, ktorého nahradil Pierre Engvall, ktorý je ofenzívnejším hráčom. Svoje miesto našiel vo štvrtom útoku medzi Kyleom Cliffordom a Jasonom Spezzom.
Video: Hráči Golden Knights a Stars si pokľakliRyan Reaves, Robin Lehner, Tyler Seguin a Jason Dickinson si pokľakli počas americkej a kanadskej hymny pred pondelkovým zápasom o nasadenie, v ktorom Vegas zdolalo Dallas 5:3. všetci boli na rovnakej modrej čiare, pričom Dickinson a Seguin boli medzi dvoma súpermi. Štvorica tak ukázala podporu boju proti rasizmu a sociálnej nerovnosti.

03. 08. 2020

Ďalší nulový týždeň testovaníVedenie NHL tradične v pondelok zverejnila výsledky ďalšej série testov na nový koronavírus. Počas prvého týždňa štvrtej fázy procesu návratu sa vykonalo 7013 testov, pričom žiaden sa nevrátil s pozitívnym nálezom.
Kaše sa znovu pripojil k Bruins. Jeho absencia zostane záhadouZáhadná absencia Ondřeja Kašeho v tréningovom kempe Bostonu zostane záhadou aj naďalej, ale už aspoň skončila. Český útočník sa už pripojil k svojmu tímu v Toronte a bude teraz pracovať na tom, aby mohol hrať v druhom zápase tímu, v stredu proti Tampe Bay. K absencii sa nevyjadroval: „Odmietam ísť do podrobností o celom tom procese. Nemôžem toho veľa hovoriť. Pracoval som však veľmi tvrdo predtým, ako som sem prišiel. Myslím si, že sa vrátim celkom rýchlo.“

02. 08. 2020

Bude hrať Seguin v pondelkovom zápase?Hviezdny útočník Tyler Seguin vynechal štvrtkový prípravný zápas Dallasu proti Nashvillu, ale v sobotu trénoval a očakáva sa, že by mal stihnúť prvý zápas skupiny o nasadenie, ktorý Stars odohrajú v pondelok proti Vegas. „Seguin dokončil sobotný tréning a bojoval na ňom tvrdo. Zajtra absolvuje tréning bez obmedzení,“ doplnil tréner Rick Bowness. V pondelok by mal hrať aj útočník Andrew Cogliano, ktorý duel proti Predators nedohral.
Hedman je už v Toronte. Stamkos netrénovalHviezdny obranca Victor Hedman, ktorý z osobných dôvodov zotrval na Floride o niečo dlhšie, v piatok pricestoval do Toronta a v sobotu sa už pripojil k tímu Tampa Bay Lightning na tréningu. Na ňom však absentoval útočník Steven Stamkos, ktorý má problémy s dolnou časťou tela. V piatok trénoval po tom, čo vynechal prípravný zápas. Lightning čaká prvý zápas v pondelok proti Capitals.
Carlson by mohol stihnúť zápas proti BoltsObranca Washingtonu John Carlson sa v sobotu vrátil do tréningového procesu a mohol by hrať v prvom zápase skupiny o nasadenie proti Tampe, ktorý je na pláne v pondelok. Finalista Norrisovej trofeje nedohral stredajší prípravný zápas proti Floride a vynechal štvrtkový tréning. V piatok Capitals netrénovali. „Budeme naďalej sledovať, ako sa to u neho vyvíja. Urobíme správne rozhodnutie pre nás i pre hráča, ktoré bude prospešné z dlhodobejšieho hľadiska. Ak bude naďalej robiť pokroky, s nadšením ho zaradíme do zostavy čo najskôr. Viac informácií budem mať zajtra,“ uviedol tréner Todd Reirden.
Dobrá správa pre Colorado: Kľúčový obranca bude hraťObranca Samuel Girard vynechal stredajší prípravný zápas, ale v základnej zostave Colorada nebude v prvom zápase skupiny o nasadenie chýbať. Avalanche ho odohrajú v nedeľu proti St. Louis. „Na druhý deň (po absencii) som bol späť na ľade. Momentálne sa cítim skutočne dobre, takže budem na zajtra pripravený,“ povedal Girard po sobotnom tréningu. V tejto sezóne si vytvoril osobné maximum s 34 bodmi (4+34) v 70 stretnutiach. S priemerným časom 21:18 bol najvyťažovanejším hráčom tímu.
Toronto uvoľnilo obrancu fínskemu JokerituTím Toronto Maple Leafs v sobotu oznámil, že súhlasil s hosťovaním fínskeho obrancu Mikka Lehtonena v tíme Jokerit Helsinki z KHL, kde sa mu v minulej sezóne darilo, keď zaregistroval 49 bodov v 60 stretnutiach. Lehtonen podpísal skôr počas tohto roka s Maple Leafs ročný kontrakt, ale keďže štart novej sezóny je odložený minimálne do 4. decembra, tak počas hosťovania dostane šancu hrať v zmysluplných zápasoch.

01. 08. 2020

Z juniorky do play-off NHL: Dvadsaťročný mladík je v základe ColumbusuDoteraz odohral v NHL len dva zápasy vďaka maródke v prvom tíme, no Liam Foudy si v príprave na dohrávku vybojoval miesto v základnej zostave Columbusu pred kvalifikačnou sériou proti Torontu. „Bude v zostave. Hral dobre. Mal dobrý kemp,“ povedal tréner John Tortorella. Dvadsaťročný krídelník hrával v tejto sezóne v juniorskej OHL, kde v 45 zápasoch v drese Londonu zaznamenal 28 gólov a 68 bodov. Blue Jackets ho draftovali v roku 2018 z celkového 18. miesta.
Rangers si upísali centra z univerzityCenter Morgan Barron podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Rangers, ktorí ho draftovali v roku 2017 z celkového 174. miesta. Dvadsaťjedenročný Kanaďan hrával posledné tri roky za Cornellovu univerzitu. V uplynulom ročníku si pripísal 14 gólov a 18 asistencií v 29 stretnutiach.
Sabres podpísali zmluvu s mladým kanadským krídelníkomKrídelník Brett Murray podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Buffalom. Dvadsaťdvaročný Kanaďan zažil v sezóne 2019/20 profesionálny debut. Strávil ju v nižšej AHL, kde obliekal dres tímu Rochester Americans, ktorý je zároveň „farmou“ Sabres. V 55 zápasoch strelil deväť gólov a pridal 15 asistencií.

31. 07. 2020

Hviezdny Carlson netrénoval po tom, čo nedohral duelObranca Washingtonu John Carlson vynechal štvrtkový tréning, len jeden deň po tom, čo nedohral prípravný zápas proti Caroline. „Budeme pokračovať v jeho liečbe a potom urobíme rozhodnutie. Zajtra budeme mať voľný deň, takže očakávame, že ho tu budeme mať v sobotu,“ povedal tréner Todd Reirden. Carlson utrpel zranenie v tretej tretine pri súboji s Ninom Niederreiterom. Capitals hrajú prvý zápas skupiny o nasadenie v pondelok.
Cíti sa skvelo. Bude Ekblad hrať v prvom zápase proti Isles?Obranca Aaron Ekblad vynechal prípravný zápas proti Tampe, ale očakáva sa, že bude v zostave Floridy v otváracom zápase kvalifikačnej série proti Islanders. Vo štvrtok trénoval a nezaznamenal žiadne problémy. „Cítim sa skvelo. Cítim sa pripravený. Som skutočne nadšený, že budem hrať v play-off proti Islanders. Je to skutočne vzrušujúce. Sníval som o tom a konečne je to tu,“ skonštatoval.
Kraken majú riaditeľa profi skautinguTím Seattle Kraken pridal do svojich hokejových operácií riaditeľa profesionálneho skautingu. Stal sa ním Dave Baseggio, ktorý strávil posledných 12 rokov v Anaheime ako profesionálny skaut, riaditeľ profesionálneho skautingu a asistent generálneho manažéra. V minulosti hral i trénoval v nižšej AHL. Seattle tiež pridal do tímu skautov Andrewa Allen zameriavajúceho sa na brankárov, ako aj Lornea Henninga a Williama Whitea.
Marner sa stal vlastníkom eSport tímovHviezdny útočník Toronta Mitch Marner sa pripojil k vlastníckej skupine OverActive Media, ktorá vlastní eSport tímy Toronto Defiant z Overwatch League a Toronto Ultra z Call of Duty League. Marner samotný je vášnivý hráč a je dobrým kamarátom s profesionálnym hráčom Anthonym Zinnim, ktorý je členom tímu Toronto Ultra. „Je v skutočnosti veľmi dobrý,“ odhalil kvality Marnera práve Zinni. OverActive Media vlastní aj španielsky tím MAD Lions.
Canucks museli prepustiť množstvo zamestnancovTím Vancouver Canucks nebude tak skoro hrať doma pred fanúšikmi, a tak bol v stredu nútený prepustiť štvrtinu svojich zamestnancov na plný úväzok v obchodnom oddelení a ďalšie škrty by ešte mohli prísť. Aktuálne prepúšťanie sa dotklo 49 zamestnancov, ktorí dostali trvalú výpoveď, nie len dočasnú. „Tak ako mnoho spoločností, ak by nanešťastie čelíme náročným rozhodnutiam znižovať naše stavy. Sú to neskutočne náročné dni pre každého, kto je v tom zahrnutý,“ vyhlásil operačný riaditeľ Trent Carroll.

30. 07. 2020

Carter Hart bude štartovať proti BruinsHlavný tréner Philadelphie Alain Vigneault v stredu oznámil, že v prvom zápase skupiny o nasadenie proti Bostonu dostane šancu v bráne Carter Hart. Ten urobil 11 zákrokov v dvoch tretinách prípravného zápasu, v ktorom Flyers zdolali Penguins 3:2 po predĺžení. Briann Elliott urobil v tretej tretine a predĺžení 13 zákrokov. „Obaja naši brankári včera chytali dobre. S našou brankárkou situáciou som spokojný,“ skonštatoval Vigneault.
Foto: Hráči minoritných rás Wild a Avalanche sa počas hymny zomkliŠtyria členovia tímov Minnesota Wild a Colorado Avalanche, ktorí patria medzi rasové minority v Severnej Amerike, stálu po svojom boku pri hraní hymny pred stredajším prípravným zápasom v Edmontone. Išlo o Jordana Greenwaya, Nazema Kadriho, Matta Dumbu a Pierre-Edouarda Bellemareho.

Chicago zakáže ozdoby na hlavách fanúšikovTím Chicago Blackhawks od najbližšej príležitosti nedovolí návštevníkom United Center ani tímových aktivít, aby na hlavách nosili ozdoby pripomínajúce indiánov. „Tieto symboly sú posvätné a tradične rezervované pre lídrov, ktorí si vyslúžili veľký rešpekt vo svojom kmeni. Nemali by byť zovšeobecňované ako bežný kostým,“ vyhlásili Blackhawks.

Video: Malkinovi venovali narodeninovú tortu predčasneSpoluhráči z Pittsburghu chceli v stredu potešiť Jevgenija Malkina narodeninovou „tortou“. Prekvapenie sa im podarilo, no hviezdny útočník nezabudol podotknúť, že 34. narodeniny má až v piatok. Sviečky však nakoniec sfúkol:

29. 07. 2020

Nabúrali mu účet? Pastrňák zložil nečakaný kompliment WilsonoviBuď David Pastrňák skutočne verí, že Tom Wilson je neskutočne obdareným ofenzívnym hráčom, alebo niekto hviezde Bostonu zobral mobilný telefón a napísal na sociálnu sieť v jeho mene tento status: „Podľa môjho názoru je Tom Wilson najlepším strelcom v lige.“ O 20 minút neskôr naň zareagoval aj útočník Washingtonu: „Oceňujem to Pasta! Myslím si však, že je ním Ovie.“ Bruins aj Capitals bývajú v rovnakom hoteli v Toronte. Pastrňák v tejto sezóne získal Trofej Mauricea Richarda, keď strelil 48 gólov. Podelí si ju s Alexom Ovečkinom, ktorý dosiahol rovnaký počet presných zásahov.
Bear si špeciálnou menovkou pripomenul svoje korene + fotoKanadsko-americká NHL a jej kluby sa snažia byť inkluzívnejšie a prístupnejšie všetkým komunitám, a tak nie je prekvapením, že liga umožnila obrancovi Edmontonu Ethanovi Bearovi nosiť v prípravnom zápase proti Calgary dres so špeciálnou menovkou, v ktorej bolo jeho meno napísané písmom typickým pre domorodý národ Ochapowace z južného Saskatchewanu, v ktorom ležia aj jeho korene.

Dvakrát Panthers? Prvý omyl v bubline na účet Hurricanes + fotoOčakávali niekoho iného? Prvý omyl v torontskej bubline sa dotkal tímu Carolina Hurricanes, ktorému boli papierovo odopreté raňajky. Očakávali sa a nich totiž hráči tímu Carolina Panthers, ktorý hráva NFL. Zaujímavosťou tohto omylu bolo, že hneď pod Carolinou bol vypísaný tím Florida Panthers.

Gritty sa pripomenul billboardom v Toronte + fotoPhiladelphia nebude hrať svoje domáce zápasy doma, kde by bola pod drobnohľadom Grittyho. Preto sa maskot Flyers pripomenul hráčom jeho klubu billboardom v Toronte, v ktorom im odkazuje: „Každá strela, ktorú vystrelíte. Každý zákrok, ktorý urobíte. Budem vás sledovať.“

Predators podpísali novú zmluvu s mladým centromCenter Anthony Richard podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s tímom Nashville Predators, ktorá má na úrovni NHL hodnotu 735 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný rodák z Quebecu odohral v uplynulých dvoch sezónach za Predators po jednom bezbodovom zápase. Väčšinu času trávil v AHL. V ročníku 2019/20 si v drese Milwaukee pripísal 14 gólov a deväť asistencií v 60 stretnutiach.

28. 07. 2020

Subban a The Rock absolvovali spoločný tréning + video„Dnes som sa stal chlapom,“ pochválil sa P.K. Subban po spoločnom tréningu s Dwayneom „The Rock“ Johnsonom. Video, ktoré si môžete pozrieť, zachytáva tvrdú prácu, ktorú musí obranca New Jersey podstúpiť, aby sa pripravil na budúcu sezónu:

Ekblad stihne prvý zápas kvalifikačného predkolaDobrá správa pre fanúšikov Floridy – obranca Aaron Ekblad odohrá v sobotu prvý zápas série kvalifikačného predkola proti Islanders. Po dvoch vynechaných tréningoch pred odletom do Toronta sa totiž v pondelok zapojil do tímového tréningu. Po ňom tréner Joel Quenneville povedal, že v stredajšom prípravnom zápase hrať preventívne nebude. Ekblad odohral pred prerušením ročníka 67 zápasov, v ktorých zaznamenal 41 bodov (5+36).
Hamiltonov status sa stále nezmenilHviezdny obranca tímu Caorlina Hurricanes, Dougie Hamilton, zostáva stále „neschopný účasti“. V pondelok to povedal hlavný tréner Rod Brind’Amour. Hamilton nekorčuľoval od stredy, keď opustil predčasne s nešpecifikovaným zranením tréning. „Je to talentovaný hráč a veľmi unikátny po ofenzívnej stránke. Chýbal nám, keď absentoval počas ročníka. Je dôležitou súčasťou nášho tímu, a tak dúfame, že to nebude nič dlhodobé,“ poznamenal kormidelník.

|< <   101 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies