Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Maskoty 2 tímov NHL sa pobili počas bejzbalového zápasu Ešte nezačalo ani obdobie prípravných zápasov a už sme videli v televíziu bitku zástupcov NHL. V sobotu sa na zápase bejzbalovej MLB medzi New York Mets a Cincinnati Reds dostali do konfliktu maskoty tímov New Jersey Devils a New York Islanders, ktorý komentátori okomentovali slovami: „To je to, čo robia chlapci od hokeja.“


08. 11.

CapitalsCenter Washingtonu Brooks Laich opustil predčasne nedeľný zápas proti Philadelphii po tom, čo v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol strávil 11 minút a 24 sekúnd.
RangersÚtočník Ryan Callahan sa vrátil do základnej zostavy Rangers po vynechaní jedného stretnutia pre problémy s krkom, ktoré ho trápili od štvrtkového zápasu proti Flyers. V nedeľu odohral 19 minút a zaznamenal mínusový bod a štyri strely.
DevilsBrankár Martin Brodeur (lakeť) vynechal nedeľný tréning, v ktorom sa jeho účasť očakávala. Jednotka Devils by mohla mať s lakťom vážnejšie problémy, no i tak sa jeho návrat do akcie očakáva skoro.

07. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen hrajúci za Carolinu vynechal druhý zápas v rade. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Fínsky bek odohral v tejto sezóne 12 zápasov, v ktorých získal päť bodov (1+4).
BlackhawksKrídelník Jeremy Morin nastúpil v noci na svoj prvý duel v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi Chicagom a Atlantou. Morin bol draftovaný Thrashers, ale neskôr bol vymenený do Chicaga. V zápase odohral takmer desať minút.
Maple LeafsNemecký obranca Korbinian Holzer z Toronta si v noci proti Buffalu (2:3 SN) odbil debut v NHL. Na ľade strávil takmer trinásť minút, počas ktorých nazbieral jednu strelu, jeden hit a jednu zblokovanú strelu.

06. 11.

CanadiensČeský útočník Tomáš Plekanec obliekajúci dres Canadiens vynechal pre chorobu nočné stretnutie proti Buffalu. Plekanec odohral v tejto sezóne 12 zápasov s bilanciou päť gólov a päť asistencií.
SabresDrew Stafford z Buffala nedohral nočný duel s Montrealom. Dôvodom je nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Lindy Ruff, kouč Sabres, povedal, že 25-ročný krídelník bude nejakú dobu mimo hru.
PanthersCory Stillman z Floridy nedohral piatkové derby s Carolinou. Skúsený útočník odstúpil zo zápasu v prvej tretine, v ktorej utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Florida nakoniec vyhrala 7:4.
DevilsObranca Anton Volčenkov sa po zranení krku, pre ktoré vynechal 12 stretnutí, vrátil v piatok do zostavy Devils. Proti Rangers odohral 22 minút a 42 sekúnd.
BruinsShawn Thornton z Bostonu odohral v noci proti Washingtonu jubilejný 300. duel v NHL. Jeho tím prehral 3:5 a do streleckej listiny sa zapísal aj Thornton. V doterajšej kariére získal 42 bodov (17+25).
WildÚtočník Matt Kassian z Minnesoty odohral v piatok proti Calgary premiérový duel v kanadsko-americkej NHL. Na ľade strávil vyše päť minút, počas ktorých získal dve trestné minúty a štyri bodýčeky.
DevilsPravý krídelník Stephen Gionta si v piatok v drese Devils odbil debut v NHL. Stalo sa tak v zápase s Rangers. Gionta strávil na ľade vyše 11 minút, počas ktorých vyslal na Lundqvista štyri strely.

05. 11.

DevilsBrankár Martin Brodeur vynechá pre narazený lakeť piatkový duel proti NY Rangers. V bráne bude stať Johan Hedberg, ktorému bude kryť chrbát Jeff Frazee, ktorého tím povolal z AHL.
KingsLos Angeles aktivovalo z listiny zranených hráčov obrancu Drewa Doughtyho a útočníka Scotta Parseho. Doughty vynechal šesť zápasov pre zranenie hornej časti tela a Parse v tomto ročníku ešte nehral, pretože v kempe utrpel zranenie dolnej časti tela.
CanucksÚtočník Vancouveru Guillaume Desbiens si zlomil ruku počas bitky s Codym McLeadom z Colorada, ktorá sa odohrala počas prvej tretiny. Pauzovať bude nešpecifikovanú dobu. V zápase stihol odohrať dve sekundy.
AvalancheObranca Colorada Kevin Shattenkirk bol povolaný z tímu Lake Erie Monsters (AHL) a vo štvrtok zažil svoj debut v NHL. V akcii strávil 20 minút a 57 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu strelu a jeden dvojminútový trest.

04. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen opustil predčasne zápas proti Islanders, pretože v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť šesť minút a osem sekúnd, počas ktorých zaznamenal plusový bod.
SabresPravý krídelník Mike Grier odohral svoj jubilejný 1000. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Oilers, Capitals, Sharks a Sabres. Zaznamenal 370 bodov za 157 gólov a 213 asistencií.
PenguinsDo zostavy Pittsburghu sa v stredajšom zápase vrátili obrancovia Kris Letang (ruka), Zbyněk Michálek (rameno) a Alex Goligoski (nešpecifikované). Center Jevgenij Malkin (narazené koleno) bol tiež späť v zostave.
PanthersCenter Stephen Weiss sa vrátil do základnej zostavy Floridy po tom, čo vynechal sobotný zápas proti Montrealu pre vyvrtnutý členok. Pri svojom návrate odohral 149 minút a zaznamenal plusový bod.
WildMinnesota umiestnila na listinu zranených hráčov útočníka Guillauma Latendresseho, ktorého trápi zranenie slabín. Tím na vyplnenie uvoľneného miesta v zostave povolal z Houstonu (AHL) ľavého krídelníka Matta Kassiana.
BluesSt. Louis umiestnilo na listinu zranených hráčov obrancu Carla Colaiacova, ktorý minulý štvrtok v zápase proti Nashvillu utrpel otras mozgu. Z Peorie (AHL) bol povolaný do prvého tmu Nathan Oystrick.

03. 11.

SabresBrankár Buffala Ryan Miller má problémy so zranením dolnej časti tela, ktoré by ho mohli udržať mimo bránkoviska v stredu proti Bostonu. Tréner Lindy Ruff vylúčil zranenie slabín a o jeho štarte v zápase sa rozhodne najskôr v stredu doobeda.
Maple LeafsKapitán Toronta Dion Phaneuf nedohral utorkový zápas proti Ottawe, keď v druhej tretine utrpel po nepríjemnom páde zranenie dolnej časti tela. Do zápasu sa nevrátil a závažnosť zranenie ešte nie je známa.
KingsObranca Drew Doughty v utorok dostal od lekárov povolenie vrátiť sa do akcie a v zostave Los Angeles by sme ho mali vidieť v štvrtkovom zápase proti Tampe Bay. Dvadsaťročný finalista Norris Trophy vynechal šesť zápasov pre otras mozgu.
OilersTaylor Hall, posledná draftová jednotka, absolvoval svoj 10. zápas v NHL, čo znamená, že ho Edmonton už nepošle späť do juniorského tímu. Oilers však cez waiver listinu poslali na farmu do AHL brankára Jeffa Deslauriersa.
WildÚtočník Minnesoty Pierre-Marc Bouchard korčuľoval na pondelkovom tréningu naplno, ale ešte nie je stanovený dátum jeho návratu po otrase mozgu. Naposledy hral v októbri 2009.
DucksAnaheim si plánuje udržať v tíme 18-ročného obrancu Cama Fowlera pre zvyšok sezóny a hráča nepošle späť do juniorského tímu. Fowler zaujal vedenie tímu a v doterajšom priebehu ročníka strelil jeden gól a zaznamenal dve asistencie.
CanucksKrídelník Vancouveru Alex Burrows odohral svoj prvý zápas sezóny po tom, čo sa zotavil z operácie ramena. Burrows v minulej sezóne strelil 35 gólov. Tím poslal na farmu do Manitoby (AHL) Jeffa Tambelliniho.

|< <   364 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies