Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Meszároša mrzí vypadnutie Flyers i málo priestoru v Bostone

Slovenský obranca Andrej Meszároš zmenil v tejto sezóne po štyroch rokoch pôsobisko, keď ho Philadelphia Flyers v deň prestupovej uzávierky vymenila do Bostonu Bruins. Kým víťaz základnej časti postúpil do druhého kola play-off, „letci" cez prvé neprešli. Ani v novom tíme však nedostáva toľko priestoru na ľade, koľko by chcel.

„V play-off chce každý hrať čo najdlhšie a nikto netúži po konci sezóny. Verím, že sa udržíme v hre čo najdlhšie," povedal na úvod dvadsaťosemročný rodák z Považskej Bystrice pre portál tauntongazette.com na margo vypadnutia jeho niekajšieho pôsobiska.

Flyers neprešil v prvom kole Východnej konferencie cez New York Rangers, ktorý ich vyradil po siedmich zápasoch. „V tíme Flyers mám veľa kamarátov a známych, a preto som im želal, aby postúpili. Hrali dobre v celej sérii, ale siedmy zápas je lotériou a žiaľ im to nevyšlo," poľutoval Meszároš svojich bývalých spoluhráčov.

Meszároš odohral v dlhodobej časti ročníka za Boston 14 duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal tri asistencie. Viacero zápasov presedel na tribúne a rovnaký osud ho postihol aj v play-off. Nastúpil len na prvé dva duely série proti Detroitu Red Wings, aj to len ako náhradník za zraneného mladíka Matta Bartkowskeho.

„Keď sa darí, tak tréner nemá dôvod meniť zostavu. Šancu dostanete len vtedy, keď sa niečo stane. Ja však dúfam, že sa nič nestane. Určite by som rád hral, ale hokej je tímová hra, chalanom prajem a držím palce. Samozrejme, stále tvrdo trénujem a som pripravený, keď ma tréner zaradí do zostavy," dodal Meszároš, ktorý nehral ani v prvom zápase konferenčného semifinále proti Montrealu Canadiens (3:4 P2).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies