Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
2
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

V novej sezóne s novými bránkami i s novou čiarou

NEW YORK – Hokejová NHL si vyskúšala nové zmeny vo Výskumnom a vývojovom kempe i v prípravnom zápase. A práve ten demonštroval užitočnosť ich zavedenia. Nakoniec ich uvidíme v praxi už od základnej časti sezóny 2011/12.

V New Yorku sa v utorok stretla Rada guvernérov NHL, ktorá schválila používanie zelenej overovacej čiary i novej konštrukcie bránok. Tieto zmeny majú za cieľ uľahčiť videorozhodcom prácu pri posudzovaní sporných gólových momentov.

Kým nové bránky im zabezpečia lepší pohľad na puk, kľúčová bude zelená čiara, ktorá sa bude nachádzať 7,6 centimetra za bránkovou čiarou. Ak sa jej puk dotkne, bude to znamenať, že je celým svojím objemom v bráne.

Zavedenie nového pletiva bránok bude trvať jeden až dva mesiace, pretože Oddelenie hokejových operácii s ním má ešte menšie technické problémy. Priehľadný plastový pás by mal byť pripravený od úvodu ročníka. Rám bránky zostane nezmenený a rada ani hráčska asociácia nemajú záujem ho meniť v blížiacej sa sezóne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies