Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Predators predĺžili zmluvu s obrancomTím Nashville Predators podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Adamom Wilsbym, ktorej hodnota na úrovni NHL je 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Švéd bol draftovaný v roku 2020 zo 101. miesta a posledné dve sezóny strávil v Milwaukee z AHL. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 8 gólmi a 21 bodmi, ktoré nazbieral v 61 dueloch. V 15 zápasoch play-off pridal tri asistencie. Na debut v NHL stále čaká.

15. 03. 2023

Video: Černák odišiel do šatne po tvrdom hite MeieraSlovenský obranca Erik Černák sa v utorkovom zápase Tampy Bay na ľade New Jersey stal terčom tvrdého bodyčeku domáceho útočníka Tima Meiera. Musel po ňom odísť aj do šatne, z ktorej sa nakoniec vrátil a našťastie bol zápas schopný dohrať.

Dallasu sa zranil útočník Tréner Dallasu Peter DeBoer v utorok informoval, že útočník Mason Marchment utrpel v pondelkovom zápase proti Seattlu zranenie dolnej časti tela. Kým Stars v utorok navštívili Vancouver, Marchment sa vrátil do Texasu, kde absolvuje ďalšie vyšetrenia. V tejto sezóne zaznamenal 12 gólov a 31 bodov v 67 stretnutiach.
Chicago si upísalo mladého obrancuObranca Wyatt Kaiser podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so Chicagom, ktoré ho draftovalo v roku 2020 z celkového 81. miesta. Dvadsaťročný Američan má za sebou tri ročníky na Univerzite Minnesota-Duluth. V tom poslednom zaregistroval päť gólov a 23 bodov v 35 stretnutiach.

14. 03. 2023

Nešiel mikrofón, nevadí: Kanadskí fanúšikovia zaspievali americkú hymnu Počas spievania americkej hymny v kanadskom Toronte pred pondelkovým zápasom NHL proti Buffalu došlo k poruche mikrofónu. Speváčku Natalia Morrisovú však nahradili miestni fanúšikovia

13. 03. 2023

Sabres by sa mohol vrátiť TuchTím Buffalo Sabres by mohol odohrať pondelkový zápas proti Torontu aj s útočníkom Alexom Tuchom, ktorý vynechal osem zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V nedeľu trénoval v útoku s Tageom Thompsonom a Jeffom Skinnerom.
Caroline chýba SvečnikovCarolina absolvovala nedeľný zápas proti New Jersey bez útočníka Andreja Svečnikova, ktorého sužuje zranenie dolnej časti tela. Je to prvý zápas, ktorý dvadsaťdvaročný Rus vynechal v tejto sezóne. V nej zaznamenal 22 gólov a 55 bodov.
Video: Halák zachránil bod v poslednej minúte. O gól okradol Nylandera! Slovenský brankár Jaroslav Halák urobil v nedeľnom zápase proti Pittsburghu 32 zákrokov, no možno ten najdôležitejší prišiel v poslednej minúte, keď pri prečíslení súpera udržal nerozhodný stav 2:2 a nakoniec aj bod pre Rangers. Lapačkou vychytal Alexa Nylandera. Napokon inkasoval v predĺžení, a tak prehral štvrtý zápas po sebe. V dvoch z nich však svojmu tímu priviedol bod.

Sumár noci: Halák si natiahol sériu, z výhry sa tešili Tatar a Kelemen

12. 03. 2023

Kevina Fialu trápi zranenie Útočník Los Angeles Kevin Fiala vynechal sobotný zápas proti Nashvillu pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje zatiaľ len na dennej báze. Fiala utrpel zranenie vo štvrtkovom zápase proti Coloradu, keď sa dostal do kolízie „koleno na koleno“ s Andrewom Coglianom. V tejto sezóne vedie tím so 68 bodmi (22+46), pričom odohral 66 zápasov.
Video: Mešár si ukončil gólové suchoty v dueli, v ktorom žiaril WrightKonečne! Filip Mešár v sobotu ukázal, že strieľať góly nezabudol. V zápase Kitcheneru proti Windsoru strelil svoj 17. gól v sezóne, ktorým ukončil desaťzápasové gólové suchoty. V predošlých zápasoch, od 17. februára, nazbieral len deväť asistencií. Celkovo má po 46 zápasoch na konte 46 bodov.


Mešárov gól Rangers k výhre nepomohol. Spitfires vyhrali 6:3 aj vďaka centrovi Shaneovi Wrightovi, ktorý dosiahol svoj prvý hetrik v sezóne. Po 14 zápasoch v OHL má na konte 27 bodov (12+15).

MUSÍTE VIDIEŤ: Ullmark a DeSmith predviedli fantastické zákroky!V sobotu sme videli množstvo brankárskych zákrokov, no dva z nich vynikli. Dôležitý zákrok za stavu 2:2 v strede tretej tretiny predviedol adept na Vezinovu trofej Linus Ullmark z Bostonu, ktorý lapačkou okradol o gól Alexa Chiassona z Detroitu:



Casey DeSmith z Pittsburghu neskôr zabránil vyrovnávajúcemu gólu v tretej tretine derby zápasu proti Philadelphii, keď neskutočným zákrokom hokejkou zabránil gólu Owena Tippetta:

Video: Tatar si vyrovnal gólový zápis z minulej sezónySlovenský útočník Tomáš Tatar pečatil sobotné víťazstvo New Jersey 3:1 nad Montrealom gólom do prázdnej brány. Bol to jeho 15. gól v sezóne, čím si vyrovnal zápis z minulého ročníka, v ktorom odohral o 11 zápasov viac. Po 65 dueloch má na konte spolu 39 bodov. Vlani ich nazbieral 30.

11. 03. 2023

Zaistí si dnes Boston play-off?Tím Boston Bruins si môže už v sobotu ako prvý tím v tejto sezóne zaistiť účasť v play-off. Podarí sa mu to, ak zdolá Detroit v normálnom hracom čase, Islanders prehrajú s Washingtonom a Senators prehrajú s Vancouverom v normálnom hracom čase. Ak zdolá Red Wings po predĺžení alebo nájazdoch, play-off bude mať vo vrecku, ak Islanders aj Senators prehrajú v normálnom hracom čase.
Tavares sa dnes vráti do akcieÚtočník John Tavares sa v sobotnom zápase proti Edmontonu vrátil do zostavy Toronta po tom, čo vynechal utorkový zápas proti New Jersey pre chorobu. V piatok trénoval v útoku s Michaelom Buntingom a Wayneom Simmondsom, ako aj v prvej presilovkovej formácii. Simmonds by však v sobotu nemal hrať, pretože tréner Sheldon Keefe avizoval zostavu s 11 útočníkmi a 7 obrancami.
Fabbri vynechá víkendové zápasyÚtočník Detroitu Robby Fabbri vynechá pre zranenie dolnej časti tela sobotný aj nedeľný zápas proti Bostonu. Utrpel ho v prvej tretine stredajšieho zápasu proti Chicagu a v tíme veria, že nebude vážne. „Sme celkom optimistickí, že ho v tejto sezóne ešte uvidíme v akcii. Snáď to nebude dlhodobé,“ poznamenal tréner Derek Lalonde.
Filip Mešár a Šimon Latkóczy v piatok zažiarili + videoZ výkonov slovenských nádejí v zámorí v piatkových zápasoch stáli za vyzdvihnutie dva. Útočník Filip Mešár z organizácie Montrealu Canadiens sa stal prvou hviezdou zápasu, keď k výhre Kitcheneru 8:3 nad Owen Sound pomohol troma asistenciami.


Bol to jeho prvý zápas s viac ako dvoma bodmi od 10. februára, kedy bol štvorbodový (1+3). Po 45 dueloch sezóny má na konte 45 bodov (16+29). Gól nestrelil v 10 zápasoch od 14. februára. V NCAA zažiaril Šimon Latkóczy, ktorý pomohol k výhre Omahy 2:1 nad North Dakota 40 zákrokmi. V sezóne má bilanciu 11-4-1 s 92,4% úspešnosťou zákrokov.

Viac o mladíkoch v zámorí v sumáre noci na SlovakKHL: Mešár prvou hviezdou, žiaril aj Latkóczy

10. 03. 2023

Chicago predĺžilo zmluvu s nedraftovaným centromTím Chicago Blackhawks podpísal vo štvrtok jednoročnú dvojcestnú zmluvu s centrom Lukeom Philpom, ktorej hodnota je 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 375 000 amerických dolárov v nižšej lige. Platiť bude v budúcej sezóne. Dvadsaťsedemročný nedraftovaný Kanaďan odohral v tomto ročníku prvé dva zápasy NHL, z ktorých si odniesol asistenciu. Inak odohral 45 zápasov za Rockford v AHL. V nich nazbieral 38 bodov (18+20).
Harrisa trápi zranenie dolnej časti telaObranca Jordan Harris vynechal štvrtkový zápas Montrealu proti NY Rangers pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Dvadsaťdvaročný Američan odohral v tejto sezóne 60 zápasov so ziskom 15 bodov (3+12). Z AHL bol povolaný Anthony Richard.
Veľká nádej Senators smeruje pod skalpel Tím Ottawa Senators vo štvrtok oznámil, že nádejný útočník Tyler Boucher podstúpi operáciu pravého ramena, z ktorej by sa mal zotaviť za tri až štyri mesiaca. Mal by teda stihnúť tréningový kemp. Senators draftovali dvadsaťročného rodáka z Arizony v roku 2021 už z 10. miesta. V tejto sezóne hráva za Ottawu v OHL. V 21 zápasoch zaznamenal 18 bodov (10+8).
Nepríjemné: Seguin utrpel reznú ranu na nohe + videoPre nepríjemné zranenie nedohral štvrtkový zápas Dallasu proti Buffalu hviezdny útočník Tyler Seguin. V strede prvej tretine utrpel zranenie dolnej časti tela pri súboji s Jordanom Greenwayom. Televízia TSN informovala, že utrpel reznú ranu v oblasti nad kolenom. Po zápase chodil o barlách.

Video: Patrick Kane strelil prvý gól ako Ranger! Patrick Kane odohral vo štvrtok svoj tretí zápas po výmene. A po prvýkrát sa tešil z víťazstva, keď Rangers zdolali Canadiens 4:3 po nájazdoch. Americký útočník k triumfu pomohol svojimi prvými bodmi v drese newyorského tímu – gólom a asistenciou. Po zápase k tomu povedal: „Tie prvé dva zápasy, ktoré boli bez toho, aby som mal čas na tréning, mohli dopadnúť zrejme aj o trochu lepšie. Bolo pekné absolvovať pár tréningov, no boli to dlhé štyri či päť dní čakania na tento zápas. Bolo pekné vrátiť sa na streleckú listinu.“

Video: Medzi Lightning a Golden Knights vypukol chaosPo prerušení hry v tretej tretine štvrtkového zápasu medzi Tampou Bay a Vegas sa strhla hromadná potýčka, ktorú odštartoval domáci Pat Maroon úderom do tváre Keegana Kolesara. Rozhodcovia po upokojení situácie rozdali 122 trestných minút. V zápase ich bolo celkom 146, čo bolo najviac v zápase NHL od 8. mája 2021.



09. 03. 2023

Vráti sa dnes Kane do akcie?Evander Kane v stredu trénoval a mohol by hrať vo štvrtkovom zápase Edmontonu proti Bostonu. Útočník, ktorý vynechal posledných deväť duelov pre zranenie hornej časti tela, trénoval v útoku s Connorom McDavidom a Zachom Hymanom.
Hedman sa vrátil do tréningového procesuHviezdny obranca Tampy Bay Victor Hedman sa v stredu vrátil do tréningového procesu po tom, čo vynechal utorkový zápas proti Philadelphii so zranením hornej časti tela. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze. Lightning budú najbližšie v akcii vo štvrtok proti Vegas.
Blackhawks končia zmluvu s ruským útočníkomTím Chicago Blackhawks umiestnil na nepodmienečnú waiver listinu útočníka Pavla Gogoľova, s ktorým takto končí zmluvu. Dvadsaťtriročný moskovský rodák prišiel do Chicaga z Toronta ako protihodnota vo výmene Sama Lafferyho a Jakea McCabea. V tejto sezóne hrával prevažne v ECHL, kde zaznamenal 48 bodov (21+27) v 33 stretnutiach. Ďalšie tri zápasy s jedným streleným gólom odohral v AHL.
Video: Larkin skóroval po krásnej prihrávke ChiassonaDetroit v stredu zdolal Chicagu 4:3, no prehrával už 0:2. Stav pritom vyrovnal v závere druhej tretiny kapitán Dylan Larkin, ktorý na to zužitkoval peknú prihrávku Alexa Chiassona:

08. 03. 2023

Video: Brutálna sekera Hartmana! Ďalšieho súpera poslal k ľaduV strede prvej tretiny utorkového zápasu medzi Minnesotou a Calgary došlo k incidentu, ktorý si vypýta pozornosť disciplinárnej komisie. Útočník Wild Ryan Hartman si vyslúžil od rozhodcov dvojnásobný menší trest, keď tvrdo sekol obrancu Flames Rasmusa Anderssona a následne udrel jeho spoluhráča Trevora Lewisa do tváre:

Video: Zegras bol znova ako vo videohre. Ten gól musíte vidieť! To, že má útočník Anaheimu Trevor Zegras, šikovné ruky, už dokazovať nemusí. V utorkovom zápase proti Seattlu to však opäť dokázal, keď na začiatku druhej tretine efektným spôsobom prekonal Philippa Grubeuera. V jeho podaní to pritom vyzeralo veľmi jednoducho:

Karlsson hodil od zlosti prilbu. Toto zažil prvýkrát v kariére + videoHviezdny obranca San Jose Erik Karlsson má za sebou frustrujúci večer. Okrem toho, že sa musel zmieriť s prehrou 0:6 s Coloradom, utrpel aj krvácajúce zranenie pri vysokej hokejke Alexa Newhooka. Frustrujúcejšie pre neho však bolo, že rozhodcovia útočníka Avalanche nepotrestali. Na protest tak hodil na ľad prilbu, za čo mu rozhodcovia dali 10-minútový trest za nešportové správanie – podľa Curtisa Pashelku z The Mercury News išlo o jeho prvý desaťminútový osobný trest v NHL. Po zápase sa za svoje konanie ospravedlnil.

Video: DeAngelo pichol Perryho hokejkou. Rozpútala sa hromadná bitka!V posledných minútach utorkového zápasu medzi Tampou Bay a Philadelphiou došlo k hromadnej šarvátke, ktorú odštartoval obranca Flyers Tony DeAngelo, ktorý hokejkou pichol útočníka Lightning Coreyho Perryho, za čo dostal od rozhodcov trest do konca zápasu. DeAngelo po zápase povedal, že všetko začal Perry, ktorý sa mu snažil seknutím po hokejke vyraziť hokejku z rúk a následne odmietol pozvánku na pästný súboj.



07. 03. 2023

Skvelý zákrok Reimera: Karlsson si vydýchol, Barron buchol hokejkou! San Jose v pondelok zdolalo Winnipeg 3:2 po predĺžení, no všetko mohlo byť inak, ak by Morgan Barron využil v strede druhej tretiny veľkú príležitosť na skórovanie. Útočníkovi Jets v tom s prispením šťastia zabránil James Reimer zákrokom a lá škorpión, pri ktorom pravou nohou vytesnil puk mimo brány. Vydýchol si aj obranca Erik Karlsson, ktorý už po dlhom striedaní nevládal súpera efektívne brániť:

|< <   39 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies