Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

30.12.2018 - 10:46:46
avatar
Miesto v Tipsport lige si musia zaslúžiť a klub zasa by mal mať záujem o vývoj svojho hráča a pomôcť mu napredovať. Nech mladý chalan cíti konkurenciu a zároveň aby videl šancu si zahrať v najvyššej lige, ktorú klub mu pri dobrých výkonoch mal dať.

V Košiciach ešte veľa vecí nefunguje tak ako by malo no tento rok sa mi páči spolupráca s Humenným. Okolo 10 - 15 hráčov si už zahralo prvú ligu. Toto by mohla byť cesta...a aby sme sa chápali nebudem samozrejme porovnávať Allsvenskan, Mestis či Chance ligu(2. najvyššiu ligu vo Swe, Fín, Cze) lebo samozrejme sú lepšie. Tu ide o model/koncept a spôsob ako by mladí chlapci mohli napredovať.
30.12.2018 - 10:33:48
avatar
Tak tak zrkadlo je nastavené. Chlapci makajú, to sa nedá nevidieť no tá svetová 5tka je jednoducho inde. Česi taktiež majú problémy hocikoho z tej 5tky poraziť aj s dobrým ročníkom.

Projekt po tomto roku ukončiť. Nulová výpovedná hodnota.
Bol by som rád za podporu myšlienky, ktorá tento rok sa rozbehla v prvej lige. Kluby z Tipsport ligy začali viac spolupracovať prvou ligou a dostávajú viac priestoru. 1. liga ako dobrý základ na začiatok. Chlapci v 18tich rokoch sa môžu pekne vyhrať v seniorskej lige, ktorá je v porovnaní s juniorskou lepšia.
14.09.2018 - 08:41:02
avatar
Páni ak dobre vidím na elite Česi urobili juniorku U19. Čo si o tom myslíte? Malo by to význam aj u nás?
16.07.2017 - 14:54:45
avatar
Ak Pospíšil dostane zmluvu v AHL môže v jeho prípade byť CALL - UP (iba čisto teoreticky) ?
16.07.2017 - 14:53:25
avatar
Triezvy pohľad. Chalan má niečo do seba avšak musí konzistentnosť výkonov zlepšiť. Tých 65 - 80 bodov bodov budúcu sezónu by mohlo byť reálnych. Má podľa Vás priestor do 2-3 rokov hrať AHL? neviem aká je momentálna situácia s talentami v Calgary.
27.04.2017 - 20:49:35
avatar
Krok v pred, vítam tento nápad. Ešte vytvoriť stabilný počet klubov - ideálne 12 a viac a na tom sa môže začať budovať.

OT: Nové Zámky otvárajú dorast a juniorku - tiež krok v pred a trenéri budú z Nitry.
26.04.2017 - 10:10:33
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 26.04.2017 - 00:32:08
Myslím si, že okolo 2001iek sa vytvoril pre ich výsledky na WSIčkach trochu mýtus. Výsledky v reprezentácii mali v tejto sezóne zlé a ich druhý zápas proti Česku na konci sezóny bol jeden z najhorších výkonov, ktoré som od akejkoľvek mládežníckej reprezentácie videl. Tie mená, ktoré tam sú, znejú síce dobre, ale mám obavy, že už narazili na svoj strop výkonnosti. saskin: \"Bolo by dobre keby nejaka 2000ka isla do CHL, alebo aspon USHL.\" – No, to by najprv na to nejaká 2000ka musel mať. Ak sa teda bavíme o odchode v budúcej sezóne. Z toho ročníku nemá výkonnosť momentálne nikto na to, aby v CHL alebo USHL pravidelne hrával. Jednoduchou komparáciou prídeme na to, že sa v CHL nepresadili pri odchode vo \"veku U18 kategórie\" ďaleko väčšie mená než tie, ktoré ponúka ročník 2000. Takýto odchod do CHL/USHL by bol teda pre hráča skôr kontraproduktívny, keďže by nehrával. Inak je pravda, že 00ky v decembri v Monthey zahrali dobre. Paradoxne, najlepšie asi hrali proti USA, teda v zápase, ktorý prehrali. Stretnutie so Švajčiarskom, ktoré vyhrali, by som však nedával ako príklad kvality, Švajčiari tam Slovensko herne jasne prevýšili a len vďaka Bátorymu ten zápas nie že neskončil debaklom, ale dokonca aj výhrou. Súčasne však treba povedať, že ten turnaj bol doposiaľ ojedinelým zjavom v inak podpriemerných výsledkoch ročníka. A aby som možno trochu rozprúdil shit storm, tak zhodou okolností na turnaji v Monthey nezahrala dobra \"trenčianska\" prvá päťka, ale potiahol to martinský štvrtý útok, či druhá päťka s Džuganom, Hvizdošom a Sarvašom :-). Zidan: Tak ťa asi poteším, Melcher by mal od budúcej sezóny hrať za Chicago Steel. A inak, projekt SR 18 v budúcej sezóne nebude.
∧ skryť ∧
Prosím ťa a vieš prečo sa U18 ruší?
Lebo podľa môjho subjektívneho názoru bol tento projekt významnejší a účelnejší ako U20...pán tréner Javorčík mal od Septembra do Marca cca. dostatok času chalanov pripraviť, pravidelný zápasový rytmus.

Možno by nebolo zlé si zobrať priamy príklad z NTDP...existujú dva projekty U17 a U18. Obydva tímy hrávajú v USHL a tým, že sa vytvoril projekt U17 majú 2 ročnú prípravu na WJC U18. Tuším aj Jakub Homoľa dával raz článok o tom na Slovakprospects. Chalani U17 väčšinou prehrávajú tu prvú sezónu no už tú druhú pri správnom developingu a couchingu je už prevaha víťazstiev.

Tento rok som sa snažil čo najviac sledovať WJC, pozrieť sa na rozdiely medzi tímami a hernými štýlmi a tím USA bol oproti ostatným vyzretejší a o trochu technickejší a rýchlejší. Aj Švajčiari sa im vyrovnali vo štvrtfinále no silnou vôľou a vyzretosťou sa cez nich prekúsli.

Je samozrejmé, že USHL je niekde inde ako naša juniorka a chalani v USHL majú lepšie predpoklady na rast no tento model by sme mohli zaviesť aj na Slovensku a pri dobrom výchovnom systéme, správnom trénerovi a tíme ľudí okolo by posledné WJC nemuseli byť len taký výkrik do neznáma (aj keď je pravda, že sme mali nadštandartne dobrý ročník).

A ak ide o U20 - jeden zbytočný projekt. Kto na to má tak sa do Tipsport ligy dostane. Subjektívne si myslím, že by sme mohli v I. lige vyskúšať niečo ako Česi vo svojej najvyššej - povinné kôty na 2-3 hráčov každý zápas. Chalani dostanú viac priestoru v prvej lige ako by dostali v Tipsportlige, seniorsky hokej a ak budú vidieť možnosť ísť vyššie tak by to fungovalo avšak s tým, že naše seniorske tímy budú mať záujem o ich napredovanie, budú transparentné a budú im dávať príležitosť (aj keď tento rok si myslím, že sa to zlepšilo - mimo Nových Zámkov a Košíc mladí dostávali viac priestoru).
20.11.2016 - 11:49:14
avatar
Vyzerá to zaujímavo. Od nástupu Kohúta je okolo zväzu ticho a tak som zvedavý či reálne pracujú na zlepšení situácie na Slovensku. Zatiaľ čo som si všimol tak pozitívny krok je, že Kadeti hrajú celoslovenskú sútaž čo je vrámci konkurencie len plus. Avšak som tento rok očakával, že návštevnosť Tipsportligy pôjde hore viac pretože si to zaslúži. Našu ligu sledujem dlhšie a úroveň začína podľa mňa stúpať ( aj to, že v CHL sme mali v 32ke 2 tímy je plus) no ešte stále marketingovo zaostávame. Imidž ligy utrpel a teraz sa veľmi ťažko získava znova priazeň ľudí no chce to ešte čas. Finančná stabilizácia už snáď nastala. Taktiež by som chcel počuť nejaké vyjadrenie o dlhodobých cieľoch a o smerovaní ligy do budúcna.
13.11.2016 - 13:16:10
avatar
Lotyši nás môžu nepríjemne prekvapiť, hocijaká výhra proti nim bude super. Dzierkals, Bukars, Cukste, Rubins, Krastenbergs, Zile sú pre nich výnimočné talenty, obzvlásť Dzierkals. Teším sa keď ho uvidím hrať za Maple Leafs. Bude to ťažký zápas a zo zvyšných troch hocijaký bod bude zázrak a aj prehru s menším rozdielom ako 4 - 5 gólov beriem. Ernesto PROSÍM fakt dvakrát porozmýšľaj koho brať lebo tento rok je z čoho vyberať za morom a aj na severe tak daj bokom svoje ego a triezvo zhodnoť kto na MSJ naozaj patrí.

BTW: Ako to vidíte s umiestnením u ostatných? Kanada bude znova najväčší favorit a po minulom roku si určite chcú napraviť chuť. Rusi a Švédi sú pre mňa nevyspytateľní aj keď tento rok Švédi budú silnejší. Fíni tiež a ak im príde Patrick, Jesse a Oli tak pre mňa minimálne ašpiranti na medailu. Češi môžu prekvapiť a obzvlášť oni potrebujú úspech na tomto fóre (od 2005 bez medaile). Švajčiari už tento rok si myslím Dánov konečne porazia.
06.11.2016 - 15:43:32
avatar
Tak Ernie dúfam, že sa nájde aspoň štípka triezveho rozumu a po tomto turnaji zhodnotíš, že chalani za morom (Buček, Studenič, Ružička, Bondra, Černák, Húska, Tomek) pri ideálnej forme (ktorú si myslím majú aj keď sa priznám nevidel som ani jeden zápas v CHL) no bodujú viacmenej pravidelne akurát Černák nejak body nezbiera no verím, že ideálna forma príde. Húska nemusí nič nikomu dokazovať, jednotka ako sa patrí, škoda, že Tomek nechytáva. Durný ako trojka môže byť.
Skúsim tu teda hodiť takú ideálnu zostavu na MSJ:

B - 1. Húska 2. Tomek (snáď sa do MSJ dostane do brány), 3. Durný

Teoreticky pri zranení v hre sú Foltán a možno Hrenák, poprípade Sklenár.

O - Černák, Bodák, Feherváry, Hatala, Roman, Pokorný no a do štvrtého páru najskôr niekto z trojice Hain, Košecký, Grman (Ivan a Korenčík by mohli byť taktiež vyskúšaný)

Ú - Bondra, Studenič, Ružička, Buček, Roman, Andrisík, Tamáši, Sadecký, Pataky, Hecl, Päťoprstý, Sloboda (Hrehorčák, Líška, Kelemen sú perspektívni no to je už asi veľa mladých na Ernieho aj keď chlapci majú potenciál).



Z tejto zostavy mi vychádza, že z projektu by REÁLNE mali ísť 7 hráči no pri tomto ročníku je aj 7 veľa. Chalani ako Hatala, Ivan, Kelemen, Andrisík a Tamáši si vybojovali miesto v Áčkach svojich tímov, hrajú zo staršími a do budúcna majú väčší potenciál ako väčšina projektových.
02.05.2016 - 19:47:31
avatar
Ja som za vstup zahraničných tímov. Ak preukážu kvalitný hráčsky materiál a dostačujúci finančný kapitál prečo nie. Na taký Krakow by som prišiel do Steelky s radosťou. Poľská liga išla za krátke obdobie hore a aj v Maďarsku to má stúpajúci trend. Nevidím dôvod prečo ich neprijať ak teda budú schopní konkurovať extraligovým tímom.
11.04.2016 - 21:03:33
avatar
Aho už bol tuším (Carolina) no a Puljujarvi a Laine top 3 tento rok. Ja dúfam, že Toronto siahne po jednom aj keď Mathews je tiež šikovný hráč.
10.03.2016 - 15:55:14
avatar
Tak aplikácia tipsportliga je na svete a vyzerá to super.
Rišo zrobil za necelý rok viac ako všetci predchodcovia klobúk dole. Nová trofej je krásna, návštevnosť stúpa a konečne to vyzerá, že ideme správnym smerom. Po sezóne stabilizovať kluby s dlhmi snažiť sa nastaviť každý rok laďku vyššie. Na konci marca som už konečne doma a neviem sa dočkať na HC Košice. Tak šup na play - off a bavme sa hokejom. ;)
08.01.2016 - 00:51:25
avatar
Fíni tento rok zaslúžene aj som ich tipoval na zlato ;) krásny moderný hokej. Ich korčuliarska technika je najlepšia vo svete a čo dokázala formácia Pujlluvari - Aho - Laine to bola hokejová balada. Kapanen a Rantanen budúci rok už budú zarezávať v NHL a Joulvi bude asi top 10 prospect na NHL draft. K našim len dodám, že odohrali to čo sa čakalo.Nič viac bohužial aj keď som videl len zápas s Českom, pretože som na praxi v Taliansku. Potešili asi len Jaroš a Húska no a sklamali ma hlavne Exkošičania čakal som od nich oveľa viac :/ na druhej strane 7. miesto nám reálne vo svete patrí. Prvá päťka je veľmi vyrovnaná( ) potom nasledujú Češi s odstupom (inak ich U20 prehrala 10krát štvrťfinále po sebe) no a potom sme my zo Švajčiarmi a Dánmi. Koniec koncov častokrát sa porovnávame zo Švajčiarmi a práve oni hrali druhý rok po sebe o záchranu (aj keď je to krátkodobý turnaj a nie je priamoúmerný s vývojom hokeja v jednotlivých štátoch). Dáni zrobili progres a nechýbalo im veľa do semifinále. Náš tím nemal ofenzívnu individualitu, ktorá by potiahla k lepším výsledkom. Bokroš projektom zabíja hocijakú individualitu a svojim systémom nerozvýja individuálne schopnosti hráča/hráčov.
Nechápem, prečo počas roka nedal väčší dôraz na trénovanie prihrávok v rýchlosti či streľbu(naše najslabšie herné činnosti). Na druhej strane v zápase s Českom som si všimol, že korčuliarsky rozdiel medzi nami a Čechmi nebol ( neviem ako to bolo v ostatných zápasoch).
Húska chytal výborne páči sa mi jeho style a skill (moderný hybrid style) a má pred sebou sľubnú kariéru. Na záver dodám, že ak budeme brať na turnaj 15 typologicky rovnakých ničim výnimočných hráčov dopadne to vždy rovnako a budeme radi za štvrťfinále.
30.12.2015 - 01:33:22
avatar
Z týchto tímov tento rok vyzerá hrateľnejšie Kanada, Švédi a Amíci v semi asi chýbať nebudú si myslím. Uvidíme. Možno ma ukameňujete ale ja by som doprial našim bratom medailu a Pastrňák môže byť kľúčovým hráčom sko minulý rok Réway. U našich ma poteší ak každý zápas odohrajú naplno a udržia krok zo súperom.
29.12.2015 - 15:55:25
avatar
Chalani nehrali zle proti Čechom. Korčuliarsky sme oproti minulému roku na tom lepšie a aj pohyb v obrane je kompaktný. Húska je kvalitný brankár má potenciál urobiť kariériu. Strelecká efektivita je bohužial mizerná a v kľúčových momentoch, kedy gól môžeme dať buď netrafíme bránu alebo zvolíme pľuvanec do hrude brankára namiesto prihrávky na druhú stranu, kde je spoluhráč v lepšej pozícií. Ernesto to s tým systémom nemyslí zle ale nebiť zahraničných hráčov nemáme invidualitu a práve v takýchto zápasoch rozhodujú veľkí hráči (Pastrňák). No na chlapcoch vidno, že kondične sú na tom dobre už len zapojiť trošku rozumu do hry a občas urobiť niečo, čo súper nečaká.

Držím našim palce proti Fínom a verím vo vyrovnaný zápas.
15.11.2015 - 18:51:56
avatar
Tak Ernesto to dúfam s ním myslí vážne držím palce a Rišo dnes pustil do éteru, že aj Buček príde ale asi je zranený.
10.11.2015 - 18:21:49
avatar
Výborný marketingový ťah ;) pokračuj Rišo ideš na to dobre.
09.11.2015 - 18:55:55
avatar
1. Nikoho tu nevynášam do nebies, nie som žiadného hráča rodina a už vôbec neobhajujem názor bábok zo SZĽH.

2. To, že sa mi pozdávajú výkony hráčov ako je Buček či Studenič neznamená, že ich zaslepene sledujem. Ich hra sa mi pozdáva a nevidím dôvod aby neboli aspoň vyskúšaní v SR U20. Hráčov ako Ivan, Marcinek či Bjalončík som spomenul ako príklad pre ostaršenie do extraligy ( Ivan už 2-3 zápasy odohral, Marcinek najlepšia 98 v juniorke extraligy v bodovaní) lebo sa mi pozdávajú. Bjalončík ma ohúril, keď som sa bol minulý rok pozrieť na juniorku KE a PP a patril k jednym z najlepších. Tento rok ale popravde som čakal od neho väčší progres na juniorku Popradu sa pôjdem ešte pozrieť.
Myslím si, že keď sa mi páči herný prejav jednotlivca nie je nič zlé na tom, keď ho spomeniem. Netvrdím, že majú teraz hrať v prvej formácií v extralige ale šancu si zaslúžia.


3. Problém mládeže HC Košice vidím najskôr v prístupe hráčov a trénerov. Napr. taký Slanina ( tréner dorastu) vrieska na hráčov občas ako zmyslov zbavení. Nemá to žiaden efekt. V doraste sú šikovní hráči len ako keby zabíjal ich potenciál zlým prístupom. Juniori majú dosť ležerný prístup k zápasu aspoň som nadobudol taký dojem z videného. Taká dravosť a nasadenie mi ich v hernom prejave chýba.
Kmec, Kolesár odišli asi najmä kôli tomu, že vo Švédsku majú možnosť niečo dosiahnúť a postúpiť ďalej. Herne možno trošku zaostávali za duom Pavúk - Michalčin ale nevidím dôvod prečo by im nemohol pri tej biede v našej obrane seniorov dať priestor sa ukázať. Avšak chalani urobili dobre, Švédsko je ideálne na vývoj hráča.

Košický klub každým rokom znižuje rozpočet, na mládež sa viacmenej je*e ( chlapci najskôr nevidia motiváciu za zlepšovať keď ostaršenie je minimálne a prechod do áčka takmer nulový). Mali sme zlatú generáciu dorastu a juniorky, z ktorej sa chytili v áčku Chovan, Deyl, Riečický, Halász, Boltun a to je asi tak všetko. Tu vidím príčinu pádu Košického hokeja, nesystematická práca s mládežou.
08.11.2015 - 20:55:12
avatar
Nechcem robiť dopredu nejaké závery turnaj U18 som nevidel no 7 asistencií za 3 zápasy je celkom slušné. Stojí za to ho vyskúšať. Je fajn, že tento rok hrali extraligu 3 hráči do U18 rokov. Ivan, Buček, Studenič majú perspektívu a fajn by bolo keby sa ku nim pridal ešte Bjalončík z Popradu a Marcinek zo Zvolena. Hráči majú svoju kvalitu a treba im dať priestor.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 >

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies