Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


03. 02. 2021

Video: Brady Tkachuk pred sekundy koncom duelu rozpútal vášneÚtočník Ottawy Brady Tkachuk len pár sekúnd pred koncom zápasu proti Edmontonu (2:4) vrazil v blízkosti striedačky Oilers do obrancu Adama Larsson. Následkom toho bola hromadná šarvátka výmena názorov:

Video: Weber odohral 1000. zápas. Zamával prázdnemu hľadiskuObranca Montrealu Shea Weber nastúpil v utorok proti Vancouveru na svoj 1000. zápas v NHL. Canadiens to ocenili videom na multimediálnej kocke, po ktorom mu k tomu hokejkami pogratulovali hráči oboch tímov. On sa im poďakoval a nezabudol zamávať aj divákom, hoci žiadny v Bell Centre neboli. Radosť z toho mohli mať aspoň tí pri televíznych obrazovkách, ktorých neskôr potešila aj výhra 5:3. Weber odohral 237 zápasov za Montreal, 763 za Nashville. Ďalší ceremoniál s prítomnosťou rodiny sa plánuje na štvrtok.

02. 02. 2021

Laine zažije debut v novom drese proti StarsÚtočník Patrik Laine odohrá svoj prvý zápas v drese Columbusu už dnes proti Dallasu. Pre Jeffa Svobodu to potvrdil tréner Blue Jackets John Tortorella. Laine odohral v tejto sezóne len jeden zápas, v ktorom zaznamenal dva góly a asistenciu. Následne pauzoval pre zranene, papierovačky a karanténu.
Foto: Wedgewood má novú masku. Inšpirovanú seriálomBrankár New Jersey Devils, Scott Wedgewood, má novú masku. Inšpiroval sa pri nej postavou Davida Puddyho zo seriálu Seinfeld. Vytvoril mu ju David Gunnarsson:

Video: Marchand nepríjemne narazil do mantineluNepríjemný moment má za sebou hviezdny útočník Boston Brad Marchand, ktorý v pondelkovom zápase proti Washingtonu narazil do zadného mantinelu, keď sa snažil prenasledovať obrancu Capitals Trevora van Riemsdykea, ktorý si šiel k brankárovi po puk. Ľad opustil s bolestivou grimasou a pár striedaní vynechal, no nakoniec sa do akcie vrátil.

Katastrofa v obrane sa zväčšuje: Penguins chýba už aj top hviezdaTím Pittsburgh Penguins si musel v pondelkovom zápase proti Rangers poradiť bez ďalšieho obrancu, tentoraz hviezdneho Krisa Letanga. Ten utrpel zranenie dolnej časti tela v sobotnom zápase proti New Yorku a naďalej podstupuje vyšetrenia. Tímu už pre zranenia chýbajú šiestich zadáci. Letang sa pripája k Brianovi Dumoulinovi (dolná časť tela), Mikeovi Mathesonovi (horná časť tela), Marcusovi Petterssonovi (horná časť tela), Juusovi Riikolovi (horná časť tela) a Zachovi Trotmanovi (koleno).
Oilers zapísali skúseného útočníka na waiver listinuTím Edmonton Oilers zapísal v pondelok na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Alexa Chiassona. Tridsaťročný rodák z Montrealu odohral v tejto sezóne šesť zápasov, ale ani v jednom nebodoval. Zaznamenal šesť striel a päť mínusových bodov. V piatich dueloch bol zdravým náhradníkom.

01. 02. 2021

Sharks si zatrénovali konečne už aj v skutočnom domovePo piatich týždňoch, ktoré strávili mimo domova, sa hráči San Jose Sharks vrátili domov a v nedeľu absolvovali prvý tréning vo svojom bežnom tréningovom zariadení. Sharks pre opatrenia v Santa Clara County, ktoré sa medzičasom uvoľnili, absolvovali tréningový kemp v arizonskom Glendale, kde mali odohrať aj prvé dva domáce zápasy. Tie sa však odložili pre šírenie nákazy v tíme Vegas Golden Knights. Prvé domáce zápasy by tak mali odohrať vo svojom skutočnom domove, v SAP Center. Plánované sú na 13. a 15. februára proti Anaheimu.
Ottawe chýba hviezdny obrancaOttawa absolvovala nedeľný zápas proti Edmontonu bez obrancu Thomasa Chabota, ktorého trápi nešpecifikované zranenie. Chabot nedohral štvrtkový zápas proti Vancouveru po tom, čo narazil do bránkovej konštrukcie. V nedeľu bol na ľade asi 10 minút a odišiel do šatne. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Jeho absencia umožnila debut v NHL Artemovi Zubovi.
AHL zrušila prípravný zápas v jeho priebehuPandémia koronavírusu si už vyžiadala svoju daň aj v nižšej AHL, kde sa už začali hrať prípravné zápasy. Ten sobotný medzi San Jose (San Jose) a Hendersonom (Vegas) museli po druhej tretine prerušiť z dôvodu opatrení proti šíreniu nákazy. Jeden z hráčov San Jose bol totiž testovaný pozitívne na koronavírus, pričom výsledky jeho testu prišli v priebehu stretnutia.

31. 01. 2021

Video: Pastrňák poslal Cháru na kolená. Raz mal namále aj na striedačkeSlovenský obranca Zdeno Chára absolvoval v sobotu svoj prvý zápas v drese Washingtonu proti Bostonu, tímu, v ktorom strávil predošlých 14 rokov kariéry. A hoci sa tešil z víťazstva, musel sa vyrovnať aj s určitou nepriazňou. Dvakrát smeroval puk z hokejok bývalých spoluhráčov na jeho hlavu. V prvej tretiny z hokejky Davida Pastrňáka, po čom nakrátko opustil aj zápas:


Neskôr si ho aj na striedačke našiel Kevan Miller:


Konecny bol zdravým náhradníkom. Prečo?Philadelphia odohrala sobotný zápas proti Islanders (3:2 PP) bez útočníka Travisa Konecnyho, ktorý bol zdravým náhradníkom. Tréner Alain Vigneault povedal, že to bolo preto, lebo ako jeden z najlepších hráčov Flyers nepodával výkony, ktorých je v hre piatich proti piatim schopný. „Prišiel som sem, aby sme vyhrali Stanleyho pohár a ak ho chcete vyhrať, musíte hrať určitým spôsobom,“ obhajoval si kormidelník svoje rozhodnutie. Za Konecnyho hral Samuel Morin. Očakáva sa, že v nedeľu sa Konecny do zostavy vráti.
Video: Kotkaniemi terčom nepríjemného zákroku na hlavuMladý útočník Montrealu, Jesperi Kotkaniemi, sa v sobotu proti Calgary musel vyrovnať aj s nečakaným a tvrdým kontaktom s Dillonom Dubem. Ten ho zasiahol rovno do hlavy a nebol za to vylúčený. „Skutočne som to nevidel prichádzať. Prišiel ku mne celkom rýchlo. Vy ste to videli lepšie. Nemám toho veľa, čo by som k tomu povedal,“ poznamenal Kotkaniemi po zápase, ktorý po krátkej kontrole u lekárov dohral.

Coyotes umiestnili obrancu na waiver listinuTím Arizona Coyotes v sobotu umiestnil obrancu Kylea Capobianca na waiver listinu nechránených hráčov. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v tejto sezóne dva zápasy so ziskom dvoch mínusových bodov, dvoch trestných minút a troch striel. V posledných štyroch dueloch bol len zdravým náhradníkom.

30. 01. 2021

Ovečkin by sa dnes mohol vrátiť. V útoku s PánikomÚtočník Alexander Ovečkin a obranca Dmitrij Orlov opúšťajú covidovú listinu a mohli by nastúpiť za Washington už v sobotnom zápase proti Bostonu. Pre Toma Gulittiho to uviedol hlavný tréner Peter Laviolette. Ovečkin a orlov boli spolu s Jevgenijom Kuznecovom a Iľjom Samsonovom zapísaní na covidovú listinu 20. januára po tom, čo porušili bezpečnostný protokol. Kuznecov a Samsonov zostávajú v karanténe. Ak sa Ovečkin vráti do akcie, zahrá si v útoku s Richardom Pánikom a T.J. Oshiem, s ktorými korčuľoval v sobotu dopoludnia. Orlov trénoval v štvrtom páre s Martinom Fehérvárym, ktorý je v tzv. taxi zostave.
Avalanche budú bez ďalšieho člena štvrtého útokuPo Mattovi Calvertovi sa Coloradu zranil ďalší člen štvrtého útoku. Pierre-Edouard Bellemare nedohral štvrtkový duel proti San Jose, v ktorom na neho spadol Ryan Donato. Utrpel pritom zranenie dolnej časti tela, pre ktoré podľa trénera Jareda Bednara „nejaký čas vynechá“. „Presný časový odhad nemám. Uvidíme, ako na tom bude časom, uvidíme, čo bude schopný robiť mimo ľadu,“ poznamenal kormidelník.
Reinhart v piatok netrénoval. Vynechá aj zápas?Útočník Buffala Sam Reinhart v piatok netrénoval pre zranenie hornej časti tela, ktorého stav sa momentálne posudzuje na dennej báze. Jeho štart v sobotnom zápase proti New Jersey je otázny. Tréner Ralph Krueger povedal, že sa o ňom rozhodne v sobotu dopoludnia. Reinhart zaznamenal v prvých ôsmich dueloch sezóny šesť bodov.
Florida zapísala na waiver listinu útočníkaTím Florida Panthers zapísal v piatok na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Ryana Lomberga, ktorý bol v posledných troch zápasoch len zdravým náhradníkom. V otváracom zápase sezóny odohral 11 a pol minúty s jedným streleckým pokusom. Bol to jeho prvý zápas v drese Panthers. Prvých 11 v kariére odohral za Calgary.
Zajac pribudol na covidovú listinuTím New Jersey Devils zapísal v piatok na covidovú listinu útočníka Travisa Zajaca, ktorého štart v sobotnom zápase proti Buffalu je tak otázny. Podľa trénera Lindyho Ruffa však dvojzápas v Buffale pravdepodobne vynechá. Tím to berie deň po dni. Zajac potrebuje už len dva zápasy, aby dosiahol na métu 1000 duelov v NHL.
Veľká nádej Detroitu musela byť prevezená do nemocnice + videoFanúšikovia Detroitu a Rögle BK boli nejaký čas vystrašený, keď videli, ako talentovaný obranca Moritz Seider narazil v zápase švédskej SHL do zadného mantinelu a s bolesťami odišiel rovno do nemocnice. Z nej však prišla dobrá správa – devätnásťročný Nemec neutrpel žiadne štrukturálne zranenie. „Dopadlo to lepšie, ako sme sa obávali. Má zranenia mäkkého tkaniva a domov pôjde na ďalšie vyšetrenia. Nejaký čas si nezahrá, ale ako dlho to bude, to dnes nevieme,“ povedal fyzioterapeut Rögle Sven Thomsson. Seider si v 31 zápasoch najvyššej švédskej súťaže pripísal 24 bodov (5+19). Incident je na videu v čase 1:44:

29. 01. 2021

Definitívne: Calgary bude mať svoju farmu v CalgaryTím Calgary Flames vo štvrtok oficiálne oznámil, že záložný tím Stockton Heat, ktorý bežne sídli v Kalifornii, odohrá ročník AHL 2021 v Scotiabank Saddledome v Calgary. Nižšia liga momentálne pracuje na vypracovaní rozpisu s novým rozložením divízii. Stockton bude v jednej s kanadskými tímami z Belleville (Ottawa), Lavalu (Montreal), Manitoby (Winnipeg) a Toronta (Toronto). Sezóna má odštartovať 5. februára.

28. 01. 2021

Hráči Blues sa môžu začať tešiť na divákovTím St. Louis Blues bude ďalším v poradí, ktorý umožní fanúšikom sledovať naživo domáce zápasy. V stredu oznámil, že do svojej arény od 2. februára pustí 1400 divákov. Prvý zápas pred nimi odohrajú „Bluesmani“ proti Arizone, ktorá spolu s Dallasom a Floridom umožňuje návštevy od začiatku sezóny. Tampa Bay to tiež plánovala, ale odložila to. Columbus a Pittsburgh tiež zvažujú, že by sa vo februári vybrali podobnými krokmi, ako St. Louis.
Zažije Dubois debut skôr? Jedna z dvoch prekážok je zdolanáTím Winnipeg Jets by chcel vo svojej zostave čerstvo získaného útočníka Pierre-Luca Duboisa čo najskôr. V Kanade však hráči musia najskôr stráviť 14 dní v karanténe. Organizácia sa obrátila na provinčnú i federálnu vládu so žiadosťou o skrátenie izolácie na polovicu. V stredu dostala dobrú správu od provincie Manitoba – tá hráčovi karanténu skrátila na 7 dní. Federálna vláda však ešte nerozhodla. Dubois tak stále nevie, či pre karanténu vynechá štyri alebo sedem zápasov. Ak by ustúpila aj kanadská vláda, hrať by mohol už v nedeľu.
Sharks umiestili obrancu na waiver listinuV deň, keď San Jose získalo do svojej organizácie slovenského obrancu Christiána Jaroša, iného obrancu zapísalo na waiver listinu nechránených hráčov. Ostatným tímom na nej bude k dispozícii Jacob Middleton, ktorý v tejto sezóne odohral jeden bezbodový zápas. Dvadsaťpäťročný Kanaďan odohral doteraz v NHL 14 duelov so ziskom troch asistencií. Všetky odohral za Shark, no draftovalo ho Los Angeles v roku 2014 z 210. miesta.

27. 01. 2021

Video: Kyrou sa vytiahol proti PietrangeloviSvoj prvý zápas v drese Vegas proti bývalému tímu odohral v utorok Alex Pietrangelo. Jeho bývalí spoluhráči sa proti nemu snažili vytiahnuť a podarilo sa to Jordanovi Kyrouovi, ktorého niekdajší kapitán Blues nedokázal pri prieniku ubrániť:

Hurricanes uvoľnia mladého útočníka do FínskaÚtočník Jeremy Bracco, ktorý zaostal za očakávaniami už v Toronte, bol tímom Carolina Hurricanes zapísaný na nepodmienečnú waiver listinu, aby mohol odísť dohrať aktuálny ročník do Fínska. Hrať tam bude za KalPu. Dvadsaťtriročný Američan bol draftovaný v roku 2015 zo 61. miesta, ale v NHL si nikdy nezahral. Pred touto sezónou podpísal s Hurricanes ročný kontrakt za 700 000 dolárov.
Seattle má prvého televízneho komentátoraTím Seattle Kraken vymenoval Johna Forslunda za svojho prvého televízneho komentátora. V tíme sa znovu stretne s rozhlasovým komentátorom Everettom Fitzhughom. Oboch generálny manažér Ron Francis pritiahol z Caroliny. Forslund pritom komentoval ešte aj zápasy Hartfordu. Zápasy Kraken bude na regionálnej úrovni vysielať televízia Root Sports.

26. 01. 2021

Tom Wilson by mohol hrať už v utorokÚtočník Tom Wilson by sa mohol vrátiť do zostavy Washingtonu už v utorkovom zápase proti Islanders. Po vynechaní nedeľného duelu pre zranenie dolnej časti tela absolvoval v pondelok dobrovoľný tréning a plánuje sa zúčastniť aj utorkového dopoludňajšieho rozkorčuľovania. O jeho štarte sa definitívne rozhodne pred zápasom.
Carolina sa v malých skupinách vrátila k tréninguTím Carolina Hurricanes obnovil v pondelok tréningový proces po tom, čo v nej došlo k šíreniu nákazy novým koronavírusom. Po nariadenej karanténe absolvovali hráči tréningy v štyroch oddelených skupinách a na ľade nebolo v jeden moment viac ako šesť hráčov. Každá skupina trénovala asi hodinu. V utorok by tím mal trénovať pokope a vo štvrtok by už mal byť znovu pripravený na hranie. Duel proti Tampe bude jeho prvý od 18. januára.
Vegas podpísalo zmluvu s ruským mladíkomKrídelník Pavel Dorofejev podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Vegas, ktoré ho draftovalo v roku 2019 z celkového 79. miesta. Golden Knights no následne posielajú do tímu Henderson Silver Knights z nižšej AHL. Dvadsaťročný Rus strávil väčšinu doterajšieho priebehu sezóny v nižšej ruskej lige VHL, kde za Čeľabinsk odohral 36 zápasov so ziskom 17 bodov (8+9). Vlani odohral 48 zápasov KHL za Magnitogorsk. Pripísal si v nich štyri góly a tri asistencie.

|< <   91 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Habs rozhodli o štarte Slafkovského i Mešára: Stretnú vo vzájomnom dueli s Nemcom? Kontroverzný obranca predsa len opúšťa NHL a mieri do RuskaCanadiens rozdelili hráčov do skupín: Povzbudzujúce znamenie pre Mešára?Naplní Regenda očakávania? Jedna vec sa stať nemôže, lebo bude zlá pre jeho budúcnosť v NHL Top hráči Devils do 25 rokov: Šimon Nemec sa dostal do najlepšej päťky. Polepšil si Dvorský nebodoval, ale svojím výkonom zaujal: Odohral fantastický zápas? Expert sa obul do Mešára: Nebral by som ho ani do Lavalu. Treba ho vymeniť! Šatan mal dôvod na radosť. Slovenský brankár proti nemu nestál Lehner zrejme ešte stále dúfa v návrat do NHLMajitelia sa stretnú, aby rozhodli o ďalšej expanzii NHL. Bude v nej 36 tímov?Kane má po operácii. Bude pauzovať dlho. Do kedy? Útočník Kings utrpel v úvode kempu nepríjemné zranenie Honzek dvojbodový, Pekarčík prihrával nádherne. Kelemen bodoval a bol pri kurióznom momenteObaja Slováci si dnes zahrajú za Blues: Obaja aj v presilovkách, Dvorský v prvej formácii!Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies