Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders predĺžili zmluvu s obrancomTím New York Islanders podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Dennisom Cholowskim, ktorá mu vynesie 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 250 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťšesťročný Kanaďan strávil celý minulý ročník v AHL, kde vyprodukoval 31 bodov (7+24) v 68 stretnutiach. V minulosti si zahral v NHL za Detroit, Seattle, Washington a Islanders. V 117 zápasoch zaknihoval 10 gólov a 20 asistencií.

23. 12.

IslandersJosh Bailey bol povolaný do prvého tímu Islanders a bol v zostave v stretnutí proti Tampe Bay. V Bridgeporte (AHL) zaznamenal šesť gólov a 11 asistencií. Na základe toho by mal zostať v New Yorku na stálo.
CoyotesBrankár Iľja Bryzgalov (horná časť tela) pravdepodobne nebude späť v bráne skôr ako po Vianociach. Coyotes majú dva zostávajúce zápasy na ich turné, pričom jeden je deň po Štedrom dni.

22. 12.

SabresStredný útočník Tim Connolly vynechal utorkový zápas proti Anaheimu pre fraktúru nosa, ktorú utrpel v sobotnom zápase proti Tampe Bay. Tímu bude chýbať zhruba týždeň.
CapitalsPravý krídelník Eric Fehr vynechal utorkový zápas proti New Jersey, pretože navštívil pohreb svojej starej mamy. V doterajšej sezóne odohral 33 zápasov, v ktorých zaznamenal 5 gólov a 7 asistencií.
DucksAnaheim povolal do prvého tímu ľavého krídelníka Josha Greena zo Syracuse (AHL) po tom, čo si v zápase proti Bostonu zranil nohu center Nick Bonino. Jeho návrat je otázkou dní.

21. 12.

LightningĽavý krídelník Ryan Malone nedohral pondelkový zápas pre zranenie horného tela. Tréner Guy Boucher povedal, že by nemal chýbať v stredajšom zápase proti Islanders. Malone stihol v pondelok zaznamenať asistenciu a dva plusové body.
BluesObrancovia Roman Polák a Alex Pietrangelo sa v pondelok vrátili do zostavy Blues. Polák vynechal 24 zápasov pre zranenie pravého zápästia, kým Pietrangelo pauzoval tri zápasy pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
Maple LeafsČeský obranca Tomáš Kaberle zaznamenal vo svojom 853. zápase asistenciu, ktoré bola jeho jubilejným 500. bodom v NHL. Jeho kolega zo zadných radov Brett Lebda si v pondelok zahral na poste ľavého krídelníka štvrtého útoku.
DucksObranca Andrea Lilja odohral svoj 500. zápas v NHL, kým útočník Ryan Getzlaf odohral svoj 400. duel v profilige. Kým Getzlaf odohral všetky zápasy v drese Ducks, Lilja v NHL obliekol dresy štyroch mužstiev.

20. 12.

KingsPravý krídelník Brad Richardson sa v nedeľu vrátil do zostavy Los Angeles po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V zápase proti Chicagu odohral 12 minút a 46 sekúnd.
AvalancheÚtočník Paul Stastny sa v nedeľu vrátil do zostavy Colorada a odohral svoj prvý duel od 15. decembra. Absenciu mu spôsobili problémy s chrbtom. V nedeľu odohral takmer 21 minút.
Red WingsČeský útočník Jiří Hudler nenastúpil v nedeľnom zápase pre rozhodnutie trénera. Duel si pozrel z tribúny. V 27 zápasoch tejto sezóny zaznamenal len jeden gól a päť asistencií. K tomu pridal sedem mínusových bodov.
CanadiensHlavný tréner Canadiens Jacques Martin odtrénoval svoj 1213. zápas v NHL, čím vyrovnal zápis Jacquesa Lemairea na ôsmom mieste historického poradia, ktorému kraľuje Scotty Bowman s 2141 zápasmi.

19. 12.

NHLTeemu Selänne sa po vynechaní štyroch duelov pre zranenie slabín vrátil v sobotu do zostavy Ducks. Kalifornský tím nastúpil proti Caroline a „fínsky blesk“ odohral 20 minút, počas ktorých nazbieral osem streleckých pokusov a dva mínusové body.
WildObranca Matt Cullen sa po vynechaní troch zápasov pre zranenie slabín vrátil do zostavy Minnesoty, ktorý hrala v sobotu proti Calgary. V tretej tretine zápasu utrpel obranca Nick Schultz zranenie hornej časti tela a jeho štart v najbližšom zápase (v pondelok proti Wild) je otázny. Sobotňajší duel vynechal pre osobné problémy obranca Cam Barker.
BluesObranca Blues Carlo Colaiacovo odišiel počas prvej tretiny sobotňajšieho duelu proti Sharks do kabíny pre zjavné poranenie hlavy, ale v druhej tretine sa do zápasu vrátil a na ľade celkovo strávil viac ako 15 a pol minúty. V prvej tretine opustil duel center Dave Scatchard, ktorý sa na ľad už nevrátil. Spomínaný útočník má nešpecifikované zranenie dolnej časti tela.
PredatorsPre zranenie dolnej časti tela nedohral zápas Steve Sullivan z tímu Nashville Predators. Práve tridsaťšesťročný krídelník strelil jediný gól „predátorov“, ktorí hrali v sobotu proti Los Angeles Kings (1:6).
Maple LeafsObranca Mike Komisarek sa po vynechaní štyroch zápasov pre zranenie ruky vrátil v sobotu do zostavy Toronta, ktoré hralo proti Vancouveru. Komisarek strávil na ľade 10 minút a 34 sekúnd a dostal štyri trestné minúty.
CanucksKrídelník Aaton Volpatti nastúpil v sobotu na svoj prvý duel v NHL. Dvadsaťpäťročný Kanaďan, ktorý nebol draftovaný, si obliekol dres Canucks a počas piatich minút, ktoré strávil na ľade, nazbieral jeden strelecký pokus.

17. 12.

KingsĽavý krídelník Marco Sturm, ktorého získalo Los Angeles z Bostonu, v stredu po prvýkrát trénoval so svojimi novými spoluhráčmi a svoj debut v novom drese pravdepodobne zažije počas budúceho týždňa.
SharksObranca Kent Huskins sa vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal posledných deväť zápasov pre zranenie hornej časti tela. Rovnaký počet zápasov pre zranenie vynechal aj útočník Devin Setoguchi, ktorý sa pri návrate prezentoval dvoma gólmi.
SenatorsSkúsený obranca Sergej Gončar zaznamenal svoj 700. bod v kariére, keď vo štvrtok nahrával na gól Nicka Foligna. Ruský obranca strelil počas kariéry 206 gólov a pridal 494 asistencií v 1024 zápasoch NHL.
IslandersOkrem Milana Jurčinu sa vrátil do akcie aj obranca Radek Martínek, ktorý vynechal posledné dva zápasy pre zranenie ruky. Martínek odohral v štvrtkovom zápase proti Anaheimu takmer 21 minút.
KingsObranca Willie Mitchell utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela na začiatku druhej tretiny štvrtkového zápasu proti St. Louis a duel nedohral. Stihol v ňom stráviť na ľade 7 minút a 7 sekúnd.
StarsDallas pred štvrtkovým zápasom aktivoval z listiny zranených útočníkov Krysa Barcha a Tobyho Petersena. Barcha trápilo zranenie nohy a Petersen mal zlomenú ruku. V akcii sa predstavil len Petersen, ktorý odohral 9 minút a 21 sekúnd.

16. 12.

BlackhawksPatrick Kane (noha) sa zúčastnil stredajšieho dopoludňajšieho rozkorčuľovania a mohol by hrať ž v piatok. Jeho štart bude záležať od jeho pocitov po štvrtkovom tréningu a piatkovom predzápasovom rozkorčuľovaní.
PredatorsBrankár Pekka Rinne v stredu korčuľoval a pracoval na ľade s tímom a vyhlásil, že necíti žiadnu bolesť. Rinne údajne po prvýkrát od podstúpenia artroskopickej operácie kolena čelil aj niekoľkým strelám.
KingsKings určili 23. december za deň, kedy by sa mal po zranení vrátiť do akcie útočník Marco Sturm, ktorý v tejto sezóne pre zranenie kolena ešte nehral. Na ľad by sa mal vrátiť najneskôr budúci štvrtok.
CapitalsAlexandr Sjomin vynechal stredajší zápas pre nešpecifikované zranenie. Ruský útočník je s 18 gólmi najlepším strelcom tímu a na svojom konte má už 33 bodov. V decembri však zaznamenal len tri body.
BruinsNováčik Ryler Seguin vynechal stredajší zápas pre chrípku. Jeho skúsenejší spoluhráč Mark Recchi odohral proti Buffalu svoj jubilejný 1600. zápas v NHL. Stal sa deviatym hráčom, ktorý dosiahol túto métu.

|< <   357 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies