Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
NHL live
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.11.2016 - 21:22:05
avatar
Jooris ma smolu, zraneny bol aj v kempe. Ked sa vsak dostal do zapasov, hral dobre, naozaj kvalitny hrac stvrtej lajny, zial, opat sa zranil a v tejto chvili naozaj nie je dovod niekoho menit v utoku Rangers.
07.11.2016 - 21:12:46
avatar
Reakcia na: Reese, 07.11.2016 - 13:59:39
Musíme si asi nechať zájsť chuť no :D Fowler vstúpil do sezóny naozaj skvelo a takého hráča sa klub potom len ťažko vzdáva. Zatiaľ nemôže hrať ani Lindholm. Anaheimu teraz istým spôsobom pomohlo zranenie Deprésa, keď ho mohli zapísať na LTIR. Nevyzerá to s ním ružovo, a tak sa prestup môže poriadne oddialiť. K väčším transferom pravdepodobne dôjde asi až pri deadline a hlavne pred expanziou. No tak moja kritika asi zabrala :-D Od prehry s PHI sme sa ozaj dvihli - 4 výhry a 1 prehra, pričom aj pri nej sme až na zopár krátkych úsekov hry nad TOR dominovali a s prehľadom ich aj prestrieľali. Herne to v niektorých zápasoch nie je ono, ale to majú za dôsledok aj tie absencie... S odstupom času ďakujem :-) Bolo to ale skutočne zvláštne sledovať ich súboj - tak nejak som sa ani nevedel potom tešiť z gólov i následnej výhry Sabres. Ty inak nemáš okrem NYR nejaký tím, ktorý bližšie sleduješ? Ja si myslím, že výmena Nash - Shattenkirk ešte stále môže byť zrealizovaná. Možno pri trade deadline... Celkovo sa zdá, že sa vám útoky pekne vykryštalizovali. A že im to teda ide :-D Strašne veľa gólov momentálne strieľate. Grabner ich má momentálne 7, čo by povedal pred sezónou málokto. A to ešte nehrá Lindberg... Girardi sa inak znovu zranil? Nebol v zostave proti Winnipegu. Nepozeral si náhodou aj ty ten zápas? Možno mu teraz pomôže, že bude hrať dosť na farme a NYR nakoniec budú aj radi, že ho nevymenili (alebo, že si ho nikto nestiahol), ak sa následne rozohrá...
∧ skryť ∧
Ano, aj Anaheim sa celkom rozbehol, takze zatial to asi zostane, ako to je. Este som zvedavy, ako dopadne situacia s Troubom. \\"Insideri\\" viackrat oznacili Rangers ako jeden z timov, ktore maju o neho eminentny zaujem. Zatial to vsak na vymenu teda vobec nevyzera. Prveho decembra budeme mudrejsi.

Celkom fandim aj Edmontonu a potom su mi sympaticki Blue Jackets, Canes a Canucks. Ale ich sledujem len vysledkovo, maximalne si nieco o nich precitam.

Utok Rangers je momentalne nezastavitelny, a co je skvele, na tych cislach sa podiela kazda jedna formacia. Vcera 2 goly od stvrtej (Buchnevich, Fast), 2 goly od tretej(Hayes, Miller) a Zucc z prvej formacie. Grabnera absolutne nechapem, pre mna to bol podpis hlavne pre oslabovku, defenzivu a rychlost do bottom 6. A to aj priniesol, ale zatial s velkym bonusom v podobe golov a bodov. Skvelo si sadol s Hayesom a Millerom. Urcite vsak trocha padne na zem, ved striela 30-percentnou uspesnostou, ale ked bude pokracovat v dobrej hre a obcas prida golik, bude to stale parada.

Girardi dostal volno, dobry krok od Vigneaulta, Clendening si navyse svoje miesto dosial zastal velmi dobre. Zapas som nazivo nevidel, iba zostrih golov.

No, velmi mu to nejde ani na farme, pricom tam by mal dominovat, ak sa chce vratit do NHL. Ale azda potrebuje cas, aby sa do toho dostal. Ak vsak neodohra za Rangers 40 stretnuti, tak sa stane v lete UFA, takze aj tak su jeho dni u Rangers pravdepodobne zratane.
30.10.2016 - 19:59:38
avatar
Reakcia na: Reese, 29.10.2016 - 18:32:34
Tiež som bol prekvapený, hlavne s Rusákmi je niekedy ťažko rokovať o zmluvách :-D Ale obom stranám sa to môže parádne vyplatiť, tak ako píšeš. Ja osobne považujem Tampu za rovno najväčšieho kandidáta na SC túto sezónu... Poriadnu zľavu dal potom Ducks Lindholm a to už je dlhodobejšia zmluva. Pokojne si mohol aj celých 6 M zapýtať a nikto by mu to nemohol zazlievať... No tak je to presne také zlé ako som aj čakal, že to bude po zranení Eichela (a následne aj Kanea). Posledný zápas s Wild, čo prehrali 0:4 som nevidel, ale neskutočne ma nasrali pri prehre 4:3 po sn s Flyers. Hlúpe fauly na konci a blbá taktika Bylsmu (bránenie stavu 0:3 v celej 3.tretine) nás stáli víťazstvo. Začínam rozmýšľať, či je to ten pravý tréner pre nás. Som zvedavý, čo dnes predvedú s Panthers... Nash je určite cenný hráč, len má príliš veľký kontrakt. Možno už pri deadline sa voľačo zomelie... Útok vyzerá viac než v pohode (a som vedel, že Pirriho sme mohli podpísať už oveľa skôr my, sakra :-D ). Čo hovoríš na obranu? Zatiaľ inak výsledkovo ok, nie? Ešte Heňo keď sa postupne poriadne rozchytá... Celkom ma prekvapilo, že McIlartha si nikto nestiahol z waiveru. Podobne ani Pääjärviho, ktorého si v minulej sezóne Hitchcock dosť pochvaľoval - nakoniec to bol on, kto z tých 15 útočníkov STL dostal čierneho petra.
∧ skryť ∧
Cely cas sa tesim, ze sa stane vacsia vymena, Fowler mal takmer isto zmenit posobisko a ono nic. A ta zmluva je opat raz velkou vyhrou timu. Sice Ducks mozu zatial udrzat tim pokope, no podla mna maju stale velke diery v zostave. Fowler nemal byt vymeneny len kvoli platovemu stropu, ale i pre posilnenie utoku. Osobne si myslim, ze ak pride nejaka seria prehier, tak sa stale moze nieco take udiat.

Tak to ma mrzi, ze sa nedari. Ale dalo sa to trocha cakat, este nie ste uplne dokonceny produkt+absencia dvoch hracov, ktori su bezpochyby sucastou jadra timu Sabres. A vcera ste napokon nehrali zle, aspon z utrzkov co som videl Dnes sa stretavaju tvoje dva najoblubenejsie timy, tak prijemny hokejovy zazitok

Ano, keby mal kontrakt pat milionov, nikto proti nemu nepovie ani slovo, lenze za ten cap hit chces hviezdne vykony, co uz od Nasha asi nemozno ocakavat. Ale hra naozaj dobre, skvelo si sadol s Veseym, a so Stepanom tvoria naozaj nebezpecnu formaciu. Jeho cena vsak urcite stupa a ak bude takto pokracovat, tak som si isty, ze aj ponuky ostatnych timov budu lepsie.

Obrana by potrebovala vylepsit Naozaj nic nove, ale ako som uz pisal vyssie, nie je to az tak zle, ako som cakal . I Girardi je solidny po navrate zo zranenia, prospelo mu, ze uz nedostava najtazsie minuty. Najslabsim hracom v obrane je zatial Nick Holden a to aj kvoli tomu, ze casto hrava v prvom pare na pravej strane, napriek tomu ze je lavak. A ked das do takej situacie niekoho, kto je idelane obranca do tretieho paru, je to problem.

Vysledkovo je to zatial dobre a mohlo byt este lepsie, kedze proti Blues i Red Wings boli Rangers vyrazne lepsi, i Canes boli hratelni. Lundquist sa musi urcite zlepsit, pustil par golov, ktore by mal golman jeho kalibru pravdepdobne chytit. Rangers potrebuju, aby bol rozdielovy hrac.

Mna tiez, bol som si takmer isty, ze mu niekto da sancu. Ja mam o nom naozaj dobru mienku a veril som, ze v tejto sezone sa prepracuje do Top6. Je vsak pravda, ze kemp nemal idealny...
27.10.2016 - 18:16:21
avatar
McIlrath bol umiestneny na waiver, bohuzial.
22.10.2016 - 11:32:29
avatar
Dreger: "That #Oilers team, for me, feels like they're ready - they're finally ready to turn the corner."

McKenzie: "Edmonton, no question in my mind they're taking a step this year." I'd be surprised if they're playoff team though.
22.10.2016 - 11:31:31
avatar
Dreger/Laine: Those around #NHLJets say they've never seen anything like him in practice in terms of accuracy and ability to score.
19.10.2016 - 23:38:30
avatar
Reakcia na: Reese, 18.10.2016 - 01:20:58
No tak nám to začalo a ja už teraz vôbec nič nestíham a poriadne nespávam :-D Jednoznačne, to bol super ťah od Blues. Pekne zaplnili miesto v top9, keď majú zraneného Schwartza. Inak som zvedavý, koho pošlú dole, keď sa vráti. Budú mať potom v tíme 15 útočníkov a nemyslím si, že budú chcieť riskovať stratu Rattieho cez waiver... Yzermana by som sa normálne začal báť, že čo je to za človeka, keď toto dokáže :-D Fakt, toto mu Kucherov urobil veľkú láskavosť - a vlastne celej Tampe, keďže majú teraz väčšiu šancu udržať výborný tím pohromade... Parenteaua som tiež nepochopil. Možno mal horšiu prípravu, ale nemyslím si, že NYI majú takú hĺbku v útoku, že by sa ho mali zbavovať tak rýchlo. Predsa len, hento sú len nováčikovia a nemusia vydržať celú sezónu v prvom tíme. No mňa skoro šľak trafil, keď som to zistil a normálne som sa už nasral, keď sa zranil aj Kane :mad: Pri Eichelovi to našťastie nebolo nakoniec také zlé, ako to vyzeralo. Mal by sa vrátiť v rozmedzí 6-8 týždňov. Ak by to bolo 7, tak sa vráti presne na začiatku decembra. Viac sa bojím o Kanea, tam je to stále len \"weeks\", čo môže byť všeličo... V NYR máte fakt luxusný 4. útok. Inak podľa mňa by nakoniec ten odchod Nasha vôbec nemusel byť taký citeľný, najmä keď sa vráti aj Lindberg. S tou obranou je to horšie. Ako vážne je zranený Klein? A zranil sa aj Girardi, ale to asi nebude veľká strata :-D Čo hovoríš na prvé zápasy?
∧ skryť ∧
Necakal som to od Kucherova, myslel som si, ze pojde po podobnej zmluve ako Tarasenko. A aj by si ju zasluzil za svoje vykony. Skvele pre Tampu, ze obe strany dokazali najst takyto kompromis, TBL urcite bude opat v hre o SC, dovolim si tvrdit to uz teraz.

Ziadny zazrak ten utok Isles nie je podla mna, takze je to pre mna celkom zahada. Neviem, ci proti Rangers nenastupili s Chimerom v top6, co nie je dobra situacia. Beauvillier z toho co som videl vsak vyzeral celkom dobre.

Je to skoda, bolo by zaujimave vas vidiet v plnej sile, navyse hned z uvodu sezony suboj Eichel vs McDavid. Ako sme sa bavili, ze budete bojovat o playoff, tak toto moze byt problem, kedze v tychto bojoch ide o kazdy bod a Eichel je typ hraca, co robi rozdiel. Kane v mensej miere tiez. Zatial to zvladate slusne, tri body nie su zle

Urcite, Nash nie je nepostradatelny v tejto chvili a uz asi nema na to byt takym lidrom ako trebars v sezone 14-15. Ale ked ho clovek vidi hrat, stale je to tak cenny hokejista. Jeho odchod by ma mrzel a bude mrziet(pretoze si myslim, ze je to otazka casu, najneskor po tejto sezone podla mna), ale je to proste tak, ako sme uz pisali, priestor, ktory pobera jeho kontrakt bude ziaduci na skvalitnenie obrany resp. protihodnota za neho.

Klein uz bude dnes hrat. Ani nie , ale ani jeho zranenie nie je vazne a coskoro by mal zacat trenovat.

Nechcem to zakriknut, ale zatial som prijemne prekvapeny. Utok je super, to sme tusili, je produktivny, silny s pukom, a aj bez neho, po jeho strate odvadzaju forwardi kvalitnu robotu. Za zmienku stoji hlavne Kreider, je skvely, nielen statisticky, ale aj herne je to zazitok vidiet ho hrat v tejto dobe.
Specialne timy vyzeraju tiez lepsie ako minulu sezonu, ved jeden z cielov Gortona v lete bolo prave zlepsenie PK, PP tiez zda sa prospel prichod Pirriho a Zibanejada, teda dvoch hracov so skvelou strelou.
Hlavne vsak obrana nie je az tak tragicka, ako som cakal a co si budeme hovorit, v tomto zlozeni to je proste uspech. Iste, nie je to vonkoncom idealne, pocet inkasovanych golov je vcelku velky, ale hlavne je, ze sa zatial neopakuje az pricasty scenar z minulej sezony, kedy to bola sanca za sancou pre oponentov. McDonagh je taktiez zatial excelentny, Clendening i Staal potvrdzuju dobre formy z pripravy. Prichod Kleina by mal tiez pomoct. A aj Lundquist i Raanta podla mna dokazu zachytat este o nieco lepsie ako tomu bolo v tychto troch zapasoch. Takze naozaj, zatial je to naozaj velmi slusny vstup do sezony, superi neboli lahki a Rangers ich dokazali prehrat. Zostava len dufat, ze to bude pokracovat. Ale ten jeden obranca by sa naozaj zisiel.
15.10.2016 - 15:58:26
avatar
Reakcia na: Mirec66, 15.10.2016 - 13:54:22
Aj Wideman je kvalitný bek ;-)
∧ skryť ∧
Nie je. Maximalne je to priemer.

Par uryvkov z toho clanku, ktory sem dal jozi P.

You want defensemen that can skate and move the puck against a team that can transition like the Oilers, why would you have 3 slow defensemen (Wideman, Engelland, Grossman) all in the line up to handle McDavid and Co.

Mark Giordano and Dennis Wideman were tasked with stopping McDavid. Giordano is completely competent for such a task, but Wideman was blown by many times.

13.10.2016 - 20:42:54
avatar
Giordano, Brodie a Hamilton su dobri. Lenze ten zvysok ma maximalne na treti par, u Grossmana a hlavne Engellanda sa bojim, ci som to aj neprehnal.
13.10.2016 - 17:29:44
avatar
Nova Sport
12.10.2016 - 22:16:55
avatar
Engelland v druhom páre
12.10.2016 - 21:01:49
avatar
Reakcia na: Reese, 11.10.2016 - 23:38:43
No tak nuda nám skončila - jednak prišla vlna presunov viacerých druhov a navyše je tu už zajtra NHL :fan: Yakupovov prestup nechápem...fakt nie, nech sa na to pozriem z akéhokoľvek uhlu pohľadu. Naopak, skvelá robota od GMs pri podpisoch Gaudreaua, Kucherova a Ristolainena - všetko veľmi pekné zmluvy :s15: (no vyčnieva tá pre Kucherova, to mi padla sánka, keď som uvidel). Nepodpísaný zostáva už len problémový Trouba a duo z Ducks (pri Lindholmovi tipujem podobnú zmluvu, ako dostal Risto)... K ostatnému pohybu hráčov som sa veľmi ešte nedostal, nakoľko som nemal toľko času nazvyš v posledných dňoch... Tak ja v to teda verím, že sa postupne zaradí medzi elitu, potenciál na to rozhodne má. Sophomore slump by sa mu snáď mal vyhnúť, keďže sa podľa mnohých jedná tiež o generačný talent. A nepreháňaš podľa mňa - 70-75 bodov by mohol dať určite. Maximum by potom mohol byť bod na zápas, to by bola fantázia :-) Len dúfam, že si Halák prenesie formu aj do sezóny. V poslednom prípravnom zápase sa mu teda moc nedarilo... Krugera by som si želal na post trénera repre, ale to asi nie je moc reálne. Možno, možno, keď bude Šatan GM. Pozerám tú zostavu a Rangers a vyzerá to veľmi solídne, play-off by mala byť jasná vec. Problémom by fakt mohla byť tá obrana. Girardi a Staal by mali byť top4 obrancovia, ale ich výkony musia ísť jednoznačne hore. Navyše, keď ešte vravíš, že aj Klein hral zle... Veľmi sa mi páči váš útok, fakt super. Som zvedavý, ako to aj poskladáte. Pirri určite nie je hráč do 4. útoku, ale s Veseym a Buchnevichom mu iné možno nezostane. A to je tam ešte Lindberg. Takže aj napriek vypadnutiam Gerbeho a Glassa to bude pre Hrivíka obrovsky náročné...
∧ skryť ∧
Konecne! Tiez nerozumiem, vedel som, ze cena za neho je nizka, ale myslel som, ze aspon nieco pouzitelne prinesie. Myslim si, ze Yakupov ma stale sancu byt solidnym hracom NHL. Blues nemali co stratit v tejto vymene, takze palec hore za vyskusanie.

Zmluvy Gaudreaua a Kucherova su neskutocne. Taktiez som nechapal tu Kucherovovu zmluvu, po tom vsetkom, co sa pisalo a hovorilo, to skonci takouto zmluvou. Z tych dalsich pohybov ma zaujal waiver Parenteaua, povazoval som to za jeden z naj podpisov leta, neviem preco sa ho hned zbavili, mozno to bude aj tym, ze Beauvillier a Barzal spravili tim, aspon co som niekde zazrel.

Tak to je zle. Neuveritelne, ze sa Eichel zranil takto tesne pred sezonou. Azda to nebude nic vazne, aj ked tie spravy z treningu nevyzerali dobre.

Dobra myslienka s tym Krugerom, to by raz mohlo vyjst.

Ako pises, ak budu hrat Staal a Girardi aspon solidne, mohlo by to byt dobre. AJ ked hlavne u Girardiho si to uplne neviem predstavit.

Takto to vyzeralo na dnesnom treningu : Vesey-Stepan-Zuke, Kreider-MikaZ-Buch, Miller-Hayes-Nash, Pirri-Jooris-Fast/Grabner

Celkom sa to podoba tej mojej zostave, musim uznat, ze Millera som vo stvrtej formacii trocha prehnal, aj ked by podla mna nebolo uplne mimo mat stvrtu formaciu so serioznym ofenzivnym potencialom. Taktiez aspon takto na papieri by sa mi pacilo spojenie ofenzivnych schopnosti, strely Pirriho s kreativitou Hayesa a excelentnou 2-way hrou Nasha.
11.10.2016 - 20:03:29
avatar
Nie ze by som vam nedoprial, ale myslel som, ze aspon trocha vas problem so stropom oslabi. A hned na to Yzerman vytiahne tri absolutne excelentne zmluvy. Urcite favorit na SC.
11.10.2016 - 11:45:20
avatar
Neprekvapilo by ma, keby sa v blizkej dobe este nieco udialo v organizacii Rangers. Dylan McIlrath mozno bude vymeneny.
11.10.2016 - 11:39:59
avatar
Reakcia na: randall, 10.10.2016 - 23:19:10
ten utok vyzera na papieri maximalne dobre, novi hraci ako Zibanejad ci Pirri budu prinosom co sa tyka golov, dodaju hlbku celej tej ofenzive a aj 4.utok bude viac nez kvalitny, novacikovia Vesey a Buchnevich podla mna pozitivne prekvapia, hlavne pokial zafunguje spominana chemia z pripravy.. s tou obranou to moze byt horsie no ale pokial budu strielat viac golov ako dostanu, tak by to malo stacit.. budem po troske drzat palce :)
∧ skryť ∧
Presne ako pises, Pirri i Zibanejad disponuju skvelou strelou a to sa zide nielen 5na5 ale aj v presilovych hrach. Stvrty utok vyzera ozaj dobre, co sa mne paci, ze by to nemalo byt u nich len o defenzive, ale kazdy jeden hrac vie prispiet aj ofenzivne. To sa neda porovnat s minulym rocnikom a stvrtym utokom Moore(uz sa na nom prejavoval vyraznejsie vek), Glass, Stalberg. Podla viacerych ludi zo zamoria Vesey mohol hrat solidnu rolu v NHL uz minulu sezonu, ved Nashville mu dokonca ponukal miesto v zostave pre playoff. Buchnevich ma proste velky talent, uvidime, ako mu to pojde, aj este lepsim hracom ako Kuznetsov ci Tarasenko chvilu trvalo naplno sa presadit. Ale to ze si sadol s dvoma osvedcenymi NHL hracmi a dokazal, sice len v priprave, herne prispiet, je dobry znak.

S tou defenzivou je to horsie, nejde vsak len o inkasovane goly. Vieme, ze obrana ma velky vplyv na ofenzivu timu, i preto sa zdoraznuje, aby moderny obranca nemal problem s puckmoving-om, prvou prihravkou, prechodom. Zial, to je velky problem, kedze vacsina obrany Rangers je v tomto priemerna az hlboko podpriemerna. Do istej miery to moze ovplyvnit aj hru utoku a jeho produktivitu. Co sa tyka tohto, tak Flyers su na tom ovela lepsie
10.10.2016 - 18:06:34
avatar
Lindberg uz trenuje bez obmedzeni.
10.10.2016 - 17:34:28
avatar
Pavelec na waiveri.
10.10.2016 - 17:28:58
avatar
Blizite sa vraj dohode s Kucherovom.
10.10.2016 - 17:24:57
avatar
Islanders dali na waiver PA Parenteaua. Celkom prekvapenie.
10.10.2016 - 17:23:55
avatar
Podpisali ste Korpikoskiho.

< 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 54 >

Krátke správy
Najnovšie články
Najlepšie aktíva Canadiens na výmenu? Je medzi nimi aj Slovák Experta zaujalo viac Lotyšov ako Slovákov. Vyzdvihol len dvoch našich útočníkov Slafkovský je v NHL nedocenený: Sledoval som ho celý rok, bude superhviezdou! Chromiak sa vrátil do zostavy, ale sezóna sa mu končí. Radosť z postupu má iný SlovákVráti sa Drouin do Colorada? V nedeľu dal najavo svoje preferencie Česká hviezda chce výmenu. Spája sa s tímami troch mladých SlovákovSlovensko môže mať nôž na krku: Kedy postúpi do štvrťfinále? Budú Bruins v lete aktívni na trhu s voľnými hráčmi? Čo by mohlo v lete čakať na Colorado? Demko sa ešte nevráti, prišla nečakaná rana: Top strelec Canucks zrejme vynechá zápas o všetko!Dobrá správa z New Yorku: Známy veterán bude už proti Panthers k dispozícii Potvrdené: Carolina vyriešila svoju trénerskú otázku. Na dlhý časMS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies