Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

18.02.2016 - 16:51:10
avatar
Blíži sa Trade Deadline a chcel som sa spýtať fanúšikov Leafs, čo si myslia o nasledovnej možnej výmene s Capitals... Caps hľadajú depth guys a tiež možno dúfajú že sa nájde niekto, kto by zobral plat Brooksa Laicha. Z tohto pohľadu vidím Leafs ako ideálneho partnera na trade. Laich má zmluvu ešte na jeden rok a ďalšiu sezónu by mohol byť akýmsi mentorom pre mladíkov. Navyše je špecialista na oslabovku. Toronto je v totálnej prestavbe, takže by sa im hodili aj nejaké prospecty a draftové voľby. Toto je návrh, ktorý by podľa mňa bol výhodný pre oba kluby.

Grabner + Polák <=> Laich + Galiev + Carrick + 2nd round pick
14.01.2016 - 13:15:19
avatar
Reakcia na: MacTavish, 14.01.2016 - 12:52:58
Nejake info o Richardsovi? Naposledy som zachytil, ze ho Trotz nechce hned nasadzovat, pretoze by to bolo voci Mikovi nefer, tak vraj maka na kondicke. Pred tyzdnom sa objavila info, ze nastupi az po vikende All-star, po domacom zapase s Flyers. ma niekto aktualnejsie info?
∧ skryť ∧
Mike normálne trénuje s tímom, dostáva sa do kondície a učí sa náš systém. Podľa posledných vyjadrení by ho chcel Trotz nasadiť do zápasu ešte pred All-Stars víkendom. Vylúčený zatiaľ nie je ani kondičný pobyt v Hershey, ale nie je to moc pravdepodobné.
05.08.2015 - 17:17:49
avatar
Máme približne mesiac do začiatku Rookie kempu. Momentálne sa zdá, že káder je uzavretý. Posilnili sme post, ktorý sme chceli, čiže Top6 RW. Podpísali sme všetkých RFA za celkom prijateľné sumy. A takisto sme podpísali niekoľko depth/Hershey voľných hráčov.
Ako by teda mohla vyzerať otváracia zostava Capitals v novej sezóne.

Ovechkin - Bäckstrom - Oshie
Johansson/Burakovsky - Kuznetsov - Williams
Burakovsky/Johansson - Beagle/Laich - Wilson
Chimera - Latta - Laich/Beagle

Alzner - Niskanen
Orpik - Carlson
Schmidt - Orlov

Holtby - Grubauer

O bottom pozície môžu zabojovať:
v útoku Galiev/Brown/Sill/Vrána/Barber/O´Brien
v obrane Chorney/Stanton/Carrick/Bowey
brankárska dvojica je zrejme jasná
02.07.2015 - 23:42:23
avatar
T.J. bol na mojom zozname už pred draftom, ale nemyslel som si, že ho získame, lebo som čakal, že Blues si budú pýtať výrazne viac za neho. Toto, čo sme zaňho dali, tak to je sen. Ako sa dá zmeniť sila tímu za jeden deň. GM Brian MacLellan nám to ukázal.
02.07.2015 - 22:55:32
avatar
Čo som napísal v mojom poslednom poste? Že by som to privolal? Ale parádny trade od Caps, naša TOP6 hneď inak vyzerá.
02.07.2015 - 20:31:00
avatar
Po zisku Williamsa sa GMBM vyjadril, že je málo pravdepodobný zisk ďalšieho UFA hráča, pokiaľ nebudú podpísaní RFA's Holtby, Johansson, Kuznetsov.
Momentálne máme priestor pod stropom niečo cez 16 mil. Na podpis všetkých 3 počítam cca 12 mil. Po tom by sme mohli mať teoreticky aj uzavretý káder. Ako som už spomínal, rád by som videl výmenu Laicha alebo Brouwera, a zisk ešte jedného hráča do top9. Myslím si, že keby sme k jednému, alebo druhému prihodili nejakého prospecta, tak by to už pre niektoré tímy cenu malo. Tým by sme mohli uvolniť nejaké miesto z rozpočtu a následne zato získať z UFA market vhodného hráča do top9.
Čo sa týka mladých, nevylučujem, že či už Bowey, Barber alebo Vrána sa dočkajú call-up počas sezóny, ale Barry je pri vývoji prospectov opatrný a predpokladám teda, že začnú a odohrajú drvivú väčšinu sezóny v AHL.
02.07.2015 - 19:17:06
avatar
Ja by som rád videl Wilsona už nastálo mimo 4th line. Čo znamená, že ako som spomínal v predchádzajúcom poste, nebol by som proti keby sme Brouwer + B-prospect vymenili za 2/3 LW alebo 3C.
02.07.2015 - 18:11:15
avatar
Ja by som povedal, že skvelý podpis zo strany Caps. Myslím si, že niekde mohol dostať kludne viac ako 3,250 mil. Plus aj term je podľa mňa vhodný, pretože za tie 2 roky by sa mal stabilnou súčasťou top6 stať Jakub Vrána. A myslím si, že Williams je ten typ hráča, ktorého sme potrebovali. Skúsený, na svoj vek ešte produktívny, nebojí sa hrať pri mantineloch, play-off hráč, a pri vhodných spoluhráčoch môže bez problémov dosiahnuť 50 bodov. Rozmýšľam akurát, či by sa viac nehodil do druhého útoku ku Kuznetsovovi a do prvého by išiel Burakovsky. A možno keby sa nám podarilo vymeniť ešte jedného z dvojice Laich/Brouwer tak by sme mohli získať ešte jedného hráča do top6 prípadne top9. Každopádne to bude ešte zaujímavé. Dokonca nie je vylúčená ani výmena Johanssona.
27.06.2015 - 14:04:58
avatar
Snažím sa nejak zanalyzovať náš včerajší 1st round pick. Pred dvoma rokmi som nebol príliš nadšený pri výbere Burakovskeho, ale ukázalo sa, že to bol skvelý pick. Minulý rok som taktiež nečakal meno Vrána, ale aj on sa zatiaľ javí, že si svoju pozíciu na drafte obháji. Tento rok prišlo pre mňa ďalšie prekvapenie. Jediný post, o ktorom som si myslel, že nebudeme draftovať, bol práve post brankára.
Tým nechcem povedať, že Ilya Samsonov je zlý pick. V čase nášho výberu patril medzi pár tých, o ktorých sa dalo povedať, že sú BPA v tom momente. Bol hodnotený ako najlepší brankár z Európy a v mock draftoch sa objavoval okolo 20. miesta. Je porovnávaný s Vasilevskym a pod vedením Mitcha Korna sa z neho môže stať ešte lepší gólman. Avšak hľadám význam tohto výberu pre organizáciu Capitals.
Očakáva sa, že po skvelej Holtbyho sezóne, s ním Caps podpíšu dlhodobú zmluvu. Podpísali nový kontrakt s Grubauerom, ktorý by mu mal kryť chrbát. V AHL zažil vydarenú debutovú PRO sezónu Copley. Navyše sme sa minulý rok posúvali na drafte, len aby sme draftovali Vanečka, ktorý má taktiež potenciál byť raz jednotkou.
Verím nášmu skautingu, v posledných rokoch ukázali, že aj z neskorších pozícií vedia vybrať budúcu hviezdu. A nepochybujem, že aj Samsonov bude raz medzi ne patriť. Avšak, či tento výber mal pre nás taký význam, že by sa s ním nedalo naložiť lepšie, som si nie úplne istý.
26.06.2015 - 16:24:40
avatar
Je pravda, že na to aký mal Fehr cap hit tak mal skvelú sezónu, ale teraz môže kludne niekde dostať aj 3 milióny. Navyše jeho góly by mali v nasledujúcej sezóne nahradiť Burakovsky a Kuznetsov, takže stačí ak nájdeme oslabovkového špecialistu na centra 3. útoku. Prípadne môže toto miesto obsadiť Laich, ktorého sa nám asi nepodarí vymeniť a doplniť iba bottom6 depth.
26.06.2015 - 15:45:19
avatar
Až tak tragicky by som to nevidel. S odchodom Greena sa počítalo, obranná top4 zostáva nezmenená, Green už aj tak nedostával toľko priestoru a pri presilovkách ho bez problémov nahradia Carlson alebo Niskanen. Počítam, že vedenie sa bude snažiť získať akurát tak silového obrancu typu Gleasona do 3. páru k Orlovovi/Schmidtovi.
Čo sa týka Fehra, počas celej sezóny odvádzal kvalitnú robotu na pozícii 3C a takisto pri oslabeniach. Myslím si však, že keď si ho nechali odísť, tak sú schopní nájsť na jeho miesto minimálne tak dobrú náhradu a možno aj za výhodnejšiu sumu.
26.06.2015 - 14:00:43
avatar
Zatiaľ čo u Greena sa to viac menej čakalo, Fehr patril k tým UFA, ktorých si chcel GM v tíme ponechať. Avšak priority Caps sú momentálne inde a Fehr určite dostane na voľnom trhu lepšiu ponuku, ako by mu boli ochotný ponúknuť Caps.
24.06.2015 - 16:09:15
avatar
Za každého zo spomínaných možných RW by sme sa museli vzdať buď 1.kola, alebo top prospekta (Bowey, Vrána, Burakovsky), alebo dokonca oboje. Čo by som aspoň ja nerád videl. Moja najlepšia ponuka z našej organizácie, ktorej by som sa bol ochotný vzdať by vyzerala nejak takto..

Brouwer/Johansson + B-prospect (Carrick/Barber/Galiev) + 3rd round pick (#62 overall)

..ale koho by sme za toto mohli dostať netuším
24.06.2015 - 13:20:22
avatar
Po dlhej dobe otváram diskusiu u Caps..
Dá sa očakávať, že nielen Capitals, ale aj celú NHL čaká teraz rušný a zaujímavý týždeň. Najprv je tu odovzdávanie individuálnych trofejí, potom nasleduje Draft a nakoniec otvorenie trhu s voľnými hráčmi.
Čo sa týka Caps, GM už začal svoju letnú prácu. Podpísal nové zmluvy s Mitchellom, Grubauerom a Schmidtom, avšak na najdôležitejších podpisoch sa stále pracuje. Ide o RFA hráčov- Holtby, Kuznetsov a Johansson. Zrejme až po podpísaní kontraktov s týmto triom sa bude rozhodovať čo s UFA hráčmi, prípadne možnými posilami z voľného trhu. V súvislosti s príchodom top6 RW sa uvažuje aj o výmene. Špekuluje sa o menách ako Sharp, Kessel, Oshie alebo Vrbata.
Z tohto dôvodu nie je vylúčené, že náš výber v 1. kole draftu bude použitý na prípadný trade. GM sa však vyjadril, že by nerád vymieňal 1st pick alebo top prospektov.
Každopádne sa máme v nasledujúcom týždni na čo tešiť.
10.04.2015 - 00:13:46
avatar
Včera ďalší koncentrovaný a zodpovedný výkon, vďaka ktorému sme si upevnili 2. pozíciu v Metro divízii. Ak v najbližšom zápase Isles zaváhajú, tak si definitívne zabezpečíme 2. miesto a s tým aj výhodu domáceho prostredia v prvom kole play-off. A v ňom sa už s určitosťou stretneme s jedným z dvojice Islanders/Penguins.
Včerajší zápas len potvrdil našu stúpajúcu formu, ktorú si Caps načasovali naozaj na ten najvhodnejší čas. Vyzdvihol by som výkon Holtbyho, ktorý odchytal ďalší skvelý zápas. V tejto sezóne dokonca v troch zápasoch proti Bruins neinkasoval ani raz. Slušný výkon vo svojom debute predviedol Stanislav Galiev, ktorý ukázal potenciál stať sa v budúcnosti stabilným členom tímu Capitals. V posledných zápasoch hraje dobre aj Marcus Johansson, ktorý včera prekonal svoje sezónne bodové maximum. Celý tím Capitals momentálne pôsobí ako reálny uchádzač o Stanley Cup.
Teraz nás čaká už len posledný zápas proti Rangers. Existuje možnosť, že v ňom už ani jednému tímu o nič nepôjde. To by umožňovalo nechať Holtbyho pred play-off trochu odpočinúť, keďže momentálne ťahá šnúru 24 zápasov. Zároveň by si mohol svoj sezónny debut odbiť Dmitri Orlov, ktorý má za sebou kondičný pobyt v Hershey a v súčasnosti normálne trénuje s prvým tímom. V útoku by mohli opäť dostať šancu Galiev s Burakovskym, keďže stále nie sú úplne v poriadku Beagle, Fehr a Wilson. Na play-off by však už mali byť pripravení.
Ešte novinka z Hershey. Dnes sa k tímu pripojili naše dva prospecty z posledného draftu, Jakub Vrána a Kevin Elgestal. Zatiaľ čo Elgestal by mal tento pobyt využiť hlavne na zoznámenie s tímom a prostredím, rovnako ako už skôr pripojení Travis Boyd, Christian Djoos a Vítek Vaneček, Vrána by mal zasiahnuť aj do zápasov a snažiť sa pomôcť Hershey k zisku Calder Cupu.
08.04.2015 - 20:31:22
avatar
Dnes v noci zažije premiéru v drese Caps Stanislav Galiev. Tento 23-ročný ruský krídelník bol draftovaný Capitals v roku 2010 z celkového 86. miesta. V prvých dvoch rokoch svojej nováčikovskej zmluvy sa Galiev aj vinou zranení výkonnostne trápil. Napriek tomu, že v ECHL dosiahol v priebehu týchto dvoch rokov priemer bod na zápas, jeho štatistiky v AHL boli chabé. V 34 zápasoch dosiahol 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Vyzeralo to tak, že nikdy nenaplní potenciál, ktorý sa mu v juniorskom veku predpokladal.
Avšak v tejto sezóne sa všetko zmenilo. Do Hershey prišiel nový tréner, Galiev získal od začiatku jeho dôveru, s tým prišla na hokejku Galieva pohoda a prišli aj góly. V aktuálnej sezóne nazbieral v 65 zápasoch za Hershey 45 bodov za 25 gólov a 20 asistencií. Dokonca vedie celú AHL v počte presilovkových gólov.
Aj vďaka týmto skvelým štatistikám a tiež kvôli aktuálnym menším zdravotným problémom v tíme Caps, si Galiev vyslúžil call-up. A skutočne si ho za túto sezónu zaslúžil. Nastúpiť by mal dnes v čisto rookie-line po boku Lattu a Burakovskeho. A na chrbte bude mať #49.
Good luck Stan!
01.04.2015 - 01:51:31
avatar
Na eliteprospects majú už svoje predbežné nominácie aj Rusi a Švédi, http://www.eliteprospects.com/league_home.php?leagueid=63
30.03.2015 - 13:26:27
avatar
Už by to aj mohlo byť nie.. Za necelé tri týždne začínajú MS.. Alebo sa čaká na koniec extraligy dorastu.. Ale ani žiadna info k príprave, kempu, alebo nominácií..
17.03.2015 - 15:05:10
avatar
Tak nakoniec sme zvládli dôležité back-to-back zápasy, aj keď včera s odretými ušami. Máme 86 bodov, 11 zápasov do konca základnej časti, nie je to ešte definitívne, ale urobili sme dôležitý krok smerom do play-off. Hlavne zápas s Bostonom mal náboj ako keby išlo o zápas play-off, a ten Caps, aj vďaka Holtbymu, zvládli na výbornú. Teraz nás čaká 2-zápasový trip do Minnesoty a Winnipegu, kde sa môžeme opäť o niečo priblížiť bránam PO.
13.03.2015 - 16:14:27
avatar
Tak začnem za tím Capitals

1. Keď sa pozriem na naše prospecty a našich mladých hráčov, priority Caps vidím takto
- Two-way center
- Defensive D-man
- Big scoring winger

2. Dúfam v Stanley Cup takže by som chcel 30. pozíciu, ale reálne to vidím tak na 18.-22. miesto

3. Myslím si, že je na drafte dosť dobrých centrov preto by som vyberal niekoho z Harkins/White/Konecny

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 >

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies