Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VGK
0
DAL
1
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

23.02.2020 - 16:53:59
avatar
Kelly, ak sa ti páčia multiinštrumentalisti, daj si projekt austrian death machine. Je to spevák kapely as i lay dying a celú muziku austrianu skladá a nahráva sám. Hudobný žáner je metalcore. Uži v zdraví
26.06.2018 - 16:53:38
avatar
23.6. zomrel bubenik kapiel pantera, damageplan a hellyeah, vinnie paul. Jeden z najvyznamnejsich bubenikov na svete. Odpocivajte v pokoji, pane.
26.05.2017 - 06:13:29
avatar
preco nie, mato? prve dva albumy su, neviem, do akeho ineho vreca by som to hodil.. od tretieho ro zacali tahat do groovu a miesat s thrashom.. nu-metal zahrna strasne vela odlisnych kapiel, podobne ako metalcore.. zober si napr. trivium, lamb of god, devildriver, darkest hour.. vsetko metalcorove kapely a kazda hra nieco ine.. dneska hadzat hudbu di vriec sa uz pomaly ani neda.. hadam jedine encyklopedia metalum to dokaze
21.05.2017 - 19:22:57
avatar
chlapci, vy poznate take kapely, ako korn, limp bizkit, static x, slipknot, soulfly, system of a down, coal chamber stuck mojo, bodycount?? ked uz spominate najlepsi nu-metalovy album.. podla mna nieco take ani neexistuje, ale velmi vela metalovych kritikov zan povazuje toxicity od soad..
21.05.2017 - 19:22:55
avatar
chlapci, vy poznate take kapely, ako korn, limp bizkit, static x, slipknot, soulfly, system of a down, coal chamber stuck mojo, bodycount?? ked uz spominate najlepsi nu-metalovy album.. podla mna nieco take ani neexistuje, ale velmi vela metalovych kritikov zan povazuje toxicity od soad..
21.05.2017 - 08:52:35
avatar
chlape, to s tymi najlepsimi albumami v historii nu-metalu nemozes mysliet vazne..
23.08.2016 - 15:35:09
avatar
za to sa pýtam, lebo niekedy na jar sa písalo, že jedná s nejakým klubom, a že v petrohrade to má rozhádané, a že podmienka súhlasu tridsiatich generálnych manažérov z nhl, aby sa mohol vrátiť, bola splnená.. a zrazu sa okolo neho nepíše vôbec nič..
22.08.2016 - 18:00:29
avatar
zdar.. chcel by som opýtať, či náhodou nemáte niekto nejaké info o iľjovi a jeho návrate do nhl.. dík..
23.07.2016 - 08:09:39
avatar
mne sa tiež viacej páči defenzívny štýl hry.. zápas, ktorý skončí napríklad 2:1 môže byť oveľa atraktívnejší, ako ten, ktorý skončí 7:6..
22.07.2016 - 23:57:32
avatar
tak to chlapci biedne poznajú devlis.. lebo lemieux, richer, maclean, arnott, sýkora, eliáš, mogilny, gomez, nieuwendyk, langenbrunner, parise, iľja.. a v dobe, keď hrala a-line, bola najproduktívnejší útok celej ligy a to v najdefenzívnejšom klube.. takže tvoje okolie vie o devils akurát to, že tam chytal brodeur a že sú to betonári.. takých hokejových "znalcov" naserem do rána za vedro.. že srdečne pozdravujem..
22.07.2016 - 19:25:35
avatar
bez výraznejšej postavy v útoku?? čoo?? čooooo??? čoooooooooooooooo???? to.. čooooooooooo??? to snáď to tvoje okolie ani nemôže myslieť vážne..
05.07.2016 - 22:25:35
avatar
inak chlapci, čo s iľjom? boli tu také reči, že rokuje výhradne s jedným klubom, ja som presvedčený, že sme to my.. nejaké nové správy ohľadom tejto situácie??
05.07.2016 - 22:23:08
avatar
no šak toto je tá najkatastrofickejšia veta na svete pre mňa, čo sa týka hokeja.. njd nie je klub, do ktorého by sa hrnuli hráči.. a keď už dakoho fajne rysujúceho sa máme, tak ho vymeníme za voľbu v druhom kole draftu, dpč.. narážam konkrétne na gela.. keď už kua povie nejaký uznávaný hokejový analytik, že má potenciál, aby z neho bol "druhý macinnis", tak ma proste gm nasere, že ho pustí po jednej dobrej a jednej slabej sezóne..
05.07.2016 - 19:49:30
avatar
pre jozi p. dík za pochopenie, presne pre to som bol nasraný, lebo chlapec ešte nestihol naplniť svoj potenciál, nieže nenaplnil.. a tak, ako vravíš, pôvodný plán bol taký, že sa okolo neho mala stavať obrana..
pre d&m: vďaka za "predstavenie" taylora halla", pretože tým, že som napísal, že kto je to, som fakt myslel, že kto je to, lebo som ho nepoznal.. nemyslel som tým žiadnu iróniu, že je to nejaký lajoš, čo sem-tam dá gól..
pre pajo: chlape, odišli traja obrancovia, nie jeden.. larsson bol tretí v poradí, už ma to naozaj nasralo..
pre bibo: áno, jedna sezóna gelovi vyšla a druhá nie.. kvôli tej druhej ho vymenili do colorada za nejakú voľbu v druhom kole draftu, ak sa dobre pamätám.. že čo?? prečo? kvôli tomu, že jedna sezóna dobrá a druhá horšia?? v druhej dokonca menej priestoru.. ako to keď som sa dopočul pri uzávierke prestupov marci, tak som skoro z kožky vyskočil..
pre maťo: nie, na všetko nepejčujem, len kua, manažment jedno vraví a druhé robí..
pre dc man: schlemko sa mi páčil, ofenzívne ladený obranca, som nasraný, že odišiel, urob si obraz..
pre šeckých.. chlapi, dva roky sa už vozím na kamióne, tak nemám až taký prehľad, snažím sa väčšinou sledovať devils. dá sa povedať, že o ostatných tímoch nemám páru.. kto kde hrá, ako sa komu darí, viem len z tabuliek a tak.. nemajte mi to za zlé, len už som trocha frustrovaný tím, že sa môjmu obľúbenému tímu tak dlho nedarí, nie som na to zvyknutý bavme sa hokejooom!!
03.07.2016 - 16:49:04
avatar
zasmial si sa, áno? ja som tiež nasraný, že larsson je preč.. najprv ma nasrali, keď vymenili gelinasa, potom, keď nepodpísali ďalej schlemka a teraz keď vymenili larssona.. taylor hall, to je kto?? útočná hviezda?? a každý fanúšik jasá?? si sa s koňom zrazil, nie? rozdrbali celú obranu, kto tam bude hrať? merrill, greene, lovejoy a moore?? akože popejči.. a ďalších skade zoberú?? preber sa, chlapec môj a pozri si ten roster, že čo dorobil ten primitív a potom sa zasmej ešte raz..
19.06.2016 - 10:37:18
avatar
bratu, nebudú sa diať žiadne veľké veci.. veľké veci by sa diali, keby sa zbavili platu clowe-a a nepribrali ešte ďalší taký istý bezvýznamný somár.. neviem, nad čím rozmýšľajú, čo driemu, schneider chytá ako besný, obrana bola minulý rok dosť solídna, akurát, že nemá kto góly dávať.. takto postúpime zase do kravskej onej.. hlavná vec, že keď sa oznamovali noví majitelia, tak mali plnú papuľu toho, ako chcú njd vrátiť do plejof a každoročný boj o pohár.. mám taký pocit, že sa im to nepodarí ani štvrtý rok po sebe..
21.05.2016 - 16:38:52
avatar
čauce mravce.. gotham sleduje niekto? seriál o tom, čo sa dialo pred batmanom.. bruce wayne je tam malý chlapec.. pomaly finišuje druhá séria.. odporúčam všetkým komixovým fandom..
16.12.2015 - 20:25:15
avatar
brian o´neill ponúknutý na stiahnutie ostatným tímom s cieľom poslať ho na farmu.. som čakal, že po tej minuloročnej vydarenej sezóne v nižšej lige bude viacej vody mútiť..
28.02.2015 - 09:07:57
avatar
keď ceš krvavé scény, pozri si texas chainsaw massacre ;) nemal som scény namysli, skôr podstatu, že ti niekto zachráni život a potom ťa nechce pustiť, lebo zistíš, že je to psycháč
28.02.2015 - 00:26:05
avatar
chlapci, najlepšia kingovka je jednoznačne shining.. misery je tiež dosť dobrý brutal, aj it je zverina a bag of bones je tiež fajne na hlavu.. zelená míľa a shawshank redemption sú super, ale proti tomuto sú to len také kakavká

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies