Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Thomas, Toews a Lupul hviezdami mesiaca

Jozef Struhár  
01.12.2011

Brankár Bostonu Tim Thomas, kapitán Chicaga Jonathan Toews a útočník Joffrey Lupul z Toronta sa stali troma najlepšími hráčmi mesiaca november.

PRVÁ HVIEZDA – TIM THOMAS, BOSTON BRUINS

Tim Thomas bol jedným zo stavebných kameňov úspešného novembrového ťaženia Bostonu. Brankár Bruins vyhral všetkých deväť zápasov, do ktorých nastúpil, a vychytal aj tri čisté kontá – 5. novembra proti Torontu a v dvoch zápasoch po sebe 19. novembra proti NY Islanders a 21. novembra proti Montrealu. Jeho úspešnosť zákrokov bola 94,1 %,

DRUHÁ HVIEZDA – JONATHAN TOEWS, CHICAGO BLACKHAWKS

Článok pokračuje pod reklamou

Kapitán Chicaga Jonathan Toews bol vyhlásený za druhú hviezdu mesiaca po tom, čo ho ukončil so ziskom deviatich gólov a deviatich asistencií. Jeho produktivita vyvrcholila 25. novembra, kedy v zápase proti Anaheimu strelil dva góly a pridal tri asistencie. V novembri strelil aj tri víťazné góly a nazbieral šesť plusových bodov.

TRETIA HVIEZDA – JOFFREY LUPUL, TORONTO MAPLE LEAFS

Ľavý krídelník Joffrey Lupul sa dostal v novembri opäť do formy. Všetko to začalo 2. novembra, kedy v zápase proti New Jersey vsietil hetrik. Celkovo zaznamenal 19 bodov a nebodoval len v dvoch zápasoch. Najproduktívnejšiu noc zažil 19. novembra, kedy proti Washingtonu strelil gól a pridal tri asistencie.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies