Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák dostane v nedeľu voľno

Jaroslav Halák zažil v piatok svoj štvrtý štart v rade, kým trápiaci sa Brian Eliott nestál v bránkovisku v ostatných ôsmich stretnutiach. Slovenský brankár urobil iba 15 zákrokov, no doviedol St. Louis k výhre 4:2 nad Edmontonom.

V nedeľu pocestujú hráči Blues do Dallasu, kde šancu vylepšiť si štatistiky dostane Elliott. Ten vlani vychytal deväť čistých kont a inkasoval len 1,56 gólu na zápas, no v tomto ročníku sa trápil, keď pri bilancii 3-5-1 zaznamenal 84,9% úspešnosť zákrokov a priemer 3,57 inkasovaného gólu na zápas.

„Aby sme boli k Brianovi féroví, myslím si, že ho radšej necháme chytať u súpera a uvidíme, ako mu to pôjde,“ skonštatoval tréner Ken Hitchcock, ktorý bol s piatkovým triumfom spokojný: „Toto víťazstvo bolo dôležité. Potrebovali sme ho. Nemohli sme si dovoliť prehrať tento zápas.“

Tím z Missouri je momentálne na štvrtom mieste poradia Západnej konferencie a Halák je s 90,1% úspešnosťou zákrokov jeho najspoľahlivejším gólmanom. V piatich zápasoch sa do brány postavil aj mladý Jake Allen.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies