Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Magazín

Johansen, Karlsson a Parise sa stali hviezdami týždňa

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok ako zvyčajne vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočník Columbusu Ryan Johansen, obranca Ottawy Erik Karlsson a útočník Minnesoty Zach Parise.

1. HVIEZDA - RYAN JOHANSEN (COLUMBUS BLUE JACKETS)

Kanadský center v prvých dvoch zápasoch týždňa, proti Minnesote (3:1) ani Winnipegu (0:4), nebodoval, no v nedeľnom Zápase hviezd ako člen Tímu Foligno zaznamenal štyri body. Strelil dva góly, na dva prihral a stal sa najužitočnejším hráčom duelu. 22-ročný rodák z Vancouveru tiež pred Víkendom hviezd ukončil 13-zápasovú bodovú sériu (8+8), jeho najdlhšiu v kariére, v klubovej histórii aj v celej lige v tejto sezóne. Bola to pritom už jeho druhá 10 a viac zápasová bodová séria, čo žiaden iný hráč v tomto ročníku nedokázal. V 45 zápasoch sezóny si pripísal 43 bodov za 17 gólov a 26 asistencií, s ktorými je na čele tímovej produktivity.

2. HVIEZDA - ERIK KARLSSON (OTTAWA SENATORS)

Článok pokračuje pod reklamou

Švédsky obranca strelil tri góly v dvoch zápasoch. Najprv skóroval raz pri prehre s Rangers (2:3 PP), no potom vsietil dva góly, vrátane víťazného, do siete Toronta (4:3). Bol to jeho siedmy viacgólový duel kariéry, prvý od 5. novembra 2013. Od začiatku sezóny 2009/10 ich len dvaja obrancovia zaznamenali viac - Mike Green (8) a Shea Weber (9). 24-ročný Karlsson je na delenom prvom mieste v tíme s 33 bodmi za 11 gólov a 22 prihrávok v 46 dueloch sezóny. Radia ho tiež na šieste miesto v lige spomedzi zadákov.

3. HVIEZDA - ZACH PARISE (MINNESOTA WILD)

Americký ľavý krídelník tiež zaregistroval tri body za tri presné zásahy v dvoch súbojoch. Pri prehre s Columbusom (1:3) strelil jediný gól zápasu, no potom skóroval dvakrát pri triumfe nad Detroitom (5:4 SN). 30-ročný rodák z Minneapolisu má na konte štvorzápasovú gólovú sériu (5+1), čo sa mu naposledy podarilo na prelome rokov 2011 a 2012. S 19 gólmi je najlepším strelcom tímu a s 36 bodmi v 39 dueloch je druhý. Vynechal pritom sedem zápasov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies