Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Belak sa obesil, NHL reaguje na úmrtia hráčov

O smrti niekdajšieho bitkára Wadea Belaka sme vás už informovali, no na povrch vyplávali nové skutočnosti, ktoré podala médiám osoba úzko spätá s touto kauzou.

Podľa nej sa Belak rozhodol ukončiť svoj život vo veku tridsaťpäťrokov dobrovoľne. Anonymná osoba, ktorá bola ochotná médiám podať informácie len pod podmienkou, že jej identita nebude odhalená, tvrdí, že sa niekdajší bitkár obesil v izbe mestského luxusného hotela v Toronte. Miestna polícia sa k prípadu odmietla vyjadriť. Aké dôvody viedli medzi spoluhráčmi veľmi obľúbeného a zábavného chlapíka k tomu, aby opustil svoju manželku a 2 malé dcéry, Andie Marie a Alex Grace, zatiaľ nie je známe.

Belak však nie je jediný “zlý muž” NHL, ktorý bol toto leto nájdený mŕtvy. Od mája tohto roku je po Derrekovi Boogardovi a Rickovi Rypienovi už tretia obeť záhadných úmrtí. Vedenie ligy, na čele s komisárom Garym Bettmenom, a hráčska asociácia NHLPA sa preto rozhodli vydať nasledujúce vyhlásenie:

“Každý človek v Národnej hokejovej lige a v hráčskej asociácií NHLPA je hlboko zarmútení nad stratou troch mladých mužov v priebehu niekoľkých týždňov, z ktorých bol každý v rozkvete svojho života.“

“Aj napriek tomu, že okolnosti každého prípadu sú iné, tieto tragické udalosti nesmú byť ignorované. Sme odhodlaní detailne preskúmať všetky okolnosti, ktoré mohli viesť k týmto udalostiam a zistiť, či môžu byť podniknuté konkrétne kroky k posilneniu všeobecného blaha hráčov a minimalizovať pravdepodobnosť, že by sa niečo podobné malo opakovať.“

„Je dôležité zabezpečiť, aby všetky primerané kroky a opatrenia boli urobené tak, aby si každý hráč a každý člen rodiny NHL uvedomil, aké nespočetné zdroje sú k dispozícií, keď potrebujú pomoc. Kluby NHL a fanúšikovia by mali vedieť, že preskúmame každú cestu a možnosť k presadeniu tohto cieľa.”




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies