Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Detroit Red Wings

Tému založil: hossa1919
10.04.2009 - 13:27:26

25.10.2015 - 11:15:40
avatar
Reakcia na: Shini, 23.10.2015 - 00:42:19
Naša obrana je na papieri skvelá (až na Eriksona v prvom páre, ale to si asi musíme zvyknúť). Tam je celkovo problém v prechode z obranného pásma, ako aj vo vstupe do útočného. \"Strielať strielať\" je síce pravda, ale ak raz nemáme držanie puku v útočnej zóne, tak nieje z čoho strielať. V tomto bol Detroit jedným z top tímov v lige, a musí byť znova. V tretej tretine sme aj v prehratých zápasoch hrali lepšie ako súper. Čiže je to tam, ale nevieme to presadiť celý zápas. Toto sa musí zlepšiť. A je to naprieč tímom - prvá lajna síce produkovala, ale aj tak tvorila málo ofenzívy. Taký Abdelkader má 9 striel v 6 zápasoch, a v posledných dvoch nula. Hnerik má 8, ale v prvých 5 mal 4 - a to je hráč čo za Detroit zvykne v tejto štatistike viesť! Larkin v produkcii striel jednoznačne vedie s 16 strelami v 6 zápasoch. A okrem neho majú viac než dve strely na zápas len dvaja hráči, a to Pulkinnen a Richards(!). To je úplná katastrofa, a to sa musí zmeniť (a to sú tak mizerné štatistiky, že to sa v priebehu sezóny jednoducho musí zmeniť aj keby nechceli). Mimochodom, len 9 hráčov má aspoň strelu na zápas. Minulú sezónu malo aspoň strelu na zápas 25 z 28 hráčov čo nastúpili za Red Wings. Celkovo si myslím že Richards ako posila nebol zatiaľ zlý - bol nevýrazný rovnako ako hráči okolo neho. Je tam výrazný priestor na zlepšenie, ale to je u každého hráča čo sa nevolá Dylan Larkin. (a okej aj Kapitán hral dobre, ale má na viac, a Abdelkader hral v prvých 3-4 zápasoch tiež výborne. ) Green detto - zatiaľ sa ofenzívne nechytil, ale zle nehrá. Myslím si že obaja ešte budú mať svoje chvíle.
∧ skryť ∧
Canucks 2 - 3 OT Red Wings


KEĎ VÁM MRÁZEK VYHRÁ ZÁPAS, A TO TAK, ŽE DOSLOVA

Poďme pekne rad za radom a poporiadku tretinu po tretine. Tá prvá bola v prvom rade o nás, a to o jednej zatiaľ pre sezónu príznačnej veci. Chyby obrancov pri rozohrávke - tzv. TURNOVERY. Nepočítal som, koľko presne ich bolo, no nad týmto by sa mali naši beci fakt zamyslieť. Viem, že niekedy je ťažké rozohrať puk a v tej rýchlosti vymyslieť to najlepšie možné riešenie (mýlia sa v tom aj tí najlepší z času na čas), ale sústavne vyrábať rovnaké chyby v jednom kuse je na zamyslenie. Pomerom striel sa netreba nechať zmiasť, skóre 1-0 po prvej tretine bolo zásluhou opäť raz pohotového a kľudného Mrázeka.

Special teams sú alfou a omegou dnešného hokeja. Keďže niekedy sú zápasy tak veľmi pretaktizované a v 5 on 5 je prakticky nemožné sa presadiť, jedine presilovka otvára šancu na skórovanie. Tu sme mohli vidieť dve tváre možností, ako sa správať pri početnej výhode. Kým domáci tím hral všetko jednoducho, nič nevymýšľal, proste pri každej príležitosti pálil na bránu (tak padá najviac gólov, žiadne highlight-reel plays) a pri každom nahodení som mal strach, hoci sú to najškaredšie góly, netreba k nim veľa umenia, iba veľké postavy pred bránou a kúsok šťastia.

Druhá časť nepriniesla nič nového, zase obohraná platňa. Neskutočné, ako sa nechávame v zápasoch prehrávať, ani si nechcem predstavovať, čo by bolo, ak by nebolo Mrázeka. Hra sa odvíjala prevažne furt v našom pásme, proste očibôľ, červené srdce mi puká najmä z našej katastrofálnej "aktivity" vpredu. Za dve tretiny sme vyprodukovali smiešnych 11 striel (z toho 6 prvý útok Abdelkader - Zetterberg - Nyquist. Naozaj ťažko uveriť, že kedysi mašina na strely sa takto mení a čo je horšie - keby všetkých 11 striel boli scoring chances, dokážem prižmúriť oči a odpustiť, ale takto? Ale, čo sa aj čudujem, keď dokáže zahroziť jedna útočná formácia zo štyroch, a to tá prvá vedená Zetterbergom s Abdelkaderom a Nyquistom na krídlach.

Blashillovi nezávidím, nájsť správnu chémiu ďalších útokov bude nesmierne náročné, verím, že sa prebudí Richards a po návrate Datsyuka sa nám otvorí viac možností, ale zatiaľ je to márnosť nad márnosť. O druhej formácii sa dá teoreticky povedať, že niečo budú časom schopní vymyslieť, no v minulých sezónach naše bottom 6 útoky boli schopné privrieť súpera v pásme, odobrať mu množstvo síl, získať veľa sekúnd. Teraz? Náš 3. a 4. útok sa snáď v offensive zone ani neobjavil, a to je potom veľmi ťažko rozmýšľať nad tým, že by ste mohli uspieť. Ak príde na miešanie útokov, čo som si dvestopercentne istý, že aj príde, tento stav nie je udržateľný, veď sme závislí na jednom útoku, tak sa dotkne všetkých okrem toho prvého, ten má naozaj potenciál vytvorenia si celosezónnej chémie, má strelca, playmakera aj hard hittera.

Stačí hrať jednu tretinu??? Zjavne áno
Dve tretiny bol na ľade utrápený a tragický Detroit, ale do tretej tretiny sme k podivu nastúpili ako celkom iné mužstvo. Zrazu sme strieľali zo všetkých pozícií, vidieť už nebola iba prvá formácia, ale aj ostatné, a keďže 2-0 je veľmi zradný stav, Pulkkinen mi vlial nádej do žíl a začal som dúfať, že na body by mohla zase po nejakom čase stačiť aj jedna dobrá tretina. Moje nadšenie sa vystupňovalo (hoci stále som bol skutočne nahnevaný za hrozné dve periódy), keď sme išli do presilovky a v nej fantasticky mierenou strelou vyrovnal Tatar - 2:2. Hokej je proste najzábavnejšia hra na svete a nik ma nepresvedčí o opaku. Ako zle môžete začať, stále máte čas na obrat a celkovú výhru (pokiaľ si teda odmyslíme tenis s výnimkou zápasov proti Djokovićovi, s ním sa zo straty set, alebo aj brejk dole ťažko dostanete). Zase sa to potvrdilo, pre nás dobre, ale byť fanúšikom Canucks, asi by ma rozpučilo. Na ľade bol zrazu jeden tím, a to Detroit.

Verím vo veci ako momentum, aktuálna forma, psychický stav tímu a jednotlivcov. Preto som nebol prekvapený, že sme sa razom nakopli a stratené sebavedomie bolo späť. Čo spraví pár minút, je to fakt zaujímavé, po druhej tretine sa musel udiať nejaký príhovor, či už Blashov alebo Zetterbergov. Nečudoval by som sa, mňa ako kapitána tímu by veľmi štvalo, keby som spolu s ďalšími dvomi hral a ostatní pôsobili ako mátohy. Vylúčenie Kindla za stavu 2-2, dosť hlúpe nedovolené bránenie, nás nestálo bod, takže, here we come, 3 on 3 OT.

My sme proste luckeri!!! Nevyužijeme 4 on 3 v predĺžení - za čo by sme mali podľa logickosti pykať. Potom Mrázek predvedie našim obrancom, ako sa má rozohrávať a vysunie Gustava, ktorý rozhodne, fantázia. Častokrát sa presviedčam o nelogickosti tohto športu, dnešok mi to zase raz iba potvrdil. Dve tretiny sme neexistovali, no i tak odchádzame s plným bodovým ziskom. A ak by niekto nevedel, 3 na 3 predĺženie je tá najlepšia zavedená vec do praxe za posledné roky. Už sa neviem dočkať, čo bude predvádzať v tejto hernej situácii Datsyuk. Z tripu si odnášame 3 body zo 6 možných. Veľa? Málo? Vzhľadom na predvedenú hru by bolo veľmi cynické byť nespokojný a pýtať viac ako tri.

Na záver sa zase raz musím zastaviť u Mrázeka. Neustále ma udivuje, s akým kľudom chytá, vyráža, proste nech mám akokoľvek rád Jima Howarda, a že ja som z tých, ktorí ho podporovali aj v čase, keď púšťal jeden soft za druhým, novú jednotku máme na veľa rokov dopredu. Za dnešok určite POTG /player of the game, pozn./, nik iný si to nezaslúžil viac, kľudne by som ho postavil aj v utorok proti Caroline, nebol by som prekvapený, ak by sme zas hrali rovnako, ako v poslednom zápase (3-5 doma).

Len by som poprosil hráčov, aby tretiu tretinu opakovali zápas čo zápas a CELÝCH 60 MINÚT!!! Nebyť toho, že som si pred zápasom dve hodky schrupol, tak by som v takú nekresťanskú hodinu určite netrávil čas na stoličke za PC a šiel po druhej tretine spať. Chvalabohu som nič také nespravil.

LGRW! Výhru treba každopádne potvrdiť doma s Carolinou, pretože potom bolo toto všetko takmer zbytočné - a následne máme dvojzápas so Senators. Šanca na winning streak?

BTW, budúci zápas sa pokúsim počítať, koľko turnoverov spravíme v def. zone, rátam, že ich narátam cca. 20
25.10.2015 - 16:08:11
avatar
Super recap Pasha! Díki!

Ja som pozeral len druhú tretinu keď som sa v noci vrátil z mesta domov, ale bol som príliš pripitý a náš výkon príliš frustrujúci než aby som pokračoval.

Tak sme to teda zase otočili v tretej... No dobre, body bereme, ale toto proste nieje hra ktorou by sme dlhodobo mohli vyhrávať. To sa musí zmeniť.

Pozdáva sa mi tá Tatar-Larkin-Pulkkinen lajna, s perspektívou do budúcnosti. Potrebujeme návrat Datsyuka, úplne nevyhnutne.
01.11.2015 - 13:08:13
avatar
Taaaak, konečne

Konečne hra ako sa patrí, kde sme hrali aj prvé dve tretiny, a aj sme konečne vyhrali.

Všetko bolo lepšie - vhadzovania, to je základ. Hankovi síce moc včera nešli (katastrofálnych 33%) ale celkovo sme konečne vyhrali cez polovicu, hlavne v kľúčovej druhej tretine.

Konečne sa začali všetci hráči aktívne zapájať do útoku. Obrana dnes oveľa lepšia po všetkých stránkach. Lepšie vychádzanie z pásma, lepšie vchádzanie do útočného pásma, viac ofenzívy. Zvlášť Eriksson a DeKeyser oveľa lepšie dnes, aj Smith sa snažil. (Eriksson a Smith po 3 strely, 2 Kindl a 1 DeKyser). Celkovo 5 bodov od obrancov, Danny 1+1, Kronner 0+2, Eriksson 1+0. Všetky tri asistencie boli primary assits. Super.

Útočníci tiež oveľa lepšie, viac dravosti do predu, viac tlaku na bránku, lepšie bojovanie o puk, a dobré držanie pásma. Pochvala Trtovi a Nyquistovi. Larkin tiež paráda, Henrik assist c. 500, a dalsim bod ci. 800. Škoda že gól 300 nepadol. Navyše dobre rozhodnutie Blashilla vrátiť Helma aj Glendeninga na centrov, obaja dobrí na vhadzovaniach, obaja si dobre plnili robotu. Glennieho lajna parádne držala pásmo, konečne hrali tak ako sme to od nich minulú sezónu mali radi.

A konečne výborne zahrané presilovky s dobrým pohybom puku, a úspešným zakončením.

Jedna vec ktorej nepochopím je to ako sme doslova vypli po piatom góle. Skvele sme vstúpili do tretej, a najskôr sme držali Ottawu abslútne v šachu, ale potom keď sme pohodlne vyhrávali, tak sme zrazu začali robiť chyby a prestali pracovať. Takýchto zlyhaní sa treba vyvarovať, lebo sa n=am to ešte vypomstí, takto utrpeli len Mrázkove štatistiky (pričom Mrázek celkovo chyatal, super, hlavne za stavu 1:0 nás skvele držal).

Ja by som ešte osobne rád videl Jurča miesto Anderssona. (ok, Andersson je platný penalty-killer, ale myslím že Jurčo by na tej lajne s Pulkkinenom a Helmom vedel prispieť viac. PK môže hrať aj Helm.

Celkovo, pevne verím že takýto výkon bude štandardom do nasledujúcich zápasov!!
12.11.2015 - 16:36:31
avatar
https://www.facebook.com/DETROITREDWINGS/photos/a.132942909138.107697.16313679138/10153382642789139/?type=3&theater

7x4m

Bickell 2.0?

12.11.2015 - 18:26:59
avatar
tych 7 rokov prehnali ja by som mu dal max tri
12.11.2015 - 20:54:30
avatar
prehnali aj dĺžku aj výšku, veľmi zlý kontrakt
13.11.2015 - 14:30:15
avatar
ten Abdelcaderov kontrakt som nepochopil..r u kidding me?
13.11.2015 - 16:36:55
avatar
Tá zostava s datsyukom vyzera divne. Myslím že sa to zmení počas zápasu.
15.11.2015 - 12:28:34
avatar
Kde su tie casy ked DRW boli vacsinu casu na puku a mali prevahu striel.:(
vyzera to zatial nemastne neslane, prve dve tretiny v bostone slabota, tretia trocha zlepsenie, ale takto to nepojde. V obrane chyba istota, zbytocne chyby kazdy zapas, Ericsson hraje jak spiaca princezna, Kronwall pod svoj standart. Boston ked nas zacal tocit v presilovke tak chlapci nevedeli ktora bije, kdezto nase presilovky priehladne, bez napadu. Andersson na trinunu, je neviditelny. Radsej nech da sancu Jurcovi. Predbrankovy priestor nula bodou, na clonenie sa asi zabudlo. A strelba do viditelnych miest.
Chce to budicek!
15.11.2015 - 13:28:44
avatar
Chlapci casy cervenych kridiel su prec , musite ako bandwagons hladat iny tim
15.11.2015 - 21:12:59
avatar
Reakcia na: dano14, 15.11.2015 - 13:28:44
Chlapci casy cervenych kridiel su prec , musite ako bandwagons hladat iny tim :LOL:
∧ skryť ∧
Red Wings už dávno niesú Bandwagon team amigo, všetci bandwagonisti už dávno prešli do Chicaga

Ono prave tie casy ked Red Wings boli vacsinu casu na puku amali prevahu striel niesu tak davno - bolo to este minulu sezonu. S o nieco horsim timom (- Larkin, Green menej skuseny Pulkkinen). Tento tím m=a na oveľa viac, žiaľ, zatiaľ prechod z Babcocka na Blashilla bol ťažší než sa čakalo.

Slumpuje však aj Tampa, momentálne sme 2 body od treiteho v Atlantickej divízii, a dve hry na Tampu. (Boston však má rovnako bodov ako my a hru menej, rovnako bodov a hier má aj Florida a Buffalo). Celkovo máme vyrovnaný 8-8-1 rekord, to bez Datsyuka, a dlhšiu dobu aj bez Greena.

Tiež si myslím že New Jersey hrá absolútne nad svoj potenciál, a pôjdu dole.

Defenzívne nehráme zle, problémom ostáva slabý útok, nielen produkciou, ale aj časom strávenom v útočnom pásme, a v prechode cez pásmo. Verím že Datsyuk výrazne pomôže na vhadzovaniach. V jeho prvej hre mal slabých 33%, ale v druhej už to vytiahol na skvelých 67%, a dlhodobo patrí k spoľahlivým hráčom v tejto kategórii.

Pri súčasnej vyrovnanosti konferencie, jeden slump môže znamenať prepad na dno tabuľk,y zatiaľ čo jeden solídny win streak môže zabetónovať miesto v top3 divízie....
17.11.2015 - 10:53:52
avatar
Reakcia na: Shini, 15.11.2015 - 21:12:59
Red Wings už dávno niesú Bandwagon team amigo, všetci bandwagonisti už dávno prešli do Chicaga ;-) Ono prave tie casy ked Red Wings boli vacsinu casu na puku amali prevahu striel niesu tak davno - bolo to este minulu sezonu. S o nieco horsim timom (- Larkin, Green menej skuseny Pulkkinen). Tento tím m=a na oveľa viac, žiaľ, zatiaľ prechod z Babcocka na Blashilla bol ťažší než sa čakalo. Slumpuje však aj Tampa, momentálne sme 2 body od treiteho v Atlantickej divízii, a dve hry na Tampu. (Boston však má rovnako bodov ako my a hru menej, rovnako bodov a hier má aj Florida a Buffalo). Celkovo máme vyrovnaný 8-8-1 rekord, to bez Datsyuka, a dlhšiu dobu aj bez Greena. Tiež si myslím že New Jersey hrá absolútne nad svoj potenciál, a pôjdu dole. Defenzívne nehráme zle, problémom ostáva slabý útok, nielen produkciou, ale aj časom strávenom v útočnom pásme, a v prechode cez pásmo. Verím že Datsyuk výrazne pomôže na vhadzovaniach. V jeho prvej hre mal slabých 33%, ale v druhej už to vytiahol na skvelých 67%, a dlhodobo patrí k spoľahlivým hráčom v tejto kategórii. Pri súčasnej vyrovnanosti konferencie, jeden slump môže znamenať prepad na dno tabuľk,y zatiaľ čo jeden solídny win streak môže zabetónovať miesto v top3 divízie....
∧ skryť ∧
Co hovoris na Abdelcaderov kontrakt? Pride mi preplateny tak o milion v kazdom roku kontraktu.

S tou prevahou striel mas pravdu, pozrel som si to, rozdiel je v tom ze posledne 4 roky to ma klesajucu tendenciu a pocet zapasov s vacsim poctom striel sa vyrovnava opaku. Predtym to bolo priam samozrejmostou v kazdom zapase. Predsa len eurotwins uz niesu najmladsi a kiezby bolo viac Larkinov. Je to len taky nezvyk, pokial sa vyhrava tak to az tak nevadi..
Paci sa mi ako ozil Kindl pod Blashilom, vidno ze si veri, hlavne zalozenie utoku a prechod cez modru mu ide s lahkostou, len by nemusel strielat na odkryteho brankara tak casto.
Vcera s Otawou bolo pekne vidiet co znamena Datsyuk pre drzanie puku v utocnom pasme. Dufam ze sa dostanie do starej formy co najskor.
17.11.2015 - 13:05:44
avatar
Reakcia na: lululuq, 17.11.2015 - 10:53:52
Co hovoris na Abdelcaderov kontrakt? Pride mi preplateny tak o milion v kazdom roku kontraktu. S tou prevahou striel mas pravdu, pozrel som si to, rozdiel je v tom ze posledne 4 roky to ma klesajucu tendenciu a pocet zapasov s vacsim poctom striel sa vyrovnava opaku. Predtym to bolo priam samozrejmostou v kazdom zapase. Predsa len eurotwins uz niesu najmladsi a kiezby bolo viac Larkinov. Je to len taky nezvyk, pokial sa vyhrava tak to az tak nevadi..:-) Paci sa mi ako ozil Kindl pod Blashilom, vidno ze si veri, hlavne zalozenie utoku a prechod cez modru mu ide s lahkostou, len by nemusel strielat na odkryteho brankara tak casto. Vcera s Otawou bolo pekne vidiet co znamena Datsyuk pre drzanie puku v utocnom pasme. Dufam ze sa dostanie do starej formy co najskor.
∧ skryť ∧
No, podľa mňa je to buď dobrá výška alebo dobrá dĺžka. Mali ho brať buď na 7 rokov za 3 - 3,5, alebo na nejake tri roky za 4. Nemyslím si že u Abdula je veľký potenciál niekamrásť. Myslím si že je to ale veľmi platný hráč, mal by byť schopný nastrielať tých 20 gólov za sezónu a pritom odrobí kopec čiernej roboty, hrá skvele do tela. Navyše je to srdciar, rodák z Michiganu a fanda Red Wings, ktorý pravdepodobne ostane aj tak celú kariéru u nás.

Ale 7 rokov za 4 je asi trochu moc, vzhľadom nato že má za sebou jednu solídnu sezónu. Aj tak si myslím že je to oveľa lepší podpis ako Bickell, ktorého pospísali po jednom dobrom playoff, s tým že aj v NHL aj v AHL (aj v junioroch) hral slabšie ako Abdul. Ale lepšia len o chlp, a dúfajme že nevyhorí tak ako Bickell.
17.11.2015 - 21:47:20
avatar
The #RedWings have sent Tomas Jurco to the @griffinshockey for a conditioning assignment.
hodnost .
17.11.2015 - 23:24:03
avatar
Lepsie ako sediet na tribune.
22.11.2015 - 19:21:36
avatar
Ferraro bol umiestneny na Waiver stiahol si ho Boston..
Jurco sa vracia s GR
23.11.2015 - 17:22:20
avatar
Jurcooo
23.11.2015 - 17:24:40
avatar
Reakcia na: Shini, 15.11.2015 - 21:12:59
Red Wings už dávno niesú Bandwagon team amigo, všetci bandwagonisti už dávno prešli do Chicaga ;-) Ono prave tie casy ked Red Wings boli vacsinu casu na puku amali prevahu striel niesu tak davno - bolo to este minulu sezonu. S o nieco horsim timom (- Larkin, Green menej skuseny Pulkkinen). Tento tím m=a na oveľa viac, žiaľ, zatiaľ prechod z Babcocka na Blashilla bol ťažší než sa čakalo. Slumpuje však aj Tampa, momentálne sme 2 body od treiteho v Atlantickej divízii, a dve hry na Tampu. (Boston však má rovnako bodov ako my a hru menej, rovnako bodov a hier má aj Florida a Buffalo). Celkovo máme vyrovnaný 8-8-1 rekord, to bez Datsyuka, a dlhšiu dobu aj bez Greena. Tiež si myslím že New Jersey hrá absolútne nad svoj potenciál, a pôjdu dole. Defenzívne nehráme zle, problémom ostáva slabý útok, nielen produkciou, ale aj časom strávenom v útočnom pásme, a v prechode cez pásmo. Verím že Datsyuk výrazne pomôže na vhadzovaniach. V jeho prvej hre mal slabých 33%, ale v druhej už to vytiahol na skvelých 67%, a dlhodobo patrí k spoľahlivým hráčom v tejto kategórii. Pri súčasnej vyrovnanosti konferencie, jeden slump môže znamenať prepad na dno tabuľk,y zatiaľ čo jeden solídny win streak môže zabetónovať miesto v top3 divízie....
∧ skryť ∧
pekne si to napisal , ale ja fandim Chicagu od prichodu M Hossu
28.11.2015 - 15:13:00
avatar
Tatar s nam pekne rozbehol, len tak dalej, tych 30 golov a min 60 bodov by mal tuto sezonu dat!
Larkin snad nepotrebuje komentar.

Pristavim sa este k Abdelcaderovi - neviem co sa Hollandovi premietalo hlavou ked ho tak dobre podpisal, predpokladam ze to bolo zatmenie alebo Justin ovlada temnu stranu sily, inac si to neviem vysvetlit.
Tie peniaze su podobne ako dostal svojho casu Franzen, s este vacsim cap hitom. Franzen bol rozdielovy hrac, ked mu sla karta tak rozhodol sam zapas, v playoff bol este o level vyssie. Abdelcader je grinder taziaci z toho, ze ma po boku Zetterberga a teraz uz aj Larkina. Aspon keby bol specialista na tece pred brankou ako Holmstrom.
Nevidim dovod preco by podobneho hraca nenasli na trhu za mensie peniaze a tiez nerozumiem preco Holland nepockal do konca rocnika, ale podpisal ho po jednej vydarenej sezone. Aj keby sme mali onho prist mne by urcite nechybal, podobna nahrada je na trhu kazdy rok za mensie peniaze. Weissov podpis bol opodstatneny (vid jeho predosle stats), len jednoducho nevysiel, co sa moze stat, kdezto Abdelcaderov je zly!
Tatar si bude moct zapytat pekne peniaze o 2 roky, co mu samozrejme prajem.
Predpokladam, ze s Franzenom sa uz nepocita (zdravie je predsa len prvorade) a dufam, ze Mrazka si nenecha ujst a Howarda vymeni.
28.11.2015 - 16:52:14
avatar
Ja som strašne zvedavý čo s Jurčom po príchode späť do Ačka... neviem ako to presne je ale predpokladám že kondičný pobyt môže len raz za sezónu absolvovať a vysedávanie/hra vo štvrtej lajne nieje cesta čiže by zrejme bol rozumný nejaký trejd nakoľko dole ho poslať nemôžu lebo by si ho niekto stiahol... nakoľko aj Trto hrá až v 3. formácií jediná možnosť by bola miesto Abdelkadera len niesom si istý či po podpise tej zmluvy majú gule ho dať do 4. formácie ...

< 1 ... 345 346 347 348 349 350 ... 359 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies