Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Gretzky: Conn Smythe Trophy by sa mala premenovať

Wayne Gretzky sa zamyslel nad súčasným ceremoniálom odovzdávania Conn Smythe Trophy a Stanley Cupu a prišiel so svojou myšlienkou, pri ktorej by došlo aj k premenovaniu trofeje určenej najužitočnejšiemu hráčovi play-off.

Podľa najväčšej legendy ľadového hokeja by sa mala Conn Smythe Trophy pomenovať po legendárnom Jeanovi Beliveauovi, pričom niekdajší center Montrealu Canadiens by mal trofej každoročne odovzdávať do rúk jej víťazovi.

„Beliveau by chodil na ľad spolu s komisárom a odovzdal by cenu najužitočnejšiemu hráčovi a potom by zostal po boku komisára aj pri odovzdávaní Stanley Cupu. Nikto by ani nebučal, ak by bol Jean Beliveau na ľade, takže by to vyriešilo aj ten problém. Myslím, že Stanley Cup by mal kapitán dostávať od komisára, takže to by som nemenil,“ povedal Gretzky.

Beliveau, ktorý vyhral s Canadiens 10 Stanley Cupov, bol prvým hráčom histórie, ktorý získal trofej pre najužitočnejšieho hráča vyraďovacích bojov. Stalo sa tak ešte v roku 1965. Samotný Gretzky trofej získal dvakrát (1985, 1988).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies