Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Detroit by čoskoro mohol hostiť Winter Classic

DETROIT – Tím Detroit Red Wings je momentálne v serióznej debate s vedením NHL o možnosti organizovania zápasu pod holým nebom, ktorý sa v posledných rokoch spopularizoval pod značkou „Winter Classic“. Malo by sa tak stať v priebehu dvoch rokov.

Očakáva sa, že Detroit by mohol hostiť každoročný duel Winter Classic buď v nasledujúcej sezóne alebo v ročníku 2013/14. Red Wings by preferovali umiestniť ľadovú plochu na baseballový štadión Comerica Park, ktorý je domovom Detroitu Tigers, tímu spadajúci taktiež pod vlastníctvo Mikea Ilitcha.

Nie je však ani vylúčené, že sa stretnutie odohrá na futbalovom štadióne Michigan Stadium v Ann Arbor, šiestom najväčšom meste Michiganu. Ten 11. decembra 2010 hostil zápas medzi tímami miestnej univerzity a vysokej školy, ktorý sledovalo rekordných 113 411 divákov.

Nasledujúce dva zápasy pod holým nebom v Spojených štátoch amerických by mali hostiť Detroit a New York. Keďže Rangers hrajú v zápase Winter Classic v tejto sezóne, favoritom by mal byť tím z amerického stredozápadu.

Iné americké mestá už nie sú pre NHL a televíznu spoločnosť NBC také atraktívne, prípadne v nich nie sú vhodné poveternostné podmienky. Doteraz sa zápas konal v Buffale, Chicagu, Bostone a Pittsburghu. Najbližší sa odohrá vo Philadelphii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies