Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
DAL
COL
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Slovensko U18

Tému založil: AvB
14.04.2011 - 19:05:24
Ako vidíte šance tohto tímu po prvom zápase (2:8 s Ruskom) na MS?

08.11.2015 - 17:53:38
avatar
Reakcia na: slovak, 08.11.2015 - 17:40:22
Ktorých hráčov zvonku potiahli? :LOL: Lajna Studenič, Roman, Buček, Fehérváry, Bodák ťahala celé mužstvo a hráčov z projektu SR 18!!! Studenič a Buček sú hráči [B] mimo projektu SR 18 či SR 20 [/B] a hrávajú za seniorské kluby! V 16-17 rokoch je aj naša extraliga vynikajúca pre rast hráča.
∧ skryť ∧
Tvoj postreh je dobrý, že niektoré kluby dávajú šancu hrať seniorský hokej v 16-17 rokoch. Keby to robili aj ostatné kluby v extralige nemuseli by hráči húfne odchádzať zo slovenska a potom by sme nepotrebovali nejaké projekty
08.11.2015 - 17:59:25
avatar
To je tiež fajn myšlienka a možno by nebolo odveci vymyslieť podobné pravidlo ako je v Česku.
08.11.2015 - 18:02:40
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 08.11.2015 - 17:50:00
Ak Bokroš nezoberie Studeniča a Bučeka zrobí VEĽKÚ chybu také talenty proste nemôžeme prehliadnuť. Či radšej tam dáme hrať Galisa (ku všetkej úcte), odohrá msj U20 a nebudeme o ňom počuť ako o polovičke bývalých projektantov? nevidím dôvod, prečo ich nebrať. Je pravda, že Ernesto Bondru zavolal v Novembri do projektu tak dúfam, že o pár dní budú aj oni zavolaní aby sa trošku zohrali.
∧ skryť ∧
Ja si nemyslím, že zobere Bučeka. On mu určite nebude pasovať do konceptu, lebo nieje tímový hráč. Keby to zmenil tak možno, ale už je málo času. Na záverečný kemp by mohol určite pozvať z 98 <b>Studeniča, Bodáka a Solenského</b>, keď by bol uzdravený. Mal by im dať aspoň šancu sa ukázať v kempe a konfrontovať ich s hráčmi z projektu U20. Myslím si, že by niektorým projektantom narobili vietor
08.11.2015 - 20:55:12
avatar
Nechcem robiť dopredu nejaké závery turnaj U18 som nevidel no 7 asistencií za 3 zápasy je celkom slušné. Stojí za to ho vyskúšať. Je fajn, že tento rok hrali extraligu 3 hráči do U18 rokov. Ivan, Buček, Studenič majú perspektívu a fajn by bolo keby sa ku nim pridal ešte Bjalončík z Popradu a Marcinek zo Zvolena. Hráči majú svoju kvalitu a treba im dať priestor.
09.11.2015 - 14:18:42
avatar
Jedna vec je štatistika a druhá vec je to ako Bučeka berú v tíme. Čo sa týka ďalších hráčov o ktorých hovoríš tak okrem Studeniča sa na tomto Béčkovom turnaji v Dánsku nijako výrazne nepresadili. Ivan tam ani nebol nominovaný, Bjalončík 1+0 a Marcinek 0+0, teda neviem, neviem čo by robili v nejakej nominácii na MS U18 a nie to ešte na MS U20. Myslím si, že sú tam iní hráči, ktorí si už niečo na medzinárodnom fóre odkrútili a majú väčšie skúsenosti
09.11.2015 - 14:51:53
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 08.11.2015 - 20:55:12
Nechcem robiť dopredu nejaké závery turnaj U18 som nevidel no 7 asistencií za 3 zápasy je celkom slušné. Stojí za to ho vyskúšať. Je fajn, že tento rok hrali extraligu 3 hráči do U18 rokov. Ivan, Buček, Studenič majú perspektívu a fajn by bolo keby sa ku nim pridal ešte Bjalončík z Popradu a Marcinek zo Zvolena. Hráči majú svoju kvalitu a treba im dať priestor.
∧ skryť ∧
Jakubko neviem ako to robíš (výpadky dlhodobej pamäte) a prečo ale s určitosťou donedávna si ospevoval napríklad kmeca z Ke .Taraz sa zasa zaslepene sústreduješ na určité mená . V podstate obhajuješ vyjadrenia bábok zo SZĽH. Nie sme pred rokom 98 aby príslušníci diktovali a hokej zneužívali na politické účely. Pre nich je nemysliteľné aby prišli o vplyv v celom Sk hokeji.Chvála ešte to nie je v takej rovine aby pred každým zrazom muselo zasadnúť politbyro . Budme radi a chalanov hodnoťme objektívne a nerobme selekciu nie na základe ideí ale len a len na základe ich výkonnosti. A pamätaj všetci sú Slováci i aj keď hrajú po európe . Nenechajme ich selektovať pre sprosté a intrigánske rozhodnutia. Tým určite nezabránia odchodu mladých talentov za naše hranice ale naopak vychovajú v nich odpor proti ''hokejovej totalite''.
09.11.2015 - 15:08:07
avatar
Jakubko ešte ťa prosíme Ty si odniekiaľ od Košíc zhodnoť nám podľa tvojho názoru prečo práve z Ke je taký odliv mladých hráčov , prečo odišlo tvoje eso Kmec , prečo je dorast a juniorka v takých sračkách , prečo niektorí tréneri v mladežníickom hokeji u neodvolateľní. Prečo Ke mládežnícky hokej ide ku dnu a aké bude hlboké. Prečo zo zväzu mlčia.
09.11.2015 - 15:31:44
avatar
Reakcia na: jobs, 09.11.2015 - 14:51:53
Jakubko neviem ako to robíš (výpadky dlhodobej pamäte) a prečo ale s určitosťou donedávna si ospevoval napríklad kmeca z Ke .Taraz sa zasa zaslepene sústreduješ na určité mená . V podstate obhajuješ vyjadrenia bábok zo SZĽH. Nie sme pred rokom 98 aby príslušníci diktovali a hokej zneužívali na politické účely. Pre nich je nemysliteľné aby prišli o vplyv v celom Sk hokeji.Chvála ešte to nie je v takej rovine aby pred každým zrazom muselo zasadnúť politbyro . Budme radi a chalanov hodnoťme objektívne a nerobme selekciu nie na základe ideí ale len a len na základe ich výkonnosti. A pamätaj všetci sú Slováci i aj keď hrajú po európe . Nenechajme ich selektovať pre sprosté a intrigánske rozhodnutia. Tým určite nezabránia odchodu mladých talentov za naše hranice ale naopak vychovajú v nich odpor proti \'\'hokejovej totalite\'\'.
∧ skryť ∧
http://cdn.meme.am/instances/500x/56539184.jpg
09.11.2015 - 18:34:08
avatar
No konečne niekto to tu normálne povedal. Donedávna ospevovany Kmec po odchode do orebro ho nežalovali do dánska a tunajší pseudofanusikovia ho hned ignorujú. Popritom patrí v tom Švédskom doraste http://cdn.meme.am/instances/500x/56539184.jpg najprodukt hracov ligy. Myslím ze coskoro bude hrať aj juniorku a keby aj nehral tak určite vykonostne patrí do Repre 18. To iste Galbavy ktorý dokonca hráva juniorku aj dorast co si myslím ze je najlepšie riešenie pre hraca. Tak toho okrem Bartnanusa na Hlinkovi ignorujú dlhodobo. V podstate jediny hráč co hra aj 20ku supelit a nebol nominovaný a ktovie ci vobec bude. Ďalej na Hlinkovi predsa druha lajna pred zápasom so sui mala najlepšie štatistiky. A to Kmec Galbavy a Roman hlavne. Ale to uz nic neznamená lebo Kmec si dovolil odísť do swe. S Galbavy tak to neviem lebo ten je vo swe uz tri roky minimálne tak na ňom neviem co koho sere.
My sme fakt chorý národ. Všetci ale všetci co su v tychto ligách by v Repre mali byt minimálne na skúšku ak sa neosvedčila tak Ok. Ale to sa skor podľa mna týka hracov ako Cacho a Juriga ktorí mna osobne na Hlinkovi nepresvedčili. Práce naopak Kmec a Galbavy aj s Romanom aby som nekrivdil podľa mna patrili k naj hracom nášho výberu. Tak preco su neni v nominácii. A pravdou zostava treba vyhodnocovať kvalitne turnaje ako MIH a nie beckove turnaje ako Dánsko . Ďalšia vec je ze mne osobne sa vobec nepáči ako hra Bucek... To nema nic spoločne s teamovou hrou. Studenic ten je velmi šikovný ale musí zosilnieť.
09.11.2015 - 18:55:55
avatar
1. Nikoho tu nevynášam do nebies, nie som žiadného hráča rodina a už vôbec neobhajujem názor bábok zo SZĽH.

2. To, že sa mi pozdávajú výkony hráčov ako je Buček či Studenič neznamená, že ich zaslepene sledujem. Ich hra sa mi pozdáva a nevidím dôvod aby neboli aspoň vyskúšaní v SR U20. Hráčov ako Ivan, Marcinek či Bjalončík som spomenul ako príklad pre ostaršenie do extraligy ( Ivan už 2-3 zápasy odohral, Marcinek najlepšia 98 v juniorke extraligy v bodovaní) lebo sa mi pozdávajú. Bjalončík ma ohúril, keď som sa bol minulý rok pozrieť na juniorku KE a PP a patril k jednym z najlepších. Tento rok ale popravde som čakal od neho väčší progres na juniorku Popradu sa pôjdem ešte pozrieť.
Myslím si, že keď sa mi páči herný prejav jednotlivca nie je nič zlé na tom, keď ho spomeniem. Netvrdím, že majú teraz hrať v prvej formácií v extralige ale šancu si zaslúžia.


3. Problém mládeže HC Košice vidím najskôr v prístupe hráčov a trénerov. Napr. taký Slanina ( tréner dorastu) vrieska na hráčov občas ako zmyslov zbavení. Nemá to žiaden efekt. V doraste sú šikovní hráči len ako keby zabíjal ich potenciál zlým prístupom. Juniori majú dosť ležerný prístup k zápasu aspoň som nadobudol taký dojem z videného. Taká dravosť a nasadenie mi ich v hernom prejave chýba.
Kmec, Kolesár odišli asi najmä kôli tomu, že vo Švédsku majú možnosť niečo dosiahnúť a postúpiť ďalej. Herne možno trošku zaostávali za duom Pavúk - Michalčin ale nevidím dôvod prečo by im nemohol pri tej biede v našej obrane seniorov dať priestor sa ukázať. Avšak chalani urobili dobre, Švédsko je ideálne na vývoj hráča.

Košický klub každým rokom znižuje rozpočet, na mládež sa viacmenej je*e ( chlapci najskôr nevidia motiváciu za zlepšovať keď ostaršenie je minimálne a prechod do áčka takmer nulový). Mali sme zlatú generáciu dorastu a juniorky, z ktorej sa chytili v áčku Chovan, Deyl, Riečický, Halász, Boltun a to je asi tak všetko. Tu vidím príčinu pádu Košického hokeja, nesystematická práca s mládežou.
09.11.2015 - 19:23:14
avatar
Tak Kmec,Galbavý,Rúžička do U18ky určite patria bez debaty je otázne len či ich nepozvali lebo ich majú vyskúšaných alebo pre to lebo chcú projektantov... ale bolo pri strašne hlúpe nevyužiť potenciál ročníka 98/99 len kvôli triedení na projektantov a neprojektantov...
09.11.2015 - 19:28:11
avatar
A samozrejme aj Solenský na toho som pozabudol
09.11.2015 - 19:47:01
avatar
nasim mladym chlapcom v prvom rade chybaju ciele a vola nieco dokazat , nieco si odpriet , boja sa bolesti. Snom kazdeho mladeho hraca by mala byt nhl.Napr. daloga povedal ze jeho snom nieje nhl?! Nebavme sa tu o peniazoch a podmienkach. To v prvom rade musi ten chlapec chciet az potom sa mozme bavit o financiach atd..
Jednocho nasi mlady chlapci si radsej zoberu do ruky mobil alebo sa ide ozrat namiesto toho aby trenovali. Kto chce vie byt dobry
10.11.2015 - 18:52:46
avatar
Vraj, že dnes robil Mikula čistky v projekte U-18, neviete niekto aké zmeny tam nastali ?
10.11.2015 - 19:04:57
avatar
Žeby to malo súvis s turnajom v Dánsku ?
10.11.2015 - 19:10:13
avatar
Reakcia na: Al Pacino, 10.11.2015 - 19:04:57
Žeby to malo súvis s turnajom v Dánsku ? :-( :-( :-(
∧ skryť ∧
Tak po výmene trénera sa to tak trochu dalo čakať... jobs alebo Jakub Homoľa by mohli vedieť viac...
10.11.2015 - 21:50:35
avatar
Prečo dávaš smutného smajla? Podľa mňa sa jednalo o hráčov, ktorí na MS 18 výkonostne nemajú.
12.11.2015 - 19:19:00
avatar
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/61725/niektori-zverenci-vyvaluju-oci-prvy-turnaj-ukazal-pozitiva-i-negativa/diskusia
celkom sľubne to znie ....teším sa na december
12.11.2015 - 20:39:26
avatar
Reakcia na: Suicidebus, 12.11.2015 - 19:19:00
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/61725/niektori-zverenci-vyvaluju-oci-prvy-turnaj-ukazal-pozitiva-i-negativa/diskusia celkom sľubne to znie ....teším sa na december :fan:
∧ skryť ∧
vysiera to velmi povzbudivo, mozno bude tento trener aj prinosom pre nasu osemnastku
mudro hovori
hodnost .
13.11.2015 - 00:21:13
avatar
Velmi dobre az priam neuveritelne. Zrejme aj tu sa prejavi fakt, ze MS 18 o rok su na SVK a rocnik 99 bude mat maximalne mozne zastupenie.

< 1 ... 25 26 27 28 29 30 ... 82 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies