Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Fantasy Keeper 2014/15

Tému založil: Shini
26.08.2013 - 19:08:22
Sem zatiaľ dohodnuté pravidlá pre budúcu sezónu:

Draftové poradie:

Reverse celkového poradia po PO

Keeper pravidlá:

1. Salary Cap na Keeperov je 21M (rataju sa platy z predoslej sezony,cize 2014/15)
2. Ste povinny vybrat si troch hracov.
3. Minimalne jeden zhracov musi mat 23 a menej.
.
Keeperov treba vybrať pred draftom ďalšej sezóny. Presný dátum bude určený po určení dátumu draftu, bude to niekedy v Septembri. Dovtedy sa pripúšťajú aj off-season výmeny, tie potom hlásiť mne.

Ak máte proti týmto pravidlám nejaké námietky/pripomienky, ešte stále je čas.

!!!!!

Pokračujeme teda v tímoch z minulej sezóny, a rátam s každým mimo tých ktory daju vedieť že už neplánujú pokračovať. Namiesto tých ktorí nebudú pokračovať budeme hladať aktívnych náhradníkov, úspešní ľudia z jednoročky a ošlahaní slovaknhl.sk veteráni budú v tejto lige preferovaní.

Kuwo - PD Lumberjacks
Jake - Kosice White Bulls
Mirec66 - Poprad Chamois
Yderf - Praha Towers
Sheldon - Novot Hornets
Peto91 - Svidnik Wolves
Maple Leafs - Presov Bobcasts
Shini - LeHokej Raca
Coffey - Sala Black Rays
Pasha - Red Tigers
Suvereno - Trnava Warriors
Nucks_Marek - Karlovka Hijackers
Krivco - Giraltovce Senators
Danco95 - Trnava Falcons

S lutostou ozanmujeme ze v dalsej sezone nebudu pokracovat (a tym padom uvolnuju miesta pre novych hracov):

Pato - Kosicke Vranare (prevzal Danco - Trnava Falcons)
Scythe - Bratislava Phoenix (prevzal Mirec - Poprad Chamois)


Prihlaseni nahradnici (nahradnikov prosim aby brali do uvahy, ze tuto ligu chceme hrat seriozne, a teda ocakavame aktivnu spolupracu, idealne aj do dalsich sezon):

Danco 95
Miki-Det

(p.s. Pre tych co maju zaujem si zahrat a nezmestili sa, alebo tych co by si chceli zahrat dve ligy, mame tu este jednu, jednorocnu, ktoru dufam znova bude organizovat yderf, a roto ligu )

07.04.2015 - 13:25:48
avatar
Reakcia na: Jake, 07.04.2015 - 10:35:07
Držím palce Suvemu vo finále, ale Svidník nápadne pripomína LAK v roku 2012 :-D Z 8. miesta poslať domov najprv prvého, potom druhého a teraz čeliť tretiemu :s04:
∧ skryť ∧
Trošku mi to pripomina karlovku z minuleho roka
07.04.2015 - 14:04:50
avatar
realne, zatial nikdy nevyhral ligu papierovy favorit. to nie ako jednorocka, oba rocniky vyhralo prve miesto po zakladnej casti...
07.04.2015 - 14:09:56
avatar
Reakcia na: krivco, 07.04.2015 - 13:25:48
Trošku mi to pripomina karlovku z minuleho roka :D
∧ skryť ∧
Ano Karlovka to mala minuly rok rovnake z 8 priečky až na 1. miesto či to dotiahne Svidnik rovnako uvidime no viac verím vo finále Trnave ale bolo by zaujímavé keby sa história opakovla, to by chcel kazdý potom budúci rok skončiť na 8. priečke
07.04.2015 - 18:47:35
avatar
Reakcia na: NUCKS_MAREK, 07.04.2015 - 14:09:56
Ano Karlovka to mala minuly rok rovnake :-D z 8 priečky až na 1. miesto ;-) či to dotiahne Svidnik rovnako uvidime no viac verím vo finále Trnave :s06: ale bolo by zaujímavé keby sa história opakovla, to by chcel kazdý potom budúci rok skončiť na 8. priečke :LOL: :-D
∧ skryť ∧
ta veru budúci rok som ôsmi ja takže sa pripravte chalani
07.04.2015 - 22:29:49
avatar
Suve: Je to skutočne taký slump. Nechutné

Preview finále som zatiaľ nestihol lebo som bol preč, ale dnes alebo zajtra ho s oneskorením nahodím...
09.04.2015 - 00:56:53
avatar
Tak a máme tu záver fantasy sezóny a štvorica najúspešnejších tímov sa pobije o medaile. Pozrime sa kto to kam dotiahol, a aké sú jeho šance v poslednom kole.

O tretie miesto:

Novoť 99ers vs. Karlovka Hijackers

Predchádzajúce kolo:


O tretie miesto si zahrajú tímy čo semifinále nezvládli, musia však prehru hodiť za seba, a zabojovať o bronz.
Novoť, celkový druhý tím a víťaz svojej konferencie, sa stal druhou obeťou rozbehnutých Vlkov zo Svidníka. Jedna z hlavných nastala v Nashville, keď naj hviezda tímu Pekka Rinne nebol schopný vyhrať jediný zápas, a skončil s príšernou SV% aj GAA, a Darling s Allenom to už nezvládli vyžehliť. Góly, Asistencie, Body a +/- síce tímy splitli, ale Vlci jednoznačne ovládli zvyšné štyri korčuliarske štatistiky, a Novoť tak utrpela až prekvapivo jednoznačnú porážku. Najlepším hráčom série bol pre Novoť Dennis Wideman, ktorý zažil famózny týždeň vo všetkých kategóriách, no nedostal dostatočnú podporu o spoluhráčov, zranenia a oslabená forma Malkina určite nepotešila.

Karlovka Hijackers narozdiel od Novote v jej dueli neboli favoritmi, a nepodarilo sa im prekvapiť. Dostali síce výohodu v podobe historického vyhorenia brankárov Trnavy, ktorú aj patrične využili a získali tri zo štyroch brankárskych kategórii (zákroky len tesne ušli), no Trnava zobrala presvedčivým spôsobom všetkých 8 korčuliarskych kategórii na ceste k jednoznačnému víťazstvu. Holt, Hijackers sa v tejto sezóne darí len proti súperom z východnej konferencie, a na rivala z Trnavy nenašli recept. Najlepším hráčom Karlovky bol famózny Steve Mason, žiaľ, korčuliari karlovky tento krát úplne vyhoreli.

Nadchádzajúce kolo:

V oboch spoločných dueloch triumfovali Hijackers nad lídrom východnej konferencie, celkovým skóre 15-8-1 pre Karlovku. Karlovka sa v tomto zápase bude snažiť udržať si túto bilanciu, a po minuloročnom zlate získať už druhú medailu. Do súboja o medaile dostali Hijackers tím z východu, čo viac si môžu želať... Novoť si o medailu zahrá prvý krát, no po veľmi vydarenej sezóne chcú 99iny určite dokázať, že na stupienok víťazov patria. Keďže zlato a striebro si medzi sebou rozdelia tím z východnej a tím zo západnej konferencie, rozhodne tento zápas aj o tom, či dve medaile získa západ alebo východ
09.04.2015 - 00:57:51
avatar
O prvé miesto:

Trnava Warriors vs. Svidník Wolves

Predchádzajúce kolo:


Warriors síce zažili jeden z najhorších výkonov brankárov v sezóne, no v útoku naďalej dominovali, jednoznačným spôsobom získali všetkých 8 korčuliarskych kategórií, a hladko postúpili do finále. Kľúčovým hráčom sa stal kategŕie pokrývajúci PK Subban, ako famózny pick-up sa osvedčil navrátilec zo zranenia Clark MacArthur. Sklamali brankári, ale pri doterajších výkonoch Pircea a Dubnyka sa jeden slump dá odpustiť.

Svidník po porážke prvých LeHokejistov z Rače až prekvapivo hladko prešiel aj cez druhú nasadenú Novoť. Svidničania sa zlepšili v siedmich kategóriách, pričom priam explodovali v hitoch a strelených góloch. Ich 35 bodov z finalistov vyrovnala len Trnava (a z hrajúcichich ešte prekonali prebudení Senátori z Girlatoviec). Polepšili sa aj v bráne, Rask je v top forme, a vyžehlil dokonca aj katastrofálny výkon Lehtonena. Najlepším hráčom série bol asi práve Rask, ktorý sám zabezpečil víťazstvo v troch kategóriách. V útoku dominoval 6 bodový Brayden Schenn, ktorý k skvelej produkcii pridal aj drvivých 10 hitov. Sklamaní na strane Svidníka veľa nebolo, všetky hviezdypredviedli slušné až vynikajúce výkony. Akurát Lehtonen to tam kazil a Hedman sa zranil, mal by však byť späť ešte pred playoff.

Nadchádzajúce kolo:

Trnavčanov vo finále čakala väčšina expertov. Vlkom bolo fuk čo si myslia experti, a cestou do finále vyradili dva najvyššie kvalifikované tímy. Teraz sa tieto dva tímy stretávajú v boji o zlatú medailu. V predchádzajúcom zápase Trnava zvíťazila 10-1-1. Trnavčania vstupujú do zápasu ako jednoznační favoriti, no potom čo videli čo Svidník predvádza v play-off, určite majú rešpekt. Veď koniec koncov, minulý týždeň by Vlci vzájomný duel vyhrali. Ak si udržia formu, mohol by nás čakať veľmi zaujímavé, a do posledného dňa napínavé finále: Kto bude Šampión?
09.04.2015 - 01:59:07
avatar
Reakcia na: Shini, 09.04.2015 - 00:57:51
[B] O prvé miesto: Trnava Warriors vs. Svidník Wolves Predchádzajúce kolo:[/B] Warriors síce zažili jeden z najhorších výkonov brankárov v sezóne, no v útoku naďalej dominovali, jednoznačným spôsobom získali všetkých 8 korčuliarskych kategórií, a hladko postúpili do finále. Kľúčovým hráčom sa stal kategŕie pokrývajúci PK Subban, ako famózny pick-up sa osvedčil navrátilec zo zranenia Clark MacArthur. Sklamali brankári, ale pri doterajších výkonoch Pircea a Dubnyka sa jeden slump dá odpustiť. Svidník po porážke prvých LeHokejistov z Rače až prekvapivo hladko prešiel aj cez druhú nasadenú Novoť. Svidničania sa zlepšili v siedmich kategóriách, pričom priam explodovali v hitoch a strelených góloch. Ich 35 bodov z finalistov vyrovnala len Trnava (a z hrajúcichich ešte prekonali prebudení Senátori z Girlatoviec). Polepšili sa aj v bráne, Rask je v top forme, a vyžehlil dokonca aj katastrofálny výkon Lehtonena. Najlepším hráčom série bol asi práve Rask, ktorý sám zabezpečil víťazstvo v troch kategóriách. V útoku dominoval 6 bodový Brayden Schenn, ktorý k skvelej produkcii pridal aj drvivých 10 hitov. Sklamaní na strane Svidníka veľa nebolo, všetky hviezdypredviedli slušné až vynikajúce výkony. Akurát Lehtonen to tam kazil a Hedman sa zranil, mal by však byť späť ešte pred playoff. [B] Nadchádzajúce kolo:[/B] Trnavčanov vo finále čakala väčšina expertov. Vlkom bolo fuk čo si myslia experti, a cestou do finále vyradili dva najvyššie kvalifikované tímy. Teraz sa tieto dva tímy stretávajú v boji o zlatú medailu. V predchádzajúcom zápase Trnava zvíťazila 10-1-1. Trnavčania vstupujú do zápasu ako jednoznační favoriti, no potom čo videli čo Svidník predvádza v play-off, určite majú rešpekt. Veď koniec koncov, minulý týždeň by Vlci vzájomný duel vyhrali. Ak si udržia formu, mohol by nás čakať veľmi zaujímavé, a do posledného dňa napínavé finále: Kto bude Šampión?
∧ skryť ∧
a čo si nespomenul že som to predpovedal už pred začiatkom PO že Svidník bude vo finále a získa titul
09.04.2015 - 07:43:10
avatar
Aha áno, vlastne jeden "expert" Svidník tipoval na titul už od začiatku .... Mal si si staviť, vraj bol dobrý kurz
09.04.2015 - 12:09:53
avatar
Reakcia na: Shini, 09.04.2015 - 07:43:10
Aha áno, vlastne jeden \"expert\" Svidník tipoval na titul už od začiatku :-D.... Mal si si staviť, vraj bol dobrý kurz :LOL:
∧ skryť ∧
....
09.04.2015 - 17:47:49
avatar
dnesok vela napovie o sanciach pre jednu ci druhu stranu... Dano mi vcera vysiel vcelku, uvidime ci budem mat stastie aj pri dalsich addoch....

dropol som Kunitza.... za toho chlapca som poslal 2.kolo v dobrej viere.... ale on uplne zakapal...
Franson inak po trejde do Nashvillu tiez riadny prepad...
10.04.2015 - 15:25:41
avatar
Reakcia na: Suvereno, 09.04.2015 - 17:47:49
dnesok vela napovie o sanciach pre jednu ci druhu stranu... Dano mi vcera vysiel vcelku, uvidime ci budem mat stastie aj pri dalsich addoch.... dropol som Kunitza.... za toho chlapca som poslal 2.kolo v dobrej viere.... ale on uplne zakapal... Franson inak po trejde do Nashvillu tiez riadny prepad...
∧ skryť ∧
ja som naopak veľmi rád za tvoj návrh na našu výmenu aj keď Boedkera s Maroonom som vyhodil a nepriniesli mi žiaden osoh čo tebe Bouma priniesol no hádam to tvoje 2.kolo donesie šťavu do teamu ktorú budem potrebovať budúcu sezónu
12.04.2015 - 08:39:57
avatar
Je to taaaam ! Warriors to dokazali !
Aj napriek brankarskemu slumpu v poslednych dvoch tyzdnoch...
Tato sezona potvrdila stare zname - zly zaciatok, dobry koniec... V polovici sezony som bol rad ze som vobec na playoff poziciach, castokrat som v pondelok nastavil zostavu na cely tyzden a bolo... Teraz mi uz neni ani toho 2.kola za Kunitza luto
Dakujem vsetkym za zaujimavu sezonu, uz teraz sa tesim na offseason a draft...
12.04.2015 - 10:16:45
avatar
Gratulácia Suve Taktiež gratulujem Novoti k 3 miestu

Ďakujem všetkým za super ročník, špeciálne organizátorovi Teším sa už na ten nasledujúci
12.04.2015 - 10:34:34
avatar
Gratulácia do Trnavy všetkým ostatným ďakujem za sezónu
12.04.2015 - 14:32:40
avatar
Ďakujem

zajtra zverejnim "cennik" mojich hracov a picky ktore by som pozadoval za nich v pripade ze by mal niekto zaujem... ak by ho chcel niekto uz dnes, nech mi posle spravu
zaujimavych mien tam mam dost - nedotknutelný je momentalne len Price ...
12.04.2015 - 16:01:23
avatar
Ponukam vsetkych hracov na vymenu, v pripade zaujmu piste do sprav pripadne poslite ponuku priamo cez yahoo
13.04.2015 - 10:02:52
avatar
Dakujem vsetkym za sezonu a tiez ponukam svojich hracov na trade v off-season. Mame velmi dobru <23 (Huberdeau) aj nejakych brankarov a hracov v poli
13.04.2015 - 11:06:43
avatar
Gratulujem k vyhre suvemu. Gratulacie aj do strieborneho Svidniku za fascinujucu postseason, a novoti k bronzu.

Casom mozno aj nejake zhrnutie sezony.

Co sa vymen tyka: jeden z dvojice absolutnych must keep hracov, a potencialnych first overall pickov na drafte - Correy PERRY a Joe PAVELSKI opusti moj tim. Za first rounder moze byt jeden z nich vas!
13.04.2015 - 11:49:15
avatar
Ja ešte doplním pár mien (pripomínam že na výmenu sú všetci hráči)

D. Sedin 20+56, 25PPP, 226 SOG
J. Voraček 22+59, 33PPPP, 221 SOG
D. Byfuglien 18+27, 17PPP, 209 SOG, 203 HITS
R. Nugent-Hopkins 24+32, 14 PPP, 189 SOG
N. MacKinnon 14+24 192 SOG
S. Mason 2,25 GAA, 0,928 SV%

Spomeniem ešte
T. Hall, M. Scheifele, J. Neal, A. Niemi....

V prípade záujmu stačí napísať do posty

< 1 ... 55 56 57 58 59 60 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies