Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
NHL live
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

21.06.2017 - 16:15:32
avatar
Reakcia na: LukasPN, 20.06.2017 - 23:50:20
:s04: .. cha, som ti vravel, že to dáš .. a si mi neveril .. :s04:
∧ skryť ∧
Dobre si vravel. Nebol som rozhodnuty, ale ako vravim, ked som videl, ze opat bude dobra ucast, tak to ma presvedcilo.
20.06.2017 - 22:54:25
avatar
Ale ano, ak sa nieco neocakavane nestane, zucastnim sa aj tento rocnik. Mozem kludne aj pisat strucne rozbory kola. Vlani som nemal chut sa o rok opat zapojit, ale ked vidim, ze sa hlasi stara dobra PD garda, tak budem velmi rad toho opat sucastou. Plus som troska na misii odcinit moj vlanajsi prepadak.
20.06.2017 - 22:46:22
avatar
co som cital o Footem, dobry pick ale mozno limitovany potencial, budu tam mozno hraci s vacsim potencialom, ale menej iste v zmysle, ze ten potencial prejavia v NHL. Je mozne, ze bude dostupny, ked budete tahat. Nehneval by som sa, keby ho draftovali Rangers.
18.06.2017 - 21:37:28
avatar
Reakcia na: Shini, 17.06.2017 - 23:15:03
Nathan Beaulieu do Buffala za 3rd rounder... Hmm, podla mňa skvelý move pre Buffalo, ale nie celkom pochopiteľný pre Montreal... Zrejme očakávali, že by ho inak zobralo Vegas/nemali v úmysle ho chrániť?
∧ skryť ∧
Montreal a Beaulieu bolo spojenie, ktore proste nefungovalo. Chytry tah od Buffala, kedze Beaulieu stale ma potencial, aby z neho nieco bolo.
14.06.2017 - 19:22:00
avatar
Girardi buyout

https://twitter.com/NYRangers/status/875035414658154496
14.06.2017 - 18:34:31
avatar
Podla mna Eberle do Vegas nedava ziadny zmysel. Zmluvu ma na dva roky a v tej dobe sa Vegas budu stale motat na dne tabulky. Inak Pouliot je hrac, ktoreho by si Vegas zobrat mohlo, samozrejme bude vas to stat pick, prospect.
14.06.2017 - 18:30:17
avatar
Za samotneho Riemsdyka podla mna nedostanete dlhodobe riesenie do obrany, teda urcite nie takeho hraca, ktory uz je osvedcene meno na urovni NHL. Nie ze by nemal kvality na to, aby takeho obrancu priniesol, ale ma zmluvu len na rok, musel by mat vopred dohodu s tym timom na novom kontrakte. Alebo by mohol byt sucastou nejakeho balicka.

Alzner ma potencial na dalsieho Girardiho, jeho kontrakt moze byt dost zly pre tim, ktory ho podpise a Ellis podla mna dostupny nie je, maximalne za preplatenie. Vatanen je asi najpravdepodobnejsi kandidat podla mna.
12.06.2017 - 23:22:13
avatar
Reakcia na: Reese, 02.06.2017 - 21:44:14
Pravdaže, všetko mu určite nevyšlo, ale na to, že bol ako GM nováčikom, tak si neviedol vôbec zle si myslím. Páčilo sa mi, aký bol priamy a nebál sa urobiť odvážny ťah. Dúfam, že si ešte ako GM nájde v NHL prácu :-) Potešil ma teraz podpis Antipina (ktorého vlastne \"vybavil\" ešte Murray), čo je ozaj solídny bek. Som zvedavý aj ja, že čo Botterill podnikne. Vraj chce hlavne zlepšiť obranu, takže očakávam najskôr príchod nejakého obrancu. Čo sa Kanea týka, tak fakt neviem. Útoku by dosť chýbal, ale zase je otázne, že koľko si vypýta a vraj ani nie je veľmi po chuti Pegulovcom... Tak to hej, Staal má otrasnú zmluvu, jeho vykúpenie by bolo cítiť ešte veľa rokov. No zase, i Girardiho vykúpenie by bolo dosť mastné, hoci by sa s klubom netiahlo tak dlho. O to horšie, že zmluva čoskoro vyprší McDonaghovi... Na druhej strane to vyzerá na zotrvanie Smitha a po 1. júli verím, že u vás bude mať zmluvu aj Shattenkirk. O tom Stepanovi som počul. Nemám na to pravdu povediac ani vlastný názor. Na jednu stranu by možno tímu pomohla zmena aj tam (a Stepan predsa len nemôže byť považovaný za skutočného 1. centra), no rovnako mu môže taký zásah do zostavy aj uškodiť, keď uvážime, že premenou môže prejsť aj spomínaná obrana. Tie straty vedenia na koncoch zápasu boli naozaj nešťastné a dosť možno vás stáli sériu, pričom v tej ďalšej by si Rangers možno počínali lepšie ako Ottawa, ktorá už mlela z posledného a niekedy to vyzeralo, ako by radšej súperovi zranili hráča, ako by proti nemu mali hrať hokej... A keď už sme pritom, tak vážne klobúk dole pre Pens, ktorí boli vážne zdecimovaní zraneniami až po samotné finále. V ňom už vedú 2:0 a myslím, že sa smelo môžu považovať za momentálne najlepší tím ligy. A to si zober, že hrajú celé play-off bez ich možno najdôležitejšieho hráča, na ktorom stojí celá ich obrana. Síce stále fandím v tej sérií Nashvillu, Pittsburgh si ten pohár jednoznačne zaslúži :s04: Od totálnej potupy nás veru nedelilo mnoho. No úprimne povedané, ani sa mi to moc nechcelo sledovať potom. Celé mi to príde ako hádanie sa detí na pieskovisku. Strašne smiešne mi prišlo to škriepenie sa Kohúta s Cígerom a následná medializácia. A do toho ešte plačúci Švehla, ako on strašne chcel ísť do zámoria a pritom mohol len skypovať... Stále si prajem na post GM Šatana, ale možno by mal ešte chvíľu počkať, kým sa tento bordel uprace...
∧ skryť ∧
Ano, tiez sa mi pacila ta agresivita vo vymenach, napr. Kaneov trade bol poriadny blockbuster. Obranu vsak nezvladol najlepsie. Urcite potrebujete trocha pomoct Ristolainenovi a celkovo to vzadu vylepsit. Antipin je fakt solidny, z toho, co som videl vo finale Gagarinovho pohara, MS na mna posobil dobre. Inak Rangers podpisali jeho spoluhraca z Magnitky, Alexeia Bereglazova. Ohladom Kanea sa uz vynorili rozne spekulacie, kde sa spominal s LA, Sharks myslim. Urcite nebude prekvapenim, ak ho vymenite.

Suhlas so vsetkym, co si napisal. Najhorsie vsak je, ze aspon jeden z nich musi prec, aby Rangers mohli stale bojovat o najvyssie priecky, ak obaja ostanu, je to cesta do pekla. Mozno by Vegas mohli pomoct za nejaky priplatok, neviem. Presne, McDonagh tiez bude chiet cochvila poriadne zvysenie platu. Osobne si uz nemyslim, ze podpisu Smitha aj Shattenkirka. Bud jeden alebo druhy, prave kvoli tym buducim kontraktom, ktore na Rangers cakaju o rok, dva. Navyse, aj strop vraj zostane na podobnej urovni ako tento rocnik, co urcite nepomaha. Pravdepodobnejsie v tejto chvili vyzera Smith, Shattenkirk by musel ubrat z narokov, Rangers mu nechcu a ani nemozu dat tolko co napriklad Devils, hovori sa, ze je ochotny dat zlavu pre Rangers, ale zase je to jeho zivotny kontrakt, takze necakam, ze bude ochotny zlavit az o tolko.

Aj ohladom Stepana s tebou suhlasim, neviem, co si mam mysliet. Na jednej strane je to lider, veduca postava Rangers, osvedceny center prvej formacie, skvely v defenzive. Na druhej strane, zacina sa mu 1. jula NTC, cize je to posledna sanca ho menit na dva roky.Je to velmi cenny hrac, ktory moze byt velkou pomocou pre tim, ktory hlada druheho centra alebo niekoho do role 1A/1B centra. Napriklad takemu Nashvillu chybal vo finale prave niketo, kto by zastupil Johansena, chybala im hlbka vpredu, taky tim by mohol Stepana preplatit. Ja preferujem, aby zotrval v drese Rangers, avsak nie som vyslovene proti vymene za dobru protihodnotu ( vyborny Top4 obranca, hrac s vysokym potencialom).

Bola to mala sportova tragedia. Kopa smoly, zle rozhodnutia, zle zvladnute herne situacie a bolo z toho vyradenie. Osobne si myslim, ze by Rangers na Pittsburgh mali a porazili ich. Uz to vsak nezmenime. Iste Pittsburgh si uznanie zasluzi, neprial som im, ale vybojovali si to.

Ako pises, bolo to az smiesne v niektorych momentoch. Satan by bol super, suhlas. Som zvedavy, aj na noveho trenera.
25.05.2017 - 21:43:31
avatar
Reakcia na: Reese, 14.05.2017 - 12:18:02
Veľmi sa teším z príchodu Botterilla. Práve on bol veľmi dôležitou postavou vo víťaznom tíme Pens z minulej sezóny. Už ako dlhodobo zapracovaný AGM mal na starosti viacero oblastí - manažovanie platového stropu, draft, hráčsky rozvoj - a práve tam sa ukázala jeho dobrá práca, keď vlastne mladíci z farmy (ktorej bol GM) ako Sheary, Rust, Dumoulin, alebo aj Murray skvele zapadli do tímu a pomohli mu vyhrať SC (tento rok tam zase Guentzel pribudol)... Hoci mi je stále Murrayho trochu ľúto a stále si myslím, že si to úplne nezaslúžil, tak verím, že Buffalo je teraz v dobrých rukách :fan: No aj to je dosť možné. Ale ako väčšia príťaž (po Girardim) sa môže javiť Staal, nie? Ten je tam ako päsť na oko s tou jeho zmluvou. Útok máte dobrý, mladý. Ak by sa podarilo prekopať ešte tú obranu, budúci rok by to mohlo byť ešte lepšie... Túto sezónu to teda nevyšlo. Sklamanie asi veľké, čo? Ottawa, ako vlastne každý súper už v PO, nebola ľahkým súperom, ale hrateľným určite áno... Ja to teraz najviac prajem asi tomu Nashvillu - a ten si tuším aj ty niekde spomínal, ak sa nemýlim... No na našich sa je doslova zlé pozerať, ale tak, dalo sa to čakať. Nič iné, ako 7. miesto v skupine, si ani nezaslúžime. Zostup si neželám, keďže aj takýto otrasný výsledok by mal byť snáď dostačujúci, aby sa veci aspoň trochu pohli a hlavne sa vymenilo \"vedenie\" repre na čele s duom Pat a Mat :s03:
∧ skryť ∧
Suhlas, Murray nebol zly, ale par veci mohol zvladnut lepsie. Verim, ze Botterill vam v tomto pomoze. Nie ste daleko od kvalitneho timu, ktory ma na to sutazit o pohar, ale par krokov na to este treba urobit. Tesim sa, co podniknete pocas draftu, na trhu s volnymi hracmi. Navyse by sa mala poriesit vasa situacia s Evanderom kaneom, co som najnovsie cital.

Staal je este vacsia pritaz ako Girardi. Obaja nehraju dobre, ale Staal ma ovela horsi kontrakt. O ich vykupeni sa diskutuje i na tych najvyssich miestach v organizacii Rangers. Prave v tejto dobe prebiehaju rokovania hlavnych predstavitelov klubu, kde sa rozhoduje o dolezitych otazkach a dalsom smerovani timu. Suhlasim vsak s tebou, ze netreba extremne zmeny. Vylepsit obranu a kroky s tym suvisiace. Avsak nie som si osty, ci tento nazor zdiela aj organizacia... Hovori sa dost o trade Stepana, co by bol velky zasah do timu.

Do velkej miery to suvisi s vypadnutim proti Ottawe. Zial, niektori hraci velmi sklamali v tej serii, vyslovene zlyhali. Medzi nimi aj Stepan, ale nebol sam. Ako vravis, Ottawa nebola lahky super, ale hratelna bola a Rangers tu seriu mali vyhrat. Ottawu vcelku prehravali, ale nemozes vyhrat, ked dvakrat stratis vedenie pri hre 6na5, raz dokonca dvojgolove, ked 3 a pol minuty pred koncom viedli 5:3. Sklamanie bolo obrovske, uz trocha opadlo, ale stale to skrie, hlavne ked sa do finale konferencie dostali Penguins, ktori mali obrovske problemy so zraneniami.

Cele posobenie bola tragedia. Trocha menej stastia na konci s Talianmi a mohli sme vypadnut. Nieco sa po tych MS deje, ale ci to bude viest k vyznamnym pozitivnym zmenam, to je vo hviezdach.

08.05.2017 - 21:50:33
avatar
Reakcia na: Reese, 07.05.2017 - 12:58:58
No u mňa to bolo rovnako. Bylsmovo vyhodenie ma aj potešilo, ale to Murrayho ma dosť prekvapilo. Nahnuté to po tejto sezóne mal určite aj on, ale čakal by som, že ešte dostane jednu sezónu. Ako som písal vyššie, v poslednom čase som NHL nevenoval až takú pozornosť, a tak tiež neviem, čo za tým bolo. Môže to byť tak, ako píšeš, že ešte chcel dať šancu Bylsmovi, ale kľudne to môže byť len tak, že Pegula chcel proste čisto nové vedenie... Každopádne, ak to bude fakt Botterill, ako sa teraz hovorí, tak budem naozaj rád :-) Neviem, podľa mňa mohli pozvoľna prejsť \"od Budaja ku Quickovi\". Budaj má stále na to, aby bol dobrou dvojkou + mal aj formu, kým Bishop nemal zrovna najlepšiu sezónu a navyše prišiel do nového prostredia. No Kings mali aj tak ďaleko väčšie problémy v útoku. Tam som tiež zvedavý, čo sa bude diať v lete... Tak leto možno Kleinovi pomôže a vráti sa lepší. Mohol byť asi aj možnosťou pre Knights na ich drafte, takto po ňom už nesiahnu určite. Myslím, že je to splniteľné prianie :-) Shattenkirk prejavil záujem podpísať s vami a Smith hráva pravidelne. Inak som dosť zvedavý, ako to bude nakoniec s Nashom, či ten kontrakt dohrá u vás alebo príde nejaká výmena... No séria s Ottawou je zatiaľ skvelá. Videl som posledné dva večerné zápasy a naozaj to stálo za to. Zatiaľ si tímy držia domáce prostredie, uvidíme, ako to bude ďalej, ale snáď to bude na 7 zápasov :s04: MS inak sleduješ?
∧ skryť ∧
Ano, Botterill vyzera ako dobra volba. Pamatam si, ze sa o nom hovorilo, ked Shero skoncil u Penguins. Pittsburgh ma uspesnu organizaciu a asi bude dobre mat jednu z dolezitych postav tychto uspechov. Inak ste vraj mali zaujem aj o Chrisa Druryho, ale Rangers to odmietli.

Klein uz podla mna po lete nebude hrat za Rangers, ak sa teda najde niekto, kto ho po tych zdravotnych problemoch vezme za nejaky pick.

Suhlasim, tie dva vecerne zapasy boli naozaj fun to watch. I ked pre Rangers skoncili neslavne a smutne. Tie dve premrhane vedenia mrzia a mozu este viac, ak sa to nepodari otocit. Snad mas pravdu, domace zapasy zvladli Rangers proti Senators perfektne, v tych dueloch dominovali. Taky vykon bude potrebny aj zajtra.

Sledujem. Hlavne nasich. Takze nic moc zatial k videniu nie je
08.05.2017 - 20:07:42
avatar
Azda sa na nejaky zapas dostanem.
30.04.2017 - 17:06:14
avatar
Reakcia na: hlas, 29.04.2017 - 23:04:47
13.12 sa podaril .. mohli o jeden den skorej :D
∧ skryť ∧
Sranda je, ze inak neregistrujem nikoho nejako znameho, co sa v ten den narodil (okrem Taylor Swift), ale v hokeji to je plodny datum.
29.04.2017 - 22:06:56
avatar
Tarasenko, Klein, Fedorov, Hamhuis, z tych mladych Callan Foote.
29.04.2017 - 20:34:42
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 29.04.2017 - 09:21:24
Niektoré médiá uvádzajú že tréner liberca pešán sa môže stať trénerom NYR
∧ skryť ∧
Ano, cital som o tom. Velmi zaujimava vec. Pesan ma vybornu reputaciu v Cesku, chvaly na neho idu z kazdej strany. Je pozvany na letny kemp a Rangers by s nim vraj radi spolupracovali aj potom.
29.04.2017 - 20:17:19
avatar
Reakcia na: Reese, 28.04.2017 - 20:46:27
Napadol ma aj Sutter, ťažko povedať, či by bol úspešný aj s takýmto mladým tímom. Zaregistroval som aj špekulácie, že Lombardi by sa mohol stať novým GM Sabres. To by bola naozaj zaujímavá situácia, keby obaja znovu pôsobili v rovnakom tíme... Nooo, Hanifin by bol super, to určite. Tiež som si ale nie istý, že čo by Canes potrebovali, nakoľko majú dosť dobrých mladých hráčov na každom fronte. No som naozaj zvedavý, ako bude prebiehať leto v podaní Buffala, ale aj Winnipegu koniec koncov, nakoľko zmeny čakajú aj ich... Ja to teraz zase moc nesledujem. Jednak tam nemám tím, ktorému by som skutočne fandil a navyše ma teraz zamestnáva aj nová práca. Ale tak som rád, že na východe postúpili práve tie tímy, ktoré som si aj prial. Séria PIT-WSH by teraz mohla ponúknuť naozaj super hokej. Na západe ma mrzí vypadnutie SJ, keďže duu Marleau-Thornton by som SC skutočne doprial. Trochu ma mrzí aj skoré vypadnutie Chicaga kvôli našim hráčom. Formu veru dobre nenačasovali, taký hladký priebeh série nečakal hádam ani ten najzarytejší fanúšik Preds. Ich postup mi ale nevadí, nakoľko je mi to tiež sympatický celok. Hej, kvôli Budajovi. Nepáčilo sa mi, ako sa k nemu zachovali. Samozrejme, bolo jasné, že po návrate Quicka by už jednotkou nebol, ale v tejto role ich práve on (a ešte Carter) udržoval v hre o play-off. A čo som počul, tak podobne to vnímala aj kabína Kings. Tiež sa im nepáčilo, čo s Budajom spravili. Navyše, ten krok s Bishopom mi prišiel úplne zbytočný. Nuž, vždycky tu budú nedocenení hráči. Zväčša sú to práve obrancovia alebo útočníci z bottom six. Zaujímavé, že sa Klein až takto zhoršil. Pokiaľ si dobre pamätám, minulú sezónu to bol jeden z vašich naj bekov. Girardi je jasný, o ňom sa dosť písalo už v minulom ročníku. Tam je asi reálny aj buyout pred expanziou, nie? Každopádne, v lete budete určite potrebovať nejakú posilu do obrany. Shattenkirk bude dostupný a predpokladám, že by ťa potešilo i zotrvanie Smitha... Inak gratulujem k postupu :-) Úprimne som ale čakal, že to bude séria na sedem zápasov proti Habs. Teraz vás čaká ďalší kanadský tím a ďalšia vyrovnaná séria podľa mňa...
∧ skryť ∧
Vyhadzov Bylsmu ma neprekvapil, ale ze vyhodite aj Murrayho, ktory tento tim postavil, to ma vcelku zaskocilo. Nesledoval som tu situaciu podrobne, on vyjadril doveru Bylsmovi a preto ho vyhodili? Lombardi porobil zopar chyb v poslednych rokoch v LA, ale vie postavit vitazny tim, takze by to bola iste dobra volba. No, tam by Canes asi chceli Reinharta a to si myslim, ze pre vas je takmer nedotknutelny hrac.

Podla mna to nebol najhorsi trade, myslienka od Kings, lebo predsa, Budaj nie je Bishop a ta cena bola minimalna za zlepsenie. Suhlasim vsak, ze to bolo vcelku zbytocne a presne si viem predstavit reakciu kabiny LA. Budaj im tam vychytal kopu vyhier, drzal ich v hre, bol oporou a hned ako je to mozne, sa ho zbavia. To urcite nevyvolalo najlepsie pocity.

Dobre si pamatas, Klein bol vlani oporou a dobre si viedol i v prvom pare vedla McDonagha. Vyzera, ze tam budu nejake chronicke zdravotne problemy, lebo fakticky zo solidneho beka Top4 degradoval na HS. Girardi je kandidat na vykupenie, urcite, v tejto chvili by som bol prekvapeny, ak by tomu tak nebolo.
Presne, ako pises, to je moje velke zelanie na leto, aby sa podarilo tychto dvoch ziskat resp. udrzat. Obaja prinasaju nieco ine, Shattenkirk ofenzivu, PP. Smith je skor taky moderny defenzivny obranca, vyborny puck- mover, ale skor by som povedal, ze jeho sila je v defenzivnej zone.

Vdaka Bola to velmi vyrovnana seria, v ktorej rozhodlo, ze Henrik bol lepsi ako Price. Chytal perfektne. Ten prvy zapas nebol dobry, azda to dne bude ovela lepsie, lebo stav 2:0 by uz bol problem. Azda to dnes zvladnu, ale Ottawa bude tazky oriesok.
25.04.2017 - 19:01:00
avatar
http://www.gifbin.com/982707
13.04.2017 - 19:04:57
avatar
Chapem, tiez som nazoru, ze niekedy by nezaskodilo priniest nejakeho noveho, progresivneho kouca namiesto overenych veteranov. Ale stale si myslim, ze to nie je zla volba. Pozrite sa, co dokazal napriklad odpisovany Tortorella s Columbusom.
13.04.2017 - 18:26:25
avatar
Reakcia na: Reese, 13.04.2017 - 13:26:27
Nepáči sa im vraj jeho systém, je zbytočne komplikovaný. Navyše často mení zostavu, pomaly každý druhý zápas boli inak poskladané útoky, to sa potom mužstvo ťažko zohrá. Z trénerov by som si želal práve Gallanta, o toho ale asi bude najväčší záujem. Kto vie, ako sa rozhodne. Momentálne sú bez trénera aj LV, LA, VAN. DAL i NYI už po novom trénera majú a obávam sa, že aj my možno začneme sezónu s tým súčasným :-/ Z tejto sezóny Buffala mám naozaj zmiešané pocity. Potešilo ma, ako hráči zabojovali, a aj po toľkých zraneniach sa dostali na dohľad play-off. Po bye weeku sa to však všetko drasticky otočilo a naozaj mám za to, že sa voľačo udialo v kabíne... Nuž, ak to nepôjde cez trh, tak by som tento rok neváhal vymeniť 1st r. pick. Brať by sme mali okolo 6. miesta, teda dosť vysoko. Bude však slabý draft a navyše najlepší mladíci sú všetko centri a tých máme dosť. Plus tu už ani nebude strašiak v podobe exp. draftu. Mám pocit, že Murray voľačo vykoná... Ako hovorím od začiatku, Kanea by som nemenil. Prináša tímu to, čo nikto iný. Určite by som ho predĺžil. No veru, viacero sérii sa dá ťažko tipovať. Malo by to byť vyrovnané. Ak by som mal však napísať, ktoré tímy si želám, aby postúpili, tak asi takto: CHI, STL, CGY, SJ / WSH, PIT, NYR, OTT. Keďže tam, bohužiaľ, nie je Tampa, tak celkovo teda asi NYR na východe, ako som spomínal ;-) Skôr mám ale favoritov na západe - SJ (hlavne kvôli Thorntonovi a Marleauovi), CHI (síce ho už bolo dosť, ale predsa len sú tam traja našinci) alebo aj kanadské CGY. Kings dostali, čo si zaslúžili, podľa mňa. Presne tak, neskutočný finiš. Veľká škoda toho kľúčového zápasu s BOS. Byť tam Stamkos a ďalšie opory, to play-off podľa mňa dajú nakoniec. Tá obrana ale naozaj nie je moc dobrá. Nerozumiem, prečo to hneď vzdali s DeAngelom. Keby k nemu privedú nejakého spoľahlivého top3 obrancu ľaváka, tak by mali dobrý aj druhý pár si myslím. Ale Yzerman to dá zase nejako dohromady, o to sa veľmi nebojím :-) Tak teraz ako to je? To sú Smith a Skjei takí dobrí alebo Girardi s Kleinom takí hrozní? :-D Holden čo, ubral z tempa, že si ho nespomenul? Máte ale teraz naozaj dobrú pozíciu tým, že ste skončili na tej divokej karte. Je tam veľmi slušná šanca, že by ste prenikli do konferenčného finále si myslím. Tam už to však bude ozaj ťažká váha, pravdepodobne jeden z dvojice PIT/WSH. Do prvej série ste ale vykročili dobre, len tak ďalej. Aj si mal možnosť pozerať zápas? EDIT: tak pozerám, že Gallant už voľný nie je, sakra. Dobrá voľba Knights každopádne.
∧ skryť ∧
Sutter by bol zaujimava volba podla mna. Pisalo sa nieco aj o Eichelovom trenerovi z univerzity. Podla Friedmana je dostupny Hanifin. To by bol hrac pre vas, akurat neviem, ci mate to, co by Canes chceli za neho.

Ako pises, tie serie su vyrovnane a zaujimave. Sledujem hlavne Vychod a tam ma trocha mrzi, ze to Toronto nezvladlo posledny den, Battle of Ontario a BOS-WSH by to podla mna robili este zaujimavejsie, aspon pre mna. Na Zapade zelam Edmontonu a asi Nashvillu. Ako myslis, ze si zasluzili. Kvoli Budajovi?

Smith a Skjei su vyborni. Neviem, ci si fanusikovia inych timov uvedomuju, ako dobry je Skjei. Nebyt velmi silneho rocnika novacikov, podla mna by bol v diskusiach o nominaciu na Calder Trophy. Klein stratil na vykonnosti+zdravotne problemy. Pokial sa nic zavazne nestane, pocas play-off by mal byt HS, tak ako vcera. Podla mna Girardi nema na viac ako treti par. Slaby korculiar, rozohravka zla. Ma vsak vela skusenosti a verim, ze tie mozu hrat rolu v play-off. Vcera vraj zahral dost dobre. Holden sa dost pokazil, robi vela chyb. Sanca tam je dobra, ale nechcem podcenovat Atlantik, tie timy maju svoju kvalitu. Urcite je to lepsie ako ist cez Metro, to urcite. Vdaka, zial, iba highlighty.

12.04.2017 - 19:13:35
avatar
Reakcia na: jam benn, 12.04.2017 - 18:18:11
No tak z tohoto výberu som vážne sklamaní :CRY: :CRY: :CRY:
∧ skryť ∧
Preco? Hitchcock je kvalitny trener, i napriek tomu slabemu koncu a absencii vyraznejsieho uspechu v play-off, s Blues dosahoval velmi dobre vysledky. I Trotz bol za defenzivneho trenera a ofenziva Capitals pod nim netrpi.
11.04.2017 - 22:00:34
avatar
Vdaka za report, jamie. Mas aj nejaku predstavu, koho budete brat na drafte?

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 54 >

Krátke správy
Najnovšie články
Najlepšie aktíva Canadiens na výmenu? Je medzi nimi aj Slovák Experta zaujalo viac Lotyšov ako Slovákov. Vyzdvihol len dvoch našich útočníkov Slafkovský je v NHL nedocenený: Sledoval som ho celý rok, bude superhviezdou! Chromiak sa vrátil do zostavy, ale sezóna sa mu končí. Radosť z postupu má iný SlovákVráti sa Drouin do Colorada? V nedeľu dal najavo svoje preferencie Česká hviezda chce výmenu. Spája sa s tímami troch mladých SlovákovSlovensko môže mať nôž na krku: Kedy postúpi do štvrťfinále? Budú Bruins v lete aktívni na trhu s voľnými hráčmi? Čo by mohlo v lete čakať na Colorado? Demko sa ešte nevráti, prišla nečakaná rana: Top strelec Canucks zrejme vynechá zápas o všetko!Dobrá správa z New Yorku: Známy veterán bude už proti Panthers k dispozícii Potvrdené: Carolina vyriešila svoju trénerskú otázku. Na dlhý časMS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies