Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Boucher verí, že Tampa má dve jednotky

TAMPA – Keď tím Tampa Bay Lightning získal prostredníctvom výmeny brankára Andersa Lindbacka, vyzeralo to tak, že získal novú brankársku jednotku. Nakoniec to však v tomto prípade tak zrejme nebude.

Hlavný tréner Guy Boucher pre Tampa Bay Times povedal, že jeho brankári si post jednotky podelia a neočakáva, že Lindback odchytá výrazne viac zápasov ako Mathieu Garon, pretože by to preňho bolo teraz príliš náročné.

„Obaja budú tráviť veľa času na ľade. Neočakávam, že sem Lindback príde a odchytá 65 stretnutí. Odchytal 15 zápasov počas ostatných dvoch ročníkov, takže to nie je voči nemu fér. Nie je to fér pre očakávania,“ skonštatoval Boucher.

V skutočnosti Lindback odchytal 38 zápasov počas ostatných dvoch rokov, ale faktom zostáva, že nemá ešte veľa skúseností. Tridsaťštyriročný Garon, ktorý je už plne zotavený zo zranenie slabín, by pre neho mohol byť výbornou podporou a tím vie, že výkonmi v bráne ani on nesklame.

Článok pokračuje pod reklamou

„Vieme, že (Lindback) bude dobrý, ale ako dobrý, to nevieme. Preto je Garon pre neho perfektný. Bude schopný mu pomôcť s tým, ako manažovať svoje záležitosti. A my vieme, že môžeme Garona poslať do brány a dostaneme od neho dobré výkony,“ dodal Boucher.

Kormidelník floridského tímu dokonca počas leta zavolal Garonovi, aby mu oznámil, že s ním tím počíta a aby nechodil do prípravy s prístupom náhradníka.

„S mojimi skúsenosťami viem, že čokoľvek tréner povie, nie je to nikdy vytesané do kameňa. Ale je dobré, že mi zavolal, aby ma na to pripravil. Keď príde k takej výmene, neviete, čo očakávať. Neviete, čo sa deje, takže bolo dobré, že zavolal,“ povedal Garon, ktorý je ochotný Lindbackovi pomôcť tak veľmi, ako to len bude možné.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies