Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Chiarelli sa stal prezidentom i generálnym manažérom Oilers

Tím Edmonton Oilers najal Petera Chiarelliho na pozíciu prezidenta hokejových operácií a dokonca aj na pozíciu generálneho manažéra. Oficiálne to klub oznámil v piatok popoludní.

Chiarelli na poste prezidenta nahradí Kevina Lowea, ktorý v tíme zostane na inej pozícii. Craig MacTavish, ktorý bol generálnym manažérom tímu od roku 2013, takisto zostane v organizácii. Jeho nová rola ešte nebola stanovená.

„Peter bude viesť túto skupinu. Bude prezidentom hokejových operácií a generálnym manažérom. On sa uistí, že bude mať okolo seba silných ľudí a viem, že túto organizáciu povedie tým správnym smerom,“ vyhlásil výkonný riaditeľ Oilers Bob Nicholson na oficiálnej tlačovej besede.

Chiarelli bol do 15. apríla generálnym manažérom Bostonu Bruins. Klub ho vyhodil po tom, čo sa „medvede“ nedokázali prebojovať do play-off. Počas svojho pôsobenia však tím doviedol dvakrát do finále Stanley Cupu a v roku 2011 dokonca Bruins titul získali.

Edmonton bol naposledy v play-off v roku 2006, keď vo finále podľahol Caroline Hurricanes. V tejto sezóne skončil na 28. mieste, ale vyhral draftovú lotériu, čo mu umožní draftovať Connora McDavida. Aj preto v kanadskom meste veria, že už čoskoro by sa Oilers mohli do bojov o Stanleyho pohár vrátiť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies