Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Crosby sa cíti lepšie, kontakty sú stále vylúčené

PITTSBURGH – Tím Pittsburgh Penguins v stredu zorganizoval tlačovú konferenciu, na ktorej sa so zástupcami médií stretol po prvý raz počas leta kapitán tímu Sidney Crosby. Ten priznal, že hoci sa jeho stav zlepšuje, stále nie je pripravený absolvovať so spoluhráčmi kompletný tréning.

Kapitán Penguins stále nepozná potenciálny termín svojho návratu do akcie, no povedal, že by sa tak pravdepodobne malo stať niekedy v priebehu novej sezóny: „Je to záležitosť, cez ktorú sa prechádza ťažko a verte mi, ja sám by som rád niekedy poznal odpovede, no nie je to až také jednoduché.“

Dr. Michael Collins, ktorý sa Crosbymu venuje od utrpenie zranenia, bol tiež prítomný na tlačovej konferencii a novinárom povedal, že očakával dlhú dobu zotavovania, no tiež priznal, že v nedávnej dobe vidí u Crosbyho značné pokroky. Výsledky testov sa pomaly blížia k normálnym hodnotám.

„Toto vidím ako zvládnuteľné zranenie a v Sidovom prípade robíme pokrok. Ja predpokladám, že sa Sid vráti k hokeju a v budúcnosti bude hrať opäť dobre,“ povedal Collins, ktorý sa tiež nechal počuť, že sa Crosby nevráti do akcie, pokiaľ nebude v 100% poriadku.

A hoci sa Crosby už cíti lepšie, doktori mu stále nedovolili kontaktné súboje. Hviezdny útočník už bol zhruba na 90% tréningovej záťaže, keď sa znovu objavili symptómy a tréningy sa museli prerušiť. Crosby aj napriek tomu nikdy neuvažoval o konci kariéry a momentálne má radosť z toho, že je vidno pokroky v jeho stave.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies