Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
NHL live
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

18.06.2012 - 18:51:05
avatar
Draft sa blíži a už sa neviem dočkať koho si Caps vyberú na svojich prvých 2 miestach. 11. a 16. pozícia nám však zaručuje skutočne talentovaných mladíkov, ktorí sa môžu do 2 rokoch presadiť v NHL.
Podľa rôznych predbežných rebríčkov a prognóz by mali naše 2 prvo-kolové picky vzísť z nasledovných:
Cody Ceci -O
Radek Faksa -C
Olli Maatta -O
Zemgus Girgensons -C
Sebastian Collberg -Pk
Slater Koekkoek -O
Matt Finn -O
Pontus Aberg -Lk

Čo sa týka pozícií, tak myslím si že na 90% to bude jeden obranca a jeden útočník. Keby som ja vyberal, z 11. by to bol fín Olli Maatta, ktorý zažiaril v poslendom play-off OHL a podľa mňa do 2 rokoch môže byť stabilným členom našej obrany. A zo 16. by som bral švéda Sebastiana Collberga, ktorý sa ukázal v dobrom svetle na juniorských šampionátoch a mohol by do 2-3 rokoch vytvoriť dvojičku s Backstromom alebo Johanssonom.
07.06.2012 - 12:15:46
avatar
presne tak..Radulov je skvelý hráč ale je to zvláštna povaha..radšej by som to s ním neriskoval
a čo sa týka draftu..keď budeme brať z 11. tak by som zobral obrancu..či Määtta alebo Ceci sú vysoko hodnotený a myslím si že o rok by už mohli pravidelne hrávať v prvom tíme..na druhej strane ešte stále čakám nejaký zaujímavý trade..ako sme tu spomínali..nič nieje nemožné ani s 1. výberom Oilers..kebyže sme im ponúkli:
Green+prospect(Eakin alebo Galiev)+našu 11.pozíciu mohli by sme dostať Gagnera+Yakupov
čo vy nato?..
28.05.2012 - 14:37:02
avatar
Jake, s tvojim fantazírovaním to nemusí byť až tak nereálne. Dnes som čítal v diskusiách na stránke Caps možnú výmenu, ktorá je podobná tej tvojej.

Green + Schultz + Eakin + 1. kolo v drafte - Gagner + 1. výber

Edmonton hľadá obrancu a špekulovalo sa o tom že by si z 1. miesta vybrali nejakého obrancu namiesto predpokladaného Yakupova. Preto by možno boli ochotní sa zbaviť svojho prvého výberu za hotového obrancu Greena. Navyše tak ako Green aj Schultz sú rodáci z Calgary. Takisto aj Eakin je prísľub do budúcna a z 1. kola ďalší prospect. My by sme naopak získali náhradu za Semina do útoku (aj keď opäť rus) plus centra, ktorého potrebujeme.
Uvidíme, Draft bude zaujímavý a očakávam pár veľkých výmen.
27.05.2012 - 12:59:34
avatar
Tak a nakoniec ofenzíva Capitals. V poslednej sezóne sa štýl našej hry výrazne zmenil a ovplyvnilo to aj počet strelených gólov. Veľa bude záležať aj od nového kouča, či sa z nás stane opäť ofenzívna mašina, alebo z obrany vychádzajúci tím.
Kostra ofenzívy zostáva nezmenená. Jediné odchody sú Semin, o ktorom sa špekulovalo už dlhšie a už to asi muselo prísť. Ušanujeme tým peknú sumu peňazí.
Ďalej s najväčšou pravdepodobnosťou skončili u nás veteráni Knuble a Halpern. Ani jeden nemal vydarenú sezónu, tak sa asi dá čakať nepredlženie zmluv.
Dôležité bude podpísať Beagla, ktorý je výborný pracant pre 3.,4. lajnu. Neviem ako to bude s Perreaultom, ale zrejme tiež predĺži. Keď zaskakoval za Nicklasa, ukázal že v ňom potenciál je.
Z mladíkov dúfam, že by sa mohli presadiť Eakin a Galiev. Eakin okúsil už pár zápasov a verím že aj Galiev by mohol dostať šancu.
Čo sa týka posil, tak už tu bolo spomínané že potrebujeme 2. centra. Je to pravda. Aj keď máme stredných útočníkov, ale ani Laich, ani Johansson nie sú takí typickí centri pre 2. lajnu. Johanssona by som možno využíval radšej na krídle a Laich sa mi proste nehodí na ten post.
Uvidíme, prvé výmeny môžeme čakať počas draftu, ale myslím, že v našej ofenzíve nastanú tak 2 max 3 zmeny.
26.05.2012 - 21:45:30
avatar
Jake budem reagovať na teba. Čo sa týka brankára. Harding by bol viac než kvalitná dvojka, ale ešte stále ho berem ako mladíka, ktorý zatiaľ nemá toľko skúsenosti. Mne by k Holtbymu pasoval nejaký mentor, brankár, ktorý má svoje roky odchytané a vedel by priučiť aj nášho Bradena. Teraz myslím na Clemmensena, ktorý je už skúsený a v poslednej sezóne ukázal, že ešte vie aj spoľahlivo zastúpiť post jednotky.
A ku Greenovi. Ako spomínaš, ak by ubral z platu tak by sa ho dalo podpísať. Ale pochybujem, že v tom prípade podpíšeme aj Widemana. Tak jak hovoríš, aj keby Green odišiel, máme Carlsona, Alznera, Orlova, mladíci, ktorí môžu byť rovnako dobrý ako Green a potom už nebudú hrať za 1,2 milióna.
Wideman mal dobrú sezónu a som zato aby sme ho podpísali. Má svoje skúsenosti, je produktívny a hlavne spoľahlivý. Greena by som vymenil a jak hovoríš, treba centra pre 2. formáciu. Z free-agents by sa hodil možno Olli Jokinen, ale ten už má svoje najlepšie roky za sebou. Preto som hľadal medzi RFA centers a čo by si povedal na také mená ako Duchene alebo Gagner?..
26.05.2012 - 14:11:40
avatar
Dnes budem pokračovať rozborom defenzívnych radov Caps. Máme podpísaných 6 obrancov, aj keď počítajme radšej 5 istých (Poti?). Prioritou číslo jedna je podľa mňa podpis Johna Carlsona. Tohto zadáka jednoducho nemôžme pustiť preč. Viacročná zmluva za cca 2,5 milióny caphit by bola ideál.
Otázna je situácia okolo Greena a Widemana. Green je RFA a keby podpísal môžeme mať teoreticky na súpiske 5 svojich draftovaných obrancov. To si myslím, že žiadna iná organizácia taký počet nemá.
Všetko bude záležať od toho koľko si vypýtajú. Som si takmer istý, že obidvaja u nás nezostanú. Jeden pôjde preč a prikláňal by som sa na stranu Greena, ktorého by sme mohli vymeniť za veľmi slušnú protihodnotu.
Widemana by som podpísal, lebo bol v tejto sezóne náš najlepší obranca a medzi dostupnými free-agents je asi najlepší na svojom poste. Do tých 4 miliónov by som preňho obetoval.
Čo sa týka ostatných našich obrancov, tak Hamrlík aj keď nemal vydarenú sezónu v play-off ukázal že je spoľahlivý bek. Alzner aj Orlov sú ešte mladí a sú príslubom do budúcna. Alzner svoje kvality už mal čas ukázať a myslím že sa v tejto sezóne nestratí ani Orlov. Schultz a Erskine nemali vydarené sezóny, či už z dôvodu zranení alebo výkonnosti, a asi budú v budúcej sezóne zastávať miesto 6. , 7. obrancu.
25.05.2012 - 20:53:58
avatar
Sledujem aktuálne podpisy nových hráčov, len som nevedel kto zostáva v Slovane z minulého roka (okrem Konráda, Štajnocha, Hudáčka, Bakoša a Lipianskeho), preto som sa pýtal..ale vidím že niektorí sú tu naozaj "múdri"
25.05.2012 - 20:04:06
avatar
Začnem analýzou brankárskeho postu pre nadchádzajúcu sezónu. Asi každého milo prekvapili výkony Bradena Holtbyho v play-off. Mohli sme vidieť, že s ním v bráne sme mali šancu na úspech v každom zápase. Preto by som sa nebál, dať mu dôveru ako brankárovi číslo jedna.
Na druhej strane, ale Michal Neuvirth asi nebude spokojný s pozíciou dvojky. V tom prípade sa naskytá možnosť trejdu Neuvirtha za nejakú skúsenú dvojku, ktorá by vedela Holtbymu odovzdávať svoje skúsenosti.
Myslím, že by bolo zbytočné vyhadzovať peniaze za nejakého top gólmana, aj keď v posledných rokoch máme problém nájsť spoľahlivú bránkarsku jednotku, ale podľa mňa sme ju v Bradenovi konečne našli.
Netreba zabúdať ani na náš prospect nemca Grubauera, ktorý mal v tejto sezóne výborné čísla a od jesene by mal dostať šancu v Hearshey.
25.05.2012 - 19:17:51
avatar
Zdravím vás, vie mi niekto povedať aká je zatiaľ aktuálna súpiska Slovanu? ďakujem
25.05.2012 - 14:29:26
avatar
Pre úplnosť je ešte nutné dodať, že pod platovým stropom máme voľných 19 miliónov (čo keď si zoberieme do úvahy že máme podpísaných 2 brankárov 6 obrancov a 9 útočníkov, je slušná suma na manévrovanie). Otázna je situácia okolo Potiho, ktorý je dlhodobo zranený a ak by nebol schopný hrať tak jeho 2,8 milióna by sa ešte pridalo k spomínanej sume. Pre zaujímavosť ešte dodám, pre tých čo nepostrehli, tak top prospect Kuznecov nás v budúcej sezóne neposilní, keďže sa rozhodol pre KHL. Naopak čítal som špekuláciu o možnom záujme Caps o švajčiara Brunnera, ktorý bol v poslednej sezóne najproduktívnejší aj najlepší hráč švajčiarskej ligy a patril k tomu lepšiemu aj na svetovom šampiónate.

24.05.2012 - 16:22:56
avatar
Pre Capitals je po sezóne a už teraz sa môžeme chystať na nový ročník 2012/13. Nebudem rozoberať posledný rok a naše účinkovanie v play-off ale zamerám sa už na súpisku pre novú sezónu. Aktuálne máme podpísaných 17 hráčov z tých čo by mali tvoriť základ tímu pre budúci rok.

B- Holtby, Neuvirth
O- Alzner, Schultz, Poti (otázny kvôli zraneniu), Erskine, Hamrlík, Orlov
Ú- Ovechkin, Bäckstrom, Laich, Ward, Brouwer, Chimera, Johansson, Hendricks, Eakin

RFA(obmedzení volní hráči) - Green, Carlson, Perreault, Beagle

UFA(neobmedzení volní hráči) - Vokoun, Wideman, Semin, Knuble, Halpern, Aucoin, Sabourin, Collins, King, Bourque, Hanson

Prospects- Sjogren, Kundratek, Galiev, Potulny, Grubauer, McNeill, Mitchell, Flemming atd.

Tak a teraz máme priesor na špekulácie a možné podpisy a výmeny, ktoré budu viesť k finálnej podobe nášho tímu na začiatku októbra.
26.04.2012 - 16:16:36
avatar
Super, paráda, nádhera
CAPS vyvrátili všetky dohady a špekulácie o jasnej sérii pre Bruins. Veril som, že táto séria bude vyrovnaná a v kútiku duše som veril že ju môžeme aj vyhrať. Čo podľa mňa rozhodlo?
Po prvýkrát v histórii rozhodol v každom zo 7 zápasov 1 gól. To svedčí o veľkej vyrovnanosti. Avšak, aspoň zo zápasov ktoré som videl, som mal pocit že sme hrali viacej srdcom. Dôkazom môže byť veľké množstvo zblokovaných striel a keď k tomu pripočítame skvelé výkony Bradena Holtbyho tak si myslím že ten postup sme si zaslúžili.
Netreba mať teraz hlavu v oblakoch, ale ísť stále od zápasu k zápasu. Čaká nás 2. kolo a z možností, ktoré máme by som bral NY Rangers. Dúfam že tento rok tu play-off smolu prelomíme.
Len tak ďalej CAPS
13.04.2012 - 13:59:44
avatar
Takže 1. zápas by som zhrnul nasledovne. Je pravda že prvé 2 tretiny to z našej strany nebolo bohviečo a boli sme pod tlakom Bruins. Našťastie Holtby chytal na jeho 1. zápas v play-off výborne a aj napriek počtu striel si myslím že aj defenzíva celkovo pracovala dobre a zodpovedne. Naopak v 3. tretine sme boli lepší ako Bruins a len na ich šťastie nám to tam nepadlo. V predĺžení je to už buď alebo. Na našej strane Johansson neprekonal Thomasa a z následneho brejku vyšla strela Kellymu. Či sme boli vyrovnaný alebo nie? Podľa mojho názoru, v 3.tretine sme videli že sa s nimi hrať dá. Aj napriek tlaku v prvých 2 tretinách sa do nejakých vyložených šancí nedostávali, väčšina striel bola z dialky, takže počet striel môže byť zavádzajúci. Osobne si myslím že v 3. tretine sme my mali viacej gólových príležitosti a takých pološancí ako Bruins za celý zápas. Škoda len že aspon jedna neskončila v sieti. Nevadí ideme ďalej, dúfam že v sobotu vyrovnáme sériu na 1:1.
10.04.2012 - 17:27:15
avatar
Blíži sa nám začiatok play-off, časť sezóny, na ktorú sa všetci najviac tešíme. Po troch rokoch budeme teraz po prvýkrát začínať sériu vonku. Náš súper Boston Bruins, obhajca Stanley Cupu. Verejnosť nám proti medveďom veľa šancí nedáva a do tejto bitky vstupujeme ako outsider. Lenže play-off je nová súťaž. Rozhodujú maličkosti, takže stať sa môže čokoľvek. Nebol by som správny fanúšik kebyže Caps neverím, verím im a dúfam že Bruins budú len prvý zo súperov na ceste za vytúženou trofejou.
CAPS CAPS LETS GO CAPS
06.04.2012 - 11:35:08
avatar
Dlho som sem neprispieval do debaty, lebo som mal pocit že vždy ked som sem napísal a pochválil Caps tak som to potom zakríkol..preto som si počkal až na tento deň, na ktorý sme všetci fanušikovia Caps čakali
Tak sa to nakoniec podarilo a som velmi šťastný..treba sa podakovať aj hokejistom Flyers a Maple Leafs, ktorí obrali Sabres o dôležité body..ale predovšetkým našim, ktorí v posledných týždnoch naozaj hrali lepšie a bojovali a včera to takisto bolo vydrete víťazstvo ale splnilo to účel
Takže čaká nas play-off a stále máme na výber 3 možných superov
Rangers (pokial nevyhráme posledný zápas)
Devils (ked vyhráme a Florida prehrá)
Boston (ked vyhráme a Ottawa prehrá)
Na jednej strane by som chcel vyhrať divízny titul, na druhej strane sa však bojím viac Devils ako Rangers..neviem prečo ale na Rangers si verím a možno by nám aj vyhovovala pozícia outsidera z 8. miesta
Uvidíme ako dopadne posledný hrací den a aký super nas čaká, hlavne však je že sme opäť v play-off a my Fans sa máme dufam načo tešiť
Let´s go CAPS
28.02.2012 - 14:07:20
avatar
Tak skončilo sa nám prestupové obdobie a na veľké prekvapenie sa u Caps vôbec nič neudialo. Ale nielen u nás ale takisto ani u väčšiny tímov. Žiadna veľká výmena žiadne veľké meno..Čím si to vysvetliť?
Z časti za to môže podľa mňa situácia, ktorá sa týka vedenia NHL a jej ďalšej spolupráci s NHLPA. Tímy nevedia či sa dohodnú na ďalšej zmluve a tým pádom aj výška platového stropu je otázna. Možno preto sa kluby báli priveľmi utrácať a dostať sa tak blízko k platovému stropu. Radšej zvolili úspornejšiu cestu a počkajú čo prinesú rokovania. Nieje vylúčená ani ďalšia výluka alebo minimálne posunutie sezóny.
Ale naspäť k Capitals. Zostal som naozaj dosť prekvapený, že sa neuskutočnila ani jedna výmena. Nechápem potom zámer prečo Bäckstroma zapísali na listinu dlhodobo zranených a ušetrili tak dosť penazí. Takisto som zvedavý ako budú pokračovať Hamrlík a Knuble, ktorí posledné zápasy presedeli na tribúne a zrazu ostavajú v klube.
Niekedy je lepšie nezmeniť nič ale myslím si, že nám nejaký trade bol treba. Uvidíme, snáď aj v nezmenenom zložení to do toho play-off dotiahneme. Let´s go CAPS
20.02.2012 - 17:00:03
avatar
Okolo Capitals je zatiaľ celkom ticho (teda okrem špekulácii Semina, ktoré trvajú už 2 roky), ale nečudoval by som sa keby sa pred deadline udialo v zostave viacero tradeov.
Tento rok to je také nemasné neslané a možno noví hráči, nový impulz, premiešanie útokov by niečo zmenilo.
Vela bude záležať od toho ako sa vyvinie situácia okolo Nicklasa, ale kludne sa môže stať že odídu Semin, Knuble, Schultz, sklamaním premňa sú zatial novici Ward, Hamrlík, Halpern, ktorí takisto nemajú nič isté, navyše zmluva končí Widemanovi takže bude zaujímavé sledovať trade deadline
Napriek všetkému verím, že aj keď sa stane hocičo tak Caps nakoniec do play-off postúpia a budeme sa tešiť na vyraďovacie súboje kde sa už môže stať čokoľvek.
19.02.2012 - 21:11:48
avatar
Jake, vidím že pozeráš rovnaké zdroje ako ja tiež som videl tu špekuláciu ohľadne Vokouna a takisto tomu neverím, aj keď som čakal od Vokyho viac
tiež som videl ten zoznam 25 hráčov a neviem odkiaľ dostali záujem o Moena keďže taký typ útočníka máme
čo sa týka obrany a tvojho Regehra, tak ja tomuto hráčovi príliš neverím a vlastne obranu by som ani neposilňoval (pokiaľ by teda Green opäť nevypadol na dlhšie)
ohľadne tých centrov tak Roy asi bude ponukaný ale nevidel som zatial nič v spojitosti s Caps, len keď som čítal to že Caps sledujú zápasy Columbusu tak ma napadlo že Vermette, možno Carter alebo Umberger
ja ale verím že Niklas sa čoskoro vráti a nezanevrel by som ani na Johanssona s Perreaultom, a narok tu máme Kuznecova
a s tým Seminom máš asi pravdu, nemôžeme sa spoliehať že v lete odíde uplne zadarmo a za jeho plat môžeme získať aj 2 kvalitné náhrady
19.02.2012 - 19:50:43
avatar
Vyzerá to tak že Caps budú až do konca základnej časti bojovať o miesto v play-off. Na druhej strane blíži sa nám trade deadline preto sa vás fanúšikov Capitals chcem spýtať či ste počuli nejaké špekulácie alebo prípadne koho by ste vymenili a kto by sa naopak hodil k nám. Príchody do tímu sú podmienené odchodom niektorých hráčov (najčastejšie sa spomína Semin Knuble Schultz) nakoľko sme na hrane platového stropu. Dnes som čítal špekuláciu že Caps sledujú zápasy Blue Jackets tak čo by ste povedali na výmenu: Schultz+Knuble <-> Vermette
Neviem ako to dopadne so Seminom, tréner si ho obľúbil a v poslednom čase aj striela góly a boduje, ale na druhej strane mu končí zmluva a ťažko povedať či by predĺžil. A Capitals sa budú asi snažiť získať nejakého centra, keďže nikto nevie kedy sa vráti Backstrom.
16.02.2012 - 16:49:28
avatar
Zdravím, neviete o nejakých špekuláciach čo sa týka Washingtonu Capitals?..Caps su mimo play-of a asi bude treba nejaký nový impulz do zostavy..hráči k výmene: Semin, Knuble, Schultz, Erskine

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Krátke správy
Najnovšie články
Najlepšie aktíva Canadiens na výmenu? Je medzi nimi aj Slovák Experta zaujalo viac Lotyšov ako Slovákov. Vyzdvihol len dvoch našich útočníkov Slafkovský je v NHL nedocenený: Sledoval som ho celý rok, bude superhviezdou! Chromiak sa vrátil do zostavy, ale sezóna sa mu končí. Radosť z postupu má iný SlovákVráti sa Drouin do Colorada? V nedeľu dal najavo svoje preferencie Česká hviezda chce výmenu. Spája sa s tímami troch mladých SlovákovSlovensko môže mať nôž na krku: Kedy postúpi do štvrťfinále? Budú Bruins v lete aktívni na trhu s voľnými hráčmi? Čo by mohlo v lete čakať na Colorado? Demko sa ešte nevráti, prišla nečakaná rana: Top strelec Canucks zrejme vynechá zápas o všetko!Dobrá správa z New Yorku: Známy veterán bude už proti Panthers k dispozícii Potvrdené: Carolina vyriešila svoju trénerskú otázku. Na dlhý časMS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies