Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Gáborík je skutočne úchvatný, tvrdí Lundqvist

Slovenský krídelník New Yorku Rangers Marián Gáborík má za sebou zápas, v ktorom podal ďalší výborný výkon ovenčený ocenením prvej hviezdy duelu. V utorok jeho mužstvo zdolalo Pittsburgh 4:3, aby zaknihovalo druhé víťazstvo nad divíznym rivalom v rade. V sobotu zdolalo Philadelphiu.

„Proti týmto hráčom hráme šesť zápasov, takže je to vždy veľká rivalita. Proti Philadelphii a Pittsburghu to vždy bývajú tvrdé zápasy. Sú to v podstate štvorbodové duely, takže sa musíme uistiť, že v nich hráme dobre. Dnes sme hrali náš hokej a každý niečím prispel, čo je vždy veľmi pozitívne,“ povedal Gáborík.

Trenčiansky rodák v zápase strelil víťazný gól, celkovo svoj 11. v sezóne, a pridal aj jednu asistenciu. Potvrdil v ňom svoju tohtoročnú formu a aj tréner John Tortorella, ktorý ho vlani viackrát kritizoval, už po niekoľkýkrát v priebehu aktuálnej sezóny vyslovil, že bol najlepším hráčom tímu.

„Myslím si, že Gabby bol dnes z oboch mužstiev najlepším hráčom. Korčuľoval, robil prihrávky a veril si v tom, čo robil,“ povedal Tortorella, ktorého doplnil brankár Henrik Lundqvist: „Spôsob, akým strieľa, a ako práve teraz vidí hru, nemôžete povedať, že je sebavedomý. Je skutočne úchvatný.“

Gáborík má v doterajšom priebehu ročníka na svojom konte 19 bodov za 11 gólov a osem prihrávok. V 21 zápasoch, ktoré jeho tím odohral, sa z víťazstva tešil trinásťkrát. New York je momentálne štvrtý vo Východnej konferencii, keď na vedúci tím NHL, Pittsburgh, stráca tri body. Má však k dobru štyri zápasy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies