Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Pandolfo do kempu Isles, ďalší majú byť pozvaní

UNIONDALE, NY - Po tom, čo veterán Jay Pandolfo viedol rozhovory s vedením tímu Boston Bruins o možnosti podpísať kontrakt na skúšobnú dobu, sa nakoniec tridsaťšesťročný krídelník rozhodol využiť ponuku organizácie Islanders, ktorej tréningový kemp sa začne 17. septembra.

Garth Snow, generálny manažér „Ostrovanov“, rokuje taktiež s ďalšími veteránmi, ktorí by podľa jeho očakávaní mohli vhodne doplniť mužstvo. Najpravdepodobnejší sú títo hráči:

Bryan McCabe, tridsaťšesťročný obranca, by mohol dodať mladej obrane Islanders značnú dávku skúseností. Snow určite od rodáka z kanadského Ontária taktiež očakáva, že na modrej čiare bude na presilovkách ešte stále nebezpečnou zbraňou. McCabe v NHL odohral 1135 zápasov, počas ktorých nazbieral 528 kanadských bodov (149 + 383) a bol organizáciou Islanders draftovaný v roku 1993.

Sergej Samsonov, ktorý obliekal v minulej sezóne dres tímu Florida Panthers, taktiež diskutuje so Snowom o jeho možnosti ukázať sa 17. septembra v tréningových farbách „Isles“. Tridsaťdvaročný rodák z Moskvy odohral v Národnej hokejovej lige 888 zápasov s bilanciou 235 gólov a 336 asistencii.

Posledným na zozname je Chris Clark, tridsaťpäťročný bývalý kapitán Washingtonu Capitals, ktorý bol vymenený spolu s Milanom Jurčinom v roku 2009 do tímu Columbus Blue Jackets. Clarkovi sa v minulej sezóne až tak nedarilo. V 53 zápasoch základnej časti nazbieral len 15 bodov a nastrieľal slabých 5 gólov. Rodák z amerického South Windsoru však môže medzi mladíkov v zostave Islanders priniesť skúsenosti a vodcovstvo, ktorými tento krídelník oplýva. Taktiež je to tvrdý pracant a v kabíne šíri dobrú náladu medzi spoluhráčmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies