Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák nebude vymenený, teší sa na dnešný zápas

Jake Allen sa postaral v St. Louis o brankársku kontroverziu, keď po jeho povolaní podával lepšie výkony ako jeho skúsenejší kolegovia a Blues sa zrazu ocitli s troma brankármi. Keďže s ním tím počíta aj naďalej, začalo sa hovoriť o výmene.

Samozrejme, že prišlo k otázkam, čo sa stane s Jaroslavom Halákom a Brianom Elliottom. Keďže druhý menovaný sa herne trápil, jeho hodnota výrazne klesla a takisto aj záujem klubov o jeho služby. A tak sa špekulácie viac zameriavali na odchod slovenského brankára.

Steve Simmons z TSN dokonca tvrdil, že skauti z dvoch tímov mali o služby dvadsaťsedemročného bratislavského rodáka záujem. Generálny manažér St. Louis Doug Armstrong však vylúčil, že by Halák klub mohol opustiť.

„Nepôjde nikam,“ skonštatoval Armstrong o svojom zverencovi, ktorého dnes čaká prvý zápasový štart od 10. marca a iba tretí v tomto mesiaci. Zápasu proti Edmontonu Oilers sa už nevie dočkať.

„Nie je to nikdy ľahké, keď brankár nechytáva. Nemyslím si, že som proti Anaheimu chytal zle, ale viete, takto to chodí,“ skonštatoval Halák, ktorý tiež nie je spokojný s brankárskou situáciou v mužstve.

„Je zlé mať troch brankárov na tréningu. Nedostávate dostatok práce a to vadí hlavne teraz, keď sa hrá tak veľa zápasov v rade. Každý iný tím má dvoch brankárov, takže brankári dostanú dostatok práce a zostanú vo forme,“ myslí si Halák.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies