Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

05.06.2018 - 08:00:57
avatar
Reakcia na: tom2, 04.06.2018 - 23:19:46
Nemám sa nad čím zamýšlať, nie som ani rodič, len som vyslovil názor že prečo sa nepíše aj o iných talentoch. Pokiaľ viem na Slovensku je sloboda slova a tlače. Rád uvítam články aj o iných šikovných mladých hokejistov, nielen o 2 hráčov.
∧ skryť ∧
Ano, a okrem slobody tlače, na ktorú sa tak rady odkazujú pisálkovia konšpiracií a nezmyslov máme aj dalšiu vec a to morálnu zodpovednosť za to, čo šírime na internete, či sú to vykonšpirované bludy alebo overené informácie. Tak predtým, ako čosi druhýkrát napišeš sa neoháňaj len slobodou tlače, že možem napísať každu blbosť, ktorú si vykonštalujem z nejakej informácie, ale trošku sa nad tým aj zamysli, lebo máš aj nejakú zodpovednosť za to čo píšeš.
04.06.2018 - 19:18:13
avatar
Skor by som povedal, že by sa nad sebou mali zamyslieť ľudia ako tom2, čo na zaklade svojho pocitu dokažu vykonšpirovať veci, ako su novinari podplateni, lebo niekde nebolo pisane o romanovi. Pritom stačilo len trocha "zdvihnúť zadok" a zistiš si informácie, ale v dnešnej dobe ľudia su pohodlní a radšej sa chytia nejakej zaujímavej konšpirácie, čo im pasuje. Tak po prvé, väčšina portalov članok preberala od slovaknhl, čo aj v tých člankoch bolo písané, kde najskor bol spominaný len Fehervary. Ak si fakt mysliš, že tu ktosi platí Shiniho, alebo kto píše članky, aby písal len o ňom, tak mu to možeš kludne napísať, myslím, že sa nad tým dobre zasmeje. To, že ludia na aktualitách atd preberajú články a nedoplnia si niečo aj na základe svojich informácií je určite amaterizmus, ale nazvať to hned takými silnými slovami, to už je fakt diagnoza dnešnej doby.
02.06.2018 - 20:06:57
avatar
Reakcia na: SVKprospects, 02.06.2018 - 19:45:54
Všetko super... ale pamataj na jednu vec a hokej sa hra na lade a nie v telocvicni. Netreba tieto cisla precenovat. Btw. Napr.McDavid spravil tusim 2 zhyby a Jack Eichel mam pocit ze ani jeden... :-P
∧ skryť ∧
Hento sú veľmi doležite ukazovatele v hokeji, nie nadarmo sa v hokeji v letnej priprave venuje toľko pozornosti. Dosť neštastné hodnotiť doležitosť na zhyboch.....Tam ide skôr o ten komplexný pohľad.
02.06.2018 - 15:48:04
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 01.06.2018 - 22:35:32
Štúdie ukazujú , že hráči majú peak v 23-26. Následne štatisticky slabne každoročne okolo 5%, no do 28 rokov sa jedná predovšetkým o to, že časť hráčov utrpí zranenie, ktoré im efektivitu už v tak mladom veku značne zníži. PO 30tke je to ale už každoročne o 10 až 35% https://cdn2.sbnation.com/assets/4128797/Points_aging_1.png Hrnka nie je dobrý výber hráča pre KHL ani výkonmi, ani typologicky. Jeho analytics z Plzne sú nasledovné Sample size 300+min P/60 = 0,84. 11. ta priečka, predposledný v klube GF% chabých 33% , Plzeň s Hrnkom na ľade inkasovala 2x častejšie, než bola sama schopná gól dať Je to veľký a pomalý powerforward a je to chyba pri výbere hráča, pretože je samozrejme, že na vyššom levli si už technicky a korčuliarsky neporadí a herne nestíha. V extralige sa nachádza pár hráčov, ktorí ako tak majú na to, aby sa v KHL usadili, no treba sa vyhnúť všetkým powerforwardom, v čom sa slovan nevie poučiť a stále sa razí nesprávna rovnica veľký, silný = bude dobre brániť a silný na puku. Pričom nie je dobrý v jednom ani v druhom. Realita je taká, že k puku sa taký hráč skoro nedostane a už keď,tak ho sám neudrží a nič nevymyslí, lebo nemá ani techniku, ani zručnosť. Hrnka môže dobre fungovať v našej extralige, pretože tam nie je dostatok zručných hráčov a vie tam svoju fyzickú hru uplatniť, no na KHL už keď nutne powerforward, tak to musí byť ďaleko vyšších kvalít ako bol Chipchura a od toho má Hrnka ďaleko.
∧ skryť ∧
vyborne napísane. Hrnka je názornou ukážkou toho, ako by nemal vyzerať hráč na takej úrovni. Ked je veľký a pomalý, tak by som od neho očakával aspon to, že udrží puk okolo mantinelu, ale asi mate slabu pamäť, ked sme sa na ms zamerali na toto, tak ten chalan stratil okolo mantinelu 90% pukov. A to mu ešte možno fandím s tými percentami.
29.05.2018 - 11:06:40
avatar
Reakcia na: hurvi, 29.05.2018 - 10:19:33
Predstavia orsagha ktory na tuto ligu nema.. sak s trencinom nevedel motivovat.. a ine je trenovat v nasej lige a tu.. a posili? Pojde o par hracov z bystrice a predpokladam kaspar.. plus dajake historicke eso..
∧ skryť ∧
Vitaj nostradamus na tomto fóre, konečne si sa po toľkých rokoch reinkarnoval. Ešte poprosím víťaza stanley cupu, ms vo futbale a čisla na euromiliony. S pozdravom, tvoj obdivovateľ.
28.05.2018 - 17:35:22
avatar
Reakcia na: Vújtek, 28.05.2018 - 17:29:09
Super Filip :s04: . Favorit Španieli, čierny kôň Chorvati ak sa dajú považovať. Dáme nejakú fantasy alebo niečo ako \"bracket\"?
∧ skryť ∧
Tiež som rozmýšlal nad tým, či tí Chorváti sa dajú vobec považovať za čierneho koňa, ale ked sa riadime podľa kurzov a pohľadu odborníkov, tak patria skôr do tej kategorie si myslím. Skôr Belgicko sa už vyprofilovalo medzi favoritov oproti minulým rokom, ked ich väčšina považovala za čierneho koňa.
V živote som to nehral, neviem čo to je, tak sa toho chyťte
28.05.2018 - 17:32:03
avatar
Ja tento rok verím Brazilií, čierny kôň by mohol byt Chorvátsko, majú dobre vyskladaný tím poskladaný okolo genialneho Modriča a sklamanie z top favoritov Francúzsko, aj ked tie mená vyzerajú fakt hrozivo, v ich zápasoch mi čosi chýbalo. Aj ked toto bude úplne čosi iné ako kvalifikácia, chýba mi tam tá nemecká precíznosť a mentalita.
28.05.2018 - 15:14:14
avatar
Reakcia na: peto100, 28.05.2018 - 14:28:20
Ja pridám svoj názor v tom, že Gajdošík asi nebude nejaký nímand. Páči sa trocha referencií na hráčov, ktorých Rangers podpísali na jeho doporučenie : Henrik Lundqvist, Marek Židlický, Michal Rozsíval, Petr Průcha, Lauri Korpikoski, Arťom Anisimov, Fedor Ťutin, Pavel Bučnevič, Jesper Fast, Oscar Lindberg, Carl Hagelin... sú tam ešte aj nejakí ďalší, ale malo by to stačiť. Samozrejme, občas sa aj majster tesár utne, ale to je skôr výnimka...
∧ skryť ∧
Presne tak, je neuveriteľné, že niektorí majú tú drzosť nieto sa s ním porovnavať, ale dokonca ešte sa nad neho aj povyšovať. Sebareflexia.
28.05.2018 - 10:22:10
avatar
Reakcia na: bugsy34, 27.05.2018 - 23:32:10
Na jednej strane ma chlapec trochu pravdu ohladom toho ze ho agent nepretlacil do repre, Lenze na strane druhej moze byt rad ze bol na MSJ tam sa to jeho agentovi evidentne podarilo, a tu sme pri jadre problemu a krasne vidiet ako uvazuje vacsina. Pretlacanie agentami a privelke ospevovanie niektorych hracov je choroba nasej krajiny. A so smutkom musim konstatovat ze sa to deje uz na urovni NHL skautov posobiacich na Slovensku ako napriklad pan Gajdosik, ten je bud totalne nekompetentny (co si nemyslim) alebo je teda pod obrovskym vplyvom roznych agentov a agentur a lobistov a co ja viem este akych prizivnikov. Takze takto: Uznavam ze sa Bucekovi teraz mozno stala krivda ale povedzme si narovinu ze doteraz mal cesticku vydlazdenu, takze nemusi byt az taky nespokojny z neucastou na MS. Naproti tomu existuju chlapci ktori boli ignorovani (vdaka agentom a agenturam a trenerom repre a skautom pod ich vplyvom) na roznych urovnach mladeznickych repre, vo vacsine medii alebo aj na seniorskych repre az pokial sami nedosiahli uspech vo svojich seniorskych kluboch. (co bucek este nedosiahol ak sa nemylim) Spomenien aspon par chlapcov ktori si takisto ako on zasluzili pozvanku do repre teraz alebo v minulosti a nedostali ju a napriek tomu skromne a bez zbytocnych reci pokracovali vo svojich karierach. napriklad; v minulosti: Lamper, Kristof, Pospisil st., Daloga, Paulovic,... v sucasnosti chlapci na VELMI ! podobnej urovni ako Bucek ak nie lepsej : Krivosik, Bodak (neboli na MS), Roman,Hrehorcak, Valach, Ruzicka ( juniori s podobnymi cislami ako Bucek), Galbavy hrac SHL v buducej sezone podobne ako Fehervary. Preco mam pocit ze nemame jeden meter na tychto bezpochyby kvalitnych hracov. Kto vlastne vytvara z jedneho hviezdu a o druhom ani nevieme. To naozaj rozhoduju agenti o tom, a pani skauti plateni z NHL klubov to sa nehambite sa nechat balamutit nejakymi agentami? Sa vam nechce chodit pozerat na hracov a robit poctivu skautsku robotu? Dnesne vyhlasenie Gajdosika ze Pospisil bude 2-3 kolo? ok mozno bude, prajem mu to , ale to pan Gajdosik ako na to prisiel ? Kde bol doteraz, vsak o Pospisilovi nebolo ani reci v sezone. My sme zmanipulovali aj skauting do repre a preddraftovy skauting a to je teda bordel. Satan a Craig tuto chobotnicu nerozpletu ani za desat rokov. pisem to sem naschval lebo viem velmi dobre ze mnoho nasich agentov je tu aktivnych, tak pozdravujem pani. takze tak
∧ skryť ∧
Povedz mi jediný dôvod, kde si zistil, že sa skauti z nhl nechávajú balamutiť agentami. Povedz mi jeden jediný dôvod, podľa čoho si usúdil, že nechodia sledovať hráčov ? Povedz mi jediný dôvod, čo má spoločné Gajdošík s tým, či o Pospíšilovi bolo počuť ? Pokiaľ o ňom neni počuť a Gajdošík s organizáciou NYR napr si myslia, že je to dobrý hráč, tak ja to prenich len dobré. Takže nechápem, čo on má spoločné s tým, či je o Pospišilovi počuť. Je platený Rangers, nie slovenskou reprezentáciou aby im hľadal talenty do repre. Uchodí mi pointa druhej časti tvojho príspevku, ak máš nejaké indicie, tak to dolož, krčmové reči sú oničom.
28.05.2018 - 01:33:48
avatar
Reakcia na: juao10, 27.05.2018 - 21:56:55
Ako hodnotite tento rozhovor/článok s Bučekom? https://sport.aktuality.sk/c/338888/samuel-bucek-dufal-som-ze-dostanem-pozvanku-do-seniorskej-reprezentacie-uz-tento-rok/?AT=wgt.hp_hp-hokej.c.x...B. Neviem, ci je to prejav zdraveho sebavedomia, alebo sa nam rodi dalsi talent, karieru ktoreho bude vyrazne ohranicovat jeho hlava.
∧ skryť ∧
Neštastnikos mladý, zbytočne si stažuje pozície pred budúcoročnými ms. Šatan neni padnutý na hlavu, aby si nechal od takého fagana skákať po hlave. Trocha pokory by mu nezaškodilo, nie sa hned oháňať korupciou, nato ešte nič nedosiahol oproti tým, proti ktorým to bolo mierené. Preto uprednostňujem Fehervaryho a mladého Romana, okrem pracovitosti a talentu to chalani majú v hlave aj upratané.
21.05.2018 - 09:40:34
avatar
Reakcia na: , 16.05.2018 - 21:45:05
Najvacsie pozitivum je podla mna to, ze trener Ramsey ma uz celkom solidny prehlad o nasich hracoch a nasej mentalite. Co verim, vyuzije o rok pri skladani zostavy. Ked si to tak zoberiete, prve dva zapasi Cesko 9 sekund a mohli byt 3 body, a to Cesko malo lepsiu zostavu ako my , psychicky a mentalne zbabrany zapas so SUI, kde sa ukazalo hlavne to, ze sme mali novacikov v time a este z nasej ligy. Tieto dva zapasi ak by boli aspon za 4 - 5 bodov , tak sme sa nemuseli tolko natrapit ale napriek tomuto faktu a \"neproduktivite\" 2 lajny sme dokazali az do konca skupiny pomyslat na postup. To je obrovske plus. IMO 18-rocny Fehervary... kalap dole za MS. Cakal som od neho menej ako ukazal. Ved bol dolezity na SH !!!
∧ skryť ∧
Ak by tie dva zápasy boli za 4-5 bodov je jedna vec, ale druhá je, že ked sa nato pozrieme reálne, tak z pohľadu výkonu, celkovej kvality, predvedenej hry a individualnej vyspelosti hráčov sme výrazne zaostavali za Českom aj Švajčiarskom, takže robiť nejaké kalkulácie, čo ak a podobne mi príde trufale, kedže je veľa faktorov(výrazne prevyšujúcich tie faktory proti nám), ktoré sa zas priklonili na našu stranu hlavne v zápase s českom a bez toho by sme sa nemuseli baviť ani o nejakách 9tich sekundách. Takže treba to skor brať ako úspech, že napriek tomu, že sme za nimi zaostavali sa to priklonilo na našu stranu a mali sme možnosť bojovať až do konca o vitazstvo. Podľa mna je trufale kalkulovať ešte s niečim viac, dosiahli sme realny strop, všetko navyše by už bolo s obrovskou dávkou okolností v prospech nás. Nespochybňujem aj mentálnu stránku v športe, ale ani tam by som nehladal nejakú veľku príčinu, stačí si porovnať Haščaka s hračom švajčiarska druhej lajny a takto isť po každom jednom hračovi z oboch timov a až na pár vynimiek je tam rozdiel, ktorý v prvom rade neni o mentalite, ale o kvalite základných činností ako korčulovanie, palicová technika a podobne, tam nepomože ani keby ich mentálny trening učil sám Buddha s Krišnom.
14.05.2018 - 19:31:04
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 14.05.2018 - 17:07:06
Klobúk dole pred Valábikom. V prestávke úplne jasne a presne pomenoval, pri prvom góle ten a ten nemal ísť striedať, ten a ten zle korčuľoval a nepokryl hráča. Žiadne omáčky okolo ako to bolo roky zvykom.
∧ skryť ∧
toto presne potrebujeme v našom hokeji, aby sme sa posunuli, pomenovať veci správnymi menami. Darmo, ak budú pri hokeji ludia ako tuto diskutujúci slovak, ktorý hľadá chybu každeho neuspechu bud v nejakom chybnom rozhodnutí rozhodcov, alebo v štastí, nedajbože v sprisahaní proti slovensku, potom sa nepohneme. Ked dáme čechom tyčku, čítame o tom v diskusiach tri roky vkuse, aké sme mali nehorázne neštastie, ale to, že už pár rokov pernamentne sa našimi najlepšími hráčmi v zápasoch a na turnajoch stávaju vo väčšine brankari, ked dokážu vychytať neuveritelne množstvo beznádejných situacií a pritom v ligach sú to vo väčšine obýčajný lepší brankari. Nie, to neni o neuveritelnej kvalite našich brankarov, ale o štastí, ktorého mame za posledné roky až až. Takže ak chceme pomocť nášmu hokeju, tak treba začať hladať chyby a pomenuvať veci tak ako sú, skrývanie sa za štastie ešte nikoho lepším neurobilo.
22.04.2018 - 09:52:18
avatar
Reakcia na: REBBELS, 22.04.2018 - 00:15:54
Dám svůj názor: Nechci aby ie povolali a proč? Hráči z EU bojují celý rok aby si zahráli velkou akci hráči co vypadli po zakl. části NHL taky tak proč? Jen kvůli jména Já jsem proti základ je dobrý tak at se ukáži mladí bezejmenní. Jestli to projedem? Ale ukáže se zase někdo kdo půjde do NHL bez draftu jako (Kempný,Jeřábek,Rutta).Jen můj názor
∧ skryť ∧
to je dobra blbost argumentovať to tým, že bojovali cely rok o ms v europe. Ti v nhl bojovali o to celu karieru, preto su tam kde su a je logicke, že si zaslužia miestenku na ms viac, ako hrači, čo su v slabšich ligach. MS su neni nato, aby sa hrači ukazovali a robili si karieru, tam sa hra za narodny tim. Samozrejme, je dobre, ak ms pomožu nejakemu mlademu hračovi v kariere a drafte, ako možu napr ted Fehervarymu, ale stale by malo isť v prvom rade o kvalitu, nie nejake zasluhy za počet fajok v priatelskych zapasoch.
17.04.2018 - 08:30:55
avatar
Reakcia na: adamrinda123, 16.04.2018 - 22:35:59
Pekne napísané a ďakujem :-)
∧ skryť ∧
neni nič horšie, ako ked si niekto mysli, že sa v niečom vyzná a pritom je ostatným len na smiech....ale je pekne, že si sebavedomý chlapec, aspon si to tu trošku oživil svojim humorom
16.04.2018 - 21:20:35
avatar
Reakcia na: adamrinda123, 16.04.2018 - 20:03:28
Ja ked vidim v tych vasich zostavach toho Bubelu ta mi az zle :s16: :s05:
∧ skryť ∧
mne je zle, ked vidím tvoj príspevok
22.02.2018 - 21:02:26
avatar
Reakcia na: 04lubo79, 22.02.2018 - 15:31:26
Inak, čo by sa stalo, keby Ramsey vyskúšal v príprave aj hráčov ako Hrehorčák, Galbavý, Valach Marek či Martin Pospíšil? Nehrali na MSJ, ale sú to podľa mňa veľké talenty.Hrehorčák je sniper a od nového roka mu to ide aj v bodovaní. Galbavý v mladom veku dostal šancu v najvyššej švédskej súťaži.Martin Pospíšil sa tiež po slabom začiatku presadzuje v bodovaní a na jeho hru sa píšu chvály. Marek Valach tiež pekné čísla, aj keď som ho nevidel hrať.
∧ skryť ∧
to snad nemysliš važne.....nepoviem, keby sa bavime o hračoch ako Roman, Fehervary alebo Buček, ale až hentak ?
22.02.2018 - 13:50:23
avatar
Reakcia na: Zidan, 22.02.2018 - 09:14:51
A sme vybavení :LOL: bez rewaya, viedenskeho a ďalších neskoncime lepšie ako na 12. Mieste... Je to proste jasne. Slovinsko aj Lotyšsko majú kvalitnejsie tímy tu musí každý vidieť
∧ skryť ∧
bez rewaya ? beriem, že ma vyborne myslenie, ale to v negatívnom zmysle vyvažovala, povedal by som až prevažovala katastrofalna hra v obrannom pásme. Ked si zoberieme, že nebol ani tak dominantný v utočnej faze, tak určite by som jeho neučasť nebral, ako niečo extra oslabujúce. Všimol som si to už v sparte, že v ktorej formácií hral, tak tá stravila oveľa viac času v obrannom pásme ako v útočnom v rovnovážnom stave a teraz sa to ešte prehlbilo, čoho následkom je aj to, že všade zbiera väčšinou mínusky v každom mužstve.
Pravda je, že na presilovky bude rozdielový, či bude vo forme alebo mimo, to je zas pravda, ale treba si povedať aj B, ked všade hovoríme o tom, aké má skvelé nymslenie a vychvalime ho do nebies.
18.01.2018 - 17:04:07
avatar
Na vyjadreniach Hudačkovcov vidno to ich obrovské sebavedomie, ktoré je u nich veľakrát prehnané. Teraz sa Julo bude oháňať neviem čím všetkým, lebo je urazený, ale mal by si uvedomiť, že v repre jeho výkony neboli nikdy extra isté, dokonca aj v jeho naj forme som sa priňom klepal a necítil som tú istotu, ktorá ide napr. z Jana Laca. Je pekné mať sebavedomie, ale k nemu by bolo treba aj trocha pokory, aby sa nevideli hned v nhl. Už len kvoli tomu som rád, že nejdú, premňa je aj tak Libor hráč, ktorý je sice zaujimavý pre divaka, ale jeho hra je neefektívna a tie efektkné klučky a dotyky navyše skor škodia mužstvo, lebo ich nevie využit v jeho prospech.
11.01.2018 - 17:34:24
avatar
Reakcia na: elbarto, 10.01.2018 - 20:51:58
No to som tam aj napísal, že Rybára nezoberú a stavia na klasiku, predsa len žijeme na Slovensku. No myslím že Miklík to ma nahnuté po incidentne na poslednom zraze, neverím že v tom on bol úplne nevinne a životosprávu porušil len Dravecký, popravde Michel sa mi v Nórsku zdal aj nejaký nesvoj v tých zápasoch, sa tam plantal, padal také zvláštne pohyby mal. Zároveň táto sezóna pre neho sa zatiaľ nevyvíja najlepšie. Ak sa rozohrá smerom k MS ok ale na olympiáde asi skôr nie pokiaľ už pôjde Radivojevič,Surový a Nagy tak ďalšieho 35+ si myslím, že nepotrebujeme v útoku.
∧ skryť ∧
podla mna pojde určite aj Bubela, dosť priestoru pod trenerom dostaval
10.01.2018 - 17:49:54
avatar
Reakcia na: nash_BAN, 10.01.2018 - 16:13:32
Filip 89 , ake tvoje otazky ? S tebou sa ani neda diskutovat , ty tu iba kazdemu nadavas na stranke. Podla mna si arogantny vsevedko , co absolutne neberie iny nazor. Hovorit s tebou je uplna strata casu.
∧ skryť ∧
ja som ta neurazil, tak neuražaj ani ty mňa, dakujem za porozumenie. Tu diskutujeme, tak skus s nami namiesto urážok, neboj, neni su tu žiadny Lintnerovi pritakavači, lebo maju iny nazor ako ty. Tak pod, skus to nejako zargumentovať, neboj sa nás, nevyhýbaj sa diskusii uražkami

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies