Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Top 5 obrancov, z ktorých môžu byť neobmedzení voľní hráči

Už len dva dni nás delia od konca júna. Júl je v NHL typický tým, že sa v jeho prvý deň otvorí trh s voľnými hráčmi. A na ňom by sme aj tento rok mohli vidieť niekoľko zaujímavých obrancov.

Po podpisoch zmlúv Floridy s Keithom Yandleom a Arizony s Alexom Goligoskim prišiel trh o dve atraktívne mená, no stále medzi obrancami nájdeme kvalitných a skúsených hráčov. A práve dvaja veteráni, Dan Hamhuis a Brian Campbell, ukazujú, že sú stále veľmi platní. To na záujemcov isto zaberie. Lákať však budú aj ďalší „zadáci“.

1. Dan Hamhuis

Vek: 33
Tím v sezóne 2015/16: Vancouver
Cap hit v sezóne 2015/16: 4 500 000 USD

Hamhuis bude jedným z najžiadanejších dostupných obrancov. Hľadá stabilný a dlhodobý nový domov, pričom prianie by mu mohlo splniť pár tímov. Hovorí sa o záujme Bostonu, Dallasu či Washingtonu. Spoluprácu by chceli predĺžiť aj Canucks. Aj napriek zraneniu bol totiž v ostatnej sezóne spoľahlivým bekom do prvých dvoch párov.

Článok pokračuje pod reklamou

2. Brian Campbell

Vek: 37
Tím v sezóne 2015/16: Florida
Cap hit v sezóne 2015/16: 7 142 875 USD

Campbell má už 37 rokov, ale v ostatnej sezóne ukazoval, že stále dokáže absolvovať veľa minút a hrať spoľahlivo. V priemere hrával viac ako 22 minút na zápas a podporoval presilové hry. Nazbieral veľmi slušných 31 bodov. Florida s ním zrejme spoluprácu nepredĺži, no hovorí sa o možnom návrate do Chicaga. Záujem prejavili vraj aj Capitals.

3. Kris Russell

Vek: 29
Tím v sezóne 2015/16: Calgary, Dallas
Cap hit v sezóne 2015/16: 2 600 000 USD

Russell nie je obrancom, ktorý by lákal na ľade veľkú pozornosť, ale generálni manažéri sú si jeho predností vedomí. O „zadáka“, ktorý sa koncentruje najmä na defenzívnu prácu a nenecháva sa často vylučovať, má záujem veľa tímov, vrátane Bostonu, Colorada, Detroitu, Los Angeles, Buffala či Edmontonu. Aj Dallas by si ho chcel udržať. Splniť si také želanie v súčasnej ére platového stropu nie je vždy možné.

4. Jason Demers

Vek: 28
Tím v sezóne 2015/16: Dallas
Cap hit v sezóne 2015/16: 3 400 000 USD

Stars by mohol pre rovnaké dôvody s platovým stropom opustiť aj Demers, ktorý je ešte o dva roky mladší ako Russell. Spoľahlivý pravoruký obranca sa však nemusí báť, že bude bez práce dlho. Boston, Toronto i Detroit by mohli mať záujem, pričom by mohol skončiť aj v Edmontone, Ottawe či v Buffale.

5. Roman Polák

Vek: 30
Tím v sezóne 2015/16: Toronto, San Jose
Cap hit v sezóne 2015/16: 2 750 000 USD

Veľa tímov malo záujem o českého obrancu už pred prestupovou uzávierkou. Toronto ho nakoniec poslalo do San Jose, v ktorom pravdepodobne nezotrvá. Mohol by sa však vrátiť k „javorovým listom“. Záujem o jeho služby majú údajne aj Chicago či Los Angeles.

Stoja za zmienku: Kyle Quincey (Detroit), Ben Lovejoy (Pittsburgh), Luke Schenn (Los Angeles), John-Michael Liles (Boston), David Schlemko (New Jersey).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies