Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

09.01.2014 - 22:01:05
avatar
Dnes nás čaká náročný zápas na ľade Bolts. Naša aktuálna forma nie je bohvie-aká, z posledných 9 zápasov sme vyhrali iba 2. Vďaka tomu sme po dlhej dobe klesli na pozície mimo play-off. Odzrkadlilo sa to aj na zložení jednotlivých formácií:

Laich - Backstrom - Brouwer
Fehr - Grabovski - Ovechkin
Chimera - Johansson - Ward
Volpatti - Beagle - Wilson

Alzner - Carlson
Orlov - Green
Erskine - Carrick

V bráne dostane po 1-zápasovej pauze opäť šancu Grubauer, chrbát mu bude kryť Holtby. To znamená že Neuvirth je zasa len zdravým náhradníkom, spolu aj s Eratom a Oleksym. České duo by sa asi najradšej videlo v nejakom inom tíme, kde by dostávali viacej priestoru.
09.01.2014 - 17:56:10
avatar
Suicidebus: http://www.mynhldraft.com/NHL-Mock-Draft/
08.01.2014 - 20:02:12
avatar
Alexander Urbom smeruje späť do New Jersey. Po tom ako ho Devils na začiatku sezóny umiestnili na waiver, si ho teraz z našej waiver listiny stiahli naspäť do svojej organizácie.
Na uvoľnené miesto v obrane Capitals povolali z farmy nováčika Connora Carricka, ktorý sa nedávno predstavil na juniorskom šampionáte v drese USA a podával tam dobré výkony.
07.01.2014 - 21:43:37
avatar
Wild, ja som reagoval na tie komenty pred tebou, ale ty si ma predbehol.
07.01.2014 - 21:39:48
avatar
Správne tipy, Detroit, Chicago a St.Louis majú po 10 hráčov na súpiskách tímov pre ZOH.
07.01.2014 - 19:29:19
avatar
No veď to, zostával v KHL aby bol na očiach trénerovi a dostal sa na domáce olympijské hry a takto dopadol. Dúfam, že hneď po skončení sezóny v Traktore, naberie kurz zámorie a príde konečne k nám do Caps.
07.01.2014 - 19:19:51
avatar
Z organizácie Capitals sa nakoniec na súpisky tímov pre ZOH dostali iba 4 mená. Alexander Ovechkin, Nicklas Backstrom, John Carlson a pre niektorých možno neznáme meno Steffen Soberg. Začnem od posledne menovaného, Soberg je náš 20-ročný prospect na brankárskom poste. Momentálne chytá nórsku najvyššiu súťaž a jeho čísla sú výborné. To neuniklo ani trénerovi nórskeho reprezentačného mužstva, ktorý ho nominoval na olympijský turnaj. Účasť dvojice Ovechkin Backstrom bola viac než istá, čo sa týka Carlsona, tam možno u niekoho pochybnosti boli. Na ZOH sa z tímu Caps nakoniec nedostal Marcus Johansson, ktorý bol tak na hrane vo švédskom výbere, ďalej ani dvojica čechov Neuvirth Erat, čomu sa ani nečudujem, ale ani náš top prospect Kuznetsov sa nedostal do výberu ruskej zbornej. Pre niekoho možno prekvapenie, ale treba povedať že Jevgenij nemá dobrú sezónu, v ktorej ho navyše trápia zranenia.
07.01.2014 - 18:15:35
avatar
Len tak pre zaujímavosť, podľa aktuálnych súpisiek sme druhým najstarším tímom na OH. Pred nami sú už len naši bratia češi.
07.01.2014 - 11:53:52
avatar
Moja zostava na WJC U18:

B- Pajpach, Húska, Pavlas
O- Černák, Sloboda, Koch, Jaroš, Romančík, Maier, Moravčík, Meliško
Ú- Holešinský, Adamčík, Haščič, Šiška, Ferleťák, Milý, Paločko, Halama, Hrušík, Pospíšil, Sukeľ, Valent
06.01.2014 - 20:05:04
avatar
Tak nominácia čechov prekvapila aj mňa. Dosť veľa prekvapivých mien. Navštívil som aj nejaký český portál, a v diskusii som nenašiel jeden jediný pozitívny komentár. Veľa kritiky padlo na hlavu Hadamcika a najmä na zloženie obrany. Mimochodom ten Barinka, na ktorého asi bolo najviac negatívnych názorov je vraj trénerov zať, takže možno trošku rodinkárstva u našich susedov.
04.01.2014 - 11:54:28
avatar
Mne je len ľúto jednej veci, že pri našom súčasnom stave, kde máme niektorých kľúčových hráčov zranených a niektorých mimo formy, tréner Vujtek ignoruje hráčov ako Nagy, Podhradský, Ružička, ktorí by momentálne, kedy potrebujeme každého s akou-takou formou, určite zvýšili silu nášho mužstva.
03.01.2014 - 11:35:00
avatar
Áno, je pravda, že včera pri pohľade na Filipa mi bolo ešte viac ľúto tej výmeny. Ukázal, že z neho rastie skvelý hráč. Ale na druhej strane, Burakowsky, takisto ukázal niečo zo svojho umenia, a za 2-3 roky z neho môže byť slušný strelec, čo potvrdzujú aj štatistiky z OHL.
A ako hovoríš ty Jake, chýba nám druhá vlna útočníkov, a práve André, očakávaný Kuznetsov, Wilson a takisto aj Barber (kapitán USA na WJC) by tu dieru mohli časom zaplátať.
A čo sa týka defenzívy, áno, tá nie je najlepšia, ale nemôžme sa sťažovať na nedostatok talentov a mladých obrancov. Carlson a Alzner majú ešte všetko pred sebou a už teraz patria k tomu lepšiemu. Ďalej tu máme Orlova, Urboma, takisto hrával Schmidt, v AHL ešte čakajú Kundrátek, Wey, Schilling, Carrick plus niekoľko nádejných hráva ešte juniorku. Takže talentov máme aj v obrane, len možno by k nim trebalo jedného dvoch skúsených obrancov, ktorí by ich usmerňovali.
03.01.2014 - 01:39:31
avatar
Možno blbá otázka, ale existuje nejaká databáza hráčov filtrovaných podľa roku narodenia, inak povedané, dá sa niekde nájsť zoznam našich hráčov ročníka '95...
02.01.2014 - 19:01:54
avatar
Dnes opäť v bráne Philipp Grubauer. Pomaly ale isto si svojimi výkonmi získava miesto v našom tíme, načo zrejme doplatí Michal Neuvirth. Spolu s agentom zvažujú trade request.
Vzhľadom k súčasnej situácie v bránkovisku Caps som si všimol taký zaujímavý trend našich mladých brankárov v posledných rokoch.
Začalo to v sezóne 2008/09 kedy sme mali v bráne ako jednotku Josého Theodora, ale v play-off dostal šancu nováčik Varlamov a ten už odchytal všetky zápasy play-off a podával v nich skvelé výkony.
V ďalšej sezóne sa Varlamov už udomácnil v prvom tíme, robil dvojku Thedorovi, odchytal niekoľko zápasov počas základnej časti a opäť dokázal vytlačiť Theodora z brány počas play-off. Navyše sa v ročníku na zopár zápasov ukázal aj ďalší mladík Michal Neuvirth, ktorý prichádzal do tímu ako víťaz Calder Cupu v AHL.
Po neúspešnom play-off Theodore odišiel a klub vsadil na Varlamova, chrbát mu mal kryť Neuvirth. Počas sezóny však Neuvirth svojimi výkonmi vytlačil Varlamova, odchytal aj viacej zápasov počas základnej časti a chytal aj všetky zápasy v play-off. V tomto roku sa však ukázal ďalší mladík Braden Holtby, ktorý dostal šancu na pár zápasov a jeho čísla boli výborné.
Pred sezónou 2011/12 odišiel Varlamov a na post jednotky prišiel Vokoun, ktorý mal zároveň pomáhať Neuvirthovi v jeho hokejovom raste. Títo dvaja brankári sa vcelku pravidelne striedali v bráne počas základnej časti ale v závere sezóny prišiel do prvého tímu Holtby, dotiahol tím do play-off a v ňom predvádzal famózne výkony.
Do skráteného ročníka už vstupoval ako jednička Holtby a Neuvirth bol dvojka. V sezóne sa objavil aj ďalší nováčik Grubauer, ktorý teraz bojuje o svoju šancu v tíme Capitals a vôbec nie márne.
Aby som to zhrnul, naozaj sme mali v posledných rokoch šťastie na nádejných mladých gólmanov, Varlamov, Neuvirth, Holtby, Grubauer sú toho dôkazom. Ale tak ako odišiel Varly, tak teraz asi odíde Neuvirth. A Grubauer možno časom úplne vytlačí Holtbyho a stane sa pre nás takou ozajstnou jednotkou akou bol kedysi Olaf Kolzig.
15.12.2013 - 13:03:20
avatar
Tak prispejem sem aj ja svojou zostavou

Gáborík - Kopecký - Hossa
Tatar - Mikúš - Pánik
Jurčo - Handzuš - Šatan
Záborský - Surový - Hossa

Chára - Graňák
Sekera - Meszároš
Višňovský - Sersen

Halák - Budaj
11.12.2013 - 18:54:50
avatar
Odbočím dosť od dnešnej horúcej témy, ktorou je Ovieho gólový koncert a prekonanie rekordu Petra Bondru, čo ma samozrejme veľmi teší, aj keď som bol veľký fanúšik Bonzaia, ale myslím si, že nikto iný ako Ovie ho prekonať nemohol a určite aj pre Peťa je pocta, že ho prekonal práve on.
Diskutovať som však chcel na tému nováčikov. Myslím si, že v tejto sezóne máme po dlhej dobe na súpiske viacero nováčikov, ktorí zároveň aj zohrávajú v tíme dôležitú úlohu. Tom Wilson a Nate Schmidt sú už stabilní členovia zostavy a odvádzajú kvalitné výkony. Ešte donedávna hrali pravidelne Michael Latta a Alex Urbom, ktorí taktiež svojimi výkonmi určite nesklamali. Na začiatku sezóny dostal šancu aj Connor Carrick, ktorý je veľkým prísľubom do budúcnosti a pred pár dňami takisto Patrick Wey. V bráne zase dostal možnosť ukázať sa Philipp Grubauer, ktorý si tiež pýta miesto v prvom tíme. Dúfam že naši mladíci budú dostávať šancu aj naďalej a myslím si, že v našich prospectoch máme budúcnosť na ktorej môžeme neskoršie stavať.
01.12.2013 - 10:45:13
avatar
Ďalšiu vydarenú noc zažila naša posledná draftová jednička André Burakovsky. Pri víťazstve svojho tímu 7:1 zaznamenal mladý švéd 2 góly a 2 asistencie. Vo svojej prvej sezóne v juniorskej súťaži má zatiaľ na konte 37 bodov (19g+18a) v 26 zápasoch, čo ho radí na prvé miesto medzi nováčikmi. André v sezóne ťaží najmä zo spolupráce s "golden boy" Connor McDavid, ktorý by mal byť jednotkou draftu roku 2015.
Pamätám si že po drafte som nebol príliš spokojný s našim výberom, aj z toho dôvodu že, sa mi zdalo že v čase nášho výberu boli na výber aj lepší, ale teraz som rád že som sa mýlil. Ukázalo sa, že to, že André hral už ako 16-ročný seniorskú súťaž vo švédsku mu pomáha a dúfam, že za 2 roky z neho môžeme mať top6 forwarda.
30.11.2013 - 22:41:35
avatar
Latta bol dnes poslaný na farmu len v dôsledku toho, že sme potrebovali narýchlo uvoľniť pod platovým stropom, keďže boli povolaní Orlov a Grubauer, a Latta je jediný z útočníkov, ktorý môže byť poslaný na farmu bez toho aby musel prejsť cez waiver listinu. Takže tak, Latta sa určite skôr či neskôr vráti späť.
28.11.2013 - 12:25:09
avatar
Marek a ostatní fans Canucks, na zahraničnom portáli som niečo postrehol o vašom možnom záujme o Erata preto vám sem píšem čo by ste povedali na prípadnú výmenu:
Erat + Orlov <-> Booth + 2nd round draft
28.11.2013 - 12:16:16
avatar
Narozdiel od Erata, by som bol v prípade odchodu Orlova naozaj sklamaný. Je to jeden z našich najlepšie hodnotených mladých obrancov. Ale v súčasnosti by som na jeho mieste asi urobil to isté. Necíti od vedenia žiadnu podporu, pendluje medzi farmou a prvým tímom, pričom nedostal šancu ani len v jednom zápase Caps. Takže sa ani nečudujem že chce odísť, a myslím si že v inom mužstve môže pokojne hrať 2. obranný pár. Takže máme momentálne k dispozícií 2 hráčov na výmenu, otázkou je, kam s nimi..

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies