Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Tampa Bay hľadá posilu do obrany

Jozef Struhár  
13.02.2016

Obranca Jason Garrison vynechá tri až päť týždňov pre zranenie dolnej časti tela a denník Tampa Bay Times informuje, že Lightning by mohli pred prestupovou uzávierkou zabojovať o posilu do obrany.

Generálny manažér Steve Yzerman už nejaký čas hľadá do tímu nového obrancu, ale zatiaľ jeho snaha vyšla naprázdno. Prioritou bol mladý obranca, ktorého mohol získať za Jonathana Drouina a teraz, pri absencii Garrisona, sa snaha Yzermana pred 29. februárom zvýši.

Momentálne sa špekuluje o tom, že tím má záujem aj o starších, skúsenejších „zadákov“. Asistent generálneho manažéra Pat Verbeek a skaut Tony Hrkac boli počas týždňa na zápase Columbusu, pretože majú „Bolts“ údajne záujem o 32-ročného Fiodora Ťjutina. Spomínalo sa už aj meno Romana Poláka z Toronta.

Kým Yzerman nezíska niekoho prostredníctvom výmeny, do prvého tímu by mal byť v dohľadnej dobe povolaný niekto zo Syracuse Crunch (AHL).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies