Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Vigneault: Bolland má IQ veľkosti vtáčieho zobu

Medzi Chicagom Blackhawks a Vancouverom Canucks existuje rivalita, ktorú v stredu o niečo pozdvihol útočník amerického tímu Dave Bolland, ktorý povedal pár negatívnych vecí o bratoch Sedinovcoch a kanadskom tíme. Tie nezostali bez povšimnutia trénera „kosatiek“ Alaina Vigneaulta.

Bolland sa zúčastnil relácie v chicagskom rádiu WGN, počas ktorej niekoľkokrát označil Daniela a Henrika Sedinovcov za „sestry“ a povedal, že by ich nechcel v mužstve Blackhawks. Taktiež povedal, že nenávidí celý kanadský tím. Tréner Vancouveru na to zareagoval po stredajšom tréningu.

„Dave Bolland má IQ veľkosti vtáčieho zobu a tvár, ktorú môže milovať len jeho matka,“ vyhlásil Vigneault, po ktorého vyhlásení prišlo aj jedno z úst Bollanda. Nebolo však útočné. Dvadsaťpäťročný center po stredajšom zápase proti Minnesote svoje slová uviedol na pravú mieru.

„Medzi nami, mám maximálny rešpekt pred dvojičkami Sedinovými, Alainom Vigneaultom a celým tímom Vancuver Canucks. Bolo to jednoducho len také podpichovanie, ktoré sme mali v rozhlasovej relácii s niektorými fanúšikmi,“ priznal Bolland.

Canucks a Blackhawks na seba narazili spolu 32-krát počas posledných viac ako troch sezón a v každom z posledných troch vyraďovacích bojoch. Vancouver v tom poslednom uspel po siedmich zápasoch, predtým Chicago postúpilo po šiestich. Najbližšie sa oba tímy stretnú 31. januára v kanadskom meste.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies