Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > New Jersey Devils

Tému založil: Martin_Brodeur_30
03.08.2010 - 17:35:02
Čo myslíte ako dopadne nová sezóna?

25.11.2013 - 11:56:13
avatar
Chalani, chcem sa spýtať tých, čo sledujú zápasy Devils... ako sa darí Adamovi Larssonovi? Ako pokračuje jeho herný rozvoj??? ďakujem
25.11.2013 - 15:03:27
avatar
posledné 3 zápasy nebodoval zaznamenal 1strelu 2tr.min. -3body v priemere odohral 18:47 mal už aj lepšie sezóny ale tak dúfam že jeho forma bude v nastávajúcom období gradovať potom nevydarenom zápase proti SJS
25.11.2013 - 15:18:53
avatar
momentálne hrá spolu s gelinasom a čo sa týka obrany, tak im to ide dosť dobre.. pomaly, ale isto sa z larssona stáva defenzívne ladený obranca, takže tie prognózy, čo boli o ňom ešte pred draftom sa asi nebudú napĺňať.. naopak, môže byť z neho parádny defenzívny špecialista.. páči sa mi, ako ten chalan hrá.. a tiež sa mi veľmi páči gelinas, práve on je ofenzívne ladený a hrá zodpovedne aj dopredu aj dozadu.. vyzerá to s nimi veľmi dobre.. nedal by som ich nikomu..
25.11.2013 - 16:28:34
avatar
ani za Cháru?
28.11.2013 - 22:13:32
avatar
paciente tak takto: s gelinasom s tebou úplne súhlasím on bude fakt parádny obranca, ale s Larssonom ani náhodou že defenzívny špeicalista, si normálny? že nenapĺňa ofenzívne predpoklady? no bodaj by ich nenapĺňal, keď chlapec vďaka skvelému PDB nevie čo je to presilovka, kde má ukázať svoje schopnosti keď nie tam?? de boer ho absolútne zabíja, trestá ho za každú blbosť a ten jeho IT nato, že to bola draftová 1ka spomedzi obrancov a nato že už hraje 3 sezónu ak sa nemýlim je úplne absurdný a nebojím sa to povedať všetkému je na vine tréner, ktorý ním trestuhodne opovrhuje. Veď sa o ňom hovorilo ako o novom Lidstromovi a to asi nie zo srandy a dnes je Adam rád keď si zahrá aspoň 19 min. na zápas.....vravíš defenzíny špecialista? si normálny snáď ani jeden z našich obrancov nerobí toľko turnoverov a nebodyčkuje tak slabo (čo je mi veľmi ľúto lebo Larsson je môj obľúbenec z obrany) vkladal som doňho veľké nádeje, ale pod PDB si už ani neprdne verím tomu. Predsa neni normálne, že Harrold hraje presilovku a Larsson nič, alebo židla má PP IT okolo 7 min na zápas dajme tomu a Larsson 10 sekúnd ja viem, že ty si väčný optimista, ale tak neber to v zlom trošku som sa rozpísal, jak som povedal Larsson je môj obľúbenec, ale ak nezmeníme trénera tak mu želám výmenu lebo vidieť ako zabíjame taký supertalent a tak vysoký pick naozaj bolí pre zaujímavosť porovnaj si ho s takým Brodinom alebo Hamiltonom, ktorý boli draftovaný vtedy ako on. Jeden sa učí od Suttera, druhý od Cháru a Larsson sa "učí" od Harrolda
29.11.2013 - 05:58:07
avatar
nevidel som veľa zápasov túto sezónu, ale podľa toho, čo píšeš asi pozeráme zápasy njd v nejakej inej dimenzii.. napríklad v prvej presilovkovej formácii figuruje jediný obranca - židlický a v druhej sú dvaja - greene a gelinas.. harrolda som tento rok v presilovke ešte nevidel.. larsson napríklad chodieva na oslabovky.. priemerný jeho ice-time nesledujem, ale myslím, že ho majú tak narovnako s faynom, gelinasom a harroldom.. greene a židlák sú momentálne lídri, keďže sú najskúsenejší, majú aj najväčší ice-time.. volchenkov je zranený, salvador taktiež tak to ťahajú oni dvaja.. ty vravíš vymeniť larssona?? ty nie si normálny.. deboera nebudem obhajovať, je to podľa mňa trúd, ale vymeniť larssona?? spamätaj sa.. a večný optimista teda nie som, práveže teraz som dosť realista a vidím to tak, že nás čakajú časy, aké zažívalo doteraz colorado.. aspoň nejaké tri sezóny budeme v riti.. ak lamoriello nevyrieši cez trade konečne nejakého namakaného hráča do prvej lajny.. lebo momentálne sme na tom, čo sa týka útoku dosť chabo..
29.11.2013 - 15:09:23
avatar
ušiel sa ti symbolický príspevok 666 asi nie náhodou to vyšlo na teba si fakt pravý fanda devs (musím sa priznať ja ním až taký nie som lebo NJD je iba môj "druhý domov" ten prvý má naveky v mojom srdci rezervovaná milovaná Atlanta Thrashers)
29.11.2013 - 17:36:54
avatar
tak verme že to teraz Hurikanom vrátime poďme chlapi poriadne fandiť dnes v noci
30.11.2013 - 12:27:37
avatar
Tak (ne)máme kapitána, ktorý absolútne nikomu nechýba a to už nehraje viac ako 2 týždne. To podľa mňa nie je dobré znamenie.
30.11.2013 - 13:19:10
avatar
ja si myslím, že eliáš je o dosť väčší kapitán ako salvador, len oficiálne ním nechce byť.. a práveže pre mňa je potešujúce, že napriek tomu, že máme v tíme dosť zranení, manažment je schopný sa s tým vyrovnať..
30.11.2013 - 13:27:03
avatar
aj pre mňa je Eliáš ikona a jednoznačný líder klubu, ale vďaka Sutterovi sa mu ani nečudujem, že ním nechce byť. Škoda patty má mať na drese Cečko
30.11.2013 - 14:52:13
avatar
ale chlapi dnes zamakali a otočili dúfam že Bizónikov rozmačkajú ako čerstvo uvarené bandurky
30.11.2013 - 15:24:24
avatar
tak ako fanda Devils by som sa aj ja vyjadril k Larssonovi. Ani podľa mňa nespĺňa očakávania. Talent chlapec má a držím mu palce. Velmi dobré porovnanie tu bolo spomenuté s Brodinom a Hamiltonom. A k tomu sa aj ja prikláňam. Ja osobne som očakával, že pre nás bude mať podobný prínos ako napríklad Drew Doughty, ktorý sa nikdy nebojí vyraziť dopredu a prekvapiť obranu súpera a rozhodiť systém. Niečo podobné predvádza teraz napríklad Sekera. Ja som ho mal tiež viacej za ofenzívneho beka ale túto úlohu si teraz omnoho lepšie odpracuje Gelinas. Čo sa týka útoku bodaj by sme konečne mali superhviiezdu. Jagr ani Eliáš tu nebudú večne a sú to naši najlepší hráči.

V každom prípade dnešné víťazstvo ma veľmi potešilo. Konečne sa snáď aj Schneider chytí a začne vyhrávať viacej. Dneska to boli síce dosť tutovky tie goly a hlavne obrana to zbabrala ale šťastie že sa nám neobvykle podarilo streliť 5 gólov. Vždy mám radosť z takýchto zápasov lebo je ich málo kedy strelíme viac ako tri góly.
30.11.2013 - 15:34:52
avatar
..dufam , ze sa Schneider chyti.. Schneider je chyteny celu sezonu , to len utok je bezzuby jak moja babka..

Skoda , ze som dnes nemohol sledovat , zo zostrihu som bol nadseny..
04.12.2013 - 19:08:35
avatar
dnes debutuje reid boucher, mada faka!!! dúfam, že nadrbe aspoň 5 gólov, aby ho ten plešatý kretén neposlal naspäť na farmu!!
05.12.2013 - 03:56:51
avatar
Reid Boucher nesklamal hral slusne s Eliasom +ma A pri Gole Loktionova a dal aj najazd co zatial nedal nikto iny v tejto sezone asme spolu z RW natom najhorsie co je hroza ale konecne aspon on.Dufam bude jak Gelinas a coskoro sa presadi v 1 time
14.12.2013 - 20:07:20
avatar
Hmm, kde začať. Devils fandím už od roku 1995 kedy som mal možnosť vidieť v telke finále SC v ktorom rozprášili DET 4:0 na zápasy. Obávam sa, že aj v tejto sezóne im play-off unikne. Po zhliadnutí dnešného zápasu s PIT a po sledovaní obšírnejších zostrihov z ich predošlých zápasov vidím nasledujúce nedostatky:
A. Henrique - už to nie je ten starý Adam ktorý strieľal rozhodujúce góly počas sezóny, v ktorej Devils sa dostali až do finále SC. Skôr robí z brankárov hviezdy, vďaka neuveriteľným zákrokom.
B. Salvador - menovaný kapitán, ale nemyslím si, že by on bol tým vodcom, ktorý by do každého zápasu viedol svoju družinu.
R. Clowe - obávam sa, že toho viackrát uvidia kluboví lekári, než diváci v hľadisku.
Prospekty pamätám sa ako vysoko bol hodnotený J. Josefson, keď si ho Devils v drafte vybrali - podľa môjho názoru priemerný hráč - i keď oslabenia mu celkom niekedy vychádzajú. Ďalej Tedenby - keď som videl čo na MS20 vystrájal keď SWE hralo proti našim vytešoval som sa, že bude patriť NJ - zatiaľ tiež nepresvedčil.
Obrana - už to nie je taká nepriechodná bariéra ako bola kedysi. Mladíci Gelinas a Merill si myslím, že mohli už byť zapracovávaný do zostavy už v skrátenej sezóne, keď už bolo jasné, že play-off je v nedohľadne.
Na každý jeden gól sa neuveriteľne napracujú - a naopak vlastnými chybami niekoľko x-gólov doslova súperovi darovali.
No a aby som nezabudol na klubovú ikonu Martyho - príde mi trocha zvlášne, keď sa nedávno vyjadril, že by možno pred koncom uzávierky prestúpil do iného tímu. Snáď sa to dúfam nestane - neviem si totižto predstaviť, že by kariéru neukončil tam, kde ju aj začal.
S prianím lepších výsledkov (mohli by už začať dnes proti TBL) sa zatiaľ lúčim a teším sa na reakcie ostatných spoludiskutujúcich.
19.12.2013 - 15:25:00
avatar
Ale klídek Marty neprestúpi , máš správne názory. Proti Tampe to bol fajn zápas, aj keď bez Stamkosa nie sú takí nebezpečný no stále ich hra je pre mňa veľkým prekvapením, popravde som nečakal v tom zápase výhru.
Tak a k dnešnému zápasu, vždy ma tešia také výsledky ako proti Otawe. Je pravda že Otawa v tejto sezóne nenadviazáva na výkony z poslednej sezóny ale na výkony z play off v ktorom pohoreli. No 5 gólov sa len tak u nás nevidí. Popravde ma teší že v posledných zápasoch sa Brunner bodovo prebral, začiatok mal poslabší no pevne verím že sa vracia do formy. Ja len vždy dúfam že takéto výsledkyy pomôžu nabudiť tím do pohody. Potrebujeme dlhšiu víťaznú šnúru ktorá nám pomôže usadiť sa v prvej osmičke, momentálne na ňu strácame bod no ale je tam husto.
31.12.2013 - 19:54:48
avatar
Dnes zatiaľ po 1. tretine s Pittsburgom 1:0, ale ako Clowe ich tam špendlí na mantinel
Len tak ďalej
03.01.2014 - 18:08:22
avatar
"Špekuluje" sa o možnej výmene Larsson to Yakupov. Čo vy nato fans devs brali by ste? Ja hej lebo na lavičke máme PDB a ten Larssona tak zabíja jak nikto takže ho nechcem vidieť u nás trápiť sa.

< 1 ... 31 32 33 34 35 36 ... 47 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies