Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.07.2023 - 17:59:14
avatar
Reakcia na: bach, 02.07.2023 - 17:41:14
Pokúsim sa vysvetliť. Nosko pozval Miša na mestské zastupiteľstvo a dovolil mu vystúpiť pred poslancami. No Mišo miesto vystúpenia na zastupiteľstve zvolal všetky média a ešte aj deti v =16 teplote pred mestský úrad a urobil zbytočný nátlak. Pred vystúpením v zastupiteľstve. NAČO?? Hamšo stavia nové ihriská. To klubu ktoré nesie jeho meno zohnal sponzorov, ktorým ponúkol svoju tvár. Mišo to neurobil. Keby dal adekvátne zo zarobených oproti Marekovi, tak som ticho. Mimochodom majú spoločný biznis v nehnuteľnostiach. Ale Mišo je od mlada naučený šetriť a nerozhadzovať. Už mal dávne stáť v BB malý tréningový štadion podobný Ice arene. Ano, klobuk dole pred Hamšíkom a mimochodom ani z mesta nedostáva to čo Handzuš.
∧ skryť ∧
Len aby bolo jasné, vôbec tymto neútočím na Hadzuša. Len píšem svoj nazor a pohlad. Môže aj úplne kašlať na BB hokej ale on sa snaží. A podla mna Fanda asi napísal v podstate pravdu o jeho naivite. Asi čakal niečo iné, ako to skutočne je.
02.07.2023 - 17:41:14
avatar
Reakcia na: Ejo, 02.07.2023 - 16:29:00
Handzuš zneužil deti proti Noskovi? Vau. Odvážne to tvrdenie, skús to aj niečím dokázať! Porovnávať podporu detí od Hamšíka a Handzuš je tiež svoja liga. Hamšík v Číne za rok zarobil možno viac ako Handzuš za celú kariéru, ale to ti asi nevadí. Nedostatok peňazí nahrádza Handzuš napr. tym, že výchova mládeže je pre neho full job, čo pre Hamšíka teda nie je (aj keď klobúk dolu aj pred ním čo pre deti robí).
∧ skryť ∧
Pokúsim sa vysvetliť.
Nosko pozval Miša na mestské zastupiteľstvo a dovolil mu vystúpiť pred poslancami. No Mišo miesto vystúpenia na zastupiteľstve zvolal všetky média a ešte aj deti v =16 teplote pred mestský úrad a urobil zbytočný nátlak. Pred vystúpením v zastupiteľstve. NAČO??
Hamšo stavia nové ihriská. To klubu ktoré nesie jeho meno zohnal sponzorov, ktorým ponúkol svoju tvár. Mišo to neurobil. Keby dal adekvátne zo zarobených oproti Marekovi, tak som ticho. Mimochodom majú spoločný biznis v nehnuteľnostiach. Ale Mišo je od mlada naučený šetriť a nerozhadzovať. Už mal dávne stáť v BB malý tréningový štadion podobný Ice arene.
Ano, klobuk dole pred Hamšíkom a mimochodom ani z mesta nedostáva to čo Handzuš.
02.07.2023 - 09:15:08
avatar
Reakcia na: Phanda, 01.07.2023 - 19:21:04
Handzuša poznám osobne,prvýkrát som ho stretol v KE na zápase SVK-KE,poslednýkrát vlani v lete v BB kde sme si aj potykali,bavili sme sa o všeličom a pripadal mi dosť naivný,taký idealista,ktorý zaslepene niečomu s iné si nepripusti,trebárs na otázku,kde som mu povedal,že našťastie covidblaznovstvo už skončilo mi odpovedal,že ten vírus tu už ostane navždy a musíme byť obozretní,tak sme prešli na šport,je inteligentný a taký dobrák,ale podľa mňa je veľmi fanatik viery v liberálizmu,môj názor,veľká škoda,že politika u neho vyhrala a ešte na úkor deti,mal ostať v hokeji,ktorému sa rozumie,ale nie na báze funkcionarskej ale trénerskej,aby nedopadol ako hašek,ktorého znensvidela celá česká verejnosť
∧ skryť ∧
Idu tu po tebe ako po údenom. Mišo ma progresívne a liberalne názory a aj klub tak vedie. Či je to správne neviem, ale myslím si že nie, ale ja som laik.
Ale keď ho porovnám s takým Hamšikom, tak v BB dava do športu násobne viac Marek a Mišo deti naposledy len zneužil proti Noskovi.
Fanda, tipujem že v BB Mišo stratí základnú, lebo na hokej v BB ľudia nebudú mať peniaze.
01.07.2023 - 16:44:24
avatar
Reakcia na: Phanda, 01.07.2023 - 15:48:08
Ja sa obávam,že Handzuš sa podobne ako hasek na staršie kolená zbláznil q pôjde na politiku,keďže už aj hasek sa z ňou spája,Handzuš je na hokej lebo jeho naivita je až na pomyslenie,teraz k veci,áno,iba idoly pritiahnu deti k športu,ktorí budú v reali a nie v kancelárii,ešte k Valabikovi,v rozhovore prrlil ďalej,keď povedal že mladí odchádzajú do zahraničia aj kvôli rozhodcom a dokonca aj on odišiel kvôli rozhodcom,lebo netolerovali jeho tvrdšiu hru,neviem presne kde bol ten rozhovor,niekto to zavesil na Fb,ak nájdem dám link,stojí fakt za to.
∧ skryť ∧
Je lacné sa vyhovárať na rozhodcov. Niekde sa tí rozhodcovia musia učiť a myslím že aj oni musia začať v prípravke. Dôležité turnaje ako MMSR by mali pískať už skúsenejší. A Handzuš už v politike je a vadí mi jeho zneužívanie detí na nátlakové akcie. A nieje naivný, dokonca ho považujem za rozumného, ale názor má iný ako ja. Ale aj NHL kluby majú iný názor ako on. Draft bol dôkaz.
01.07.2023 - 14:52:31
avatar
Reakcia na: Phanda, 01.07.2023 - 10:54:51
Valabik sa už vyjadril k draftu,kde aj dodal,že nevieme vychovať mladých,lebo kvôli nedostatočnemu materiálnemu zabezpečeniu,kde chýba výstroj či hokejky odchádzajú mladí do zahraničia.Nuž Borisko,bývalý boxer či policajt a terajší tanečník,moderátor,komentátor,šoumen a samozrejme hokejový expert,môj syn hrával v Dukle MI,klub okrem korculy mu dal všetko,samozrejme výstroj nebola nová,hokejka tiež,neskôr si zohnal zlomenú s akou hrál Šatan a zlepil si ju,150 eur na hokejku nemám proste,mesačne bolo fakt symbolické. Mladí do zahraničia chodili a chodiť budú,to je fakt,ale nie kvôli materiálnemu zabezpečeniu! Alfou a omegou je prilákať deti k hokeju,aby sa nerobili nábory,ale výbery a ako? Zvýšiť kvalitu trénerov,ktorí nie sú ohodnotení a najmä aby mladých trénovali ich vzory! Koľki z tzv.zlatej generácií trénujú žiakov? Žiadny!!! Každy chce byť prezident,manažér,riaditeľ,chodiť v obleku a mať postavenie,nik nechce robiť mravenčiu prácu,ktorá vyjde až o zopár rokov keď vôbec vyjde,preto hold takým ako Liba či Ciger
∧ skryť ∧
Niesom si istý, či medaila z MS je zárukou kvality trénera. Dobre to robí Handzuš, trénuje prípravku. Ide od spodu a možno raz bude špičkový tréner. Dokonca priťahuje deti na hokej. Aj ked sú tam vraj problémy, ale kto vie kde tam majú problem.
25.06.2023 - 07:57:32
avatar
KONEČNÉ PORADIE DRAFTU BOBA MCKENZIEHO

https://www-tsn-ca.translate.goog/intrigue-and-excitement-in-the-year-of-connor-bedard-at-the-nhl-draft-1.1976262?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
06.05.2023 - 14:37:39
avatar
Z môjho pohladu sa musíme pripraviť na hru súpera a nie len bezhlavo hrať rýchlo a tvrdo. Už nás majú prekuknutých. A to nás môže stať viťazstva v skupine.
07.04.2023 - 13:39:06
avatar
Ostaršení išli k svojim a ukazala sa základna v kluboch. A preto je dobré pre BB že mala ako jediná zastupenie na MMSR vo všetkých kategoriach. Uvidíme do kedy bude fungovať mladež u Handzuša.
28.03.2023 - 18:08:54
avatar
Nemali by isť na MS aj hráči hrajúci v USA. Robia to iste ako Rusi. vs
01.01.2023 - 14:02:08
avatar
Vyhrnuť si rukavy,poriadne sa pripraviť na Kanadu a isť do zápasu so zdvihnutou hlavou. Chcieť vyhrať musíme prehrať môžeme, ale so cťou. Teraz ukažme charakter tohoto tímu.
24.12.2022 - 08:43:56
avatar
Z môjho pohladu budú tohtoročne MSJ priprava na buducoročne MSJ,v ktorých máme realnu šancu na úspech. Z ročníka 2003 je tam 8 hračov v poli a 2ja brankari.Ostatne 2004-05. A tí ziskajú ohromné skúsenosti. Dôležité bude nevypadnúť. Je mi jasné že 2-3 na budúci rok nebudú hrať,ale kostra bude kvalitná so skúsenosťami z MSJ.
15.09.2022 - 12:31:54
avatar
Reakcia na: Zámčan, 14.09.2022 - 14:41:08
Nebudem sa čudovať, ak Fínsko a Lotyšsko vyhlásia, že na MS nepustia žiadnych hráčov z KHL. Je to síce v kompetencii IIHF a tá nie je až tak zdržanlivá, ale v tejto dobe sa dosť používajú ultimáta a podmienky, takže ak Fínsko a Lotyšsko povie, že MS budú bez hráčov KHL, tak buď IIHF zruší MS alebo prijme ich podmienky. Zatiaľ len konšpirujem a hádam, takže to neberte úplne vážne, ale nie je to nemožné, a ak k tomu dôjde, na zväze bude veselo. IIHF trvalo nejakú dobu, kým suspendovala Rusko a Bielorusko z MS, a výrazne k tomu prispelo Fínsko s jeho vyhlásením, že tam Rusov nepustí. O pár mesiacov to bude opäť Fínsko a k tomu aj prísnejšie Lotyšsko. Uvidíme ako sa k tomu postavia tieto 2 krajiny.
∧ skryť ∧
Dostal som dobrú ponuku pracovať Slovnafte,ale odmietol som to z principu.Dostal by som 2500 eur,ale ja som predal aute,kupil som si bicykel,lebo nemam peniaze na cestovanie a robím u nás na družstve za 600 eur. Som zasadový a z pincipu nebudem dostavať krvavé peniaze z Ruska. Myslím že o chvílu predam aj byt,lebo nebudem zvladať platiť za energie z mierumilovnej Saudskej arabie. Nevadí,ale som v očiach ludí charakter. Skús to aj ty.

Slovenský hokej takýmito rozhodnutiami pôjde do kelu.
09.07.2022 - 06:53:40
avatar
Som fanušik Montrealu,som fanušik slovenských hráčov. Len mám strach či to Juraj psychicky zvladne.Bude na neho vyvíjaný obrovský tlak. Nehral na uzkom klzisku,nehral v zámorí,nehral ako jednotka draftu a nik od neho nechcel aby jeho tím(v NHL) začal vyhrávať a on musí byť ten,ktorý to zariadi. Divaci,novinári a vedenie to budú tlaky. A k tomu ešte tá nešťasná francúština. Ak toto dokáže,tak sa stane legendou. Ak nie,roznesú ho v Montreale v zuboch. Velmi mu držím palce,aby to dokázal. Myslím že Filip to bude mať lahšie a myslím že Filip bude miláčik Montrealu.
29.12.2021 - 20:42:02
avatar
To je škoda. A týmto tempom nebudú ani seniorské MS.
28.12.2021 - 20:47:14
avatar
Hlavne treba zachovať klud. Netešil by nas postup za takýchto okolností,ale v tejto dobe je všetko možné. Na súpiske musia byť 2 brankári,ak to nedokážu,musia skončiť. Jeden obranca to na striedačke vydrží. Len či môže byť nahradný brankár hráč z pola. Ja si prajem aby hrali a Švajčiarov musíme zdolať tak či tak. Dufam že to bol len zlý test....
28.12.2021 - 20:25:24
avatar
https://www-iihf-com.translate.goog/en/events/2022/wm20/news/31414/team_usa_placed_in_quarantine_to_miss_game?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
28.12.2021 - 08:00:25
avatar
Pochvala nieje na mieste,lietať po lade maju rychlokorčuliari a krasne piruety majú robiť krasokorčuliari. Hokejisti majú dávať goly. AKEKOLVEK. Nie každá strela je golová a my sme takých mali 48. Dosť,ale my musíme mať strely aj golové. Alebo byť pred branou efektívni a doražať vyrazené puky. To sa nestalo a už by sa malo,lebo na nas padne deka a Švajčiari nas ubrania a pripravia o 2 body. Presilovky zmeniť a trenovať strelu a clonenie.
27.12.2021 - 16:59:33
avatar
V prvom rade nesmieme byť proti v oslabovke.Tam sú silní. Ja by som dal Bola(brankár ) Prečo naším proti verím neviem vysvetliť,ale možno len viac dúfam. Ja by som 5ky nemenil,len toho brankára.
27.12.2021 - 14:49:39
avatar
Mna prekvapilo,že Štrbakov faul na hlavu neriešila disciplinarka. A ja by som proti SWE postavil Bola.
27.12.2021 - 04:25:26
avatar
Reakcia na: K33, 26.12.2021 - 16:35:32
Chlapče nechcem ti brať ilúzie ale pri pohľade na súpisku každého mužstva Švédsko je asi top kandidát na celkové vytazstvo dovolím si napísať že vyhrajú našu skupinu bez straty bodu ...druhé bude buď Rusko alebo USA a 4 miesto budeme my ...treba si uvedomiť že máme najmladšie mužstvo .pri troche šťastia môžeme skončiť 3 ale to je strop ...Rusko to sú hráči čo hrajú Khl ..Švédsko hráči shl a NHL ....USA top hráči juniorských súťaži ..treba sa dať trochu na zem aby neboli všetci sklamaný ...ani Švajčiarsko by som neodpisoval áno máme kvalitu aj my ...ale nelietajme v oblakoch .naši top hráči majú 17 a 16 rokov ...uvidíme bodaj by ale som realista ....vôbec by som nebol prekvapený ak by tento rok bolo finále Švédsko Fínsko alebo Kanada Švédsko ...no uvidíme ...naši majú čas ...ale bolo by to pekne ...ďalší rok tuším 12 hráčov môže ísť znovu na ms a to si musíme vážiť ....myslím si že ďalší rok bude náš tým v boji o medaile ale bodaj by som sa mýlil .....
∧ skryť ∧
Zatial si bližšie k pravde ty....

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Debata o pozícii Pospíšila v Calgary nemá zlú odpoveď, tvrdí expert Sýkora nebol ďaleko od debutu v NHL. Teraz je šanca mizivá, no v budúcej sezóne ho chce zažiť Československo opäť na jednom turnaji? Dali by sme dokopy dobrý tím, tvrdí Pastrňák Ak by Montrealu vyšiel pôvodný plán, nemusel draftovať dvoch Slovákov?Zahrá si Slafkovský s fínskou hviezdou? Podpíše najskôr päťročný kontrakt? Bude niekdajšia draftová dvojka vymenená? Spomína sa aj Montreal Canadiens vraj nepredĺžia zmluvu so skúseným útočníkomAHL: Bolo to ako na hojdačke, tím slovenského beka nakoniec prehral po predĺženíTrofej Lady Byng získal obranca. Napodobnil veľkú legendu Poznáme rozpis zápasov finále Stanleyho pohára Rozhodol gól do prázdnej brány: Floridu delí jediná výhra od návratu do finále! NHL naživo: Jazdci a hviezdy vo vedení? Zostrojte si i BetBuilderSlafkovský nepotrebuje písmeno na drese. Už ukázal, čo v ňom je, tvrdí expert Začalo konferenčné finále, Studenič mal prsty vo víťaznom góle! + videoMajiteľ Utahu prezradil názvy tímu, ktoré sú v top štvorke Bude mať NHL čoskoro prvú ženu v pozícii asistentky trénera? Ďalší Slovák podpísal svoju prvú zmluvu v NHL! Memorial Cup: Rozhodujúci zápas o finálovú účasť priniesol dramatický priebeh! Kings končia zmluvu s Fínom, mladý Američan vraj požiadal o výmenu Skončil vo Vancouveri, teraz je na radare iného kanadského tímu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies