Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Halák zlyhal pri snahe upevniť si miesto v bráne

Výkony Jaroslava Haláka počas víkendu boli pekným odzrkadlením jeho aktuálnej sezóny a pripomienkou toho, že tím St. Louis Blues má stále problémy s bránkoviskom.

V sobotu sa bratislavskému rodákovi podarilo aj vďaka veľmi dobrej práci obrany Blues vychytať svoj tretí shutout v tomto ročníku a po zápase proti Edmontonu dostal od trénera Kena Hitchcocka odmenu – štart v nedeľnom zápase.

Proti Calgary si mohol znova získať svoje postavenie jednotky, no nedokázal to. Blues urobili zopár chýb, no zmobilizovali sa a eliminovali dvojgólovú stratu. V čase, kedy tlačili svojho súpera, Halák inkasoval rozhodujúci gól.

Halákova snaha upevniť si svoje postavenie v bránkovisku tak nedopadla najlepšie a slovenský reprezentant si pohoršil úspešnosť zákrokov na 88,7 %, čo vskutku nie je veľmi pozitívne číslo (43. miesto v poradí brankárov).

Článok pokračuje pod reklamou

V nedeľu sa mu spoluhráči snažili, čo najviac pomôcť a výsledkom toho bolo len 17 striel, ktorým čelil. Jeho nevyrovnané výkony tak dávajú opäť príležitosť etablovať sa v NHL Jakeovi Allenovi, ktorý zostane prvou voľbou tímu pre ďalšie duely.

Čo sa týka Haláka, ten bude plniť pozíciu náhradníka a dostávať šance na cestách a pri natlačenom rozpise. Tím zase bude dúfať, že sa v týchto zápasoch uchytí.

V mužstve pôsobí ešte aj Brian Elliott, ktorý zostáva ja naďalej tretím kolesom. Jeho odchod na farmu by pomohol Halákovi dostávať viac času na tréningoch. Rozhodne sa ho tím poslať čoskoro do Peorie?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies