Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Viedenský poslaný na farmu, Čeresňák do juniorky

V sobotu urobili tímy NHL ďalšie škrty v hráčskom osadenstve svojich tréningových kempov a týkali sa aj dvojice slovenských hokejistov, ktorí boli preradení na farmu, resp. do juniorky.

Tím San Jose Sharks sa rozlúčil so šiestimi hráčmi, ktorých čaká cestovanie do Worcesteru, kde sídli farmársky tím „Žralokov“. Medzi hráčmi figuroval aj útočník Marek Viedenský, ktorý doposiaľ medzi seniormi nehral. Robustný center bol Sharks draftovaný v roku 2009 zo 189. pozície.

S kempom NY Rangers sa rozlúčil obranca Peter Čerešňák, ktorý bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v juniorskom tíme Peterborough Petes z Ontárijskej hokejovej ligy. „Jazdci“ draftovali osemnásťročného trenčianskeho odchovanca v tomto roku z celkovej 172. priečky.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies