Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Preview pondelkových zápasov + tipy

Pripravili sme pre vás preview stretnutí dnešného programu kanadsko-americkej NHL, v ktorých sa predstavia aj dvaja Slováci.

VÝCHODNÁ KONFERENCIA

Philadelphia (9) - Toronto (7)
V tejto sezóne sa už raz stretli – 11. februára, kedy „javorové listy“ zdolali „letcov“ na domácom ľade 5:2. Flyers odohrali najviac zápasov zo všetkých tímov (20), no nazbierali v nich len 19 bodov. Z posledných desiatich duelov vyhrali päť, naposledy uspeli proti Winnipegu (5:3). Doma majú bilanciu 5-2-1. Tradičný kanadský klub sa v uplynulých desiatich zápasoch radoval z výhry sedemkrát, v ostatnom stretnutí však podľahol Ottawe (2:3). Na cestách zvíťazil v siedmich z jedenástich súbojov.
Slováci v akcii: Andrej Meszároš (PHI, zranený)
Náš tip: X

Ottawa (6) - Montreal (1)
Dnes na seba narazia tretíkrát v ročníku, oba predchádzajúce súboje vyhral domáci tím. V predposledný januárový deň zdolali „senátori“ štátneho rivala hladko 5:1, aby o štyri dni neskôr Canadiens uspeli v Bell Center (2:1). Tím z hlavného mesta Kanady má na konte štvorzápasovú sériu výhier, z toho tri zaknihoval doma, naposledy proti Torontu (3:2). Tam hral spolu jedenásť duelov, v ktorých získal 18 bodov. „Habs“ sú stále na čele konferencie a aj svojej divízie po tom, čo v sobotu zdolali doma Rangers (3:0). Na cestách majú bilanciu 4-1-1. Oba celky vyhrali šesť z posledných desiatich zápasov. Kto bude dnes úspešnejší?
Slováci v akcii: Peter Budaj (MTL, náhradný brankár)
Náš tip: 2

Článok pokračuje pod reklamou

ZÁPADNÁ KONFERENCIA

Nashville (6) - Dallas (8)
„Predátori“ nezvládli svoje posledné dva súboje, v ktorých navyše nestrelili ani jeden gól. V piatok prehrali s Canucks (0:1), o deň neskôr podľahli Detroitu (0:4). Ani doma nepodávajú optimálne výkony, v Bridgestone Arene majú bilanciu 4-2-3. Stars si udržiavajú posledné postupové miesto v konferencii, keď naposledy zdolali San Jose (3:1). Predtým dvakrát po sebe prehrali výsledkom 3:4 – s Vancouverom a Calgary. Na súperových klziskách bodovali naplno päťkrát, rovnako v piatich stretnutiach nezískali ani bod. Z posledných desiatich zápasov vyhrali šesť, ich dnešný súper o dva menej.
Náš tip: 2

Chicago (1) - Edmonton (13)
Tím z „veterného mesta“ valcuje jedného súpera za druhým. Okrem toho, že vedie konferenciu, Centrálnu divíziu i celú súťaž, bodoval už v 18 zápasoch v rade od začiatku sezóny. Doteraz stratil len tri body a ešte ani jeden tím ho nedokázal poraziť po 60 minútach. Navyše ťahá sériu piatich domácich výhier, ktorú predĺžil včera proti Columbusu (1:0). Doma zatiaľ prehral len raz v ôsmich dueloch. „Olejári“ ukončili päťzápasovú sériu domácich súbojov víťazstvom proti Phoenixu (3:2 sn). Vonku majú bilanciu 3-3-1 a sú ďalším tímom, ktorý sa pokúsi zobrať Chicagu obidva body. Podarí sa im to?
Slováci v akcii: Marián Hossa (CHI)
Náš tip: 1

Los Angeles (10) - Anaheim (2)
Úradujúci šampión sa konečne dostáva do tempa, vyhral tri posledné zápasy. V ostatnom dueli doma zdolal Colorado (4:1), predtým si poradil aj s Calgary a Edmontonom (oba 3:1). V Staples Center zaknihoval bilanciu 3-1-1. Rozbehnutí „káčeri“ majú na konte šesťzápasovú sériu neporaziteľnosti, naposledy uspeli včera proti „lavínam“ (4:3 pp). Z posledných desiatich stretnutí vyhrali deväť a na cestách vyšli bodovo naprázdno len raz v deviatich dueloch. Na lídra zo Chicaga strácajú šesť bodov. Posledný vzájomný zápas (2. februára) zvládli lepšie práve Ducks, ktorí porazili „kráľov“ 7:4. Podarí sa im to aj dnes?
Náš tip: 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Potvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies