Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Predators predĺžili zmluvu s obrancomTím Nashville Predators podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Adamom Wilsbym, ktorej hodnota na úrovni NHL je 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Švéd bol draftovaný v roku 2020 zo 101. miesta a posledné dve sezóny strávil v Milwaukee z AHL. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 8 gólmi a 21 bodmi, ktoré nazbieral v 61 dueloch. V 15 zápasoch play-off pridal tri asistencie. Na debut v NHL stále čaká.

07. 03. 2023

Dvoch hráčov Sabres trápia ľahšie zraneniaSabres v pondelok oznámili, že Mattias Samuelsson a Riley Stillman vynechajú večerný zápas proti Edmontonu pre zranenia v hornej časti tela. Stav oboch sa posudzuje na dennej báze.

06. 03. 2023

Video: V uliciach Vancouveru došlo k bitke fanúšikovVancouver vyhral sobotný zápas proti Torontu 4:1. Duel dvoch kanadských tímov mal dozvuky aj po skončení v uliciach mesta, kde sa pobili zástupcovia oboch táborov. Jeden z prizerajúcich sa ich snažil upokojiť, keď zakričal: „Chlapci, je to len sk**vený hokejový zápas!“

04. 03. 2023

Honzek ukázal, prečo má na 1. kolo draftu. Demek hviezdou duelu + videoV piatok sa presadili aj popredné slovenské nádeje. Jakub Demek, ktorý parí do systému Vegas Golden Knights, strelil vo štvrtom zápase po návrate zo zranenia svoj prvý gól v sezóne a pridal asistenciu, aby ako 3. hviezda zápasu pomohol k výhre Kamloops 8:1 nad Kelownou.


Z draftovaných hráčov bodovali aj Filip Mešár a Servác Petrovský, ktorí asistovali.

Dva góly, vrátane víťazného, strelil Samuel Honzek, ktorý opäť ukázal, prečo je adeptom na prvé kolo tohtoročného draftu. K výhre Vancouveru 4:2 nad Victoriou pomohol aj takýmto pekným gólom:


Honzek má po 38 zápasoch sezóny na konte už 21 gólov a 51 bodov.

Podrobný sumár výkonov slovenských nádejí nájdete na SlovakKHL.sk:
Demek a Kupčo hviezdami, Honzek dvojgólový + video
Video: V AHL sme okrem gólu brankára videli aj brankársku bitku! Brankári v AHL majú za sebou zaujímavý večer. Kým Piotr Kočetkov strelil gól (viď. novinku nižšie), Remi Poirier z Texasu sa pobil s Jaroslavom Askarovom z Milwaukee:

MUSÍTE VIDIEŤ: Videli sme ďalší gól brankára!Brankár Piotr Kočetkov, ktorý v tejto sezóne odchytal aj 19 zápasov NHL za Carolinu, sa v piatkovom zápase nižšej AHL tešil zo strelenia gólu. V 57. minúte zvyšoval vedenie Chicaga nad Manitobou na 3:0. Nakoniec jeho tím vyhral 4:1.


Takto pokračovala jeho oslava:

03. 03. 2023

Video: Halák predviedol perfektný semafor proti mladej hviezdeLapačka Jaroslava Haláka zasvietila na červeno a puk ďalej neprešiel. Efektný semafor predviedol slovenský brankár v prvej tretine štvrtkového zápasu Rangers proti Senators. Zuby si na ňom vylámal Tim Stützle. Halák nakoniec povolil v neskoršom priebehu zápasu a nakoniec inkasoval štyri góly z 33 striel pri prehre 3:5.

Sumár noci: Halák prehral pri debute Kanea, Černák sa zranil, Bruins vytvorili rekord

Senators si upísali mladého brankáraBrankár Dylan Ferguson podpísal s Ottawou jednoročný dvojcestný kontrakt v hodnote 750 000 amerických dolárov na rovni NHL a 100 000 amerických dolárov v nižšej lige. V lete sa bude môcť stať obmedzeným voľným hráčom, ktorého kvalifikačná ponuka bude mať hodnotu 787 500 amerických dolárov. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odchytal v tejto sezóne AHL sedem zápasov s bilanciou 3-3-0 a 90,4% úspešnosťou zákrokov.
Capitals si pre budúci ročník upísali centra z farmy Center Ethen Frank podpísal svoju prvú zmluvu v NHL. S Washingtonom sa dohodol na dvojcestnom kontrakte platnom v budúcej sezóne s hodnotou 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 205 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťpäťročný nedraftovaný Američan hráva v tomto ročníku za Hershey v AHL. V 45 dueloch nazbieral 41 bodov (24+27).

02. 03. 2023

Video: Slafkovský potešil obrovský rad fanúšikov, Tatar zažil tvrdé vypadnutie Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa pre zranenie dolnej časti tela nemôže ukázať v akcii na ľade, no fanúšikov Canadiens teší mimo neho. V stredu napríklad zažil spolu s Brendanom Gallagherom autogramiádu, ktorá prilákala množstvo fanúšikov:



Fanúšikov Devils zase dobrými výkonmi v ostatnom čase teší Tomáš Tatar, ktorý aj v stredu pomohol k výhre nad Avalanche gólom a dvoma asistenciami. Ešte počas predzápasového zahrievania však musel strpieť tvrdé vypadnutie v disciplíne, ktorú obľubuje:

Dahlinova absencia sa natiahneObranca Buffala Rasmus Dahlin vynechá vo štvrtok svoj tretí zápas pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze, no očakáva sa, že nebude k dispozícii ani v sobotnom zápase proti Tampe. V stredu urobil aspoň pokrok, keď sa objavil na ľade.
Video: Tatar strelil po peknej prihrávke Hischiera svoj 14. gól Slovenský útočník Tomáš Tatar si natiahol bodovú sériu na tri zápasy, keď sa v 12. minúte stredajšieho zápasu New Jersey na ľade Colorada trafil do čierneho. Svojím 14. gólom v sezóne zvyšoval vedenie Devils na 3:0:

Video: Fehérváry otvoril skóre pekným gólom! Slovenský obranca Martin Fehérváry otvoril skóre stredajšieho zápasu medzi Anaheimom a Washingtonom, keď zužitkoval prihrávku Nicklasa Bäckströma. Bol to jeho piaty presný zásah v sezóne, prvý od 17. januára:

01. 03. 2023

Vynechá Konecny ešte tri týždne?Útočník Philadelphie Travis Konecny vynechal pre zranenie hornej časti tela už tri zápasy, no očakáva sa, že by mal vynechať ešte minimálne tri ďalšie týždne. Generálny manažér Chuck Fletcher v utorok povedal, že jeho stav sa bude posudzovať na týždennej báze. Konecny vedie tím s 27 gólmi a 54 bodmi.
Meier by v stredu nemal debutovať za DevilsÚtočník Timo Meier pravdepodobne nezažije svoj debut v drese New Jersey v stredajšom zápase proti Coloradu. Trápi ho zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. „S najväčšou pravdepodobnosťou nebude hrať. Prebiehajú vyšetrenia. Musí dodržať protokol, kým bude môcť chodiť do kontaktov,“ povedal tréner Lindy Ruff s nádejou, že povolenie od doktorov chodiť do kontaktov dostane ešte v utorok, prípadne v stredu. Meier si na konci utorkového tréningu zakorčuľoval so svojimi novými spoluhráčmi.
Moore skončil znova na listine zranenýchÚtočník Los Angeles Trevor Moore bol v utorok zapísaný na listinu zranených hráčov so zranením hornej časti tela. Moore sa pritom len 11. februára vrátil zo zranenia, ktoré utrpel ešte v decembri. Toto aktuálne utrpel 21. februára.

28. 02. 2023

Hall vynechal pondelkový duelÚtočník Bruins Taylor Hall vynechal pondelkový zápas proti Edmontonu pre zranenie dolnej časti tela, s ktorým sa vrátil do Bostonu. Jeho stav by sa mal momentálne posudzovať na dennej báze. Viac informácií nie je známych. Hall odohral v tejto sezóne 58 zápasov, v ktorých zaznamenal 16 gólov a 36 bodov.
Blackwood je na listine zranenýchTím New Jersey Devils zapísal v pondelok na listinu zranených hráčov brankára Mackenzieho Blackwooda. Stalo sa tak retroaktívne k 21. februára. Práve odvtedy Blackwood absentuje so zranením dolnej časti tela. V tejto sezóne odchytal len 17 zápasov s bilanciou 8-5-2 a 90,0% úspešnosťou zákrokov.

27. 02. 2023

Nashville získal od Flyers útočníka Nashville získal v nedeľu od Philadelphie útočníka Isaaca Ratcliffea za budúce vyrovnanie. Dvadsaťštyriročný Kanaďan, ktorý v minulej sezóne odohral za Flyers 10 zápasov so ziskom gólu a troch asistencií, hráva v tejto sezóne v AHL. V 26 stretnutiach zaznamenal dva góly a dve asistencie. V lete sa môže stať obmedzeným voľným hráčom.

26. 02. 2023

Honzekov nepríjemný pád a náraz vystrašil. Potom prišiel výdych + videoVeľký slovenský talent, útočník Samuel Honzek, hral v sobotu len svoj štvrtý zápas od návratu zo zranenia, ktoré utrpel ešte na juniorských majstrovstvách sveta. Preto nepotešil moment z úvodu prvej tretiny duelu WHL medzi Vancouverom a Everettom, počas ktorého pri snahe o prienik stratil pevnú pôdu pod nohami a nepríjemne narazil do zadného mantinelu. Z ľadu mu museli pomôcť spoluhráči. Všetci si vydýchli, keď sa neskôr do zápasu vrátil. Honzek má vo svojej draftovej sezóne, v ktorej mu mnohé rebríčky predpovedajú prvé kolo, zaznamenal 46 bodov (19+27) v 35 dueloch. Po návrate zo zranenia si pripísal dva góly a asistenciu.

Matt Murray trénoval, Sandin sa vraciaBrankár Toronta Matt Murray sa v sobotu po prvýkrát od utrpenia zranenia členka zapojil do tréningu. Keďže je na listine dlhodobo zranených hráčov, vrátiť sa nemôže skôr ako v stredu proti Edmontonu. V nedeľu proti Seattlu by sa mal vrátiť do akcie obranca Rasmus Sandin.
Colorado predĺžilo zmluvu s obrancomObranca Keaton Middleton podpísal v sobotu novú dvojročnú dvojcestnú zmluvu s Coloradom, ktorá má hodnotu 775 000 amerických dolárov ročne na úrovni NHL a 250 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťpäťročný rodák z Edmontonu, ktorý sa v lete mohol stať obmedzeným voľným hráčom, doteraz v tomto ročníku nastupoval len v AHL, kde v drese Eagles odohral 51 duelov so ziskom 20 bodov (3+17).
MUSÍTE VIDIEŤ: Brankár Bostonu strelil gól! Nestáva sa to často, a preto stojí za to si to pozrieť. Brankár Bostonu Linus Ullmark spečatil sobotnú výhru 3:1 nad Vancouverom gólom do prázdnej brány.

Pozri aj: Nevedel, ako to opísať: Ullmark je 4. európskym brankárom s gólom v NHL

Video: Kuznecov si forsbergovsky vychutnal HalákaSlovenský brankár Jaroslav Halák sa pri sobotnej prehre Rangers 3:6 s Capitals dostal do brány len na tretiu tretinu. Kryl v nej štyri strely z piatich a ako jediný ho pokoril Jevgenij Kuznecov, ktorý predviedol krásne zakončenie a lá Forsberg:

25. 02. 2023

Henrique si nezahrá dlhší čas Útočník Anaheimu Adam Henrique sa vyrovnáva so zranením dolnej časti tela, ktoré sa bude posudzovať na týždennej báze. Utrpel ho v utorkovom zápase proti Tampe. Henrique je tretím v tíme s 33 bodmi (19+14) získanými v 57 stretnutiach.
Konecny opäť nehralÚtočník Philadelphie Travis Konecny vynechal v piatok proti Montrealu druhý zápas po sebe pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v pondelkovom zápase proti Calgary. Tréner John tortorella nepriniesol podrobnosti o jeho stave. Konecny vedie tím s 27 gólmi a 54 bodmi.

24. 02. 2023

Video: Černák svojím zákrokom naštval Sabres. Strhla sa šarvátkaSlovenský obranca Erik Černák sa vo štvrtkovom zápase Tampy Bay proti Buffalu nezviditeľnil len peknou prihrávkou na dôležitý gól, ale na konci tretej tretiny jeho tvrdý zákrok na Kylea Okposa vyvolal aj šarvátku:

Video: Tampa strelila dôležitý gól po výbornej akcii Černáka! Slovenský obranca Erik Černák zaznamenal svoj prvý bod od 18. januára, keď mal prsty v dôležitom góle Anthonyho Cirelliho. Po útočnom výpade poslal puk pred bránu a bol z toho kontaktný gól v ceste Tampy Bay za vyrovnaním stavu zápasu. Lighning prehrávali 3:5, no nakoniec si zaistili bod za remízu 5:5. Po pre´dlžení však duel s Buffalom prehrali. Pre Černáka išlo o 11. bod (1+10) v tejto sezóne. Odohral v nej 51 duelov.

Video: Tatar skóroval a urobil aj krásnu prihrávku New Jersey vo štvrtok zdolalo Los Angeles 4:3 po predĺžení, no po prvej tretine prehrávalo už 0:2. A na zmazaní dvojgólovej straty mal svoj podiel aj slovenský útočník Tomáš Tatar. Ten najskôr svojím 13. gólom v sezóne znížil na konci druhej tretiny na 1:2:


Následne na začiatku tretej dvadsaťminútovky stav vyrovnal Dawson Mercer, ktorý zužitkoval peknú prihrávku Tatara spoza bránkovej čiary:

23. 02. 2023

Duclair by už mal zažiť sezónny debut Útočník Floridy Anthony Duclair by mal v piatok proti Buffalu odohrať svoj prvý zápas sezóny po tom, čo sa zotavil zo zranenia achilovky. „Vyzerá, že je pripravený hrať. Z listiny dlhodobo zranených hráčov ho neaktivujeme skôr, ako po dopoludňajšom rozkorčuľovaní pred ďalším zápasom, no očakávame, že bude pripravený nastúpiť,“ povedal tréner Paul Maurice.
Kane vynechá ďalšie zápasyKrídelník Edmontonu Evander Kane neabsolvuje výjazd do Pittsburghu a vynechá minimálne najbližšie dva zápasy pre zranenie hornej časti tela, pre ktoré už vynechal dva zápasy. Jeho stav sa stále posudzuje na dennej báze. Na výjazd išiel aj útočník Klim Kostin, ktorý vynechal dva zápasy pre chorobu.

|< <   40 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies