Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Komentáre:

Fehérváry si vylepšil osobné maximum, vylúčenia Nemca a Slafkovského ich tímom uškodili

FanusikH Ignorovať08. 04. 2024 07:03
Slafko si bude musieť dať v ďalšej sezóne väčší pozor na vylúčenia ale aby jeho vylúčenie robilo rozdiel si nemyslím keď si pozriem pomer striel a že hrali proti momentálne najlepšiemu timu. Skôr urobilo rozdiel vylúčenie od Armiu kedy otočili skóre. Slafko spravil neskutočný progres, ktorý možno málo kto čakal. V lete popracovať na muške a obrane a bude to ešte lepšie. Ale ešte predtým snáď tie MS vyjdú.
Užívateľovi Pteraspid sa páči tento príspevok.
Islas Ignorovať08. 04. 2024 08:47
není ešte playoff ale AVS na mňa pôsobia v závere sezóny veľmi rozpačito s Oilers aj Stars nezvládli druhú polovicu stretnutia kým proti Oilers ešte budú mať šancu na reparát, proti Stars snáď až v playoff
Dank00wn3R Ignorovať08. 04. 2024 09:57
Súhlasím, hlavne po defenzívnej stránke a takisto po týchto dvoch zápasoch spomeniem bohužial znova aj Georgieva. Veľmi slabé výkony smerom dozadu. Čo mňa ale štve ešte viac je, že Avs trápia zranenia tak ako každú jednu sezónu, pre mňa až nepochopiteľné niekedy, v čom to spočíva. Majú snáď najhorší tím zdravotníkov v celej lige, ináč si to neviem vysvetliť. Vždy niekto chýba (teraz nenarážam na Rantanena alebo iné zranenia po hitoch, to sa stáva). Snáď sa zobudia a v play-off naštartujú, ak ale pôjdu proti Winnipegu, tak aj napriek väčším skúsenostiam Colorada bude podľa mňa mierny favorit Winnipeg práve kvôli bránkovisku.
Islas Ignorovať08. 04. 2024 11:11
na tuto seriu sa ja velmi teším ak teda bude, ale moje sympatie budu na strane Jets
sulinkoo Ignorovať08. 04. 2024 09:59
Chlapci si asi chcú zaspomínať na majstrovskú sezónu, kedy sme z posledných 7 zápasov v ZČ prehrali 6 a potom prišiel PO run snov . Ale naspäť k realite. Áno forma pred PO nie je ideálna. Dnes to bol des v obrane a Dallas využil naše zbytočné vylúčenia. S Oilers bolo cítiť b2b zápas.
Užívateľovi Islas sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies