Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders predĺžili zmluvu s obrancomTím New York Islanders podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Dennisom Cholowskim, ktorá mu vynesie 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 250 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťšesťročný Kanaďan strávil celý minulý ročník v AHL, kde vyprodukoval 31 bodov (7+24) v 68 stretnutiach. V minulosti si zahral v NHL za Detroit, Seattle, Washington a Islanders. V 117 zápasoch zaknihoval 10 gólov a 20 asistencií.

28. 05.

IslandersBrankár Anders Nilsson podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 62. miesta. Odchovala ho Lulea, za ktorú odchytal 31 zápasov v minulej sezóne Elitserien.
SharksCenter Freddie Hamilton podpísal so San Jose nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2010 z celkového 129. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 83 bodov v 68 zápasoch, ktoré odohral za Niagaru v OHL.

27. 05.

LightningV rozhodujúcom siedmom zápase finále Východnej konferencie sa v bráne Tampy Bay predstaví opäť Dwayne Roloson, ktorý nechytal v piatom zápase a v tom šiestom inkasoval štyri góly z 20 striel. Štart Seana Bergenheima v siedmom zápase je otázny.
WildBrankár Darcy Kuemper podpísal s Minnesotou trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 161. miesta a naposledy chytal v tíme WHL Red Deer. V 62 zápasoch zaznamenal 93,3% úspešnosť.
Maple LeafsÚtočník Kenny Ryan podpísal s Torontom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Američan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 50. miesta. V poslednej sezóne odohral 63 zápasov v drese Windsoru (OHL). Zaznamenal v nich 58 bodov.

26. 05.

CanadiensTím Montreal Canadiens podpísal trojročnú dvojcestnú zmluvu s dvadsaťročným fínskym centrom Joonasom Nattinenom, ktorý bol draftovaný v roku 2009 z celkového 65. miesta. Naposledy pôsobil v tímoch mužov a juniorov v klube Espoo.
LightningĽavý krídelník Sean Bergenheim nenastúpil do šiesteho zápasu série finále Východnej konferencie, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie, pre ktoré vynechal aj posledné dve tretiny piateho zápasu. Fín je najlepším strelcom v play-off.
SabresĽavý krídelník Marcus Foligno podpísal s Buffalom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný Buffalom v roku 2009 z celkového 104. miesta. V minulej sezóne zaznamenal 59 bodov v 47 zápasoch v drese Sudbury (OHL).
KingsPravý krídelník Linden Vey a brankár Jean-Francois Berube podpísali s Los Angeles trojročné nováčikovské kontrakty. Devätnásťroční Kanaďania boli draftovaní tímom v štvrtom kole z celkového 96., resp. 95. miesta.
WildĽavý krídelník Johan Larsson podpísal s Minnesotou trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Švéd bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 56. miesta. Poslednú sezónu strávil v Brynase. V Elitserien zaznamenal osem bodov v 43 dueloch.

25. 05.

LightningBrankár Dwayne Roloson sa vráti do brány v stredajšom zápase finále Východnej konferencie proti Bostonu. V predchádzajúcom stretnutí štartoval od začiatku Mike Smith, jediný raz v play-off.
PredatorsObranca Victor Bartley podpísal ako voľný hráč zmluvu s Nashvillom. Dvadsaťtriročný Kanaďan naposledy pôsobil v tíme Rogle v druhej najvyššej súťaži vo Švédsku. V 52 zápasoch zaznamenal 34 bodov.
OilersĽavý krídelník Liam Reddox sa rozhodol opustiť Edmonton a podpísal jednoročnú zmluvu s tímom Vaxjo Lakers zo švédskej Elitserien. V minulej sezóne za Oilers odohral 44 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 bodov.

24. 05.

WildVedenie tímu Minnesota Wild podpísalo nováčikovský kontrakt s útočníkom Johanom Larssonom. Osemnásťročný Švéd, ktorého Minnesota draftovala minulý rok z celkovej 56. priečky, strávil posledný ročník vo švédskej Elitserien, v ktorej obliekal dres Brynäs. V základnej časti odohral 43 duelov a nazbieral osem bodov.
BluesTalentovaný ruský útočník Vladimir Tarasenko odložil svoj odchod do St. Louis o jeden rok a ostáva v tíme Sibir Novosibirsk, ktorý o tom infomoval na svojej internetovej stránke. 19-ročný Tarasenko bol draftovaný minulý rok z celkovej 16. priečky a v tomto roku sa stal juniorským majstrom sveta.
PredatorsDvadsaťtriročný obranca Victor Bartley sa dohodol s tímom Nashville Predators na zmluve, ktorej podmienky neboli oficiálne zverejnené. Uplynulý ročník odohral v tíme Rögle z druhej švédskej ligy a v 52 zápasoch nazbieral 34 bodov. V predchádzajúcich rokoch hral v juniorskej WHL, ECHL či AHL.
SharksKapitán Joe Thorton, ktorý nedokončil pre nešpecifikované zranenie štvrtý zápas série proti Vancouveru, by sa mal vrátiť do zostavy Sharks v piatom stretnutí, ktoré sa odohrá v utorok. Obrancovia Christian Ehrhoff a Aaron Rome by sa do akcie ešte vrátiť nemali.

23. 05.

SharksKapitán Joe Thornton nedohral nedeľný zápas proti Vancouveru, pretože po bodyčeku Raffiho Torresa utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť 18 minút a 34 sekúnd.
CanucksVancouver sa v štvrtom zápase finále Západnej konferencie musel zaobísť bez zranených obrancov Christiana Ehrhoffa a Aarona Romea. Ich miesto v zostave vyplnili Keith Ballard a Chris Tanev.

22. 05.

SharksÚtočník Jamie McGinn, ktorý v piatkovom treťom stretnutí finále Západnej konferencie NHL na domácom ľade proti Canucks narazil v tretej tretine na mantinel obrancu hostí Aarona Romea, po zhliadnutí zákroku disciplinárnou komisiou nakoniec nebude suspendovaný. Priamo na ľade dostal päť trestných minút plus do konca zápasu. Romeovi museli z ľadu pomôcť spoluhráči a do hry sa už nezapojil.
LightningObranca Tampy Bay Pavel Kubina stále nevie, kedy sa bude môcť vrátiť do zostavy svojho tímu po tom, čo v úvodnom dueli druhého kola proti Washingtonu (29. apríla) utrpel otras mozgu. Skúsený český bek však dúfa, že ešte zasiahne do tohtoročného play-off.

21. 05.

CoyotesFínsky útočník Petteri Nokelainen sa po roku strávenom v domácej SM-Liige vracia do NHL. Dvadsaťpäťročný úradujúci majster sveta sa dohodol na ročnej zmluve s Phoenixom Coyotes, v ktorom odohral v ročníku 2009/10 sedemnásť zápasov.
RangersBrankár Scott Stajcer sa s tímom NY Rangers dohodol na nováčikovskej zmluve. Devätnásťročný Kanaďan bol newyorským tímom draftovaný minulý rok z celkovej 140. pozície. V uplynulom ročníku chytal za Owen Sound z OHL.
KingsBrankár Jean-Francois Berube podpísal s Los Angeles kontrakt, ktorého podmienky nebol oficiálne zverejnené. Devätnásťročný Kanaďan, ktorého Kings draftovali v roku 2009 z celkového 95. miesta, chytal v sezóne 2010/11 v QMJHL za Montreal.

20. 05.

Red WingsAsistent trénera Brad McCrimmon sa v ďalšej sezóne nevráti na lavičku Red Wings. Po tom, čo mu po sezóne skončila zmluva, sa po ústnej dohode s Mikeom Babcockom zhodol, že je čas na zmenu. McCrimmon si tak bude hľadať iného zamestnávateľa.
CanucksÚtočník Mikael Samuelsson vo štvrtok úspešne absolvoval operáciu priťahovača a slabín, ktorá mu predčasne ukončila sezónu. V 11 zápasoch play-off zaznamenal len jeden gól a dve asistencie.
RangersPravý krídelník Christian Thomas podpísal s Rangers trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný rodák z Toronta bol newyorským tímom draftovaný vlani z celkového 40. miesta. V drese Oshawy (OHL) v minulej sezóne zaznamenal 99 bodov (54 gólov) v 66 dueloch.
DucksPravý krídelník Etem Emerson podpísal s Anaheimom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kalifornčan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 19. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 45 gólov a 35 asistencií v 65 zápasoch v drese Medicine Hat (WHL).
CoyotesCenter Ethan Werek podpísal s Coyotes vstupný kontrakt, ktorého podmienky neboli špecifikované. Devätnásťročný Kanaďan prišiel do tímu výmenou za centra Oscara Lindberga. V poslednej sezóne OHL zaznamenal 24 gólov a 28 asistencií v 47 dueloch v drese Kingstonu.
SabresObranca Brayden McNabb podpísal s Buffalom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný Sabres v roku 2009 z celkového 66. miesta. V drese Kootenay (WHL) zaznamenal v uplynulej sezóne 72 bodov v 59 dueloch.

|< <   333 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies