Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

AHL

Pre Valábika zrejme sezóna skončila

Slovenský obranca Boris Valábik, ktorý je mimo hry od konca minulého kalendárneho roka, podstúpi operáciu zranenej ruky a aktuálna sezóna zrejme preňho skončila.

Robustný bek podpísal v lete jednoročný dvojcestný kontrakt s Pittsburghom a 17. decembra odohral v drese Wilkes-Barre (farma Penguins) svoje prvé stretnutie po viac ako deväťmesačnej pauze spôsobenej zranením kolena.

Nitriansky odchovanec však vo svojom treťom tohtosezónnom zápase, ktorý odohral 27. decembra proti Hershey, utrpel zranenie ruky. Tím oznámil, že netrpí vážnejším zranením a do akcie sa mal vrátiť v priebehu niekoľkých dní.

Valábik v prebiehajúcom ročníku odohral tri zápasy, v ktorých zaznamenal iba štyri mínusové body a sedem trestných minút. Predchádzajúcu sezónu strávil na farme Atlanty a Bostonu. Spolu nastúpil na 59 zápasov s bilanciou 11 asistencií a 189 trestných minút.

Draftovaný bol v roku 2004 z desiateho miesta tímom Atlanta Thrashers. V kanadsko-americkej NHL odohral 80 duelov, všetky v drese Atlanty, v ktorých nazbieral sedem asistencií a 210 trestných minút.

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies