Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Grabovskij hral s otrasom mozgu

Dvadsaťsedemročný útočník tímu Toronto Maple Leafs, Mikhail Grabovskij, včera v rozhovore pre kanadské média priznal, že v zápase s Bostonom Bruins, ktorý sa odohral 15. februára utrpel otras mozgu po bodyčeku od kapitána „medveďov“ Zdena Cháru.

„Myslím, že som mal mierny otras mozgu,“ povedal Grabovskij. „Ale dostal som sa z toho celkom rýchlo a teraz sa cítim byť v poriadku.“

Bielorus, ktorý sa narodil vo východnom Nemecku v roku 1984, kde jeho otec pracoval na stavbe, ako robotník, tak odohral zvyšných 25 zápasov základnej časti pravdepodobne s otrasom mozgu. Za celú sezónu vynechal len jeden zápas a dokázal nastrieľať 29 gólov a pridal aj rovnaký počet gólových prihrávok.

Grabovskeho draftoval v roku 2004 tím Montreal Canadiens až zo 150. miesta, no za slávny kanadský klub odohral len 3 zápasy. 3. júla 2008 sa ho vedenie Canadiens rozhodlo vymeniť do Toronta Maple Leafs, s ktorými po skončení svojej nováčikovskej sezóny podpísal trojročný kontrakt.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies