Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
NYR
FLA
NHL live
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Rangers čaká prvý duel v neznámom domácom prostredí

Jozef Struhár  
27.10.2011

NEW YORK – Po siedmich zápasoch, ktoré odohrali v troch rôznych krajinách, a po mesiaci vzdialenom od domova, sa hráči New Yorku Rangers potešili z toho, že sa vrátili do Madison Square Garden. Našli v nej priateľské prostredie, ktoré však pre nich až tak známe nebolo.

Rangers sa stanu posledným tímom v NHL, ktorý absolvuje svoj domáci otvárací zápas aktuálneho ročníka, keď vo štvrtok privítajú Toronto Maple Leafs. Dôvodom, prečo čakali tak dlho, bola prvá etapa procesu rekonštrukcie najznámejšej arény na svete.

Projekt bude skončený až o dva roky, čo znamená, že „jazdci“ absolvujú ešte niekoľko dlhších výletov. Hokejisti a basketbalisti (Knicks) sa totiž rozhodli, že nebudú hrať v neznámom prostredí, ale radšej budú hrávať vo svojej hale priamo popri práci stavbárov.

A aké zmeny čakali na hráčov po prvej etape rekonštrukcie? „MSG“ má úplne nové šatne, ktorým sa potešia aj hosťujúce tímy, výrazne širšie chodby, lepšie zariadené luxusné lóže, viac toaliet a celý spodný oblúk má nové pohodlnejšie sedačky v tmavšom farebnom odtieni. Najdôležitejšou však pre hráčov stále zostáva podpora vlastných priaznivcov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies