Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Washington Capitals

Tému založil: Yeti
11.01.2011 - 18:35:39
Oficiálna téma klubu Washington Capitals.

Weby, ktoré by mohli fanúšikov Caps zaujímať:

http://www.csnwashington.com/capitals
http://www.washingtonpost.com/blogs/capitals-insider/
http://www.russianmachineneverbreaks.com/
http://starsandsticks.com/

05.05.2014 - 14:09:19
avatar
Do vedenia Washingtonu by podľa nhl.cz mohol smerovať (zrejme v pozícii prezidenta) Wayne Gretzky
11.05.2014 - 19:17:00
avatar
Favoritmi na post GM a HC zostávajú Jim Benning (Boston Bruins) a Barry Trotz (ex-Predator)..

Viac mien v článku. Strašne si želám Trotza .. ale ak ho chceme, treba byť rýchly, pričom Leonsis povedal, že najprv chce najať GM a až s ním konzultovať nového trénera. Stále sú špekulácie, že Gretzky by mal vziať nejakú pozíciu v manažmente Caps
28.05.2014 - 11:11:33
avatar
Takže máme nového trénera, nového GM a môžeme tak začať novú (snáď úspešnú) éru v tíme Caps. Aj keď menovanie Briana MacLellana ako nového GM ma dosť prekvapilo, budem dúfať, že tento manager prinesie do tímu svoje vlastné myšlienky a nebude len pokračovaním McPheeho. Pozitívom môže byť, že pozná organizáciu Caps, pozná hráčov, a nebude tak potrebovať zbytočne dlhý čas na zoznamovanie sa s novými vecami. Čo sa týka nového hlavného coacha, som nadšený. Barry Trotz patrí dlhé roky k uznávaným trénerom. Smolou pre neho bolo možno len to, že v Nashville nemal pod sebou také ofenzívne hviezdy, aké bude mať teraz u nás. Keď zapracuje na defenzíve a využije všetok ofenzívny potenciál z našich útočníkov, myslím si, že môžeme zažiť vydarenú sezónu.
Čo nás ale najbližšie čaká a aké rozhodnutia bude musieť naša nová dvojica urobiť v blízkej dobe..
1. Podpísať alebo nepodpísať Mikhaila Grabovskeho?
2. Ako posilniť našu defenzívu?
3. Vytrejdovať Mikea Greena?
4. Vyplatiť zo zmluvy Brooksa Laicha?
5. Aký tip hráča vybrať v drafte?
6. Začať sezónu s dvojicou Holtby-Grubauer?
7. Vrátiť Ovieho na ľavé krídlo?
8. Ako ďalej rozvíjať naše top prospecty?
28.05.2014 - 17:16:58
avatar
Ovechkin na MS ukázal, že z toho kruhu mu to strieľa aj bez Oatesa, čo je dobré zistenie ...

Grabo určite in, defenzívu posilniť z odchodu Greena a Laicha. Brooksa som mal veľmi rád, ale toto je posledná možnosť na buy-out bez zarátavania do cap hitu. Toto u mňa prevažuje
hodnost .
28.05.2014 - 19:07:51
avatar
Neviem, mne Oveckin nejak nesmakuje. Mne skor pride ako keby isiel dole. Na hviezdu jeho formatu mal Palffy ci Satan lepsie vykony na MS.

Moj nazor.

Ja som sa strasne tesil na dvojicky Ovca-Kuzňa, Forbest-Báctam ku nim robosov a bolo by.

Lebo co som videl ich zapasy, tak mi to pripadalo ako utok, utok, utok, ....
16.06.2014 - 21:27:01
avatar
Aktuálne novinky z tábora Caps:
* za asistenta generálneho manažéra bol menovaný doterajší šéf skautingu Ross Mahoney

* za nového trénera brankárov by mal byť vymenovaný Mitch Korn

* GM neplánuje využiť náš posledný buyout na žiadneho hráča

* GM chce získať skúsenú dvojku do brány a nechať Grubauera rozvíjať sa na farme

* GM by rád podpísal Grabovskeho, ale iba v prípade rozumnej ceny, inak plánuje na pozícií No. 2 center vyskúšať Kuznetsova

* prioritou pre GM je zisk top-pair obrancu

* GM momentálne nepremýšľa o výmene Greena a radšej by ho nechal v tíme

* na drafte by sa Caps mohli posunúť o pár miest vyššie, ak by to bolo potrebné pre zisk obrancu alebo centra, tieto dve pozície sú prioritou pre GM

* caps rokujú o nových zmluvách s našimi RFA hráčmi Schilling, Schmidt a Latta a GM dúfa v podpísanie všetkých troch
16.06.2014 - 21:52:32
avatar
myslím, že po podpísaní Trotza je rozumné nechať si Greena. To, čo s ním nový tréner spraví, môže byť pre hru Caps ešte kľúčovejšie ako to, čo spraví s Ovechkinom verím, že Trotz z neho dokáže urobiť monštrum

Grabo vraj hladá 4-5 ročnú zmluvu za 5mil ročne... to je na môj vkus veľa. nemohla by byť alternatíva Mike Richards, ak by ho LA vykúpili?
17.06.2014 - 10:49:39
avatar
Podľa mňa je to tiež dosť, ale jednoducho v súčastnosti sú v NHL tak prehnané platy priemerných hráčov, že Grabo si jednoducho môže vypýtať toľko. Možno že lacnejšieho No.2C by bol aj problém zohnať. Richards by pod 5 mil. asi tiež nešiel.
Pokiaľ ide o možnosť buyout-u, trocha som dúfal, že ho využijeme na Laicha. Nehovorím, že je zlý hráč, ale jednoducho mu neviem nájsť miesto v jednom z útokov. Navyše si neviem predstaviť, že by vydržal celú sezónu zdravý. A je nevymeniteľný. Takže toto bola jediná možnosť.
A čo sa týka draftu, podľa slov GM náš prvý výber bude obranca alebo center. Myslím si teda, že prioritou je zisk Haydna Fleuryho, ak bude potrebné, aj za cenu výmeny v prospech posunu o pár priečok vyššie. Ak sa výmena nepodarí a na 13. mieste už nebude k dispozícií Fleury, obrátime pozornosť na centrov. Podľa mňa jeden z dvojice Robby Fabbri/Alex Tuch.
17.06.2014 - 10:55:27
avatar
Ovi - Bäckes - Brouwer
MoJo - Grabo - Kuzya
Chimera - Laich - Ward

Podla mna Laich môže v pohode centrovať tretiemu útoku, ale suhlasím, že ideálny by bol buy-out. Ale tak o tom sa vraj ani neuvažuje. Zostávaju mu ešte 2 roky zmluvy
17.06.2014 - 11:34:17
avatar
V tvojom prípade by ale na Toma Wilsona zostala opäť pozícia 4th linera, a podľa mňa to by bolo už mrhanie jeho potenciálom. Nedraftovali sme ho predsa zo 16. miesta aby hral 6 minút za zápas. Rád by som ho videl v druhom útoku pri nejakom konštruktívnom centrovi, plus možno nejaké minúty v presilovkách. Navyše je tu ďalší talent Burakovsky, ktorý mal vydarenú prvú sezónu v zámorí, má skúsenosti zo seniorským hokejom a v prípade úspešného kempu by mohol aj on nakuknúť do prvého tímu. Takisto by som útok Chimera-Fehr-Ward nerád rozdeľoval, ktorí boli podľa mňa najpríjemnejšie prekvapenie v uplynulej sezóne. Z týchto dôvodov nevidím miesto pre Brooksa.
17.06.2014 - 12:46:53
avatar
Vlastne v mojom prípade by Tom Wilson hral na farme, rovnako nesuhlasím s mrhaním jeho talentu v 4.formácii. Okej, určite mu ten rok dal viac ako juniorka, ale teraz keď už môže nastupovať v Hershey, tak by som ho tam šupol (ako prvý call-up).

Na Fehra som zabudol, máš pravdu. No tak potom vidím pre Laicha priestor maximálne na krídle 2.formácie (Kuzya v strede) ak nepodpíšeme žiadneho 2.centra (Burakowski podla mna ešte prvý tím nedá)

Kiežby sme mali silnú 2. formáciu, potom by tretia mohla byť Kuznetsov-Johansson-Wilson
28.06.2014 - 11:38:25
avatar
Takže náš 1st pick is Jakub Vrána. Keď som počul to meno zostal som veľmi prekvapený. Za prvé, Vránu by som tak skoro nečakal a za druhé, keď už bolo jasné, že nezískame Fleryho, myslel som si že pôjdeme po inom obrancovi alebo centrovi. Napríklad Honka išiel hneď po našom výbere alebo centri ako Larkin, Fabbri, McCann boli stále k dispozícií. Navyše, Vrána mi v tej chvíli určite neprišiel ani ako BPA.
28.06.2014 - 12:14:55
avatar
Reakcia na: Yeti, 28.06.2014 - 11:38:25
Takže náš 1st pick is Jakub Vrána. Keď som počul to meno zostal som veľmi prekvapený. Za prvé, Vránu by som tak skoro nečakal a za druhé, keď už bolo jasné, že nezískame Fleryho, myslel som si že pôjdeme po inom obrancovi alebo centrovi. Napríklad Honka išiel hneď po našom výbere alebo centri ako Larkin, Fabbri, McCann boli stále k dispozícií. Navyše, Vrána mi v tej chvíli určite neprišiel ani ako BPA.
∧ skryť ∧
Jedno z prekvapeni draftu
29.06.2014 - 12:19:10
avatar
The #Caps trade picks 164, 192 and a 7th round pick in 2015 for the 159th pick and the rights to goaltender Edward Pasquale.
30.06.2014 - 09:10:01
avatar
Bleskovky z D.C.

- exTučniak Niskanen v našom hľadáčiku. Zrejme odtiaľ vypadne ak bude pýtať to, čo doteraz (5mil+/6rokov+)
-Alex Ovechkin ostáva (aspoň zatiaľ) na pravom krídle (Trotz), a vo Washingtone je záujem (MacLellan) aby Wilson hral vyššie minúty. To znamená, že Brouwer alebo Ward by mohli byť vymenený
-Grabovskij už takmer na isto nepredĺži, dôvodom sú financie. Druhý center by mal byť Gino Kuznetsov, ale Caps budú mať záujem aj o Brada Richardsa
30.06.2014 - 11:01:45
avatar
Pozeram ze Penner bude UFA. Co, bola s nim nespokojnost?
30.06.2014 - 12:10:43
avatar
Reakcia na: harold, 30.06.2014 - 11:01:45
Pozeram ze Penner bude UFA. Co, bola s nim nespokojnost? :-)
∧ skryť ∧
Podla mojho nazoru: jednoznacne nespokojnost v Top 6 nebol platny a v bottom 6 tiez vela neprinasal, takze logicke vyustenie je jeho odchod
02.07.2014 - 12:57:09
avatar
Prvý deň prestupového obdobia sa skončil a tak je čas na krátku sumarizáciu z pohľadu Capitals.
Pred otvorením trhu s voľnými hráčmi malo vedenie dve hlavné priority. Nájsť brankársku dvojku a posilniť zadné rady. Obidve úlohy sme splnili hneď prvý deň, otázkou však je či úspešne, alebo ani moc nie.. Názory sa odlišujú.

1. J.Peters (2y/1,9 mil.) Pre mňa celkom pozitívny podpis, aj keď som čakal niekoho skúsenejšieho, takého mentora pre Holtbyho (Vokoun,Giguere), ale ako sa vyjadril GM, vedenie chcelo dať Holtbymu pocit, že on je jednotka Caps, aby sa mohol sústrediť len na svoju pozíciu. Za 950 tis. ročne je Peters slušná dvojka, ktorá si svojich cca 25 zápasov v pohode odchytá.

2. B.Orpik (5y/27,5 mil.) Je pravda, že sme potrebovali takýto typ obrancu, skúsený stay at home D-man, výborný na oslabenia a na hru proti súperovými best players, ale musím uznať, že ten kontrakt je strašný. Dať 33-ročnému bekovi 5-ročnú zmluvu na 5,5 milióna je príliš. Vedenie si však tento podpis obhájilo, takže nám nezostáva nič iné len veriť, že vedia čo robia.

3. M.Niskanen (7y/40,25 mil.) Matt bol jedným z najžiadanejších obrancov na trhu a som rád, že sa nám ho podarilo získať. Mal výbornú sezónu, je ešte relatívne mladý, má potenciál sa zlepšovať, takže ani dĺžka kontraktu mi nepríde prehnaná ako v prípade Orpika. Navyše ako u Orpika, tak aj u Niskanena sa ukázal vplyv nášho nového asistenta trénera Todda Reirdena, ktorý ich viedol u Pens a dobre ich pozná. On si ich vybral, verí im a pre nás to môže byť len pozitívum.

4. Re-sign M.Latta (2y/1,15 mil.) S týmto podpisom som takisto veľmi spokojný. V minulej sezóne ma Latta milo prekvapil svojou dynamickou a fyzickou hrou. Verím, že z neho môže byť skutočne platný člen bottom 6 a dá tak aspoň trocha zabudnúť na stratu Filipa.
02.07.2014 - 13:26:15
avatar
EDIT: tak som to premyslel a prepísal - ak nebude žiadny utočník vymenený (Trotz si chválil hĺbku na krídlach), tak by formácie mohli vyzerať takto

Brouwer - Bäckstrom - Ovechkin
Johansson - Kuzya - Ward
Chimera - Laich - Wilson
Latta/Volppati - Fehr - Beagle

Alzner - Carlson
Niskanen - Green
Orpik - Hillen (neskôr Orlov)
02.07.2014 - 13:58:14
avatar
To nevyzera vobec zle, len nebude skoda rozdelir 3. formacie Ward-Fehr-Chimera?

< 1 ... 83 84 85 86 87 88 ... 96 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies