Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


21. 02. 2021

Kakko a útočník Blues pribudli na covidovej listineÚtočník Kaapo Kakko nehral v sobotnom zápase Rangers proti Capitals, pretože bol umiestnený na kovidovú listinu. V zostave ho nahradil Julien Gauthier. Do nej sa vrátil obranca K’Andre Miller, ktorý vynechal predošlé dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. Na kovidovej listiny v sobotu pribudol aj útočník Sammy Blais, ktorý je na nej ako prvý hráč St. Louis.
Video: Chára opäť odpálil súperovu hokejku pomaly až do vesmíruZdeno Chára sa v marci 2019 zviditeľnil tým, ako ešte v drese Bostonu vyrazil hokejku Marka Scheifeleho z Winnipegu a tá odletela tak vysoko, že takmer prehodila ochrannú sieť za bránou. Slovenský obranca si to pripomenul v sobotu, keď už v drese Washingtonu poslal takmer do vesmíru hokejku Miku Zibanejada z NY Rangers:

20. 02. 2021

Vráti sa dnes Zajac do akcie?Útočník Travis Zajac by sa mohol vrátiť do zostavy New Jersey v sobotnom zápase proti Buffalu. Útočník, ktorý strávil 19 dní na covidovej listine, v piatok absolvoval kompletný tréning. „Cítil som sa dobre, takže je šanca, že zajtra nastúpim,“ povedal po tréningu hráč, ktorého delia dva zápasy od 1000. duelu kariéry.
Samsonov by sa mal vrátiť do brány CapitalsBrankár Iľja Samsonov by počas tohto víkendu mohol štartovať v bráne Washingtonu po prvýkrát od 17. januára. Rus bol 20. januára zapísaný na covidovú listinu a trénovať začal 8. februára. V nedeľu a v sobotu zažil zápasy v nižšej AHL, kde v drese Hershey kryl 46 z 52 striel. Washington v sobotu hostí Rangers a v nedeľu Devils. Tréner Peter Laviolette ešte nerozdelil svojim brankárom štarty, ale povedal, že si ich pravdepodobne rozdelia. Vítek Vaněček predtým dochytal 12 duelov po sebe.
Devils umiestnili ďalšieho hráča na waiver listinuTím New Jersey Devils zapísal v piatok na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Matta Tennysona, ktorý tak bude 24 hodín k dispozícii ostatným tímom. Tridsaťročný rodák z Minnesoty zaznamenal jednu asistenciu, šesť plusových bodov a dve trestné minúty v 10 zápasoch, ktoré odohral v tejto sezóne. V poslednom zápase bol zdravým náhradníkom.

19. 02. 2021

Pánik bol v 1. tretine najvyťažovanejším útočníkom CapitalsSlovenský útočník Richard Pánik sa stal prvou hviezdou predošlého duelu Washingtonu, za čo si získal ešte väčšiu dôveru u trénera Petera Laviolettea, ktorý z neho vo štvrtok proti Buffalu urobil najvyťažovanejšieho útočníka Capitals v prvej tretine. Odohral v nej 6 minút a 41 sekúnd. Nasledovali ho spoluhráči z útoku Lars Eller a Connor Sheary s časmi 5:55, resp. 5:54. Pánik nakoniec odohral v celom zápase 13 minút a 52 sekúnd – viac odohrali až 8 útočníci. Jeho „ice-time“ klesal každou tretinou – v druhej odohral 4 minúty a 5 sekúnd, v tretej 3 minúty a 6 sekúnd. V zápase nebodoval, ale Washington vyhral 3:1.
Musíte vidieť: Ullmark predviedol proti Capitals famózny zákrokBrankár Buffala Linus Ullmark síce inkasoval tri góly, ale v zápase proti Washingtonu sa zviditeľnil najmä jedným z jeho 18 zákrokov. Ešte za bezgólového stavu predviedol neuveriteľný zákrok vyrážačkou pri zlatej šanci Conora Shearyho:

Video: Rozhodca tienil Sarosovi vo výhľade. Bol z toho gólBrankári sa v každom zápase musia popasovať s tým, že im vo výhľade bránia hráči. Juuse Saros z Nashvillu však vo štvrtkovom zápase proti Columbusu čelil inej výzve – pripraviť sa na strelu, ktoré nemohol vidieť cez čiarového rozhodcu. Nakoniec z toho bol gól na 2:0:

18. 02. 2021

Toronto prišlo o Sandina. Kedy sa k nemu pripojí Galchenyuk?Obranca Rasmus Sandin nebude k dispozícii tímom z Toronta nešpecifikovaný čas po tom, čo si v nižšej AHL zranil pri blokovaní strely nohu. Momentálne je v opatere doktorov Maple Leafs. Za prvý tím odohral v tomto ročníku len jeden zápas. Organizácie získala tento týždeň cez výmenu útočníka Alexa Galchenyuka, ktorý by sa mal k novým spoluhráčom pripojiť vo štvrtok na tréningu. Keďže po výmene z Ottawy do Caroliny zotrvával v Kanade, nemusí absolvovať karanténu.
St. Louis si ohľadom Kruga môže vydýchnuťObrancovia Torey Krug a Marco Scandella budú v zostave St. Louis vo štvrtkovom zápase proti San Jose. Krug nedohral pondelkový duel proti Arizone pre zranenie hornej časti tela, ale v stredu trénoval bez obmedzení. Scandella vynechal šesť zápasov pre zranenie hornej časti tela a tiež trénoval. Netrénoval útočník Jaden Schwartz, ktorý pravdepodobne vynechá druhý zápas po sebe pre nešpecifikované zranenie.
Dubois bol umiestnený na listinu zranenýchWinnipeg zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Pierre-Luca Duboisa, ktorého trápi zranenie dolnej časti tela. Tento krok bol retroaktívny, a tak by sa potenciálne nedávna akvizícia Jets mohla vrátiť do akcie aj v piatkovom zápase proti Canucks. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze. Pre zranenie vynechal už dva zápasy.
Osemnásťročný Čech podpísal zmluvu s farmou ChicagaObranca Michael Krutil podpísal zmluvu s tímom AHL Rockford IceHogs, ktorý je farmou Chicaga. Osemnásťročný rodák z Prahy absolvoval u Blackhawks tréningový kemp a následne absolvoval skúšku v Rockforde, za ktorý už odohral tri zápasy. Chicago ho draftovalo v minulom roku z celkového 110. miesta.

17. 02. 2021

Stars odložili ďalší zápasŠtvrtkový zápas medzi Dallasom a Tampou Bay bol odložený. Ide o tretí zápas texaského tímu po sebe, ktorý sa nemohol uskutočniť pre problémy s počasím. V pondelok a utorok sa odložili zápasy proti Nashvillu.
Tatar v utorok trénoval v treťom útokuSlovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý posledný zápas Montrealu sledoval z tribúny ako zdravý náhradník, sa na utorkovom tréningu vrátil do základnej zostavy. Trénoval na ľavom krídle tretieho útoku s Jesperim Kotkanimim a Joelom Armiom, zatiaľ čo Artturi Lehkonen sa vrátil späť do štvrtej formácie. Montreal má teraz dlhšie voľno a najbližšie bude hrať až v sobotu proti Torontu.
Video: Chára trafil súpera do hlavySlovenský obranca Washingtonu Zdeno Chára mal v utorkovom zápase proti Pittsburghu menší konflikt s útočníkom Penguins Teddym Bluegerom. Ten ho skoro hokejkou zasiahol do tváre, čo mu najvyšší hráč NHL vrátil. Potom sa do seba pustili, no rozhodcovia stihli zabrániť niečomu väčšiemu:

Quick vynuloval 23. tím. Halák je na tom lepšieBrankár Los Angeles Jonathan Quick doviedol v utorok svoj tím k výhre 4:0 nad Minnesotou. Bolo to jeho 53. čisté konto v kariére a Wild sa stali 23. rôznym tímom, ktorý vynuloval. Z aktívnych brankárov vychytali nulu proti väčšiemu počtu klubov len traja – Marc-Andre Fleury proti 26 tímom, Tuukka Rask a Jaroslav Halák proti 25.
Dubois sa vrátil na ľadTréner tímu Winnipeg Jets Paul Maurice pre TSN potvrdil, že útočník Pierre-Luc Dubois v utorok korčuľoval. Momentálne však od neho nečaká, že bude pripravený hrať v stredajšom zápase proti Edmontonu. Ak skutočne nebude hrať, bude to jeho tretí vynechaný zápas pre nešpecifikované problémy. Doteraz odohral po výmene len dva bezbodové zápasy.
Flyers sa vrátili do tréningového procesuTím Philadelphia Flyers absolvoval v utorok svoj prvý tréning po týždňovej absencii spôsobenej koronavírusom. Na ľade bolo len 16 hráčov – 14 korčuliarov a brankári Carter Hart a Brian Elliott. Štyria z korčuliarov boli z taxi zostavy. Tím má naplánovaný zápas na štvrtok proti Rangers, no momentálne má stále na covidovej listine Girouxa, Konecnyho, Laughtona, Lindbloma, Voráčka, Braun a Frosta, ktorý však už do sezóny nezasiahne pre zranenie ramena.
Oilers zapísali útočníka na waiver listinuTím Edmonton Oilers v utorok zapísal na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Devina Shorea, ktorý na nej figuroval už 13. januára. Medzitým stihol odohrať 11 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pridal dve asistencie.

16. 02. 2021

Campbella od návratu delí stále minimálne týždeňBrankár Toronta Jack Campbell sa tento týždeň vrátil na ľad, no stále by nemal byť pripravený na návrat do akcie. Tréner Sheldon Keefe povedal, že by mal pauzovať ešte minimálne týždeň. Maple Leafs to vadiť nemusí, pretože Frederik Andersen aktuálne podáva dobré výkony. Toronto však čaká v stredu a vo štvrtok dvojzápas proti Ottawe.
Stav Karlssona sa bude posudzovať denneObranca Erik Karlsson vynechal pondelkový zápas San Jose proti Anaheimu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti Los Angeles. Jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze. Iný obranca, Radim Šimek, utrpel v rovnakom zápase zranenie hornej časti tela. On však bol zapísaný na listinu zranených hráčov.
Philadelphia vypustila na radu NHL tréningTím Philadelphia Flyers mal v pondelok absolvovať tréning, ale nakoniec sa hráči na ľade neukázali. NHL tímu odporučila, aby tréning tím ešte vynechal. Flyers uposlúchli a svoj prvý tréning po odklade štyroch zápasov absolvujú v utorok. Najbližší plánovaný zápas majú vo štvrtok proti Rangers.
Frolík naberie kondíciu v AHLMontreal poslal veterána Michaela Frolíka na kondičný pobyt do tímu Laval Rocket z AHL. Canadiens plánujú, že sa český útočník pripojí naspäť do taxi zostavy v sobotu. Frolík v tejto sezóne ešte nehral.

15. 02. 2021

Ho-Sanga vyhodili z Örebra, no našiel si už nový tímÚtočník Josh Ho-Sang, ktorého Islanders uvoľnili do Švédska na hosťovanie, skončil svoje pôsobenie v Örebre nešťastne – tím z elitnej SHL bol jeho kondíciu sklamaný a rozlúčil sa s ním po piatich zápasoch, v ktorých zaznamenal len jednu asistenciu. Niekedy vysoko cenená nádej si však rýchlo našla náhradné pôsobisko. Dvadsaťpäťročný Kanaďan podpísal zmluvu do konca sezóny s Linköpingom z najvyššej švédskej súťaže.
Video: Dowd padol krkolomne na ľad pri súboji s CrosbymNepríjemný moment zažil v nedeľnom zápase proti Pittsburghu útočník Washingtonu Nic Dowd. Pri súboji so Sidneym Crosbym a Chadom Ruhwedelom spadol na ľad tak, že mal pod sebou pravú nohu. Po tomto momente zamieril do šatne, no z nej sa vrátil a duel nakoniec dohral. Dvojminútový trest za podrazenie dostal Ruhwedel, hoci to bola noha Crosbyho, ktorá súpera podrazila:

Krueger a Dahlin sú späťTím Buffalo Sabres privítal na nedeľnom tréningu trénera Ralpha Kruegera i obrancu Ramusa Dahlina, ktorí boli predtým na covidovej listine. Krueger zostal na ľade len krátko, porozprával sa s asistentom Steveom Smithom a odišiel. Či bude na lavičke v pondelkovom zápase proti Islanders sa rozhodne v deň zápasu. Dahlin trénoval v páre s Colinom Millerom a jeho štart sa tiež bude musieť potvrdiť v deň zápasu. Hrať by však mal Taylor Hall, ktorý v sobotu zažil prvý tréning a bol na ľade aj v nedeľu. Tímu stále chýbajú Dylan Cozens či Rasmus Ristolainen.
Devils čaká prvý tréning po karanténeTím New Jersey Devils má na pondelok naplánovaný prvý tréning po 13-dňovej pauze spôsobenej nákazou novým koronavírusom. Ešte v nedeľu mali Devils na covidovej listine piatich hráčov – Nathana Bastiana, Nikitu Guseva, Nica Hischiera, Travisa Zajaca a Dmitriho Kulikova. Najbližší plánovaný zápas majú v utorok proti Rangers. Naposledy hrali 31. januára.

14. 02. 2021

Čajkovič nakoniec dohrá ročník v juniorskej ligeSlovenský útočník Maxim Čajkovič figuroval v širšej otváracej zostave tímu Syracuse Crunch z AHL, s ktorým si minulý víkend aj zatrénoval. Napokon však ročník 2020/21 absolvuje opäť na juniorskej úrovni. Crunch ho uvoľnili zo skúšobnej zmluvy a on sa tento týždeň pripojil k tímu Val-d’Or z QMJHL, v ktorom ho čaká prvá sezóna po tom, čo predošlé dve strávil v Saint John. Sea Dogs sa v nich trápili, no Foreurs patria medzi favoritov juniorskej súťaže.
Puljujärvi sa už môže vrátiť do akcieTím Edmonton Oilers v sobotu oznámil dobré správy. Útočník Jesse Puljujärvi bol stiahnutý z covidovej listiny a môže sa znovu zapojiť do všetkých tímových aktivít. V prvých 12 zápasoch tejto sezóny zaznamenal dva góly a dve asistencie.
Wild majú k dispozícii ďalších štyroch hráčovTím Minnesota Wild už môže počítať s ďalšími štyrmi hráčmi, ktorí boli stiahnutí z covidovej listiny. Menovite ide o obrancu Jareda Spurgeona a útočníkov Nicka Bjugstada, Joela Erikssona Eka a Marcusa Johanssona. Na listine stále zostávajú Nick Bonino, Jonas Brodin, Ian Cole, Brad Hunt, Victor Rask, Carson Soucy, Nico Sturm a Cam Talbot. Wild majú najbližší plánovaný zápas v utorok proti Los Angeles.

|< <   89 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzuje znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies