Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
4
LAK
2
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Slováci v NHL

Demitra navštívil Vancouver. Podpíše zmluvu s Canucks?

Slovenský útočník Pavol Demitra sa 1. júla stane neobmedzeným voľným hráčom a bude si hľadať nového zamestnávateľa. Cez víkend navštívil Vancouver. Stane sa z neho Canuck?

Pavla Demitru čaká v najbližších dňoch návrat na Slovensko, kde tradične strávi letnú prestávku. Ešte predtým si však urobil krátky výlet do kanadského Vancouveru.

Tridsaťtriročný skúsený útočník sa stane neobmedzeným voľným hráčom a v Minnesote ho už zrejme neuvidíme. Obe strany, Demitra i vedenie klubu, sa zhodli na tom, že ich budúcnosť nebude navzájom spätá.

Demitrova návšteva Vancouveru bola potvrdená samotným generálny manažérom Canucks Mikom Gillisom, ktorý to povedal v rozhovore pre lokálne rádio Team 1040-AM. Gillis, Demitrov bývalý agent a nový GM Vancouveru, nechce o Demitrovi hovoriť skôr ako 1. júla. Pošepkáva sa, že Canucks budú najväčším favoritom na zisk služieb slovenského útočníka.

Dubnický rodák sa v kanadskom meste stretol s kapitánom Canucks Markusom Naslundom, ktorý sa tiež môže stať neobmedzeným voľným hráčom a patril ku klientom bývalého agenta Gillisa. Naslund robil Demitrovi sprievodcu mestom.

Slovenský útočník sa ešte spamätáva z jeho najhoršej sezóny v kariére. V 68 zápasoch strelil len 15 gólov a zaznamenal 54 bodov. Defenzívna taktika Minnesoty mu zjavne nesedela.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies