Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
«

Slováci v NHL

Višňovský pôjde na arbitráž začiatkom septembra

Slovenský obranca Ľubomír Višňovský bol pred dvoma mesiacmi vymenený z Anaheimu Ducks do NY Islanders, ale podľa hráča i hráčskej asociácie NHLPA, porušil kalifornský klub klauzulu v jeho zmluve. Višňovský preto požiadal o arbitrážne konanie, ktoré je naplánované na 4. septembra. Informoval o tom Larry Brooks z New York Post.

„Káčeri“ porušili klauzulu vo Višňovského zmluve, podľa ktorej ho počas prvých štyroch rokoch platnosti kontraktu klub nemohol vymeniť bez jeho súhlasu. V piatom roku tak môže urobiť len do jedného z desiatich tímov podľa zoznamu od samotného hokejistu. Ducks ho však na východ Spojených štátov amerických poslali aj napriek tomu, že od Višňovského tento zoznam nemali.

„V Anaheime si myslia, že klauzula o trejde s mojím súhlasom výmenou po odchode do Edmontonu padla, čo tvrdia aj vo vedení NHL. Iný názor má však hráčska asociácia NHLPA, a tak uvažujem o konaní na arbitrážnom súde. Nie je síce isté, či ho vyhrám, ale zhováral som sa o tom s mojím agentom Neillom Sheehym. Vraví, že na arbitráži by sme sa mohli dozvedieť, kto má pravdu. Šance sú podľa neho vyrovnané. Teraz záleží na mne, ako sa rozhodnem,“ povedal pred mesiacom tridsaťšesťročný bek pre denník Šport.

Višňovský, ktorý má za sebou jednu z najmenej produktívnych sezón v jeho kariére po tom, čo v 68 zápasoch základnej časti strelil len šesť gólov a pridal 21 asistencií, bol na Long Island vymenený za výber v druhom kole budúcoročného draftu.

Odchovanec topoľčianskeho hokeja bol pre „ostrovanov“ prestupovou prioritou číslo 1. Jeho plat by mal mať v budúcej sezóne hodnotu tri milióny, ale platový strop zaťaží sumou 5,6 milióna dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský už nevyzeral ako Bambi na korčuliach: Toto sú jeho tri sezónne highlighty Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Výrazné výhry: Colorado má nôž na krku, Hurricanes opäť prežili!MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies